Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
331 ile 360 arası toplam 385 sonuç

Konu: Deli Gibi Sevmek Ruhumuzda Var|1.Sezon|OrtakKariyer|TS&BURSA

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Çağrı kara kara düşürken Türkiye Kupasını alman büyük başarı helal aslanıma tühühühü
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Tebrikler kardeşim harika bir başarı
    Teşekkür ederim abi beklemediğim bir başarıydı sezon başı
    Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Çağrı kara kara düşürken Türkiye Kupasını alman büyük başarı helal aslanıma tühühühü
    Selim hocamızın üfürüğünü aldık tabi yenecez herkesi

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hahaha tabi o kadar üfürdük tükürdük bi işe yarasın
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kupa şampiyonluğu çok iyi oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Kupa şampiyonluğu çok iyi oldu.
    Sağolasın burakta o maç bizim ipimizi çekti takım olarak bitik durumdayız

[URL=http://imgur.com/lr2GXwI][/URL
    ]

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Fener ŞL'ye nasıl gidiyor ya ?

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Fener ŞL'ye nasıl gidiyor ya ?
    O göstermelik Deli gibi çalışıyoruz 3. olmak için

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    O göstermelik Deli gibi çalışıyoruz 3. olmak için
    3 Olarak ŞL'ye katılma hakkını kaybetme son 2 hafta kayıba tahammül yok

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

3 Olarak ŞL'ye katılma hakkını kaybetme son 2 hafta kayıba tahammül yok
    Kaldı bir çok öndeyiz bunu avantaja çevirmek lazım

Spoiler: 33.hafta 

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Fenerin cezası bitmiş unuttuk gitti Moralim altüst oldu valla

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Sezon başındaki o kötü durumu iyi düzelttin valla tebrik etmek gerek
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Sezon başındaki o kötü durumu iyi düzelttin valla tebrik etmek gerek
    Teşekkür ederim selimde bu arada ankete baktım 1 er oyla gidiyo konuya o kadar arkadaş bakıyo ben sizin için bu anketi düzenliyorum sırf sizde konuya dahil olun diye anladım mesaj atmaya üşeniyosunuz ama bir snyede oya tıklamanızı rica ediyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ahaha Fenerin cezası bitmiş üzüldüm insan bi hesaplar abi yapmayın ya

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Ben mi üşeniyorum mesaj atmaya ayıpsın sen yeter ki söyle ben sana mesaj atayım Çağrıcığım
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Ahaha Fenerin cezası bitmiş üzüldüm insan bi hesaplar abi yapmayın ya
    hiç aklımıza gelmedi hala şoklardayım
    Ben mi üşeniyorum mesaj atmaya ayıpsın sen yeter ki söyle ben sana mesaj atayım Çağrıcığım
    Eyvallah selim steamden yaz bakem

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Fenerin cezası bitmiş mi ahaha

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kafamıza göre kim gitsin belirtilir mi arkadaş nerden bilelim hangi pozisyonda ne kdar iyi ne kadar kötü oynadı oynadığı lig maçı asist gol ratingler tek tek maçlara bakılır ama 34 maçın hangi biri akıdla kalsın..onun ötesinde gidince yeri dolabilecek mi falan filan..belkide kimse gitmesin diyenler vardır (bknz ben) ama anketi şöyle yapsaydın şu mevkiide açığım var listemdekiler şunlar kimi alayım gibisinden en çok oy alana yönelirdin olmadı 2. en çok oyu alan diye devam ederdin..herkes benim gibi düşünüyor mudur bilmiyorum ama fikrimi beyan edeyim (:

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Kafamıza göre kim gitsin belirtilir mi arkadaş nerden bilelim hangi pozisyonda ne kdar iyi ne kadar kötü oynadı oynadığı lig maçı asist gol ratingler tek tek maçlara bakılır ama 34 maçın hangi biri akıdla kalsın..onun ötesinde gidince yeri dolabilecek mi falan filan..belkide kimse gitmesin diyenler vardır (bknz ben) ama anketi şöyle yapsaydın şu mevkiide açığım var listemdekiler şunlar kimi alayım gibisinden en çok oy alana yönelirdin olmadı 2. en çok oyu alan diye devam ederdin..herkes benim gibi düşünüyor mudur bilmiyorum ama fikrimi beyan edeyim (:

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Telefondayım alıntı yapamıyorum diaz hocam amaç kötü oynayanı yollamak değil işi zorlaştırmak Adrian 22 asist 12 golle oynadı ama en çok istenirse gidicek olay o

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Telefondayım alıntı yapamıyorum diaz hocam amaç kötü oynayanı yollamak değil işi zorlaştırmak Adrian 22 asist 12 golle oynadı ama en çok istenirse gidicek olay o
    Oyunu niye zorlaştırıyonuz onu anlamıyom ki sözüm Halil içinde geçerli oyunda an itibari ile bi ton bug mevcut yeterince saçma işle uğraşmak durumundayız rakipler hariç o yüzden akışına bırak ha madem çok ısrar ediyon benim gibi transferde taksit kullanmayın bi bakın ne kadar kolaylaşıyor herşey (:

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Anladım demek istediğini bende taksitle kimseyi almadım daha daha doğrusu alacak param hiç olmadı Akşam gidince bu işi kapatıyorum o zaman kendi irademle birşeyler yapalım

Harika bir yerde bitirmissin sezonu Mali durumu da toparlamissin.. Tebrikler

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Anladım demek istediğini bende taksitle kimseyi almadım daha daha doğrusu alacak param hiç olmadı Akşam gidince bu işi kapatıyorum o zaman kendi irademle birşeyler yapalım
    Eldeki yüksek maaşlı oyuncuları gönderip maaşlarından transfer bütçesi oluşturdum bu sezon ama önümüzdeki sezon yönetim emvcut maaş bütçesini değerlendireceği için bu yıla nazaran epey düşük maaş bütçesi verecek çünkü maaş bütçesiyle hem transfer hem gelelerin maaşını ayarldım sen düşün ne kadar düştüğünü velhasıl kiralıklar dönünce epey açık olacak maaşta bakalım nereye gider sonumuz (: Ayrıca ben bıraktım oyunu yeni update gelene kadar oynamıyorum zaten güncelleyemiyorumda devre arasına geldim ve kestim güncelleme bekliyorum aptal saptal hataları bi nebze düzeltsinler yoksabu haliyle oynanmıyor

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Kardeş sen takımını bizden iyi biliyorsun, oyun zaten senin için zor şu anda yeterince.Şampiyonun kaç puan gerisinde tamamladın ligi baksana, sen rhata rahat şampiyon ol oyun zevk vermemeye başlasın o zaman her türlü yolla kafana göre renk gelsin oyuna

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ah be demirspor 3.lük iyi yine yaa , Bursa da türkleşeyim derken Avrupa'yı unutmuş

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Çağrı Hocam helal olsun , hem ligi 3. bitirdin hem de Türkiye Kupası'nı aldın..

Ama şu Fener'in cezasını keşke en başta hesaba katsaydınız boşu boşuna ŞL'ye gidiyoruz diye heyecan yaptık

