Kolay bir grup çekmişiz.Tokatspor ve biz çıkarız diye düşünüyorum.Memleket takımı nede olsa![]()
Kolay bir grup çekmişiz.Tokatspor ve biz çıkarız diye düşünüyorum.Memleket takımı nede olsa![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tokatspor, Antalya(D), Elazığ(D), Elazığ, Tokaspor(D), Antalya. Bu da fikstrümüz.
Valla Antalya için tam istedigim grup geldi bu gruptan cıkamazsa daha da tarihi boyunca cıkamaz diye düsünüyorum.Gs grupta oldugu icin yarı finalde eslesme olayı da yok bir final gelir belki.
![]()
Kura çekiminin bugün olduğunu öğrenince kendi kendime "İnşallah Antalya, Tokat, Elazığ gelir" demiştim. Tam istediğim gibi bir kura olmuş, sanırım bu sene 8 yıllık Türkiye Kupası hasretimiz dinecek.
A grubu tam bir cehennem![]()
A'dan Bursa-Eskişehir çıkar B'den de Galatasaray-Antalyaspor çıkacaktır.Eskişehir yarı finalde gelmezse onlarla final oynayabiliriz.
Akhisar ve Tokat çıkarmış bir de gruplardan.Yarı finalde birbirleriyle eşleşmeleri halinde de, birinden biri finali görebilir.
Eskişehirspor 0-2 Akhisar Belediye ilk yarı sonucu.Niasse 2 gol attı.Büyük topçu valla Akhisar müthiş bir adamla doldurmuş Gekas'ın yerini.
Ufuk - Hakan Balta, Melo, Semih - Bruma, Selçuk, Emre Çolak, Riera, Sneijder - Umut, Burak
Güzel 11 fark olur diyorum ben.
Kota yüzünden izleyemiyorum maçı, nasıl oynuyor takım? Melo stoper galiba?
Yalnız hakem o penaltıyı nasıl vermedi yahu Burak'ın eline çarptı sandı galiba ama tekrarlarda çok net görünüyor penaltı.Fena değiliz şanssızdık sadece Sneijder'de anlaşamadı tam olarak 2. yarı toparlarız.
Umut sahada yok gibi yine.
Burak penaltıyı aldı, Selçuk gol yaptı. 1-0 öndeyiz.
Belki bir darbe var belli olmuyor emin değilim belki de yoktur ama Burağın havuza atlar gibi atlaması ???
Bruma nasildi ilk yariyi izliyemedim ?
Amrabat'ın yaptırdığı penaltıdan bile hayır gelmedi![]()
Amrabat gidici ya ondan gol attı diye üzülmüş olabilir.Arif abartmaya gerek yok o golü sende bende atardım bu maç ölçü olamaz zaten ligde de oynatamayız onu gitmesi en sağlıklısı.Zemin büyük sıkıntı bu arada Chelsea maçındada böyle olursa adamlar bizi şikayet eder.
![]()
Rakip Tokatspor, haliyle iyi oynadık/kötü oynadık gibi bir değerlendirmem olmayacak; kazandık işte, problem yok.
Asıl değinmek istediğim nokta zemin. Kaç paraysa alacağın bir adamdan vazgeç şu zemini adam et artık, rezillik resmen.
Eray-Chedjou-Melo-Semih-Eboue-Selçuk-Emre-Riera-Sneijder-Umut-Drogba
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
3-5-2 yine.
Hakan Balta yerine Chedjou, Burak yerine Umut var.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Melo'yu ilerleyen zamanlarda da orada değerlendirirse işimiz zor. Melo'suz orta sahamız etsiz hamburger tadında.
Maçın yorumcusu Chedjou'nun vasat oyununu 3-5-2 sistemine ve Melo'ya yıkmaya çalışıyor. Gereksiz yorumları var, sinir bozucu.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu ne arkadaş ya. Başlayacağım senin 3-5-2 taktiğine. Çok oynama şu oyuncuların mevkileriyle. Bu kadar pozisyon verilir mi rakibe.
Bu Chedjou'yu çok aramışlar mı acaba?