steam : aytekin79
TRANSFER DÖNEMİ
![]()
Sezon öncesi transferde hareketli saatler yaşandı. Takımımızın en önemli ismi Ajer'e gelen teklifleri yönetim kabul ettikçe biz karşı çıkıp iptal ettiriyorduk. Son gelen bir kaç teklif ile iyice kafası karışmıştı oyuncumun . Hem huzursuzluk çıkarmasından korktum hem de teklif de iyi olunca yollarımızı ayırdık. Şartlara bağlı olarak 15.75 milyon euro ya sattık mis gibiHatta sonraki satıştan kardan %20 kar da cabası.
Takımımızın Aubemayeng'ı Fofana'ya transferin son saatlerinde teklif üstüne teklif geldi. Satmamak için çok direndik ama yönetim gene ipleri eline aldı ve sattı. Dahası karşı çıkmamıza müsade bile edilmedi![]()
Gelenler - Gidenler
Gelen Oyuncularımız
Yönetimin el atıp satması cidden kötü oluyo ..zenit macı da talihsiz olmuş..
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Yönetim para sevdası yüzünden işleyen tekere çomak sokmuş resmen. O iki oyuncunun yokluğu aranmaz umarım. AL'de ise deplasmanda oldukça avantajlı bir skor almışız ancak evimizde bu avantajı kullanamayıp işi bitirememişiz maalesef. Yine de güzel bir deneyim oldu, seneye daha iyisi olur umarım.![]()
Fofana çok yetenekli idi , çok da iyi gelişiyordu ancak Ajer kadar takımda etkisi büyük değildi. Umarım Sackey Regista rolünde yararlı olur.
Lig Kupası 1. Maç
Arthur ilk resmi maçında ben burdayım dedi adeta
Bizim oğlan çift sarı kartla kırmızı gördü geneTecrübesizliğinin , müdahalelerdeki yetersizliğinin sonucu bunlar hep.
Yönetimin oyuncu satması kötü gerçekten. Bunu engellemenin de bir yolu yok galiba.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Ligde ilk maçımız Helsinborg ile deplasmanda . Yeni taktiğimizin nasıl işleyeceğini merakla bekliyorum![]()
Transfer döneminde hem ciddi şekilde kar etmişiz hem de kadroya pek güç kaybettirmemeyi başarmışız.Bu sezon ligi kazanmamız yeterli olacaktır başarı açısından.Zaten eldeki gencolar büyüyor finansal başarı kaçınılmaz bir olay,sportif de gelmeyedursun hadi bir süre daha.
Transfer edilen genç yetenekler nokta atışı olmuş, tebrik ederim.Kupadaki maçların istatistikleri ise dehşet ya, taktik etkisini hemen göstermiş ancak o istatistiklere o skorlar yakışmamış, daha farklı olmalıydı.
![]()
Yönetim oyuncu satmasa biraz daha erken kalkınacaz ama el atmaları sinir bozucu. Taktiği 4 gözle bekliyorum hocam
ADANA DEMİRSPOR
Transferde iyi kar ettik. Mali durumu düzelttik sırada sportif başarı var
Teşekkür ederim kardeşimTransferde istenilen bölgelere takviyeleri yaptık. Taktikte sürekli bir arayış içerisindeyim ama sanırım bir düzen tutturduk
Yönetime bir süre bu şekilde katlanacağız artık ne yapalımTamamdır taktikte son durumu paylaşacağım ...
İsveç Ligi
Oyundan sıkılmamak için değişik yollara başvuruyorum.Bunlardan biri de taktikte oynamalar yapmak. Taktiksel anlamda o kadar deneme yanılma yaptım ki bu sezon anlatamam
Bu sezonki Beşiktaş gibi olmak için yola çıktık bir ara Yunanistan mı olmadık
, sonra Galatasaray'a evrildik derken ortaya Atletico Madrid çıktı
.
Son maçlarda sahaya çıktığımız taktikten şimdilik çok memnunum . Takım yeri geldiğinde çok güzel kontraya çıkıyor , genel anlamda fazla pozisyon da vermiyoruz .Şu anda ligde tek sıkıntı lider Malmö'den birazcık uzaklaşmış olmamız. Kapatacağımızı düşünüyorum ama .
Fikstür
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
11. Hafta
12. Hafta
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
16. Hafta
Puan Durumu
1 maç eksiğimiz ile liderden 8 puan uzaktayız. Oyuncularıma güveniyorum
Şampiyon yapan taktiği değiştirmek büyük cesaret, tebrik ederim hocam.İlk haftalar bocalama dönemi olmuş normal olarak ancak fark çok açılmadan taktiğin tam olarak oturması sevindirici. Kapanmayacak bir fark değil bence, böyle gidersek şampiyon olabiliriz.
AL'de ise gruplara kalırız diye düşünüyorum.
Lidere yaklaşmışız 8 puan ama 1 maç eksik var. AL 3. ön elemeden sonra playoff rakibimizi merak ediyorum. Taktiği 4 gözle bekliyom![]()
ADANA DEMİRSPOR
Ara transfer döneminde önceden anlaştığımız isimler takıma katıldı . Gençlerin ağırlıklı oldu 5 isim vardı. Görselde yok ama Thiam ile de yarım sezonluk anlaştık kiralık olarak. Monaco kardeş kulüp olunca bedavaya kapalım dedik birini![]()
Gidenler arasında forvet bölgesinde fazla şans bulamayan Arthur dikkat çekiyor.. Yedekte duracağına gitsin kiralık olarak oynasın dedik ..
Takıma katılanlar ve transfer sayfasındaki son durum şu şekilde ;
Kararlığı düşük fakat profilinden etkilendim gene de ..
Yerli oyuncu sayımızı artırmaya yönelik Djugarden'den transferimiz.
Hollanda'lı regeni temsilcisi önerdiğinde beni cezbeden özellikleri kararlılık , çalışkanlık ve takım oyunu oldu. Profili ilerisi için umut verdi bana
Bonservis bedeli ödenmeden takımımıza katılan kalecimiz.
Genç yaşta zihinsel özellikleri ile dikkat çeken Koreli regenimizGeldiğinde sakattı iyileşince şans bulacaktır ..
Thiam - kiralık