Besıktaslılar sıze bırsey soylemek ıstıyorum besıktas bu macta kotu oynadı sakın skora aldanmayın fenerbahcelıler sıze dıyorum fenerbahce sezonun en ıyı futbolunu oynadı dun aksam
Besıktaslılar sıze bırsey soylemek ıstıyorum besıktas bu macta kotu oynadı sakın skora aldanmayın fenerbahcelıler sıze dıyorum fenerbahce sezonun en ıyı futbolunu oynadı dun aksam
Bu arada Türk futbolunun kaosa doğru sürüklendiği bir dönemde Fenerbahçe yönetimini çiçeklerle karşılayan Beşiktaş yönetimini tebrik ederim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bence finalin adı bjk-erciyes
ve kupada erciyesin![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
çok güzel bir skor ama 2. maçı Fenerbahçe alıcak gibime geliyor
evet kupa ya fb'nin ya da bjk'nin olur..
Bende kupayı Erciyes takımının alacağını düşünüyorum ..
Beyler kupa kimin alacağı hakkında mı konuşuyoruz? Yoksa maç hakkında mı? Ama bir gerçek var bu turu geçen kupayı alır. Oda Fenerbahçe olacaktır. Kadıköyde Fenerbahçe kazancaktır.
Mac hakkinda konusalim lütfen.
Arkadaşlar siz Maç Yorumu yapmıyorsunuz ki kafanıza göre senaryo yazıp oynatıyorsunuz daha 2. maçlar var bakıyorum da finalde ki maçın hangi takımlar arasında oynanacağını söylüyorsunuz![]()
İyi oynamadık ama kazandık. İnşallah Kadıköydeki maçta hem iyi oynar hem de kazanırız.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Fenerbahçe rövanş maçını kazanabilir ama turu biz geçeriz![]()
So what?
Saike