Sayfa 12 / 20 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

"Rar'lı dosyanın içinden çıkan klasörü "Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db"'in içine atıp oyuna başlarken Turksportal Unofficial Update seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır" diyo AMA bu güncellemde
    Turksportal Unofficial Update nerde ve nasıl yapacaz

birde bu 701 yükledıkten sonra yapılacak bi işlem vamı???
    çok soru soruyorum ama artık kusura bakmayın

3. Unhappy nasil fm07 turkceyi kurabilirim yardimm///////

arkadaslar ne olur bana yardim edin 3 gunden beri arastiriyoum fmturkceyi nasil kuracagimi bulamadim.dosyayi indirdim ama nereye yapistiracagimi tam anlamiyla bulamadim.

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Şu işi tüm adımlarıyla,tüm ayrıntılarıyla ve tüm alternatifleriyle biri bize anlatsın lütfen.Resimli olursa sevinirim...

ya benım sorunum kımsede yok ya herkesın farklı farklı yok o acılmıyo yok bu acılmıyo keske bendekıde bole bısı olsada onu bunu ındırıp calıstırsak
    Benım sorunum patch yuklu turkce patch de yuklu oyuna tıklıyosun o soylenen zaman kdr da bekllıo sonra oyuna gırıyo oyuna gırerken basında turkce yazılarda yazıo turksportalın koydugu yazılarda cıkıyo hersey tamam ama oyun ıngılızce menu ıngılızce optıonstan language de turkısh ama oyun ıngılızce dıolar ıste yamaya tıklıyınca tempolanmıs verılerı sala yanı 50 kere yaptım onlan bı alaksı yok yanı ne bu ya anlayamadım gıttı yanı patchın yenısı cıkıcak bız hala oynıyamıyoruz, Staff vea bole bı sorunu olupta cozen arkadaslar varsa lutfen bna yardımcı olsunlar ılgınız ıcın tesekkur ederım...

Buda Pc min Ozellıklerı amd 2500,512 ram,128 atı radeon ekran kartı,wındows xp soruldugu ıcın yazıyorum bu!!!>5.<!!! aynı msjı atısım ama mıllet baska cvp lar yaza yaza bızımkı hep arka sayfada kalıo acaba ondanmı yalan oluyo bır turlu anlamadım..

Quote Originally Posted by Orchuna View Post
    ya benım sorunum kımsede yok ya herkesın farklı farklı yok o acılmıyo yok bu acılmıyo keske bendekıde bole bısı olsada onu bunu ındırıp calıstırsak
    Benım sorunum patch yuklu turkce patch de yuklu oyuna tıklıyosun o soylenen zaman kdr da bekllıo sonra oyuna gırıyo oyuna gırerken basında turkce yazılarda yazıo turksportalın koydugu yazılarda cıkıyo hersey tamam ama oyun ıngılızce menu ıngılızce optıonstan language de turkısh ama oyun ıngılızce dıolar ıste yamaya tıklıyınca tempolanmıs verılerı sala yanı 50 kere yaptım onlan bı alaksı yok yanı ne bu ya anlayamadım gıttı yanı patchın yenısı cıkıcak bız hala oynıyamıyoruz, Staff vea bole bı sorunu olupta cozen arkadaslar varsa lutfen bna yardımcı olsunlar ılgınız ıcın tesekkur ederım...

Buda Pc min Ozellıklerı amd 2500,512 ram,128 atı radeon ekran kartı,wındows xp soruldugu ıcın yazıyorum bu!!!>5.<!!! aynı msjı atısım ama mıllet baska cvp lar yaza yaza bızımkı hep arka sayfada kalıo acaba ondanmı yalan oluyo bır turlu anlamadım..
    tempolanmıs verılerı Manule Olarak Sildinmi Bendede Bir Kez İngilizce Açıldı Sildim Tekrar Turkçe Oldu.

tempolanmıs verılerı Manule Olarak Sildinmi Bendede Bir Kez İngilizce Açıldı Sildim Tekrar Turkçe Oldu

bu ne demek bu dosya nerde oluyo eger ben senın dedıgınde yaptıysam olmadıysa napcaz?

Fm türkçe 2007 başlangıçta neden klavye ve mouseyu kitliyor bu oyundan çıktıktan sonra zaman zaman klavyenin komple kitlenmesine sepep oluyor.

maçı ingilizce anlatıyor.bi de benim indirdiğim dosya 8 mb değil 7,4 mb acaba ondan olabilir mi?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by B52Rock_Lobster View Post
    Fm türkçe 2007 başlangıçta neden klavye ve mouseyu kitliyor bu oyundan çıktıktan sonra zaman zaman klavyenin komple kitlenmesine sepep oluyor.
    Oyundan çıktıktan sonra türkçe panelide kapatırsan sorun olmayacaktır.

tempolanmıs verılerı Manule Olarak Sildinmi Bendede Bir Kez İngilizce Açıldı Sildim Tekrar Turkçe Oldu

bu ne demek bu dosya nerde oluyo eger ben senın dedıgınde yaptıysam olmadıysa napcaz?
    Öncelikle Tamponlanmış veriler "c:\Documents and Settings\fmnin_kurduğunuz_kullanıcı_adınız\Applica tion Data\Sports Interactive\cache" klasöründe.. isterseniz bunu elle silebilisiniz. Sonra Türkçe yamayı çalıştırabilirsiniz.

Oyun ekranlarını screenshot olarak alıp gönderir misin tam olarak ayrıca bana msnden ulaşır mısın [email protected]
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sitkiakbaba View Post
    maçı ingilizce anlatıyor.bi de benim indirdiğim dosya 8 mb değil 7,4 mb acaba ondan olabilir mi?
    Maç spikeri henüz Türkçeleştirilmedi. Gelecek versiyonda Türkçe olacak
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

ya arkadaslar turkcesini uzun suredir oynuyorum ama ilk kez bugun bole bir hata werdi "array access out of bounds" yardimlarinizi bekliyorum LUTFEEEENNNN

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Merhaba,

maç spikeri üzerinde bir oynama yapmışsın, veya tema ile ilgili bir takım değişiklikler yapmışsan böyle bir hata alabilirsin.

Ayrıca hatayı tam olarak aldığın ekranı bize iletirsen daha yardımcı oluruz
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

14. Default

357 mesajın hepsini okudum yapılması gerekenlerin hepsini yaptım, uzantılı dosyalarıda yükledim, temp klasörünüde oluşturdum, kurulum klasörlerimin hepside tam, ama olmadı olmuyor olmuyor 4 gündür uğraşıyorum neden olmadı anlamıyorum hep şu meşur "Run-time error ‘76’ path not found" hatasını veriyor lütfen yardımmmmm.......!!!!!!!! yalnız cache klasörüm yok ondan olabilirmi bilmiyorum YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ya arkadaslar ayni sorun bende de var yamayi yukledim ama calistiramiyorum turkce yamayi actigimda fm 2007 klasorunu belirtiniz dio o belirtmeyi nasil yapicaz yardimci olursaniz sevinirm
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    fm2007 dosyasinin yerini tanitmayi saatlerce uğraştım yapamadım bilen varsa lutfen bana yardim etsin

merhaba,öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.Ancak sizden almak istediğim bir bilgi var.Ben Türkçe çalışmayı yükledim,çalıştırdım ve oynuyorum.Haberler,bilgiler Türkçe olarak çıkıyor fakat maç anlatımı sürekli ingilizce çıkıyor.Bunun nedeni nedir?İlginize teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ufukrehber View Post
    357 mesajın hepsini okudum yapılması gerekenlerin hepsini yaptım, uzantılı dosyalarıda yükledim, temp klasörünüde oluşturdum, kurulum klasörlerimin hepside tam, ama olmadı olmuyor olmuyor 4 gündür uğraşıyorum neden olmadı anlamıyorum hep şu meşur "Run-time error ‘76’ path not found" hatasını veriyor lütfen yardımmmmm.......!!!!!!!! yalnız cache klasörüm yok ondan olabilirmi bilmiyorum YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
    - Oyununu tamamen kaldırıp bir denemelisin.
    - Temp klasörünü Türkçe Paneli nereye kurduğuysan o klasöree yapmalısın

Quote Originally Posted by ugrkn View Post
    ya arkadaslar ayni sorun bende de var yamayi yukledim ama calistiramiyorum turkce yamayi actigimda fm 2007 klasorunu belirtiniz dio o belirtmeyi nasil yapicaz yardimci olursaniz sevinirm
    Birleştirilen Mesaj:
    fm2007 dosyasinin yerini tanitmayi saatlerce uğraştım yapamadım bilen varsa lutfen bana yardim etsin
    Kopya oyunların bazılarında bu problemle karşılaşabiliyorsunuz.
    Üst mesajlar içerisinde bu konuyla alakalı yardımları bulabilirsiniz.

Quote Originally Posted by eaglecell View Post
    merhaba,öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.Ancak sizden almak istediğim bir bilgi var.Ben Türkçe çalışmayı yükledim,çalıştırdım ve oynuyorum.Haberler,bilgiler Türkçe olarak çıkıyor fakat maç anlatımı sürekli ingilizce çıkıyor.Bunun nedeni nedir?İlginize teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.
    Teşekkürler, Maç spikerini gelecek yamada Türkçe görebilirsiniz. Betaya eklemedik.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

alen13 FM oyununu önceden nasıl çalıştırıyorsan aynı işlemleri yapacaksın. FM kısa yolu yerine ise Türkçe panelin kısayolunu seçmelisin.

Aldığın hata disketi takmamandan kaynaklanmakta. Eğer kopya yazılım kullanıyorsan bununla akalı burada yardımcı olamıyoruz ; )
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mustafa Budak View Post
    alen13 FM oyununu önceden nasıl çalıştırıyorsan aynı işlemleri yapacaksın. FM kısa yolu yerine ise Türkçe panelin kısayolunu seçmelisin.

Aldığın hata disketi takmamandan kaynaklanmakta. Eğer kopya yazılım kullanıyorsan bununla akalı burada yardımcı olamıyoruz ; )
    evet kopya yazilim kullaniorum

peki bunlari yapsamda FM oyununu önceden nasıl çalıştırıyorsan aynı işlemleri yapacaksın. FM kısa yolu yerine ise Türkçe panelin kısayolunu seçmelisin.

korsan kullandigim icin yine olmayacak di mi?

peki ben orjinal oyun aldigimda bu sitedeki hic bir sorunla karsilasmama garantisini bana verebilir misin?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cevap verdigin icinde tesekkur ederim

yaptiginiz yama harika her sey guzel olmus cook tesekkurler...

Ancak bende cikan problem iki arkadasda daha cikmis her seyi silin duzelir demissiniz...sorun su;

"array access out of bounds"

simdi ben oyunu falan silince duzelicek mi kesin bide oyuna ingilizce girince bile ayni sorun cikiyor...bu konu hakkinda biraz aciklik getirirseniz sevinirim...ayrice ben 7.0.1 patchini cekmedim onla bi alakasi var midir...

cevabinizi bekliyorum tesekkurler....

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Türkçe yamayı kurmadan önce fm 2007 için hazırlanan hiçbir Türkçe çalışması bilgisayarında kurulu olmamalı.

evet kopya yazilim kullaniorum

peki bunlari yapsamda FM oyununu önceden nasıl çalıştırıyorsan aynı işlemleri yapacaksın. FM kısa yolu yerine ise Türkçe panelin kısayolunu seçmelisin.

korsan kullandigim icin yine olmayacak di mi?

peki ben orjinal oyun aldigimda bu sitedeki hic bir sorunla karsilasmama garantisini bana verebilir misin?
    Senin bilgisayarında verdiği hata orjinal diski takın demesi ve orjinal diskini taktığın zaman çalışacak. Ben öyle oynuyorum ve sorun yaşamıyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

bende uygulama dosyasini bulamiyo nasi yapcam fm nin yerini sectim ama olmuyo neden

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

arkadaşlar fm.exe tanıtmak için griyorum ama görünmüo (türkçeden batığımda) ama normalden girdiğimde football manage 2007 klesörüne orda var anlamadım bir yardım ederseniz çok sevinirim.

yaptiiiiimmm

ark lar ben programı açıyorum. TR FM ÇALIŞTIR diyorum ama fm 2007 zaten çalışıyor die bi yazı gelio. pc yi resetledim yine işe yaramadı :S

Quote Originally Posted by coskun1907 View Post
    Tampolanmış verileri sil kutucugunu işaretledin mi?

Exe yolunu bulamamış olabilir

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\

Böyle oldugundan eminmisin. Eğer sorununu halledemessin. Bana ÖM çek. YAda FM 2007 turksportal türkçe yamasını kaldır ve tekrar yükle.
    evet ark ım hepsi işaretli dediklerinin.

ben yaptim simdide cd yok diyo onu nasi yapcam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ben takip edemedim.BU türkçe de klavye kitlenmesi oluyor.Onun Çözümü bulundumu?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Arkadaşlar ben takip edemedim.BU türkçe de klavye kitlenmesi oluyor.Onun Çözümü bulundumu?
    Cevap verecek yok mu?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    evden & işten

auto run 2111221546 (rakamları salladım) boyle bir hata veriyor.. türkçe ekran geliyo tıklayınca bu hatayı veriyoo.. yardım ederseniz sevinirim... bana nasıl yapıcagımı sırası ile yazarsanız sevinirim... oyunun hastasıyım lutfen..

Sayfa 12 / 20 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri