Beyler konu kimin kimi desteklediği değil.! Herkez forum kuralları çerçevesinde yorumunu yapabilir. Lütfen knuyu saptırmayalım da fb nin kazanması için dua edelim...
-
-
Beyler konu kimin kimi desteklediği değil.! Herkez forum kuralları çerçevesinde yorumunu yapabilir. Lütfen knuyu saptırmayalım da fb nin kazanması için dua edelim...
ya bu ne ya tuncay
tuncay üstüne vurma yana vur sağa vur alex var kezman var![]()
Yine kaçıyor yaaa.. Çok kaçırıyoruz...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ahhh alex ahhh![]()
deniz çıktı mehmet girdi
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
az kaldı dayanın!!!
hadi bi gol daha...
top catiya cikti![]()
2-2 oldu![]()
aaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaan bu gol yenermi ya allahım ya
2-2 yorum yok
ya ilker yasin sus allah rızası için
lanet olsun yaaayan toplardan gol yemesek olmaz zaten...
![]()
macın hakkı bu degıldı ya o kadardan kacırırsak olacagı buydu Volkan ordan golu nasıl yedın ya![]()
kahretsin ya yazık oldu of be
Ve mac bitiyor dedigim cikti 2-2 bitti tum fenerlilere ve fb yi destekleyenlere gecmis olsun
sadece 1 pozisyon verip 2 gol yedik başka dicek bir şey yok heralde
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Maç bitti Fb elendi
AKILLANMAZ bunlar!!
Devam edin böyle cok guzel..
Geçmiş olsun Fenerbahçe.
Tecrube önemli bir nokta tabi avrupa maçları için.
Yazık oldu 2-0 dan 2-2 insanı çok üzer bilirim
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yenilmeden elenmek iğrenç bir duydu bari yenilipte elenseydik bu deplasman gol kuralı çok iğrençmiş. Tuncay ne vardı şut çekecek orada versen ah ulan ah.
Birde bu konuda birisi 2-2 biter diyordu. Kim o açtı şom ağzını.![]()
tüm fenerlilere geçmiş olsun--neyse artık tüm umutlar seneye
YAZIK vallahi YAZIK!!
2 tane gol at..
Okadar ugras, 2 tane gol ye elen
Sac bas yoldururlar bunlar adama
Ben msn'den demiştim sana Batuhan'cığım sadece 2.yarıyı bekleyin demiştim..![]()
off wallaha offf boşuna beklemeyin yaa fenerbahçe avrupada hiçbişi yapamaz seneye fln demeyin![]()
ooffff offff...bu kadar adaletsizlik mi olur ya...yazık be.nefret ettiğim tunvayı bile takdir ettim.maçın hakkı kesinlikle bu değildi.olacak iş değil ya...kezman kezman diyordunuz hani kezman bana bi söyleyin ya...ale yalan appiah yalan kezman yalan...ileride bi tuncay bi tümer oynadı be...
2.gol geldiğinde bu iş bitti dedim...ama bitmemiş işte...
ayrıca ilker yasini divmeye gitsem gelir misiniz benle?