İngiltere/League One/Bristol City...![]()
İngiltere/League One/Bristol City...![]()
Yabancı pek bilemem ama ben sıkıntıdan Kayseri yi seçtm.Çok beğendim.![]()
![]()
bence biraz istediklerin fazla kardeş
ispanyadan villereal almanyadan herhayı al bi kaç iyi transferle şampiyonluğa oynarsın
Southampton derim abi.Dene iyi bir takım.
bnm sana diyecegim takım hamburger sv dir. kardesim eger alman ligini istemiom dersen ispanyadan real zaragoza biraz takviyeyle çok ii bi takım olabilir
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaann nnnnnnnnnnn
sana kocelispor oneriim bak süper
kocaelinin üstüne takım tanımam
bolton 5 milyon dolar butce varama zevk veriyo sahsen
gençlerbirligini al bnce yabancı arıyosan newcastle
Eger Yükselmek istiorsnZ Cannes çok ii kupa fLn aldıında Zidane gibi o takımdan gecmiş büyük oyuncular kutluor..Ama 1.Ligden ise bence A.Madrid-VillarreaL
portsmouth. veriyolar bi ton para ligde kal diyolar
boltonu al derim bütçede ii
tottenham we kayserispor (mehmet topuz yetr zatn)
HArbiden ne işse..Originally Posted by ibig61
![]()
fierontina yada tottenhamı dene fierontina daha iyi gibi geldii
palermo.........
west ham ı al 2-3 iyi adamla sampiyon yaparsın ben yapmıstım
lyon ama 5.25euro para takımda manyak takım ama,
fiorentinayı alabilrsiniz...15 m pound transfer bütçesi 44 m pound bütçe....ve senden düşmemeni istiyolar..ve toni mutu montolivo gibi yıldızlarda cabası
arkadaşlar size bir sorum olacak
ben fm2006 yı uzun süredir oynuyorum ama istikrar tutturamıyorum,1 sezon bitirip,hatta yarım sezonda bırakıp sıkılıyorum
bana öyle bir takım söyler misiniz ki orta güçlü,iyi oyuncuları olan,sıkılmadan,bıkmadan devam edebileceğim,takım önerme bölümüne baktım ama kendime göre bi takım bulamadım,ingiltere,almanya ve türkiye liginden olmasını tercih ederim
şimdiden teşekkürler
kardreş bu konular hep açılıyor biraz takım önerilerinden bulabilirdin tabii arasaydın.
yine de sevilla fiorentinayı tavsiye ederim
Fiorentina,shaktar donetsk,spartak moskova...
tottenham , porsmouth (bütçe 65 mn euro 06-07 güncellemesinde) , shaktar, livorno
fiorentina-livorno
Sana söyleyeyim Liverpool u al Xabi Alonso Gerrard ve Dirk Kuyt takımı götürüyor ama kaleye Maarten Stekelenburg u al Reina işe yaramaz defansın ortasına ve forvete de birer takviye yap yani tam senin istediğin bir takım![]()
totthenam,west ham yada fiorentina dan zevk alabilir miyim sizce
Reina süper kaleci ama diğer söylediklerinde güzel....Bunu yaramaz demen biraz abatı bence....Originally Posted by yavuzselim_58
Alacağın takımı git 3. 4. ligden al...Yukarı çıkartıkça sıkılmazsın dahada zevkli olur sonra ingiltere ligi şampiyonluğuna koşarsın sonra cl yee falan zaten 3 5 sezon yapmış olursun...Sonra kulupler sıralamasında birinciliği yakalamayı hedeflersen zaten baya bir sezon oynamış olursun...![]()
yeni yamada kayserispor inter-toto dasın zaten başarı yakalamaya çalışşş
porsmouth hele birinci lige çıkar (ben çıkardım 2. ligdeydi oynadıgım sezon) müthiş bütçe veriyor bana 150m verdi :-)