Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Lig Bitiminde En Yukarıda Kim Olacak?

Voters
290. You may not vote on this poll
  • Valencia(LaKe)

79 27.24%
  • Barcelona(sherry)

135 46.55%
  • Real Madrid(tosunpasa)

76 26.21%
Sayfa 12 / 27 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 795 sonuç

Konu: İspanya'nın Tepesinde Türkler Var (Ortak Kariyer)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu da güzeldi.

Gördüğünüz gibi Valencia ile formu tutturduk. Liderle aramızda 2 puan farkı var. Gelecek haftalarda o puan farkıda kalkacak.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bengisu abi yine döktürmüş

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Bengisu abi biz çok eğlenDİCK. Sağol
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

"hem boyalı beyaz hem de boyasız beyaz" burda koptum elınıze saglık

Nesil
    2006
    Yer
    -

barcelona çok kötü fark yemiş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güzel olmuş her zaman ki gibi ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet arkadaşlar 2 günde sadece 2 maç falan ekleyebildik. Bu nedenle özür dileriz. Haftasonu biraz yoğunduk. Ancak yarına 3-4 maç ekleyip, EL STADIUM'larla birlikte yine karşınızda olup açığı kapatacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

hadi bakalim beklioruz

9. Default

Döktürmüş yine dick abi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yenisini bekliyoruz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valencia'nin Liderliğine 1 Kaldı: 4-0

İlk başlarda yaptığı puan kayıplarıyla büyük eleştiri alan Valencia, 3 haftadır dolu dizgin ilerliyor. La Liga'nın 7.haftasında liderle farkı 2'ye indiren Valencia, bu hafta, Real Madrid'in 2, Barcelona'nın 3 puan kaybettiği Osasuna'yı tam 4-0 yenerek liderlik koltuğuna 1 adım daha yaklaştı ve farkı 1 puana indirerek 2.sıraya yerleşti.

Karşılaşmada ilk yarı 0-0 biterken, 2.yarıda fırtına gibi esen Valencia, perdeyi Morientes ile açtı. 71 ve 75. dakikalarda attığı müthiş gollerle skoru 3-0'a taşıyan David Villa maçın adamı oldu. Kapanışı ise, 48.dakikada oyuna giren Silva kaydetti(90).

Real Madrid Ruhunu Arıyor: 0-0

Alican Tosun'un yönettiği ve EL STADIUM'a birçok malzeme veren Real Madrid bu haftada puan kaybetti. Mallorca'yı kendi sahasında ağırlayan Real Madrid, maçta gol dahi atamayarak rakibiyle 0-0 berabere kaldı ve zirveden iyice kopmaya başladı.

Barça'dan Tek Vuruş: 1-0

Bu sezona büyük umutlarla başlayan, fakat deplasmanda aldığı acı kayıplarla şoka uğrayan Barcelona, yavaş yavaş toparlanıyor. Yıldızları Eto'o nun iyileşmesinden sonra düzene giren Barcelona, 38.dakikada Kamerun'lı yıldızın attığı tek golle R.Sociedad'ı deviren Barça, takibe geçti.

EL STADIUM

Geçen hafta Gürcan Bilgiç'in kaçırılması ve hala ses seda çıkmaması ve Ahmet Çakar'ın henüz iyileşmemesi nedeniyle program 1 HAFTALIĞINA yayın akışından kaldırıldı. Ersin Düzen, yaptığı basın toplantısında izleyicilerden özür dilediklerini söyledi.

Bugün sabah saatlerinde EL STADIUM'un yayınlandığı programı basan izleyiciler, gelecek haftada yayınlanmaması halinde kanal patronunu rehin alacaklarını ve yayınlanana kadar bırakmayacaklarını söylediler.

Kamuoyuna duyrulur...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben programa el koyacam demiştim işte MERT

Bir şekilde engelledim yayını

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ben programa el koyacam demiştim işte MERT

Bir şekilde engelledim yayını
    Ahmet Çakar'ı balkondan sen attın dimi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ah tosun sen adam olmassın Lig düşücen olm

Nesil
    2006
    Yer
    -

sonunda osasuna yenildi

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Ah tosun sen adam olmassın Lig düşücen olm
    Avans veriyorum şimdilik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Avans veriyorum şimdilik
    Tosun 9.Haftada da görcez seni. Anladın sen.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mert ligde SEVİLLA kaçıncı sırada

Anladın sen onu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Mert ligde SEVİLLA kaçıncı sırada

Anladın sen onu
    Sevilla'nın durumu pek iç açıcı değil valla. Kümeye oynuyorlar. Şu an maalesef 8.Hafta tablosu yok elimizde. 9.Hafta'da ekleyeceğimiz SS'lerde mevcut. Orada göreceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tamam Mert...

21. Default

Valencia bastırıyor

Bu arada Gürcan Bilgiç'i kaçıranı vaya ben ...

Ne oldu Gurcan Bilgic bulunamadimi hala??

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Arama çalışmalarımız devam etmektedir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ŞAMPİYONLAR LİGİ

EL STADIUM (CHAMPIONS LEAGUE SPECIAL)
    Not: 1 Haftalığına izne çıkan dick'in yerine asistan LaKe'in hazırladığı program. Tam tadında olmadı doğal olarak. 9.Hafta maçlarıyla dick ve Gürcan Bilgiç yeniden aramızda olacak.

Ersin Düzen: Bir El Stadium programıyla daha karşınızdayız. Bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde nefes kesen maçlar yapıldı. Onlara geçmeden önce geçen hafta ne olduğuyla ilgili siz sayın izleyicilerimizi aydınlatacağız.
    Ahmet Çakar: Geçen haftaki olaylar yaşandı bitti. Her ne kadar Gürcan kardeşimizin başı gözü dağıldıysa da, abisiyiz. Severiz de döverizde.
    Kazım Kanat: Doktor sen geçen hafta topallaya topallaya nasıl geldin stüdyoya yahu?
    Ahmet Çakar: Geçelim kardeşim bunları. Yaşandı bitti.
    Ersin Düzen: Evet, Gürcan Bilgiç 1 haftalığına hastanede kalması gerektiğinden, maalesef aramızda olamayacak.
    Kazım Kanat: 2 haftadır şu kadroyu tamamlayamadık yahu.
    Ersin Düzen: Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 2 yapan ve bugün 3.maçına çıkan Valencia güçlü rakibi karşısında 3 golle 3 puanı alarak zirvedeki yerini korudu. Söz sizde sayın Kanat.
    Kazım Kanat: Valencia, muhteşem seyircisinin önünde, siyah-beyaz bayrakların altında muhteşem bir galibiyet aldı. Her hafta tekrar ettiğim gibi İŞTE FUTBOL BU.
    Ahmet Çakar: Orda durucaksın! Şimdi Mert efendi almış Ofansif orta sahaya bi Hugo Viana’yı, hani Cem Yılmazı’ın bi lafı vardır, adam ”ufo gören masum köylü” gibi sahada dolanıyor. Kardeşim senin yedeğinde haftalardır Silva gibi bir mücevher gizli. Sen neye güvenerek onu yanında oturtuyorsun da Viana’yı oynatıyorsun. Maçın ilk yarısı gayet sakin, 2.yarıda öyle gidiyor. 75’de Silva bir girdi. Takım şöyle bir kendine geldi. Umarım şimdi maymun gözünü açmıştır.
    Kazım Kanat: Bende her ne kadar ilk başlarda Viana’nın oynamasına karşı çıksam da adam yararlı olduğunu gösterdi doktor. 7.99 puan ortalaması var.
    Ahmet Çakar: Ya bırak, yerim onun puanını. Haa gelelim penaltılara kartlara. Hakemin üzerinde Teomanımsı bir hava vardı. Maça sanki 2 şişe viski içipte gelmiş gibiydi. Pozisyonlarda oyuncular ceza sahasında, hakem daha orta sahadan ceza sahasına koşuyor. Olacak iş değil.
    Kazım Kanat: Bu arada Fernando Paşa, La Liga’dan sonra ŞL Gol Krallığı’na da iddialı girdi. 10 Numara adam. Yine bizi sırtladı. Ayrıca Benfica’ya verilen penaltı kararı %100 yanlıştı. Pozisyon resmen ceza sahasının dışında görülüyordu.
    Ahmet Çakar: Sen siyah beyaz gördüğün için öyledir Kazım Efendi.
    Kazım Kanat: Erkek adam renkli takım tutmaz doktor!
    Ersin Düzen: Evet Real Madrid-Shakhtar Donetsk maçına geçiyoruz.
    Ahmet Çakar: R.Madrid teknik direktörü Alican Tosun, aslında çok ufak gözükse de takımın en büyük problemi. Yahu kardeşim, şu takımın gece hayatını kontrol altına almak şart! Başka türlü olmaz. Hiç değilse Madrid gecelerinde içki içen Cassano’yu kontrol altına alın. Takım zıvanadan çıktı. Gece çok yoruldukları için gündüze enerji kalmıyor elemanlarda. Yine gittiler 2.sınıf bir takıma resmen puan verdiler.
    Kazım Kanat: Senin Beşiktaş’la ne alıp veremediğin var doktor? Bal gibi 1.sınıf takım. Dikkat ettim, BJK ile bağlantılı olan isimlerin bulunduğu takımlara hep 2.sınıf diyorsun. Koyu Beşiktaş’lı Lucescu’nun yönettiği Shakhtar takımı 1.sınıftır. R.Madrid yenilmediğine dua etsin.
    Ahmet Çakar: Eyyy Kazım Efendi! Sizinkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz film gibi biraz. Başka bir şey diyemiyorum yani.
    Ersin Düzen: Ve haftanın son yorumlanacak maçı olan Barcelona-Ajax maçına geçiyoruz.
    Ahmet Çakar: Barcelona balon gibi bir takım. Deplasmanda FISS, kendi sahasında HAVA VERİYORLAR. Olay budur.
    Kazım Kanat: Haklısın. Barcelona 90 Dakika boyunca tek kale oynadı. Haklı bir galibiyet aldı. Aşkın Kalın’ı tebrik etmek gerek. Eto’o’nun da iyileşmesinden sonra takım iyice iyileşti. Bu gazla ben baya gideceklerini düşünüyorum.
    Ersin Düzen: Bir EL STADIUM ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖZEL programının daha sonuna geldik. Haftaya yine aynı saatte La Liga 9.Hafta karşılaşmalarıyla karşınızda olacağız. İyi akşamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    -

bravo

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Ehehehehe yine programın ucu bana dokandı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güzel olmuş her zamanki gibi ..

Nesil
    2006

Bu sıralar yazamıyorum ama bomba gibi bir programla karşınızda olacağım arkadaşlar
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Güzel olmus güzel

Mert sendede bir potansiyel var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Güzel olmus güzel

Mert sendede bir potansiyel var
    dick'ten azıcık birşeyler kapabildiysek ne mutlu.

Sayfa 12 / 27 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri