Puan farkı 13 olmuş. Kadroya ve performansa baktığımızda büyük bir talihsizlik yaşamadığımız sürece kolay kolay farkın kapanmasına izin vermeyiz.
Bu taraftar güzel bir puan farkıyla şampiyonluk istiyor sizden hocam![]()
Gruplarda eleniriz
Avrupa Ligine kalırız
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Bir bardak su iç
Puan farkı 13 olmuş. Kadroya ve performansa baktığımızda büyük bir talihsizlik yaşamadığımız sürece kolay kolay farkın kapanmasına izin vermeyiz.
Bu taraftar güzel bir puan farkıyla şampiyonluk istiyor sizden hocam![]()
Süper Lig'in Bayern Münih'i gibi olduk. Aslında dışarıdan takip edenler için "Çok kolay yea" diye görülse de inanın hiç de görüldüğü kadar kolay değil. En ince noktasına kadar birebir ilgileniyorum takımla aldığım oyuncudan sattığım oyuncuya, oynattığımdan oynatmadığıma kadar hepsi hassas bir dengede. Bir basın toplantısında yahut ufak bir şikayette vereceğiniz en ufak demeçte veya cevapta bile bir anda takım "İsssyeeeeaaannnnn" çekebiliyor. Bu da her şeyi etkiliyor.
Fm aslında basit bir oyundur zor olan ise basit oynamaktır![]()
...
İnanılmaz sert bir mücadele oldu. 2 oyuncumu (Alper, Beykan) hafif şekilde sakatladılar ve hakem buna seyirci kaldı. Basın toplantısında da kükrediğimiz gibi futbol oynuyoruz beyler kasaplığın lüzumu yok
...
Takımdan gitmek isteyen Diego'nun tartışmayı arkadaşlarına yansıtmayı tüm takımın moralini dibe vurdu, Diego'yu transfer listesine koyup kadro dışı bıraktım. Bir çuval incirin içine etti resmen. Bu moralle çıktığımız Kayseri maçında da pek varlık gösteremedik ve sahadan yenik ayrılarak sezonun ilk mağlubiyetini tattık.
...
aynen en iyisini etmişsin ben de ellerim gitmeye gitmeye yolladım
Sow gidince bende de isyan bayrağını çekti şimdi kafama takılan biş var
diegoyu satıcam biri çıkacak onu neden sattın diye isyan edecek
transferler "ben baldemir'im yıldız benim işim” dedirtmiş =)
...
Oyuncuların morallerini birebir konuşmalarla gıdım gıdım yükseltmeye çalışıyoruz, tam teşekküllü olsak tarihi farkla bitecek maç, neyse yine de sağlam bir hakimiyet kurduk maçta, önümüzde BJK derbisi var.
...
Ligin ilk yarısında da 7 tane atmıştık enteresan acaba gerçekte bu hafta BJK ile oynayıp yenileceğimizi düşündüğüm için mi hırs yaptım
...
...
Türkiye Kupası Çeyrek Final maçlarına yedek ağırlıklı kadrolarla çıktığımız 2 maçta da toplamda 3-2 galibiyetle Es Es'i eleyip geçen seneki gibi Yarı Final'de Galatasaray'ın rakibi oluyoruz.
...
yeter baldemir diyordu taraftarlar atma dur!! Taraftatın gözleri dolmuştu belki de ağlayacaklardı baldemirin keyfi yerindeydi farka rağmen hala hırslıydı gözünü hırs bürümüştü..
...
Yarı Final
Geçen sezon da Yarı Finalde karşılaştığımız Galatasaray'la bu sene de eşleştik. İlk maçta elde ettiğimiz farklı skorun da avantajıyla 2. maçta temkinli bir oyunla maç geçirdik ve finale yükseldik.
Final
Bu sezonun flaş takımlarından biri olan Trabzonspor karşısında oyuna tamamen hakim ve elimizde tutan bir hakimiyet sergileyerek kupaya uzandık. Sezona attığı gollerle kupayla başlamamızı sağlayan Alper bitirişi de çok güzel yaptı.
...
Galatasaray maçından sonra zaten şampiyonluğu garantilemiştik sadece matematiksel olarak garantilenmesi gerekiyordu, maçları seri bir şekilde oynadım üzerlerinde pek durmaya gerek yok elimden geldikçe tüm oyunculara şans verip sezon sonunu getirdik. Oyuncularımı kutluyorum zira 103 gollü şampiyonluk rekorumuzu geliştirerek 106 gole çıkardık.
...
İstatistikler - Veriler
...
Derbilerin kralı![]()
ADANA DEMİRSPOR
Hocam eline sağlık 2 sezonda çifte kupa muazzam.
Edit: Bizim maçları yenilseydin bari hocam düşmüşüz![]()
ADANA DEMİRSPOR
...
Evet nihayet Avrupa Kupalarına katılıyoruzGenç, potansiyelli oyuncu veya Avrupa kupalarında oynayabilecek, Fenerbahçe'ye gelebilecek düzeyde oyuncu önerilerinizi bekliyorum. Bu defa çok sıkı bir transfer dönemi olacak.
...
Parası ödenen futbolcular yine şampiyon yapmış takımı...müthiş bir sezon daha geride kaldı
Harika bi sezon olmuş.Transferlerini dört gözle bekliyorum.Grup da güzel gelirse ohh![]()
Güzel bir puan farkıyla şampiyonluk gelerek biz taraftarların beklentisi yerine getirilmişŞL de olacağı için oyuncuların bize gelme nedenleri oldu artık. Transferleri dört gözle bekliyorum
Hocam yıldız transfer istiyoruz.
Hocam birde hedefimiz ŞL peki ligi ve ZTK ne yapacaksın?
ADANA DEMİRSPOR
Eee bu işler parayla arkanız boş olmayacak, der büyük bir alim
Teşekkürler, bakalım.
Aynen 2 sezondur Avrupa'da yokuz diye ne eldeki oyuncuları mutlu edebildik ne de gelecek oyunculara fırsat sunabildik.
Geniş kaliteli bir kadro tutmak lazım. Geçen senenin 11'i bu senenin rotasyon (yedek diye tabir ettiğim) kadrosu olursa sıkıntı yaşamayız. Bu yüzden takviye şart.
İsimler için teşekkürler, hepsini inceleyecem.
Bezelye, fasulye, nohut, bamya Allah ne verdiyse artık
Eyvallah : )
Bakayım nasıl bir oyuncuymuş
...
prowse verratti nin yanına cuk diye oturur, türk olarak bilal basakcioglu, nuri, ömer, robin yalcin
Avrupada yüzümüzü güldür hocaminanıyoruz başarıcaksın
![]()