Juan Diaz istifa etti...
Taraftarlar şokta!
Hayırdır inşallah
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
ya bizide götür ya sende gitme
maç motoru cidden çok kötü![]()
+ Tadı tuzu kaçtı buraların Olric
- Buradan da gidelim efendim
+ Yüzümüz mü kaldı Olric ? Nereye gidecez allasen
- Ne kadar boşta klüp varsa teklif edelim efendim hatta koltuğu sallananlarada..
+ Beni bulaştırma sen dediklerini yap geri dönüşleri bana bildirirsin Olric
- Tamam efendim
Hocam bence FM 14'e kadar kariyer açmayalım,yoksa psikopat edicek bizi bu maç motoru.
Bende bu CV varken klüp tesislerinden içeri sokmazlarNitekim ne kadar ilgilendiğimiz yada başvurduğumuz koltuk varsa paso red yedik..sanırım 20-25 klüpten red yemişizdir
Ama arada geri dönende olmadı değil arjantindn lanus ve bir klüp daha olur dedi biz istemedik. Türkiyeden Antep ve Kasımpaşaya hayır dedik en ilginci marsilyada olumlu döndü onlarada hayır dedik
o sıralar tottenham-milan-inter-roma-valencia-malaga hatta manu ve arsenal tahtı salanan ve menejerleri kovan klüplerdi başvurularıma artık olumlu yaklaşıyor yazıyordu o yüzden reddetmiştim..sonra hiç birine gidemedik kaldık ortada
Son olarak Toulouse klübünü de reddettik tam 1 yıldır boştayım parasızlıktan ciğerim soldu ceplerim delindi
Belki 1 yıldır geziyorum ama gelen teklife bakın
city e gitsen transfer yapmazsan, başarılı olsan bile başkan kovar. projeye ters![]()
zaten sözleşmede anlaşamıyoruz hücum futbolu ve üst düzey tanınımış oyuncu transferi istiyorlar hücum futbolu neysede transfer tersgidip ilk sene tüm kupalara talip olalım seneye yine ayrılırız aslında roma ve özellikle bilbao tekilflerim kabul görseydi müthiş olacaktı ):
Manchester City yönetimi olarak bekleriz hocam yıllardır fmde hep ilk onunla başlarım 2020 den öncede bırakmam en az 10 sene Manchester City gibi bir kulüp zor gelir daha.
Bu sene tüm kuparalara talibiz. Bekle mençıstır belalın geldiardından kendimize uygun düşük klüp bulunca anında topukluyoruz (:
Logomdan'da anlayacağınız üzere forza Manchester!Tabi 2 sene önce Kolarov 46 metreden United'e asınca kolaları halıya döktüğüm günden beri evde Manchester City ile ilgili şeyler yok oldu.Hocam bekliyoruz düşünmeyin bile.İstersen benim saveyi atayim sana defans yaş ortalama 1 neredeyse![]()
Diaz'ı büyük bir takımın başında görmek te varmış.![]()
Hocam sene 2017'de 700 Milyon dolar transfer bütçesi yapmıştım aslında yaptım hala duruyor çünkü.
Şimdi filmlerdeki gibi gücü elde edince gözü dönen kötü adama dönüşecek Diaz.![]()
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem