Save dosyam gene hata veriyor. Su Update cikasada yeni oyun baslasam...
Bekliyoruz
içinden çıkan el hadji.. adlı dosyayı belgelerim-sports in..-fm2007- db içine at..
haydi elhadji haydi elhadji haydiiii tam zamanı tam zamanı şimdii![]()
Arkadaslar yamayi indirdim rar li dosyadan dizine cikart deyip acilan pencerede Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db cikarttim ama turkce olmadi hala ingilizce sorunum nedir ?
elhadji v3 çıkıyor yarın![]()
Arkadaşlar yarın kesin çıkar mı belli olmaz.
Yarın transferin son günü,son transferler dataya eklenir, ancak yarın hemen çıkar mı bilmem ...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yaa çıksın ama yaa ben bugünkü haliyle bile oynarım bu saatten sonra pek bişi olmaz zaten çıksın artık nolur![]()
yarın akşam çıkar herhalde![]()
Hocam bi sorunum var
yamayı indirdim ben dediginiz yere attım oyunda yeni oyun secince oyunu Elhadji Maxi Update Full (v2) 'den acıyorum ama oyuna girince oyun eskisi gibi görünüyo 3 büyüklerin kadrolar aynı inen cıkan aynı vs. fLan :S
Bunu oynamak icin İlk versiyon mu kurulu oLması lazım ??? 7.02 var diğer updatelerde böyle bi sorun yasamamıstım ama bu böyle yaptı :S
Bi yardım edebilirseniz sevinirim..
ßu arada rar'lı dosyanın icinden cıkanlar bunLar doğrudur umarım..
![]()
en yeni transfer sezonunun yaması anca yarın çıkıcak o yüzden sorun yok indirdiğin eski yama..
hayır iLk sayfada yazanların hicbirisi yok oyunda GS yine eski kadro inamoto vs. var
bu yama yarın kac gibi cıkar bi biLgi varmı ?
Olacak tabii.İnamoto indirdiğin yama hazırlandığında kadrodaydı.
So what?
Saike
peki o zaman yarınki yamayı bekliyelim![]()
Arkadaslar yamayi indirdim rar li dosyadan dizine cikart deyip acilan pencerede Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db cikarttim ama turkce olmadi hala ingilizce sorunum nedir ?
bu zaten Türkçe yama değil ki![]()
Hadi ya sabahtan beri bunla ugrasiyorum olmuyodu demekki turkce yama degil he hay allahim ya pff![]()
bu arada benim biir sorum olacak beşiktaşın alt yapısındaki muhammet soyadını tam bilmiyorum dataya eklenecekmi __?
Herkese merhabalar en son güncelleme Blackmask'a ait olan mı ? Hangisini kurmalıyız ?
Yada FM'yi DVD'sinden kurduktan sonra kurmamız gereken güncellemeler hangileridir ?
nasil oluyo anlatin lutfen ayrintisiyla
Arkadaşlar transfer sezonu yarın saat 18.00'de kapanıyor sanırsam.Son dakiklarda yapılacak transferler olur.Yani yama belki yarın çıkmayabilir.
Bencede ama 4 Eylülde çıkabilir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Salı gecesi mi çıkar acaba![]()
yaa yarın gece çıkabiliirr saat 6da kapanıoyosa geceye hazır olur bugüne kadarki transferler işlenmiş yenilikler yapılmış son yarın nolcaksa 5transferde konulur ve geceye mis gibi updateimizle oynuyo olabiliriz yanılıyomuyum yarın gece elimizde olsun lütfenn elhadji..
Arkadaşlar biraz sabırlı olun. Transfer dönemi bitsin o dakikadan sonra son eklemelerde yapılıp en kısa zamanda (Kendi tahmini 4 veya 5 Eylül'de) güncelleştirme elimizde olacak.
Güncelleştirmenin eksikleri varsa onları da hep birlikte düzelteceğiz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Güncelleme bugün çıkmayabilir.Ama 1-2 gün içerisinde kesin olarak çıkar![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
inşallah akşama çıkar yama hemen oynamak için sabırsızlanıyorum!
Evet yani dogru bugunde transferler olabılır bence yarın gece cıkması daha mantıklı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?