galatasaray farfan, martin petrov, halil altintop, bojinov, fey sene 2007'nin başı
galatasaray farfan, martin petrov, halil altintop, bojinov, fey sene 2007'nin başı
ben beşiktaşa figo ve damıan duff ı aldım birde halil altıntopu
İyi transferler özellikle Duff.. Bu arada eğer nickin bi fıkradan geliyor ise baya komik![]()
-
ayıp ediyon kardeş tabiki fıkradanOriginally Posted by Maymuncuk
![]()
başarı sağladı ise boşlarsa alabilir
ama juninho ve ibrahimoviç ilginç
-
ben ronaldo yu transfer ettim süper oynuyor
bir de nuri şahin o da maçta enn az 8 puan alıyor en fazla10![]()
filippo inzaghiyi 33 yaşında beşiktaşa aldım gerçi yaşlı bi oyuncu ama yine de çok severim zaten 150 k ye aldım 2 sene falan oynar
ben frey,kapo,fred i almıştm tanınanlardan 2007 ye kadar
şu an Milan Baros u 20M € ya satmış bulunuyorum Newcastle a
Uğur yıldırımı almak üzereyim barosun yerini doldurur heralde
2009 da reyes iş yapar tebrik ederim
jimmy floyd hasselbaink hilesiz aldıysan helal olsun sana dünyanın en iyi yaşlı kurdu
bana cavenaghi veolic gelmişti galatasaraya
malatyaspora mido yu almıştım ilk 3 maçında 13 gol attı................
2008 de saviola,kezman,woodgate,damien duff galatasaray getirdim bedavaya sözleşme sonu![]()
eto'o
ronaldinho
julio baptista
casillas
reyes
gattuso
helguera
xavi
claudio lopez
bunlardan ronaldinho, eto'o, helguera, baptista, xavi, casillas, gattuso ve reyes i gs ye getirdim. toplam PARA: 150 milyon dolar fln tuttu.
kardeş bu kadar olur yaOriginally Posted by LaKe
hadi herşeyi geçtim
yabancı sınırlamasıdamı yok
ben o nu yazdığımda galatasarayda 2011 sezonundayım. tabii ki varOriginally Posted by ridvanu
o oyuncuların bazıları gitti bazıları geldi. ben 2011 e kadar yaptığım yıldız transferlerini yazdım sadece
![]()
ayrıca bu oyuncuları toplam 150M$ a herhangi bir takıma alabilecek adam varsa ben oyunu bırakırım kardeşimOriginally Posted by LaKe
sadece Ronaldinho 43M€ bende onu almak için 100M€ yu gözden çıkarmak gerek
komik ve başada yorum yok ss koy belki o zaman inanma ihtimalim olurOriginally Posted by LaKe
lopezi ne yaptın...Originally Posted by LaKe
drogba yı free transfer ile aldım...sezon sonu milyon dolarlar kazanmayı düşünüyorum...
ben herşeyi geçemeyeceğim...nasıl geldi bunlar ya...
valla son iki transferim bence harika 2. sezondayım galatasarayla recoba ve messi
Benim en büyük transfer başarım, aslında hiç transfer yapmadan UEFA Kupasını almak oldu Galatasaray'la. Ilic, Tomas ve Saidou'yu satıp Lyon'dan Monsoreau, Shaktar'da Metuzalem ve Inter'den Recoba'yı kiralamıştım. Hoş bir durumdu.
messi recoba sezer öztürk yasin karaça nuri şahin farias güngör öztürk
ben şuan KARŞIYA'kanın başındayım... sezon öncesi hiç şans tanınmayan takımım şuan 20.haftanın sonunda İstanbulspor un ardından 2. sırada ve bu durum yönetim ve taraftarı da memnun etmiş durumda... Yönetim transfer bütçesini 4.5 milyon $ dan 11 milyon $ ra çıkardı ve bende önümüzdeki sezon için ortasahaya TÜMER METİN ve forvet için de İLHAN MANSIZ ile anlaştım... bu 2.ligdeki bir takım için büyük bir başarı bence...
2012 yılına kadar gsde çalıştım bir çok futbolcu aldım ama ençok etkilendiğim oyuncu defoe 24.5m aldım yarım sezon oynattım 40m arsenal ee sattım ama beni etkileyen oyuncunun yarım sezonda 21 gool atmasıydı sezon sonunda da alex 22 golle gol kralı olmuştu...bir de company ii munchen de n 40m aldım1 sene sonrada gs den ayrıldım zaten
arkadaşlar berki yeri değil ama bana acaba mesajla FM oyun görüntülerinizi nasıl gönderebileceğimi gösterebilirmisiniz?
imageshack.us sitesine resmini verip update ediyorsun sopnra orda çıkan linklerden üstteki resmin gerçek halini (boyutunu)gösteriyor..2. olan küçültmüş ..3. ise link verio o inke girdin mi resmi görüyorsun..
Bu arada iki tane yazmışsın mesajını
-
dostum benim demek istediğim örneğin formda insanlar yapmış olduğu maçların skorları olsun haber görüntüleri olsun yayınlıyorlar ya ben bunları nasıl forma aktarabileceğimi öğrenmek istiyorum...
deminki mesajı 2 kez gönderdiğimi sonradan fark ettim...