Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
Sayfa 12 / 21 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Ayıptır beyler yapmayın böyle.! İlk maç saraçoğlun'da olanlar belli alınan ceza belli şimdi burada yazılanları okuyunca gülmeden yapamıyorum. Herkes kendi takımını savunuyor burada böyle devam ederseniz ancak Tartışma&Kavga olur bu konuda.

İsterseniz bundan sonra sahadaki FUTBOL ile ilgili konuşalım ne dersiniz? Artık fanatikliğe prim tanımayacağız gereksiz TARTIŞMAYA girenlere gerekli yaptırımlar yapılacaktır...

Cezayı alacak takım , Galatasaray , nedense bizden çok fenerbahçe'liler ilgileniyor...

maçı tvden izleyen biri olarak şunu söliyebilirim
    orada sahaya şişe atan bütün galatasaray taraftarlarının bi tarafları göğe ermiştir umarım
    *fenerbahçe gs nin üzerine gelmemesine rağmen iki farklı galiptir bu çok enteresandır
    *fener gerçek bir şampiyon gibi oynamıyor(iyiki oynamıyorlar) kendilerini sıkmıyorlar bile ama skor 0 - 2
    *edu da lugano da antrenman maçında yenilmeyecek goller attılar bu da gs nin ne kadar maçdan kopuk alakasız olduğunu gösterdi
    *gs li bazı futbolcular sahtekar hareketleri ve sürekli hakemle oynamanın ceremesini çekiyorlar inşallah ikinci yarı fb nin atacağı 2 gol ile dahada çekerler
    *edu ümit karanın üzerine basmasına rağmen kart görmedi bu da hakemin maçı kaldıramadığını ve gs li oyuncuların her harekette faul istediğinden bu hareketin faul olduğunu bile düşünmedi galiba

sonuç olarak fenerbahçeyi kutlarım hiç kendilerini sıkmadan iki gol attılar tebrik ederim galatasaraylı futbolcular bu sezonu kapatmışlar çoktan maçtan sonra adnan polat yada herhangi gs yöneticisi çıkıp
    "Sahaya yabanci madde atan(yağdıran) bir kaç kendini bilmez tüm galatasaray taraftarına mal edilmemelidir"

derse ki ben onun zekasından görme yetisinden şüphe ederim
    eğerki federasyon bu galatasaraya ibret için 5 - 6 maç seyircisiz oynama cezası vermezse bu da federasyonun korkak ve aciz olduğunu gösterir

ben bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin şampiyonluğunu alkışlıyorum ve maçın farka gitmesini istiyorum 3 olsun 4 olsun 5 olsun 6 olsun atsınlar yoksa ne yönetim ne gs taraftarı nede oyuncular bazı şeylerin farkına varamayacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaw ayıp be ayıp!! Sokakta galatasaraylıyım demeye utanıyorum be!! ne hale getirdiniz Glatasaray'ı! Galatasaray'ı bu hale getirenlerin Allah inşallah cezasını verir! Baran katılıyoeum hepsi defolup gitsin böyle galatasaray lazım deil bize!

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Ayıptır beyler yapmayın böyle.! İlk maç saraçoğlun'da olanlar belli alınan ceza belli şimdi burada yazılanları okuyunca gülmeden yapamıyorum. Herkes kendi takımını savunuyor burada böyle devam ederseniz ancak Tartışma&Kavga olur bu konuda.

İsterseniz bundan sonra sahadaki FUTBOL ile ilgili konuşalım ne dersiniz? Artık fanatikliğe prim tanımayacağız gereksiz TARTIŞMAYA girenlere gerekli yaptırımlar yapılacaktır...

pardnon ama sen neye gülmeden yapamıyorsun ben anlamış değilim gs taraftarı maç oynanmasını bilfiil engellemektedir şu dakika itibarı ile

sahaya mesale atıyo bunlar galatasarayın taraftarı lütfen objektif olun biraz eğer sami yende bunları yapan galatasaray taraftarı ise (ki onlara göre ta kendileri) ne kadar aciz ezik insanlar oldukları iyice ortaya çıkmıştır

I Love You Zico , I Love You Zico , I Love You Zico , I Love You Zico

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Yaw ayıp be ayıp!! Sokakta galatasaraylıyım demeye utanıyorum be!! ne hale getirdiniz Glatasaray'ı! Galatasaray'ı bu hale getirenlerin Allah inşallah cezasını verir! Baran katılıyoeum hepsi defolup gitsin böyle galatasaray lazım deil bize!
    işte bir galatasaray'lı bunu demeli sağol

Pfff ne desek bos.Herkes bildigini okuyor.Hic objektif yorum yok.Yaptigimiz yorumalar da komik oluyormus Gülün,biz de size gelen cezanin azligina gülmüstük Madem size o savastan sonra 3 mac ceza verildi.Bize de 2 mac verilir!

Maca geri dönelim:

Taraftarlar biraz daha sakin olsunlar.Böyle giderse futbolcular korkularindan topa dokunamayacaklar.Biraz sakin...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Haydi aslanlarım..

Nesil
    2006

Gerçekten cehennem gibi Sami Yen yanıyor. Rezillik kapazelik bırakın bu çirkilnliği size pahalıya patlayacak.

Fenerbahçe oynamadan 2-0 önde. Duran toplar sağ olsun.

Del Piero_10 Misafir

Yahu hiç takmıyorsunuz,lütfen diyoruz,şu ceza muhabbeti için daha erken en azından maçın bitmesini bekleyin.

Quote Originally Posted by notformoney View Post
    pardnon ama sen neye gülmeden yapamıyorsun ben anlamış değilim gs taraftarı maç oynanmasını bilfiil engellemektedir şu dakika itibarı ile
    At gözlüğünü takmış FANATİK duygularla birilerinin "Hayır 6 maç ceza verilmeli" diğerinin "Hayır 2 maçtan fazla olmaz" demelerine gülmeden edemiyorum. FB li arkadaşlar ağır ceza GS li arkadaşlar hafif ceza istiyor bunlara gülmeden geçemiyorum... Sahada ki futbolla ilgilenmemiz gerekirken henüz daha maç bitmeden gelebilecek CEZALAR hakkında konuşan arkadaşlara gülmeden geçemiyorum....

Fenerbahçe'nin 11 tane adamı var , Tümer haricinde kimse bizi alkışlamadı , KINIYORUM

Arda oyunda.Simdi taraftarlar biraz rahatlarlar

arkadaşlar hala fb şu kadar ceza aldı biz ona güldük federasyon bizi mısıra sürdü siz ona güldünüz muhabbeti ile bi sonuca varamazsınız

bence galatasaray ibreti alem iin küme düşürülmeli

Nesil
    2006

Tuncay süperdi ilk yarı. Yerdeki pet şişeyi aldı suyu içti. Önder'e helal olsun o kadar pet şişe yağmuruna oynamaya devam etti. Korkmadığını gösterdi.

Olacağı buydu hakemler kaçtı. Sitcom dizi gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hakem soyunma odasına gitti...

Nesil
    2006
    Yer
    -

haydi fener gol! gol! gol!

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by notformoney View Post
    arkadaşlar hala fb şu kadar ceza aldı biz ona güldük federasyon bizi mısıra sürdü siz ona güldünüz muhabbeti ile bi sonuca varamazsınız

bence galatasaray ibreti alem iin küme düşürülmeli
    Ciddi değilsin herhalde

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Ciddi değilsin herhalde
    bi an gaza geldim zaten aciz federasyon böyle bir ceza veremez ama bence bu konuda ciddiyim 10 maç seyircisiz tarafsız saha da oynama cezasından az gelmemeli daha azı bu galatasaray seyircisini cesaretlendirir sadece

Nesil
    2006
    Yer
    -

tatil edilirse fener hükmen kazanması lazım bence

Del Piero_10 Misafir

Maç dışındaki mesajlar (atılan şişeler vs ile ilgili mesajlar,5-6 maç ceza olsun) siliniyor en azından maç bitene kadar konuyu dağıtmayın.

I Love You Galatasaray Spectator's

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Maç dışındaki mesajlar (atılan şişeler vs ile ilgili mesajlar,5-6 maç ceza olsun) siliniyor en azından maç bitene kadar konuyu dağıtmayın.
    İşine karışmak gibi olmasın ama maçta sadece pet şişeler vardı. Futbol oynanmadı ki doğru düzgün konuşalım. İki duran top ve gol bu kadar.

Taraftarlar kontrolden cikti.Böyle olacagina hicbiri maca gelmeseydi daha iyi.Böyle taraftar olmaz olsun! Fb yapiyor diye bizde mi yapacaktik? Hani nerede Galatasaray asaleti?Offf...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaw cidden hükmen yenilelim bırakın bu galatasaraydan bu sene adam olmaz gibi..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    notformoney,objektif olacaksin diye fazla ileri gidiyorsun.

Ilk macta bisey olmadiysa bu macta hicbirsey olmaz Versinler 3 macta sonra TFF´yi görelim Yapmadiklari sey mi? Biz sahaya kapali caki attik diye 1 mac seyircisiz oynadik.Fbnin seyircisiz oynama cezasi 90.000 kisiyle oynama ödülüne cevrildi vs.
    dostum sen neden bahsediyosun farkındasın değilmi "kapalı çakı" nedir bu yada "açık çakı" bana göre arasında pek bi fark yok yani sen bu hale düşmüş gs taraftarının yaptığı bu harekete federasyon aferin dese şaşırmayacaksın galiba ben ceza sisteminin adam gibi uygulanması taraftarıyım geçmişte fener yapmıştır olabilir gün bugün ise bunu siz de bize yaptınız ödeştikden çok federasyonun "CAYDIRICI" cezalar vermesi KESİN VE ŞARTTIR

Nesil
    2006

Kırk yılın başında şampiyon olduktan sonra kazanıyorduk oda gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ekolaydaki canlı anlatımdaki cümle:
    Gerekli önlemlerin alınmadığı takdirde hakemlerin sahaya çıkmayacakları bildirildi.

Stadda bir kez daha anons yaptırıldı. Karşılaşma durmuş durumda.

Hakemler geliyor, maç devam edecekmiş.

Eğer devam ederse tatil olacak.

Sayfa 12 / 21 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri