Halil İbrahime bak sen maşallahı var![]()
Halil İbrahime bak sen maşallahı var![]()
Halil İbo harika Pirlo olur![]()
Transferlerin güzel, PSG karşısında bol şanslar![]()
Halil ibrahim iyi imiş.
Halil ibo favorimiz oldu, transferler güzel psg maçını bekliyoruz
Halil İbrahim'in maşallahı var. Şuana kadar oyunumda hiç bu kadar gelişmiş Türk regen çıkmadı.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ŞLyi al sonra nereye gidersen gitt![]()
Spoiler: Lig Maclari
Spoiler: Puan Durumu
Spoiler: Hollanda Kupasi
Birini çıkıp dur la ajaks demesi lazımdı sana vitesse dur la demişsede devamını getirememiş malesefbomba gibi çıkıcaz psg maçına as adamları dinlendirdin sanırım gençlere şans verdiğine göre
Maçlar güzel.Şu PSG'yi geçelim ya da seneye kasıtlı olarak 3.olup AL'yi alalım artık da gözümüz Avrupa'da kupa görsün![]()
2. ile 11 puan fark çok iyi ligi rahat alırız , sıra PSG'de![]()
Evet her macta 3-4 gence sans verdik. Guzel bir rotasyon yaptik![]()
Avrupa Ligi cok dusuk ya, kupayi alabiliriz ama SL'de devam etmek istiyorum. Gruplarda 1.olsak cok iyi olacakta olamiyoruz ve boyle zorlu rakiplerle karsilasiyoruz iste
Her sezon boyle zaten. Rekabet yok ligde
PSG macina basliyorum.. guncelleme en gec 1 saat sonra gelir![]()
PSG'yi geçemessinnn![]()
Spoiler: Ajax 2-3 PSG
Psg yenebilirdi ama böyle bi skor beklemiyordum hiç beraberliği kurtarsaydık en azından.. 3 deplasman golü ağır olmuş
2.maç 2-0 yapıp çıkarız hocam.
Spoiler: Lig Maclari
Spoiler: PSG 1-0 Ajax
Bu yıl bizim için iyi bir deneyim oldu, seneye daha tecrübeli ve güçlü bir Ajax olacak.![]()
Bu yıl daha ileri gitmemizi bekliyordum ben ama olmadı napalım, lig zaten cepte ŞL'yi getir artık seneye buraya
Sağlık olsun hocam.Ben seneye çeyrek final bekliyorum ŞL kazanamayız.
Evet 3 sezonda guzel bir tercube kazandik. Seneye 1-2 degisiklikle artik Ceyrek Finali gorecegimizi umuyorum.
Ben de isterdim daha ileri gitmeyi ama gruplarda birinci olamadigimiz icin bir sonraki turda hep zorlaniyoruz.
Aynen, ben de oyle dusunuyorum.
Bunların hepsinden deneyim kazanıcaksın hocamO KUPA ALINACAK
![]()
![]()
Spoiler: PSV 2-3 Ajax
Spoiler: Puan Durumu
Hollanda Kupasinda Yari Finalde VVV'yi yenerek Finale yukseliyorduk. Finalde ise Cambuur'u 4-1 maglup ederek yine kupanin sahibi oluyorduk.
Spoiler: Hollanda Kupasi