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Eldeki yüksek maaşlı oyuncuları gönderip maaşlarından transfer bütçesi oluşturdum bu sezon ama önümüzdeki sezon yönetim emvcut maaş bütçesini değerlendireceği için bu yıla nazaran epey düşük maaş bütçesi verecek çünkü maaş bütçesiyle hem transfer hem gelelerin maaşını ayarldım sen düşün ne kadar düştüğünü velhasıl kiralıklar dönünce epey açık olacak maaşta bakalım nereye gider sonumuz (: Ayrıca ben bıraktım oyunu yeni update gelene kadar oynamıyorum zaten güncelleyemiyorumda devre arasına geldim ve kestim güncelleme bekliyorum aptal saptal hataları bi nebze düzeltsinler yoksabu haliyle oynanmıyor
    Oyunda bug olabiliyor örneğin sabri sarıoğlu elazığ maçında 2 tane füzeyle gol attı bana Güncellemeden sonra dahada zevk alırız inş
    Quote Originally Posted by azaptar View Post
    Kardeş sen takımını bizden iyi biliyorsun, oyun zaten senin için zor şu anda yeterince.Şampiyonun kaç puan gerisinde tamamladın ligi baksana, sen rhata rahat şampiyon ol oyun zevk vermemeye başlasın o zaman her türlü yolla kafana göre renk gelsin oyuna
    Hocam alınmassan birşey söyleyecem inşallah yanlıs anlamassın beni sana samimi konusuyorum o kadar oyuncu satıp transfer olarak 2 adam aldım biri ciro hemen yolladım o kadar kötüydü diğeride ozan tufan takımdan 17.5 milyonluk adam sattım sen bana diyorsunki aradaki puan farkına bak birazcık benim açımdan bakın abdülkadir aykut ikilisi 83 kondisyonla oynadığı maçlar oldu.Türkiye kupasını gs bjk fb alayını yenerek aldım bence bana birazcık haksızlık ediyorsunuz yorumunuzuda merak ediyorum sizi kırdıysam özür dilerim
    Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ah be demirspor 3.lük iyi yine yaa , Bursa da türkleşeyim derken Avrupa'yı unutmuş
    Türkiye kupamızda var Demirspor içinse transfer yapmadı çıktığı kadroyla durdu.Bence yanlıs bir hareketti ama yazık oldu ne diyeyim
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Çağrı Hocam helal olsun , hem ligi 3. bitirdin hem de Türkiye Kupası'nı aldın..

Ama şu Fener'in cezasını keşke en başta hesaba katsaydınız boşu boşuna ŞL'ye gidiyoruz diye heyecan yaptık
    Bende son dakikaya kadar ona inanıyodum bende heyecan yaptım acayip hatta ciddi ciddi dans falan ettim evde apachi stayla Bu arada teşekkür ederim en dipteykende destek verdin o kadar
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Harika bir yerde bitirmissin sezonu Mali durumu da toparlamissin.. Tebrikler
    Teşekkür ederim
    Lesandroya dedim sakın sizde yanlıs anlamayın ilk günden beri destekleyen herkese çok teşekkür ederim

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

İyi ya işte kardeş ben de onu diyorum sana, oyun senin için yeterince zor, kadron kısıtlı bütçen kısıtlı, temize çıkarmaya uğraşıyorsun şu anda, esnekliğin pek fazla yok buna rağmen belli başarılar elde ediyorsun.O yüzden böyle iyi de olsa topçuyu satayım zorluk olsun dememelisin, zaten trabzonspru yönetmek başlı başına zor bir iş...Böyle kumar oynayarak iyi giden işlerini sekteye uğratma ne gereği var...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İyi ya işte kardeş ben de onu diyorum sana, oyun senin için yeterince zor, kadron kısıtlı bütçen kısıtlı, temize çıkarmaya uğraşıyorsun şu anda, esnekliğin pek fazla yok buna rağmen belli başarılar elde ediyorsun.O yüzden böyle iyi de olsa topçuyu satayım zorluk olsun dememelisin, zaten trabzonspru yönetmek başlı başına zor bir iş...Böyle kumar oynayarak iyi giden işlerini sekteye uğratma ne gereği var...
    hah aynını bende dedim satmıyor artık zaten yeniden başlıcaklarmış galiba (:

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Anladım dediğinizi birkaç kişiden daha böyle yorumlar mesajlar aldım sanırım zorluk fikri tutmadı.Halil abiyle sıfırdan başlıyoruz bu kariyere orda böyle birşey olmayacak bu arada geri dönüş için teşekkür ederim

Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon

Mesaj Yetkileri