hahaahahahah Çağrı yarıldımçok iyiydi
hahaahahahah Çağrı yarıldımçok iyiydi
Maçlar çok iyi Halil, maddi durum iyiyse kardeş külübe bi yatırım yap ( TS'ye )![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Lig tablosunda konusacağız bizim başkan kovuyor sizinki tutuyor tek farkımız o![]()
Top bizde şutlar onlarda garip bişey![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
AL'de rezil oluyoruz , hocam paraları çar çur et mali fair-play'dan almasınlar bizi AL'ye , yoksa rezil olmaya devam edicez önümüzdeki yıllarda da![]()
Beşiktaş'a deplasmanda show yapmışız![]()
Jose Mourinho
Transferler iyi Halil'de o galibiyet oldu mu acaba ? Ayıp değil mi arkadaşının takımını yeniyorsun![]()
Jose Mourinho
Jose Mourinho
Avrupa'dan elenmişiz hey gidi Reading![]()
Hocam bu takıma Alexi getir..
Halil abi bize R10'u getir![]()
Yabancı oyuncu almıyoruz ayrıca Alex futbolu bırakmak üzeredir
R10 kim laaa
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<
Neyse bırakın benimle makarayı ciddi şeylerden konuşalımbana Allah rızası için Yerli Stoper önerin öncelikle kule olsun sonra İnsan
Alex kesinlikle bizden biri ama 4-4-2 yada 4-1-2-2-1 oynuyorum yani iki sistemde de OOS 'ye yer yok stoper olarak önereceğin oyuncu akşam da olur hiç sorun değil şuan adam gibi stoperim olsaydı 10 puan ilerideydim ve AL'de hala devam ediyordum takımın tek eksik noktası orası yani normalde herkes yerli bek sıkıntısı çeker ben ilginç şekilde stoper sıkıntısı çekiyorum
Omer Toprak, Serdar Tasci, Emre Can, Semih Kaya, Ersan Adem Gulum, Aykut Demir.. Bursa'ya gelirler mi bilmem ama
Zaten benim de tavsiye edeceğim oyuncu büyük ihtimalle Aykut Demir olurdu, gerçekten demir gibi oyuncu bence biraz zorla satın almak için
Ronaldinho be abiAma doğru senin anti yabancı kuralın vardı
Yerli 'kule' stoper olarak 'SERVET ÇETİN' , Salih Dursun , Gökhan Zan , Koray Günter![]()
Aykut rakibimiz en önemli oyuncularından biri ayrıca boyuda kısa ya bana uzun stoper lazım
Rakibim Oğuz olsa dediğin gibi kazıklardım hemde fenaa ama Çağrı'ya yapmam
Yaw yürü R10 mu kaldıKoray günter mecburi olarak listemde ama diğer saydıkların çok kötü gerçekten Servet ne laa
LAaa yürüyün![]()
Abi yazarken Ömer Toprak Serdar Taşçı Semih Kaya falan kolay ama alırken 'klavye' deki gibi kolay olmuyor
Bence Servet çok ideal biri , bir kere sakatlanmıyor ve inanılmaz iyi bir 'çakılı' olabilir ..
Belki Egemen , Serdar Kesimal veya Yalçın Ayhan da olabilir .
Tüm takımlara yenil , Beşiktaş'a patla.. Es-Es maçını da almak iyi olmuş umarım seri galibiyetlere devam edersin
Aykut Demir'i uygun bir fiyata alırsın Halil Hocam , sen iyi kazıkçısın![]()
SERVETİ GETİR BİZE HOCAM![]()