hayatımda izlediğim en iyi brezilya'ydı diyebilirim....Arjantin'e 3 pas yaptımadılar..Hak ettiler ve aldılar
ne kadar zevksiz bi final oldu ya.Arjantin'de messi ve tevez'in sahada oynadıkları belli bile değildi.
Breziya ise bulduğu pozisyonları gole çevirdi ve maçı kopardı.
ben dahil dün akşamki maçta herkes yanıldıTurnuvanın başından beri izlediğimz Arjantin yoktu sahada Brezilya adeta şov yaptı ve kazandı
Veron,Mascherano,Messi,Tevez bu dörtlü varlık gösteremeyip defanstada üstüste hatalar meydana gelince sonuç kaçınılmaz oldu
![]()
I'm back...
Brezilya kötünün iyisiydi ama arjantine yetmesi hatta artması beni şaşırttı
BreziLya kendinden bekLenmeyecek şekiLde iyi pres yapınca Arjantine boş aLan kaLmadı, bütün siLahı boş aLanda oynamak oLan Arjantinde sudan çıkmış baLık gibi bakakaLdı BreziLyaLı oyuncuLara.O kadar zevkLi oLmadı ama BreziLyanın mücadeLesi taktire değerdi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Turnuvanın en başından beri söylüyorum Arjantin çok kötü oynuyor diye bunu dünkü maçta da gördük.
Arjantin'de takım oyunu denen bişey yok. Arjantin bireysel yeteneklerle geldi finale. Finalde Brezilya'nın müttiş presi bu genç yıldızlar karşı koyamadı hiç varlık gösteremedi Arjantiin. Arjantin falan yalan . Messi , Riquelme , Crespo dur bu takımın adı. Arjantin hiç bir zaman takım oyunu oynamadı. Tarih boyunca oyuncularının bireysel yetenekleri ile buralara geldi. Maradona , Batistuta , Ortega.
Brezilya'da turnuvadan önceki tarihlerinde bireyseldi. Ama Dunga ile birlikte yavaş yavaş takım oyunu oynamaya başladılar. Dunga yıldız oyuncular yerine yetenekli genç bi takım oluşturdu. İlk başlarda Brezilya Robinho ile bireysel oynadı ama 1-2 maçtan sonra diğer oyuncularla birlikte takım oyunu oynamaya başladılar. Ve işte sonuç ortada 2007 Copa Amerika Şampiyonu Brezilya.
Arjantin finale gelmeyi bile haketmedi. Meksika ve Uruguay finali en çok hakeden takımlardır.
Brazilya'nın farkı ortadan kalktı çünkü Brazilya çok defansif oynadı.
Messi oynayamayınca maç sarmadı, artık Brezillya yı izlemeside güzel olmayacak
![]()
Sekocan'a katılıyorum bireysel yetenekler artık günümüzde bir yere kadar takım oyunu çok daha önemli bende bu yüzden Brezilya dedim
Ben sonuca şaşırdım ama Brezilya oynadığı futbolla haketti
daniel alves dün gece dünyanın en ii sağ beki olduğunu kanıtladı
Resimler icin sagol omerdinho
Keşke arjantin alsaydı kupayı ama olmadı işte.
Dani Alves Robinho Baptista iyidiler Turnuvada...Brezilya Kaka' Ronaldinho Adriano suz kazandı tebrikler...
mac mukemmeldi ya baptista basladi alves bitirdi ama riquelme nin sutu harbi diregi kiriyodu ben uzun zamandir boyle mac izlemedim skor yaniltici mac muthisdi
Brezilya Dünya Kupası'ndan aldığı dersle takım oyununa,sürekli pres yapıp rakibi bozan günümüz futbolu oynayan bir takıma dönüşmüş.Böyle oynaması Arjantin'i durdurmaya yetti.Bİrde attıkları gollerde tam zamanında biraz da şans ile gelmesi Arjantin'i moralmen yıktı.Riquelme'nin topu direkten dönmeyip gol olsaydı daha zevkli bir maç seyrederdik ama her şey Brezilya'nın isteidiği gibi oldu.
So what?
Saike