Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 345 arası toplam 345 sonuç

Konu: FM 2006

valla su anda kadar yazılan neredeyse herşey olursa cok ii olur..umarım bunları goz onune alarak bnunla ilgili bir paket cıkarırsınız arkdaslar..
    -

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

arkadaşım isteyen oturur xmlleri çevirir yarım yamalak bir noktaya kadar türkçeleştirir kendi çabasıyla.. bazıları başkasının çalışmasını çalar üzerine ben yaptım der.. burada çalıntı yamanın paylaşımı yasaktır. çünkü illegal bir çalışmadır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

maca çıkmadan önce istediğimiz formayı seçebilsek güzel olurdu bi de kupalara ve tur atlamalara konulan ödüller artırılmalı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence fm de oyuncularla bire bir konuşma yapsak muhteşem olur.maç sonunda veya ligi kazandıktan sonra falan.oyuncuları yemeğe falan götürsek iyi olur bence.

İyi fikir aslında
    -

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Arkadaşın da dediği gibi oyuncular istediğimiz zaman belirli konular üzerine olabildiği kadar bir konuşma yapabilmek güzel olurdu...

rakip takımın oyuncularına ya da hakeme şike teklifleri yapılsa...(hınzırlık heryerde hınzırlık..)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben her zaman maç primi olsun derim...maçtan önce vaad verceksin kazanırsanız şu kadar diye...

Nesil
    2006
    Yer
    Safranbolu

Bence galatasaraydaki durumu fm de yasamalıyız.Yani kulübün kasasındaki para eksiye indiginde oyunculara para veremeyelim onların da serbest kalma hakkı olsun daha gercekçi olur ve artık kasamıza daa cok dikkat ederiz

Nesil
    2006
    Yer
    Safranbolu

ayrica türkiyedeki tv gelirleri düzelmeli yeni yamada düzeldimi bilmiyorum ama adamlar bizimkinin 10 katı para alıyo yav haksızlık valla

bir zamanlar fifa 2003 oynarken ben tam hatırlayamıyorum sitenin birinden bir dosya indirmiştim vede fifa 2003 ü bir pencere şeklinde oynamamı sağlıyordu
    fm 2006 yı da aynı şekilde bir pencerede oynama şansımız var mı acaba ??????

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

gol olduğu zaman yedek kulübesindeki oyuncularda sevinirse güzel olur bence...(yerlerinden kalkarak tabii)

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

maç esnasında taraftarların küfür etmesi veya yabancı madde atması yüzünden alınacak cezalarda olabilir...birde maç erteleme talebi ve hakemleri şikayet etme vardı önceki oyunlarda onlarında geri gelmesi iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by nart_susruko
    gol olduğu zaman yedek kulübesindeki oyuncularda sevinirse güzel olur bence...(yerlerinden kalkarak tabii)
    ii de zaten oyuncular yuvarlak şeklinde ayağa kalktığını nerden bileceksinki ben tam kestiremedim

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    ii de zaten oyuncular yuvarlak şeklinde ayağa kalktığını nerden bileceksinki ben tam kestiremedim
    sadece oturdukları yerden ayağa kalksınlar demedimki...
    öne doğru falan gelsinler...penaltılarla takım elediğiniz zaman yapıyolar...onun küçük çapta olanı işte biraz öne gelip sevinsinler demek istedim...

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri