Çağrı kara kara düşürken Türkiye Kupasını alman büyük başarı helal aslanımatühühühü
![]()
Çağrı kara kara düşürken Türkiye Kupasını alman büyük başarı helal aslanımatühühühü
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Hahaha tabi o kadar üfürdük tükürdük bi işe yarasın![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Kupa şampiyonluğu çok iyi oldu.![]()
Fener ŞL'ye nasıl gidiyor ya ?![]()
Sezon başındaki o kötü durumu iyi düzelttin valla tebrik etmek gerek![]()
Jose Mourinho
Ahaha Fenerin cezası bitmiş üzüldüminsan bi hesaplar abi yapmayın ya
![]()
Ben mi üşeniyorum mesaj atmayaayıpsın sen yeter ki söyle ben sana mesaj atayım Çağrıcığım
![]()
Jose Mourinho
Fenerin cezası bitmiş mi ahaha![]()
Kafamıza göre kim gitsin belirtilir mi arkadaş nerden bilelim hangi pozisyonda ne kdar iyi ne kadar kötü oynadı oynadığı lig maçı asist gol ratingler tek tek maçlara bakılır ama 34 maçın hangi biri akıdla kalsın..onun ötesinde gidince yeri dolabilecek mi falan filan..belkide kimse gitmesin diyenler vardır (bknz ben) ama anketi şöyle yapsaydın şu mevkiide açığım var listemdekiler şunlar kimi alayım gibisinden en çok oy alana yönelirdin olmadı 2. en çok oyu alan diye devam ederdin..herkes benim gibi düşünüyor mudur bilmiyorum ama fikrimi beyan edeyim (:
Telefondayım alıntı yapamıyorum diaz hocam amaç kötü oynayanı yollamak değil işi zorlaştırmak Adrian 22 asist 12 golle oynadı ama en çok istenirse gidicek olay o![]()
Oyunu niye zorlaştırıyonuz onu anlamıyom ki sözüm Halil içinde geçerli oyunda an itibari ile bi ton bug mevcut yeterince saçma işle uğraşmak durumundayız rakipler hariç o yüzden akışına bırak ha madem çok ısrar ediyon benim gibi transferde taksit kullanmayın bi bakın ne kadar kolaylaşıyor herşey (:
Anladım demek istediğini bende taksitle kimseyi almadım daha daha doğrusu alacak param hiç olmadıAkşam gidince bu işi kapatıyorum o zaman kendi irademle birşeyler yapalım
![]()
Harika bir yerde bitirmissin sezonuMali durumu da toparlamissin.. Tebrikler
![]()
Eldeki yüksek maaşlı oyuncuları gönderip maaşlarından transfer bütçesi oluşturdum bu sezon ama önümüzdeki sezon yönetim emvcut maaş bütçesini değerlendireceği için bu yıla nazaran epey düşük maaş bütçesi verecek çünkü maaş bütçesiyle hem transfer hem gelelerin maaşını ayarldım sen düşün ne kadar düştüğünü velhasıl kiralıklar dönünce epey açık olacak maaşta bakalım nereye gider sonumuz (: Ayrıca ben bıraktım oyunu yeni update gelene kadar oynamıyorum zaten güncelleyemiyorumda devre arasına geldim ve kestim güncelleme bekliyorum aptal saptal hataları bi nebze düzeltsinler yoksabu haliyle oynanmıyor
Kardeş sen takımını bizden iyi biliyorsun, oyun zaten senin için zor şu anda yeterince.Şampiyonun kaç puan gerisinde tamamladın ligi baksana, sen rhata rahat şampiyon ol oyun zevk vermemeye başlasın o zaman her türlü yolla kafana göre renk gelsin oyuna![]()
Ah be demirspor3.lük iyi yine yaa , Bursa da türkleşeyim derken Avrupa'yı unutmuş
![]()
Çağrı Hocam helal olsun , hem ligi 3. bitirdin hem de Türkiye Kupası'nı aldın..
Ama şu Fener'in cezasını keşke en başta hesaba katsaydınız boşu boşuna ŞL'ye gidiyoruz diye heyecan yaptık![]()
Oyunda bug olabiliyor örneğin sabri sarıoğlu elazığ maçında 2 tane füzeyle gol attı banaGüncellemeden sonra dahada zevk alırız inş
Hocam alınmassan birşey söyleyecem inşallah yanlıs anlamassın beni sana samimi konusuyorum o kadar oyuncu satıp transfer olarak 2 adam aldım biri ciro hemen yolladım o kadar kötüydü diğeride ozan tufan takımdan 17.5 milyonluk adam sattım sen bana diyorsunki aradaki puan farkına bak birazcık benim açımdan bakın abdülkadir aykut ikilisi 83 kondisyonla oynadığı maçlar oldu.Türkiye kupasını gs bjk fb alayını yenerek aldım bence bana birazcık haksızlık ediyorsunuz yorumunuzuda merak ediyorum sizi kırdıysam özür dilerim
Türkiye kupamızda varDemirspor içinse transfer yapmadı çıktığı kadroyla durdu.Bence yanlıs bir hareketti ama yazık oldu ne diyeyim
Bende son dakikaya kadar ona inanıyodum bende heyecan yaptım acayip hatta ciddi ciddi dans falan ettim evde apachi staylaBu arada teşekkür ederim en dipteykende destek verdin o kadar
Teşekkür ederim
Lesandroya dedim sakın sizde yanlıs anlamayın ilk günden beri destekleyen herkese çok teşekkür ederim
İyi ya işte kardeş ben de onu diyorum sana, oyun senin için yeterince zor, kadron kısıtlı bütçen kısıtlı, temize çıkarmaya uğraşıyorsun şu anda, esnekliğin pek fazla yok buna rağmen belli başarılar elde ediyorsun.O yüzden böyle iyi de olsa topçuyu satayım zorluk olsun dememelisin, zaten trabzonspru yönetmek başlı başına zor bir iş...Böyle kumar oynayarak iyi giden işlerini sekteye uğratma ne gereği var...