Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 350 arası toplam 350 sonuç

Konu: Copa America

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Saçma........
    Efsanevi lider zanetti'nin uzun yıllar kaptanlık yapıp tek bir teneke(cola kutusuna razılarken) bile kazanamaması tabiki saçma

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

hayatımda izlediğim en iyi brezilya'ydı diyebilirim....Arjantin'e 3 pas yaptımadılar..Hak ettiler ve aldılar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Brezilya kesin alıcak bence bu arada bir tek ben Brezilya diyorum
    Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Brezilya'nın kazanacağını düşünüyorum.
    Tahiminim doğru çıktı ancak ben Dunga'nın yinede kovulması taraftarıyım.Zaten Dünya'da hücum futbolu oynayan çok az takım vardı.Şimdi Brezilya'da onlardan biri değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne kadar zevksiz bi final oldu ya.Arjantin'de messi ve tevez'in sahada oynadıkları belli bile değildi.

Breziya ise bulduğu pozisyonları gole çevirdi ve maçı kopardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ben dahil dün akşamki maçta herkes yanıldı Turnuvanın başından beri izlediğimz Arjantin yoktu sahada Brezilya adeta şov yaptı ve kazandı Veron,Mascherano,Messi,Tevez bu dörtlü varlık gösteremeyip defanstada üstüste hatalar meydana gelince sonuç kaçınılmaz oldu
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Brezilya kötünün iyisiydi ama arjantine yetmesi hatta artması beni şaşırttı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BreziLya kendinden bekLenmeyecek şekiLde iyi pres yapınca Arjantine boş aLan kaLmadı, bütün siLahı boş aLanda oynamak oLan Arjantinde sudan çıkmış baLık gibi bakakaLdı BreziLyaLı oyuncuLara.O kadar zevkLi oLmadı ama BreziLyanın mücadeLesi taktire değerdi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    BreziLya kendinden bekLenmeyecek şekiLde iyi pres yapınca Arjantine boş aLan kaLmadı, bütün siLahı boş aLanda oynamak oLan Arjantinde sudan çıkmış baLık gibi bakakaLdı BreziLyaLı oyuncuLara.O kadar zevkLi oLmadı ama BreziLyanın mücadeLesi taktire değerdi.
    katılıyorum.ama arjantine de yazık oldu neyse bu da bitti artık.arjantinin böyle kitlendiği bir maç daha hatırlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turnuvanın en başından beri söylüyorum Arjantin çok kötü oynuyor diye bunu dünkü maçta da gördük.
    Arjantin'de takım oyunu denen bişey yok. Arjantin bireysel yeteneklerle geldi finale. Finalde Brezilya'nın müttiş presi bu genç yıldızlar karşı koyamadı hiç varlık gösteremedi Arjantiin. Arjantin falan yalan . Messi , Riquelme , Crespo dur bu takımın adı. Arjantin hiç bir zaman takım oyunu oynamadı. Tarih boyunca oyuncularının bireysel yetenekleri ile buralara geldi. Maradona , Batistuta , Ortega.

Brezilya'da turnuvadan önceki tarihlerinde bireyseldi. Ama Dunga ile birlikte yavaş yavaş takım oyunu oynamaya başladılar. Dunga yıldız oyuncular yerine yetenekli genç bi takım oluşturdu. İlk başlarda Brezilya Robinho ile bireysel oynadı ama 1-2 maçtan sonra diğer oyuncularla birlikte takım oyunu oynamaya başladılar. Ve işte sonuç ortada 2007 Copa Amerika Şampiyonu Brezilya.

Arjantin finale gelmeyi bile haketmedi. Meksika ve Uruguay finali en çok hakeden takımlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brazilya'nın farkı ortadan kalktı çünkü Brazilya çok defansif oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Messi oynayamayınca maç sarmadı, artık Brezillya yı izlemeside güzel olmayacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sekocan'a katılıyorum bireysel yetenekler artık günümüzde bir yere kadar takım oyunu çok daha önemli bende bu yüzden Brezilya dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben sonuca şaşırdım ama Brezilya oynadığı futbolla haketti

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Resimlerin büyümesi icin üzerine tiklayin

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

daniel alves dün gece dünyanın en ii sağ beki olduğunu kanıtladı

Resimler icin sagol omerdinho

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Keşke arjantin alsaydı kupayı ama olmadı işte.

Dani Alves Robinho Baptista iyidiler Turnuvada...Brezilya Kaka' Ronaldinho Adriano suz kazandı tebrikler...

mac mukemmeldi ya baptista basladi alves bitirdi ama riquelme nin sutu harbi diregi kiriyodu ben uzun zamandir boyle mac izlemedim skor yaniltici mac muthisdi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Brezilya Dünya Kupası'ndan aldığı dersle takım oyununa,sürekli pres yapıp rakibi bozan günümüz futbolu oynayan bir takıma dönüşmüş.Böyle oynaması Arjantin'i durdurmaya yetti.Bİrde attıkları gollerde tam zamanında biraz da şans ile gelmesi Arjantin'i moralmen yıktı.Riquelme'nin topu direkten dönmeyip gol olsaydı daha zevkli bir maç seyrederdik ama her şey Brezilya'nın isteidiği gibi oldu.
    So what?
    Saike

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri