Blackburn maçı dışında iyiyiz.
Blackburn maçı dışında iyiyiz.
temanın adı ne nereden bulabilirim
Önceden biriken ssler de vardı. Hızlı bir şekilde paylaşmaya başlıyorum birazdan.![]()
TariboWest
ben o zaman başka bir kariyerle karıştırdım baya kariyer varneyse infantino beni yalancı çıkarmaz seneye de plzen gelir
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. MAç
Capital One Cup Çeyrek Final
Yarı finalde Newcastle ile oynayacağız.
EPL 12-13-14-15. Hafta
Durumumuz vahim görünüyor. Neymar'ın performansı artmaya başladı. Onun gol ve asistlerine çok ihtiyacımız var..
TariboWest
UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 6. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
EPL 15-16-17-18. Hafta
EPL Puan Durumu
TariboWest
EPL 19-20-21. Hafta
EPL 21. Hafta Puan Durumu
Capital One Cup Yarı final 1. Maç
Finali yarıladık.
FA Cup 3. Tur
4. tura rahat bi şekilde çıktık.
Bütün kulvarlarda yolumuza devam ediyoruz. Ligde kötü sonuçlar almamıza rağmen hala zirve yarışındayız. Sezonun başındaki muhteşem formumuzu gösterip bütün kupalara talibim.
TariboWest
Andriy Yarmolenko 36.000.000 € ya Porto'da, Javier Hernandez 20.000.000 € ya Barcelona'da !
TariboWest
lig baya çekişmeli gidiyo ilk 4 arasında bi de chicarito gitmeyeydi iyiydi manu da en sevdiğim futbolcudur küçük bezelye: D
Ligin kolay geçeceğini düşünmüştüm ama gayet çekişmeliymiş.
Dortmund'da güzel rakip.Çekişmeli bir maç olur.Umarım as kadroyla çıkabiliriz karşılarına![]()
Capital One Cup Yarı Final 2. Maç
Manu Taraftarı Yıkıldı !
Sezona muhteşem bir başlangıç yapan fakat daha sonra keskin bir düşüş yaşayan Manu'da Ümit Boğa sorgulanmaya başladı. Ligde yaptığı puan kayıpları ile ezeli rakiplerinin 4 puan gerisine düşen Manu taraftarı adeta yıkılmış durumda...
TariboWest
EPL 28. Hafta Puan Durumu
Sonunda bizim olanı geri aldık.
TariboWest
FA Cup 4. Tur
FA Cup 5. Tur
6. turda N. Forest ile oynayacağız.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri
TariboWest
fena kayaya toslamışsın![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final
MANU Ağır Yaralı !
Capital One Cup'dan Sonra Şampiyonlar Ligi'ne De Veda Ettik !
TariboWest
EPL 35. Hafta Puan Durumu
FA Cup 6. Tur
FA Cup Yarı Final
Finalde Liverpool ile oynayacağız.
TariboWest
lig gelmiş gibi sıra fa cup da
EPL 36-37-38. Hafta
5 Yıl Aradan Sonra Şampiyon Kırmızı Şeytanlar !
FA Cup Final
12 Yıl Aradan Sonra Şampiyon Kırmızı Şeytanlar !
İki Türk Menejerin Savaşında Galip Ümit Boğa !
Yönetim stadyumun büyütüleceğini ve antreman tesislerinin geliştirileceğini duyurdu.
Bir sezonu daha geride bıraktık. Sezon ortasında yaşadığımız düşüş benim hatamdan da kaynaklanabilir. Oyun kurucu olarak seçtiğim oyuncuya değil başka bir oyuncuya vermişim. Takım organize olamıyor, pozisyona giremiyordu. Düzelttikten sonra takım akmaya başladı. Belki de nedeni başkadır ama ben buna bağlıyorum. Ezeli rakibmiz City lige ve Şampiyonlar Ligi'ne ambargo koymuştu. Ligde bunu kırdık. Sıra şimdi Şampiyonlar Ligi'ne geldi. 3 senedir City ŞL'yi kaldırıyor. Seneye şampiyon olup Manu'daki kariyerime son vermek hedefim.
TariboWest
Avrupa Fenerbahçe ve Hector Cuper'i Konuşuyor !
2015 Haziran'ında Bursaspor'un başına geçen ve o sezon Bursaspor'u şampiyon yapıp bir dahaki sezon Murat Yakın'ın yerine Fenerbahçe TD olan Hector Cuper adeta ikinci baharını yaşıyor. Geçen sezon Fenerbahçe ile Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Hector Cuper kurt menejer olduğunu bir kez daha ispat etti. 4 yılda 2 UEFA Avrupa Ligi, 1 UEFA Süper Kupası Kazanan Fenerbahçe ise Avrupa'da altın çağını yaşarken taraflı tarafsız herkesi mest etmiş durumda...
TariboWest
fenerbahçede emanetin emin ellerde demek ki darısı gerçek hayata diyelim city de baya uçmuş şl de çok şişiriyo fm bu takımı
Cuper'i cidden müthiş yapmışlar oyunda gözlemciler.Keşke Ordu'yuda gerçekte tutabilseydi ama olmuyor her zaman :/
Bu arada ligi almışız hayırlı olsun.Keşke Madrid yerine başka bir takım olsaydı.Artık seneye bekliyoruz bir final![]()