2. gol kaçtı ya.
2. gol kaçtı ya.
Juve yarın ağlar medyaya stadyum şöyle böyle diye.
FM Gazetesi
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Helaaall!l!!!
Aslanlar gibi oynadık ÇIKTIK GRUPTAN!
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bringer of the snow. Slayer of the match-fixers. I gave you: Sneijder; The Champion of İstanbul!
Helal Olsun Be Sizeeeee Sizin Allahınıza Kurban Beee
Juve hep zamana oynadı , 85. dakikada gol atmak onlara en büyük ders oldu..
Tebrikler Galatasaray , ŞL'de kura şansın yanında olsun..
süper oldu
Valla helal olsun, özellikle de taraftara helal olsun.
Mancini doğru oynattı takımı sadece değişiklikte geç kaldı bence.
Ne guzel sey Galatasarayli olmak!
Saat 4'ü 20 gece tur atlayan ilk takim olduk
Çok güzel oldu çok !
Juventus'a güle güle,gelsin diğer Avrupa devleri !(biliyorum eleneceğiz)
Last edited by Kaka Leite : 11.Aralık.2013 at 18:30 Reason: Burada olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gerçekleri Tarih Yazar Tarihi De Galatasaray ! Benim için çoktan ŞL şampiyonu oldu bu takım bu gruptan çıkarak.
Muslera ve takımın ciddi şekilde oynayış farkı maçı kazandırdı.
Kişilere laf atmak istemiyorum ama Eray bize çok çektirdi.Umarım bu bizim için yükseliş noktası olur.Şu duran toplarıda artık ne olur Selçuk'a bıraksınlar.
Takımımıza da helal olsun.Oyuncular gelir gider ama bu takımın zor zaman takımı olma durumu değişmez.Zemin kötü olsada bugünkü mücadele ve hırs güzeldi.Helal olsun aslanlar![]()
Apartamanın anteni bozuk devlet kanallarıyla Doğuş grubunun kanallarını çekmiyor, netten izledim. Gole sevinirken PC sandalyemi kırmışım, yeniden oturunca düşüyodum az daha
YÜRÜYEDUR ASLANIM !
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2.Turu'nda muhtemel 4 rakibi; Manchester United (İNG) - PSG (FRA) - Bayern Münih (ALM) - A.Madrid (İSP)
tarih yazdık tarih ofiste aglayacam aglayamıorm zor tutuyorum allaaaaaaaaaaaaaah
Galatasaray'ı tebrik ederim.
Juventus Galatasaray - Drogba'ya uzun top atiliyor, o topu indiriyor, Umut tamamliyor....... Galatasaray - Drogba'ya uzun top atiliyor, o topu indiriyor, Sneijder tamamliyor...... HELAL BE DROGBA![]()
![]()
Maçın adamı bence Gökhan Zan bir tane top aldırmadı uzun toplarda tek bir hatası vardı onu da Semih hemen iyi pozisyon alarak savuşturdu.
Şaka maka çıktık gruptan
Sene başı 3. olsak yeter diyordum ama açıkçası Juve'nin performansı hayal kırıklığına uğrattı beni. Bu maçtaki performansından dolayı söylemedim genel turnuva performansından bahsediyorum. Juve'nin puan kayıpları sayesinde son ana kadar ikincilik şansımızı sürdürdük ve bizim de iyi olmadığımız sezonda ŞL'de yine son 16'ya kalmayı başardık. Güzel oldu
Şu yerden yere vurulduğumuz dönemde şöyle bir gruptan çıkmak da iyi oldu. Büyük takım olduğumuzu birilerine hatırlatmış olduk sanırım ve daha da önemlisi oyuncularımız artık daha çok güvenir kendine ve biraz olsun silkinirler, kendilerine gelirler.
Adamın dibisiniz!!!
200 Milyon Euro'luk takım UEFA'da.Büyüksün GALATASARAY !
Bu arada sözde Juventus'un bastırması gereken son 5 dkda 2 gol kaçırdık.Sanki dersin bizim takım son 10 dk'yı beklemiş
![]()
Galatasaray Avrupa Liginin kalitesini arttırdı diyebiliriz herhalde.
Biz bitti demeden hiç bir şey bitmiyormuş bir kez daha gördük bunu.İsteyince nasıl da oluyormuş.Bu sonuçla şaha kalkar bu takım zor tutulur.
Juventus bu sezon grupta beklentilerin altında bir performans sergiledi.Maçtan önce Juventus formda,rahat kazanır diyenlere pek katılmıyordum bu yüzden.Ben beraberlik bekliyordum.Maç o yönde gidiyordu aslında ama Sneijder 85'te meydana çıkınca,Galatasaray da bu sezon pek iyi performans sergilememesine rağmen gruptan 2.çıkmayı başardı.Tebrikler.![]()
So what?
Saike
Birileri bu tarihi bir yere kaydetsin ilerde lazım olur hepsine de tek tek helal olsun![]()