TobiAslan mesaj yazmis olmak icin mesaj yazmayi birak, bu konular zaten silinecek istedigin kadar sacma sapan mesaj at, silinecekler. Ben Cole is yapmaz dedigim zaman burada bazi arkadaslar sizin kezmandan daha cok gol atacagi kesin demisti onu belirttim bende.. kezmanla felan karsilastirmadim.
kim kimi kiskirtiyor yahu okudugunu anlamayan ben degilim sensin, provokatör olanda sensin.
Carlton Cole, Beşiktaş için yararlı olur umarım..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
bence yararlı olacak..aradıgı özelliklerde bi adam
Kaynak:ispanyollarin En Unlu Spor Gazetesi As Ve Iddia:real Zaragoza Nin Unlu Yildizi Milito Ya Fener In Tam 25 M £ Milito Ya Ise Yillik Tam 3.7 M £ Verdigi Iddia Edildi Benden Soylemesi Haber Yalan Bile Olsa Fener Bu Teklifi Dusunmeli
bırakalım tartısmayı omerdinho sende allahaskına galatasaray ve besiktasın yaptığı transferlere camur atma lütfen cole eğer alındıysa besiktasa hayırlı olsun
abi henry 24 milyona barcaya geldi biz militoyamı 25 vercez adamlar nerelerinde sallıyo bu haberleri kesin haber marca gazaetesinindir ispanyanın fotomaçı
morientes tam gsnin aradığı tip forvet bitiriciliği süper ama morientes gibi bir adamı hakanla yan yana oynatırsan adam 2. maça çıkmadan kaçar
Carlton Cole hakkında biraz bilgi toparladım. Genç yaşında ün yapmasına rağmen şanssızlıklar yaşamış bir oyuncu. İyi performansı onu Chelsea'ye kadar tarnsfer ettirmiş ancak o zamanlar Abrahamoviç'in takımı satın alışı ile milyon dolarlar harcayıp kadroyu baştan kuran Chelsea'da Gudjohnsen, Crespo gibi forvetlerin gölgesinde kalmış. Sonrasında West Ham'a gitmiş fakat burada da forvet transferine paralar saçan West Ham başkanı Tevez ve Ashton gibi forvetler almakla kalmamış, bir de Sevilla'dan Kepa'yı kiralamış. Bu forvetlerin gölgesinde kalan Cole'un istatisklerini buradaki linkten bulabilirsiniz.
Cole henüz 23 yaşında ve çok ucuz bir bedelle gelecek Beşiktaş'a. Aynı zamanda Avrupa arenasında boy gösterek çok yüksek bir bedelle başka kulüplere de satılabilir, veya kalıp Amokachi örneğinde olduğu gibi kulübün değişilmezi olabilir.
Cole bence tam Beşiktaş'ın aradığı adam. 1.91 boyunda ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda çok hızlı bir oyuncu. Hız ve fizik birleşince tam anlamıyla yırtıcı bir adam çıkıyor karşımıza. Ben Cole'u Türkiye'de hiçbir oyuncunun bire bir markaj ile tutabileceğini sanmıyorum. Aynı zamanda Nobre'nin geçen sene etkisiz kaldığı hava toplarında çok etkili olacağını düşünüyorum. Cole'un özelliklerine ve diğer istatistiklerine bakmak için tıklayınız.
Kısacası, bir aralar Beşiktaş'ı heyecanlandıran Les Ferdinand gibi, Carew gibi bu transfer de taraftarımızı heyecanlandıracak nokta bir transfer.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bende onu dicektim adam boyLu fizikLi oLmasına rağmen Carew gibi iyi top sürebiLiyor ve isabetLi şutLar atabiLiyormuş.Bende biraz araştırdım.BakaLım umarım iyi oynarda kafaLarda ki soru işaretLeri siLer bize yararLı oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Enteresan bir yorum..ama neyi vurgulamaya çalıştığını pek algılayamadım...Teknik anlamda uyumsuz bir ikili olacaklarınıı düşünerek yorum yaptıysan saygı duyarım ama neden bırakıp kaçacağını düşündüğünü açıklamayan bir durum...yok eğer Hakan'ın kişiliğine yönelik bir imada bulunduysan buna buradaki tüm GS'liler itiraz edecektir...
Arda bu sene butakimda oynayamaz haberiniz olsun
KaLLi çok disipLinLi bir adam.Zaten takıma geLdiği iLk gün disipLinsiz hareketLeri var diye Necatiye büyük tepki vermişti.Şimdi ise Necatiyi neredeyse tamamen siLdi takımdan.Arda da eğer kendini toparLamassa onuda siLer.Hiç taviz vermiyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hafiften Heskey gibi bişey....
Necati sürekli çıkan olaylarda ilk sırada...Bence disiplinle ilgili eksikleri var Necatin nin...
25 m £ militoyahiç bir oyuncu bu kadar para etmez... + fenerde vermez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
appiahta satılmayacağına göre
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sorma kardeş... kuranyiye 40 milyon € , militoya 25 milyon £... Fenerbahçeysek o kadar da değil yani![]()
sonuç olarak uzun zamandır eksikliğini hissettiğimiz herşeye kavuştuk bu sene,takıma dişini çok rahat geçirebilen,oldukça disiplinli bir hoca,takımı yönlendirebilecek,sıkıştığı anlarda oyunu açabilecek bir 10 numara ve gelacek vaadeden yetenekli genç transferler,bu takımda bir forvet eksik,onunda alınması için çalışmalar var,çok mutlu olmamamız için hiçbir neden göremiyorumbide serkanın teknik olmadığına katılmıyorum,üstelik hızlı olupta teknik,umarım çok uzun yıllar başarıyla görev yapar bizde
Trabzonspor'un gözü G.Saray'ın forvetlerinde
Trabzonspor'da yönetim Otelul Galati maçında alınan mağlubiyetle kendine geldi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın takviye istediği yerleri yeniden incelemeye alan yönetim, kaleci, stoper, solbek ve forvet için yeni bir transfer harekatı başlatmaya hazırlanıyor.
İntertoto Kupası 3. tur ilk maçında Romanya' nın Otelul Galati takımına 2 - 1 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor' da yönetim takıma takviye yapma kararı aldı. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın ısrarlı baskıları karşısında ikna olan yönetim, kaleci, stoper, solbek ve forvet için arayışlara başlıyor. Kalede Jefferson'un takımdan ayrılmak istemesi üzerine yabancı bir ismi bu mevkiye takviye etmek isteyen yönetim, menajerlere haber verdi. Yönetimin menajerlere, "Takımı sırtlayabilecek ve Tolga' yı yetiştirebilecek bir isme ihtiyacımız var. Bonservisi elinde olan böyle bir kaleciniz varsa gelin görüşelim" dediği öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen menajerlerde yurt dışında arayışlarına başladı. Bu arada Trabzonspor' da kale için Konyasporlu Özden' in ve Trabzonlu kaleci Yavuz Eraydın' ın da isimleri geçiyor.
NECATİ ATEŞ İLE YENİDEN
Stoper konusunda geçtiğimiz sezon Galatasaray' da forma giyen Shahatkar Donetksli Tolga Seyhanla son detayları konuşacak olan yönetim, yüksek fiyat ödememe konusunda kararlı gözüküyor. Tolga ise peşin para konusundaki ısrarını sürdürüyor. Solbekte arayışlarını sürdüren yönetim şu ana kadar bu mevki için bir isim üzerinde karar veremedi. Türkiye' de solbek bulmanın çok zor olduğunu söyleyen Trabzonspor yönetimi, Stepanov' un Porto ile resmi sözleşme imzalamasının ardından bu mevki içinde yabancı futbolcu arayışlarına başlayacak. Forvet arayışlarında ise Trabzonspor' da hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray teknik direktörü Kalli' nin takımda düşünmediği iddia edilen Necati Ateş için, Sarı - Kırmızılı kulüple yeniden görüşmelere başlanacak. Daha önce yapılan görüşmelerden bonservis sorunu yüzünden olumlu sonuç alınamamıştı. Trabzonspor yönetimi, Galatasaray' ın Necati için indirim yapacağını düşünüyor. Aynı takımdan Hasan Kabze' nin de sürpriz bir şekilde Trabzonspor' a gelebileceği belirtildi.
TESİS PROJESİ SEVİNCİ
Trabzonspor'da yönetim Aralık ayındaki kongrede yeniden seçilebilmek için transfer yapmanın yanı sıra, tesis projesini de hayata geçirerek önemli bir koz elde etmek istiyor. "Ben hiç bir işimi yarım bırakmadım ve başarısızlığı kabullenemem" diyen Başkan Nuri Albayrak' ın hayali olan tesis projesi için şimdi gözler mecliste. Tesis projesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği sözü tutmasını bekleyen Trabzonsporlularda heyecanlı bekleyiş sürüyor. Trabzonspor yönetimi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın tesis projesi ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından yerel gazetelere ilan vererek, "Projemize sahip çıktığınız için teşekkür ediyoruz" diye açıklama yayınlatmıştı. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak' ın TBMM' de bakanlıkların yeniden şekillenmesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın yanına giderek bir görüşme yapması ve projenin startı için onay alması bekleniyor.
23.07.2007
Kaynak : DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Arjantinli oyuncu Marcelo Carrusca bir sürpriz olmazsa bugün büyük ihtimalle Boca Juniorslu olacak...
Arjantin'den önce River Plate, ardından da Boca Juniors'un transfer listesine giren Carrusca için düğümün bugün çözülmesi bekleniyor.
Daha önce Marcelo Carrusca'ya bir yıllık kira bedeli olarak 300 bin dolar öneren, ardından Galatasaray yönetiminin "Satmak istiyoruz, kiralık düşünmüyoruz" yanıtı üzerine teklifini bonservis için 1 milyon 500 bin dolara çıkaran River Plate, Boca Juniors'un gerisinde kaldı.
Boca Juniors Teknik Direktörü Miguel Angel Russo'nun ısrarla istediği Carrusca için Galatasaray'a yapılan teklif River Plate'i geride bıraktı. Boca Juniors, oyuncunun bonservisinin yüzde 75'i için Sarı-Kırmızılılar'a 1 milyon 750 bin dolar önerdi.
Kulübe yakın kaynaklar transferin yüzde 90 bittiğini, Marcelo Carrusca'ın bugün büyük ihtimalle Boca Juniors'lu olacağını belirttiler.
Dakka90.com Özel Haber
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.