Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
331 ile 360 arası toplam 420 sonuç

Konu: İsveç'in Eşek Arıları Avrupa Semalarında Uçuyor | BK Häcken | 5. Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Başarılar Hocam. Kariyeri görünce 14 15 deki kariyerlerin aklıma geldi. Ordaki yaptıklarını burda da yaparsın en az 2 yıl veriyorum Kura dersen oyun vermiş odunu. Bütçeyi gördüm Türkiyede böyle bir bütçe yok bile Pilot takımlardan ne alırsak kar bizim için akıllı transferlerini sabırsızlıkla bekliyorum
    İnşallah kardeşim , bakalım neler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    06

TRANSFER DÖNEMİ

Sezon öncesi transferde hareketli saatler yaşandı. Takımımızın en önemli ismi Ajer'e gelen teklifleri yönetim kabul ettikçe biz karşı çıkıp iptal ettiriyorduk. Son gelen bir kaç teklif ile iyice kafası karışmıştı oyuncumun . Hem huzursuzluk çıkarmasından korktum hem de teklif de iyi olunca yollarımızı ayırdık. Şartlara bağlı olarak 15.75 milyon euro ya sattık mis gibi Hatta sonraki satıştan kardan %20 kar da cabası.

Takımımızın Aubemayeng'ı Fofana'ya transferin son saatlerinde teklif üstüne teklif geldi. Satmamak için çok direndik ama yönetim gene ipleri eline aldı ve sattı. Dahası karşı çıkmamıza müsade bile edilmedi

Gelenler - Gidenler

Gelen Oyuncularımız

Nesil
    2006
    Yer
    06

UEFA 1. Eleme Turu

İlk maçta delasmandaki avantajlı skorumuzu kendi sahamızdaki yenilgi ile kullanamamış olduk. Avrupa'da bizden beklenilenin çok üstünde bir performans göstermiş olduk sonuçta bu sezon ...

1. Maç

2. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Yönetimin el atıp satması cidden kötü oluyo .. zenit macı da talihsiz olmuş..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    06

Fofana'nın gidişi ile bu sezon forvette oynayacak 2 oyuncumuz kaldı . Biri Arthur diğeri genç Castillo . Genç Kolombiya'lıya çok güveniyorum bu sezon inşallah yanıltmaz . Takıma yeni katılan 18 yaşındaki Gürcü forvetimizi kiralık yolladığımız da belirteyim .

Genç Kolombiya'lı Castillo

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Yönetimin el atıp satması cidden kötü oluyo .. zenit macı da talihsiz olmuş..
    Hiç sorma kardeşim ya . Nereye kadar bu anlayış devam edecek cidden merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Hiç sorma kardeşim ya . Nereye kadar bu anlayış devam edecek cidden merak ediyorum
    bende de aynısı basıma geldi 30 m euro ya satacagım oyuncuyu yönetim 5.5 m euroya sattı.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    06

Ben gene iyi satmışım desene

Yönetim para sevdası yüzünden işleyen tekere çomak sokmuş resmen. O iki oyuncunun yokluğu aranmaz umarım. AL'de ise deplasmanda oldukça avantajlı bir skor almışız ancak evimizde bu avantajı kullanamayıp işi bitirememişiz maalesef. Yine de güzel bir deneyim oldu, seneye daha iyisi olur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Yigit40 View Post
    Yönetim para sevdası yüzünden işleyen tekere çomak sokmuş resmen. O iki oyuncunun yokluğu aranmaz umarım. AL'de ise deplasmanda oldukça avantajlı bir skor almışız ancak evimizde bu avantajı kullanamayıp işi bitirememişiz maalesef. Yine de güzel bir deneyim oldu, seneye daha iyisi olur umarım.
    Fofana çok yetenekli idi , çok da iyi gelişiyordu ancak Ajer kadar takımda etkisi büyük değildi. Umarım Sackey Regista rolünde yararlı olur.

Lig Kupası 1. Maç

Arthur ilk resmi maçında ben burdayım dedi adeta

Bizim oğlan çift sarı kartla kırmızı gördü gene Tecrübesizliğinin , müdahalelerdeki yetersizliğinin sonucu bunlar hep.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Basın ve taraftar ligde şampiyonluk bekliyor

Yönetimin oyuncu satması kötü gerçekten. Bunu engellemenin de bir yolu yok galiba.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Yönetimin oyuncu satması kötü gerçekten. Bunu engellemenin de bir yolu yok galiba.
    Malesef hocam ya , bence tek yolu hem lig hem takım bazlı itibarın artması ..

Nesil
    2006
    Yer
    06

Kupada 2. maça şöyle bir taktikle çıkacağım .Forumda [MENTION=171272]hknshr[/MENTION] kardeşim BJK nin oynadığı taktiği istemişti oradan esinlendim bakalım nasıl işleyecek , ben de merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    06

Kupada 2. Maç

Taktiğimiz iyi sonuç verdi. Topa sahip olma oranına göre çok da fazla pas yapmamız gerektiğini düşünebilirsiniz fakat dikine oynadığımız için 500 ün altında kaldı. Aslında tam da olması gerektiği de buydu

Nesil
    2006
    Yer
    06

Nesil
    2006
    Yer
    06

Kupada 3. Maç

Bu maçı da çok domine ettik. Rakip de zayıf olunca üstüne bir de kırmızı kart yiyince şut bile çekmedile Lig başlayacak şu taktiği ligde merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    06

Kardeş kulüp isteğimiz kabul edildi. Yönetimin önerdiği takımlar arasından Monaco 'yu seçtik

Kiralamaya uygun topçularına hemen bir göz attım , Raphael Diallo dikkatimi çekti , kaliteli yedek olur diyerek kiralama talebinde bulunduk bakalım oyuncu Rotasyonda beklemeyi kabul edecek mi

Nesil
    2006
    Yer
    06

Ligde ilk maçımız Helsinborg ile deplasmanda . Yeni taktiğimizin nasıl işleyeceğini merakla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    06

Diarra'yı kiraladık bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    06

Transferin son günü Futbol Direktörünün bulduğu oyuncu

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transfer döneminde hem ciddi şekilde kar etmişiz hem de kadroya pek güç kaybettirmemeyi başarmışız.Bu sezon ligi kazanmamız yeterli olacaktır başarı açısından.Zaten eldeki gencolar büyüyor finansal başarı kaçınılmaz bir olay,sportif de gelmeyedursun hadi bir süre daha.

Transfer edilen genç yetenekler nokta atışı olmuş, tebrik ederim. Kupadaki maçların istatistikleri ise dehşet ya, taktik etkisini hemen göstermiş ancak o istatistiklere o skorlar yakışmamış, daha farklı olmalıydı.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Yönetim oyuncu satmasa biraz daha erken kalkınacaz ama el atmaları sinir bozucu. Taktiği 4 gözle bekliyorum hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transfer döneminde hem ciddi şekilde kar etmişiz hem de kadroya pek güç kaybettirmemeyi başarmışız.Bu sezon ligi kazanmamız yeterli olacaktır başarı açısından.Zaten eldeki gencolar büyüyor finansal başarı kaçınılmaz bir olay,sportif de gelmeyedursun hadi bir süre daha.
    Transferde iyi kar ettik. Mali durumu düzelttik sırada sportif başarı var

Quote Originally Posted by Yigit40 View Post
    Transfer edilen genç yetenekler nokta atışı olmuş, tebrik ederim. Kupadaki maçların istatistikleri ise dehşet ya, taktik etkisini hemen göstermiş ancak o istatistiklere o skorlar yakışmamış, daha farklı olmalıydı.
    Teşekkür ederim kardeşim Transferde istenilen bölgelere takviyeleri yaptık. Taktikte sürekli bir arayış içerisindeyim ama sanırım bir düzen tutturduk

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Yönetim oyuncu satmasa biraz daha erken kalkınacaz ama el atmaları sinir bozucu. Taktiği 4 gözle bekliyorum hocam
    Yönetime bir süre bu şekilde katlanacağız artık ne yapalım Tamamdır taktikte son durumu paylaşacağım ...

Nesil
    2006
    Yer
    06

İsveç Ligi

Oyundan sıkılmamak için değişik yollara başvuruyorum. Bunlardan biri de taktikte oynamalar yapmak. Taktiksel anlamda o kadar deneme yanılma yaptım ki bu sezon anlatamam Bu sezonki Beşiktaş gibi olmak için yola çıktık bir ara Yunanistan mı olmadık , sonra Galatasaray'a evrildik derken ortaya Atletico Madrid çıktı .

Son maçlarda sahaya çıktığımız taktikten şimdilik çok memnunum . Takım yeri geldiğinde çok güzel kontraya çıkıyor , genel anlamda fazla pozisyon da vermiyoruz .Şu anda ligde tek sıkıntı lider Malmö'den birazcık uzaklaşmış olmamız. Kapatacağımızı düşünüyorum ama .

Fikstür

1. Hafta

2. Hafta

3. Hafta

4. Hafta

5. Hafta

6. Hafta

7. Hafta

8. Hafta

9. Hafta

10. Hafta

11. Hafta

12. Hafta

13. Hafta

14. Hafta

15. Hafta

16. Hafta

Puan Durumu

1 maç eksiğimiz ile liderden 8 puan uzaktayız. Oyuncularıma güveniyorum

Nesil
    2006
    Yer
    06

Avrupa Ligi

1.Ön Eleme Turu

1. Maç

2. Maç

2. Ön Eleme Turu

1. Maç

2. Maç

3.Ön Eleme turundaki rakibimiz AEK

Şampiyon yapan taktiği değiştirmek büyük cesaret, tebrik ederim hocam. İlk haftalar bocalama dönemi olmuş normal olarak ancak fark çok açılmadan taktiğin tam olarak oturması sevindirici. Kapanmayacak bir fark değil bence, böyle gidersek şampiyon olabiliriz. AL'de ise gruplara kalırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Lidere yaklaşmışız 8 puan ama 1 maç eksik var. AL 3. ön elemeden sonra playoff rakibimizi merak ediyorum. Taktiği 4 gözle bekliyom
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    06

Ara transfer döneminde önceden anlaştığımız isimler takıma katıldı . Gençlerin ağırlıklı oldu 5 isim vardı. Görselde yok ama Thiam ile de yarım sezonluk anlaştık kiralık olarak. Monaco kardeş kulüp olunca bedavaya kapalım dedik birini

Gidenler arasında forvet bölgesinde fazla şans bulamayan Arthur dikkat çekiyor.. Yedekte duracağına gitsin kiralık olarak oynasın dedik ..

Takıma katılanlar ve transfer sayfasındaki son durum şu şekilde ;

Kararlığı düşük fakat profilinden etkilendim gene de ..

Yerli oyuncu sayımızı artırmaya yönelik Djugarden'den transferimiz.

Hollanda'lı regeni temsilcisi önerdiğinde beni cezbeden özellikleri kararlılık , çalışkanlık ve takım oyunu oldu. Profili ilerisi için umut verdi bana

Bonservis bedeli ödenmeden takımımıza katılan kalecimiz.

Genç yaşta zihinsel özellikleri ile dikkat çeken Koreli regenimiz Geldiğinde sakattı iyileşince şans bulacaktır ..

Thiam - kiralık

Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri