yeni personel alamıyorum neden mesela sutter diye biri var onu almak istiyorum adam kabul ediyor sonra geri iptal oluyor bunun sebebi nedir acaba oyunun bir hatasımı yoksa bendenmi kaynaklanıyor ?
yeni personel alamıyorum neden mesela sutter diye biri var onu almak istiyorum adam kabul ediyor sonra geri iptal oluyor bunun sebebi nedir acaba oyunun bir hatasımı yoksa bendenmi kaynaklanıyor ?
klubun personel sınırı wardir.mesela 12 den fazla antronor olmuo fenerde
arkadaşlar türkçe yamayı yükledim fakat çok az şey türkçe oldu güzel bi yama yok mu ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bi de bnm oyun orjinal diil takım armaları fln ondan mı orjinali değil yoksa onada yama mı lazım
turkce yama tam surum cıkmadı ondan azdır.
takım armaları,oyuncu resımlerı fln oyunda zaten yok senın yamalardan ındırmen lazım
mesela benim genç oyuncularım var ve bunları kendi seçtiğim takımlara kiralık vermek istiyorum..acaba bu takımlarla nasıl anşılıyodu..yani hani kendinize bi yan takım seçiyosunuz ya kiralık oyuncu göndermek için acaba o takımları nasıl seçiyorum????şimdiden saolun..
kardes klubu bi onceki sayfada zaten nasil olacagini yazmisti bi arkadas.kardes(pılot) klup edındıkten sonra oyuncunun ustune tıkla asagıda gorursun kardes klube gonder dıe ona basarsan oyuncuya onerıde bulunulur.ama transfer sezonunda kıralık gıdebılır
abi ben bu oyunu kuruyorum fakat profil ismimi yazamiyorum ve bu yuzden oynayamiyorum sinir oldum yaaa
Ilk once Herkese merhaba diyeyim.arkadaslar ben enson cm03/04 u oynamis biriyim simdi fm2007 yi aldim oyunu kurdum ama bi sorunum var birisi benim oyuncuma transfer teklifi yapiyo ama ben nasil cevapliyacagimi bilmiyorum mesela kabul etmiycem nasil cevap verebilirim tran. tekliflerine
http://img440.imageshack.us/img440/3268/adszcz9.jpg
burda kaldimoyun arasindayim simdi eng. klavye k.bakmayin
birde unutmadan nasil transfer yapabilirim trans. tikliyorum orda oyuncu isimleri yaziyo ama ben kendi istedigim oyuncuyu nasil bulabilirim
İlginç birşey olmuş sende..
Kabul Et
Reddet
seçenekleri yok.
sen hangi takimsinda? hanı alman kluplerını secmedıngın zamanda o oyuncularda da bu secenekler olmuo ya ondan sordum
yau oyuncu potansiyel değerine nereden bakılıo acaba?
Oyuncu potansiyeline bakman için FM Genie olması gerek..
(/s)
o fm genie nedir?
burdan detaylı bilgi alabilirsin==> http://www.turksportal.net/makale/fm/717/
bilmiyorum sorulup cevaplandı mı ama;
personel bölümünde,
could be the next, dubbed as the next, touted as the next ve labeled as the next şeklinde yazılanların önem sırası nedir acaba?
kardeş ben hakeme eleştiri yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim anlatırmısın zahmet olmazsa şimdiden teşekkürler....
benm bi sorunm war arsenal sectim ama kadrolar alakasız diger takımlara bakdım hic tandk oyuncu yok daha dogrusu tanıdık bi oyuncu bile bulamadm nie böle :S
Rica ederim arkadaşım bol FM'li günler.![]()
yabanci sinirlamisini nasil kaldiririz bir cvp ver allah icin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yokmu kimse yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
millet yokmu mu sorumun cevabi
tmm birader bu edtor ne oluyor yaw