Reading çok iyi transferler yapmış.
Reading çok iyi transferler yapmış.
Bizde bütçe olmadığı için genel olarak kiralık oyuncu aldık , bu yıl geleceğe yönelik olarak 5,9 Mn € 'ya bir oyuncu aldım , serbest olarak da kaliteli bir oyuncu'yu kadromuza kattık , yani özet olarak öyle ahım şahım bir şey yok , yukarıda arkadaşın paylaştığı listeden ucuz yollu bir stoper'e yetecek kadar kulüp'te para var
İyi transferler yaptık,Negredo"ya 9.75 MN euro verdim.Bu arada resimlerden şikayetci olmayın arkadaş.Sanki sevdiğiniz kızın resmi var orda! 1 Saniye bakın yeter işte alla alla![]()
bu city de çok işe yarıyor oyunda. önüne geleni alıyor oynatamıyor ucuza satılık listesine koyuyorlar![]()
Ah Halil Hocam, bilsem çok daha önce paylaşırdım, kendi kariyerlerimden birisi için yapmıştım bu listeyi, öyle kuzu kuzu bekliyordu. İleride epey transfer yapacağını düşünüyorum, listeden beğendiğin çocuklar takibinde olur en azından
Reading ilk sezondan kafaya oynayabilir, transferler çok sağlam. Tebrik ederim Oğuz Hoca![]()
Oğuz hocam transferlerimiz harika özellikle Negredo'yu alman muhteşem
Kolarov'u da istiyoruz
Bu sene kesinlikle ilk 8'e gireriz![]()
Oğuz hocam hani negredoyu alamıcaktın sözüme geldinmi
Halil hocam boşver transfersizde oğuzu ezeriz
Melih trezeguet sağolasın listeyi bende aldım![]()
Transferler
Sezon öncesi toplam da 7 oyuncu ile anlaşma sağladık , 3 oyuncuyu kiralık 2 oyuncuyu bedelsiz 2 genç oyuncuyu ise bizim için ciddi bir rakama kadromuza kattık , ayrıca yana döne stoper aradğım bir dönem de sayfa da liste paylaşan Melih Trezeguet'in listesinden bir stoper ile sözleşme imzaladık , tekrar teşekkür ettik
halil abi yine will hughesı oğuz abi yine estigarribia yı almış nedense hiç şaşırmadım![]()
transferlerde reading 1-2 tık önde
Transferlerimiz şahaneGençlik gelişim sorumlusu olarak tavsiyem ; Hocam genç takımımızdan 1-2 ismi as kadroya almalısın
Halil Hocam da her kariyerinde olduğu gibi yine Hughes'i almışO adam hattrick yapmıştı ama neyse..
benim transfer de çok fazla seçeneğim yoktu beylertakımın prestiji ve parası Hughes'e yetiyor
normalde bir önceki sezon oğuz Hughes'i ben bressan'ı alacaktım benim o ara param olmadığı için oğuz Bressan'ı aldı ben mecburi Hughes'i yoksa ilk tercihim Bressan'dı
![]()
Reading'in kadrosu çok daha kaliteli olsa da Nottm Forest da genç ve dinamik bir kadro kurmuş hafife almamak gerek![]()