Fenerbahçe futbol oynamadı bence. Halen oyun kurucu sıkıntısı var bu takımda. Alex koşmuyor. Servet Fener'de iken yerden yere vuruldu. Edu çok mu hızlı Servet'ten? Nitekim dün hava toplarında ne kadar iyi olduğunu gösterdi ve golünü atmayı başardı. Fenerbahçe'nin savunma oyuncuları pozisyon almayı bilmiyor.
Sivasspor çok diriydi. Çok iyi mücadele ettiler. Çok iyi kontra atak yaptılar. Maç 5'e falan gidebilirdi, Sivas biraz daha şanslı olsa.
Bence tek sorumlu Zico. Ben olsam sezon başında Kezman'ın yanına uzun bir forvet alınmasını talep ederdim, Edu yerine de yabancı ve diri bir sağ kanat oyuncusu aldırırdım. Fenerbahçe'de kanat adamı yok. Hepsinin asıl mevkisi ortada. Sonradan kanat olma hepsi.
Madem 100. yılda yüksek başarı hedefliyordunuz, o zaman belki daha önce haritada Türkiye'nin yerini zor seçecek olan Zico'yu almayacaktınız. Daum'la oturacaktınız, yine harcayacaktınız paranızı ancak takımı tanıyan ve eksiğin nerde olduğunu gören bir adamla harcayacaktınız. Fener'de herşey yanlış. Herşey ters. Yıllar öncesine göre değişen tek şey oyuncu kalitesi. Zaten Fener'i şu anda lider yapan da o.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi