Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 336 arası toplam 336 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Dinamo Kiev

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet gitmek isteyebilir ama tekrarlıyorum geçen sene bu sezonu unutturmadan gitmeyeceğim demişti. İnşallah aklına gitmek gibi bir düşünce gelmez ve aynı oyununu daha da başarılı bir şekilde sürdürür....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ben hemen gidecek filan demiyorum ama elbette en doğal hakkı gitmek kaliteli de bir oyuncu hedeflerine uygun bir kulüp bulmakta zorluk çekmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi ki de Kulüp bulmakta zorluk çekmez. Şu anda ben bu oyuncuyu kadromda istemem diyen bir takım yoktur herhalde.

Elbette birgün gidecek ve inşallah FB'ye iyi paralar kazandıracak. 4+1 yıllık sözleşmesi var. Ama şu anda gitmeyecek. En azından bu sene elinden geleni yapmak için burada kalacak...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bunu kimse bilemez ama gitse de kişiliksiz filan dememek lazım başarısız buluyordur ve gider zaten bu saatten sonra ş.ligin de ki bir takıma da gitse oynayamaz fb de oynadığı için seneye kadar burada kalır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben o kişiliği verdiği sözü tutar bakımından dedim. Evet dediğin gibi eleme maçlarında oynadığı için artık büyük takımlara gidemez. Avrupa'da oynamayan bir takımda da oynamak istemeyeceği için bu sene bu takımda kalır diyorum. İnşallah diyorum. Ve bu konu altında artık Appiah konuşmayalım diyorum. Ve saygılar diyorum....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ben de ok diyorumDd

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri