resimler çıkmamış...
resimler çıkmamış...
Singapur S-League 16. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar maçı 2-0'dan 2-2'ye getirdik ama son gole engel olamadık. Bu mücadelemizle daha da yukarılara çıkacağız.
Singapur S-League 17. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar çok istikrarsızız fakat ligin en çok gol atan ve en çok gol yiyen takımıyız. İlerleyen maçlarda daha da yukarılara çıkacağız.
son maç nolmuş öyle yaw..ama tebrikler.....
Singapur S-League 18. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar takım galip gelmeye alıştı, artık BİZİ KİMSE DURDURAMAZ !!!
Singapur Singapore CUP Çeyrek Final İlk Karşılaşması
Evet arkadaşlar Singapore CUP'ta Çeyrek Final'i rahat geçeceğiz, ikinci maça fazla asılmamayı düşünüyorum. Galibiyet serimiz sürüyor ve böyle devam edecek.
Singapur S-League 19. hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, bu maçı kazanarak ilk defa ilk 5 içine girdik. Galibiyet serimiz sürüyor. SAFFC takımını da kutluyorum çok güzel mücadele ettiler.
Fakat maçtan sonra bizi Singapur Ordusu'nu da kışkırtarak kovaladılar. Stadyumdan kendimizi zar zor dışarı attık, kasaba içinde devam eden kovalamacada çok sayıda yaralı olduğu haberi iletildi, ordu mensupları da bu arbede ve kovalamaca sırasında birçok taraftarımızı gözaltına almışlar.
Kasaba içinde diğer taraftarlarımıza saldırıldığını gören Genç Koçlar grubu Woodlands kasabasının giriş ve çıkışlarını ablukaya aldılar. Allah'tan devreye Büyük Başkan Hisham Rashid girerek olası bir felaketi önledi.
![]()
Oy oy oyNe olaylar çıkmış öyle yahu.
![]()
Singapur S-League 20. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar oyuncular taktiğe alıştılar, çift santraforlu taktik kullanmak bu tür liglerde çok işe yarıyor. 4-4-2 tarzı bir taktikte denemeyi düşünüyorum.
Coşmuşsun sen yahu, gelene 5, gidene 10. Bu ne yahu?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Maçlara bak be 9-4 10-2.Canım çekti şimdi
.
süper bir kariyer oluyor zevkle okuyorum
Valla Serkan Abi bende anlamadım, rakipler bazen eriyip gidiyor bazende çivi gibi direniyor kök söktürüyor.
Bakalım üçüncü aşamada neler olacak.
Valla arkadaşım ne diyim ben sana süpersin.
Keşke herkes senin gibi olsa...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok teşekkür ederim bu kariyer bitsin yakında başka bir kariyerle daha burada olacağım.![]()
Serkan Abi bir kısmını biliyor o kariyerin...
Bu arada 22. hafta sonunda puan durumu koyacağım artık ilk 4'teyiz.
Singapur S-League 21. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar artık yukarılardaki yerimiz sağlamlaşıyordu. Artık ŞAM-Pİ-YON olmak istiyorduk. Üçüncü aşama için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.
Singapur Singapore CUP Çeyrek Final İkinci Karşılaşması
Eve arkadaşlar ilk maçtan sonra söylediğim gibi fazla asılmadık maça zaten ortada geçen bir maçtı. Böyle bir sonuç bekliyorduk. Rakibimizi kutluyoruz bu maç ilk defa 4-4-2 kombinasyonu denedik, bundan sonra garanti olan maçlarda bu taktiği kullanacağız.
Singapur S-League 22. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar ligin %66'sı bitti. Üçüncü ve son aşamada neler olacak merakla bekliyoruz. Maça gelirsek çok heyecanlı bir maçtı, ilk yarı 4-2 bizim üstünlüğümüzle bitti fakat sonradan rehavete kapılarak maçı 5-5'e getirmelerine tanık olduk ama sonradan sahneye çıkan iki golcümüz maçı 7-5'e getirmeyi bildi.
22 Hafta Sonunda Oluşan S-League Puan Durumu
Evet arkadaşlar, artık mücadele yeni başlıyor, üçüncü ve son aşama sonunda ŞAM-Pİ-YON olacağız.
Kupada Yarı Final Eşleşmeleri
Singapur S-League 23. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar bu maçı kazanarak ilk defa liderliğe oturduk artık bizde zirve ortağıyız. Rahat bir maç oldu, hakem maç 2-1 iken rakip takımın bir golünü iptal etti, bence o pozisyon goldü ama ne yapalım hakemin kararı, onun takdiri.
Bir süre kariyer devam etmeyeceği için konu kapanmıştır. Devam edeceği zaman tekrar açılacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Yeni başarılar, güzel hikayeler... Bir kariyer daha hayata dönüyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Çok teşekkürler, yardımlarınız ve ilginiz için.
Singapur S-League 24. Hafta Karşılaşması
Bizim için güzel bir maç oldu bu maçı kazanarak zirvede kalıcı olacağımızı göstermiş olduk. Artık haberlerimiz SporGapor gazetesinde yayınlanacak.
Eveet.. OğuzKağan geri dönmüş
Woodlands devam ediyor. İnşallah şampiyon olursun.
İnşallah bakalım neler olacak merakla bekliyoruz. Yakında Singapore CUP Yarı Final karşılaşması var. Rakibimiz Singapore Armed Forces FC ile oynayacağımız maç çok çetin geçecek. Taraftarımız bu maça büyük hazırlık yaptı, çıkacak olaylardan korkuyoruz. İlk maç Woodlands kasabasında oynanacak.
Singapur Singapore CUP Yarı Final İlk Karşılaşması
SporGapor gazetesi manşetten verdiği haberde şunlara değindi.
Bu arada Singapur Futbol Federasyonu SAFFC'nin ofsayttan attığı gole itiraz ettiğim için beni 1 maç tribüne gönderdi. Genç Koçlar grubu antrenman tesislerine gelerek bana destek olduklarını söylediler.![]()
![]()
![]()
SporGapor acayip olmuş ha kesin al kupayı
İnşallah kazanırız. Lig maçları devam ediyor, şuan lideriz fakat ikinciyle aramda 1 puan fark var ve o takımın 1 maçı eksik büyük ihtimalle bu böyle devam edecek heyecan son haftaya kadar sürecek.
Bu arada bu sezon Singapur'a veda edebilirim, yeni bir ülkede yeni bir takımla kariyer yapmaya karar verdim. Çok sıcak bir ülke burası acaba neresi?![]()
![]()
GÜney Afrika gibime geliyor.. Ne dersin![]()
Doğru tahmin der tebrik ederim. Evet bundan sonraki hedefimiz Güney Afrika olacak, artık tek bir hedefim var Her Kıtada Şampiyonluk yaşamak. Bu hedefimle ilgili her ayrıntıyı burada bulacaksınız.
Singapur S-League 25. Hafta Karşılaşması
Karşılaşmayı tribünden izlemek zorunda kaldım fakat Baş Antrenörüm takımı çok iyi idare etti, kendisini tebrik ediyorum.
İnşallah hedefine ulaşırsın başarılar.
Afrika'da Orlando Pirates genç yıldızlarını çıkartıp transfer ettiğimiz bir takım. Vilakazi ve Mokoena onlarda.
SuperSports UTD var onlar da Şampiyonluğun güçlü adaylarından.
Ama benim tavsiyem Kaizer olacak..
Takımlar için teşekkür ederim. Ama bütün ligi araştırdım neredeyse ezberledim sayılır takımların durumlarını, yapılarını, şehirsel durumlarını, politik durumlarını vs. Takım seçimimi yapmak üzereyim ya Kaizer Chiefs'i seçeceğim ya da Bloemfontein Celtic kulübünü seçeceğim ki bence Bloemfontein Celtic daha ağır basıyor. Ama Orlando Pirates'ı da seçebilirim. Her şey akşama belli olacak.
Yalnız Bir Adam, Tek Bir Kıta, Tek Bir Takım Serüvenleri Başlıyor.
Her Kıtada Tek Bir Kariyer... Tek Bir Hedef... ŞAMPİYONLUK...
Singapur S-League 26. Hafta Karşılaşması
Evet ilk yarı güzel oynamamıza rağmen bu oyunumuzu ikinci yarıya yansıtamadık ve ligin tepesinin karışmasına sebep olduk. Umarız kupada finale kalmayı başarırız da, hiç olmazsa bu başarı takımımız ve taraftarımız için moral olur.
Singapur Singapore CUP Yarı Final İkinci Karşılaşması
Evet üzücü bir skorla kupadan da elendik. Herhangi bir açıklama yapamayacağım, zaten bir golümüz de iptal edildi.![]()
![]()
Singapur S-League 27. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar sonunda o beklediğim gün gelmişti. Bu maçı kazanırsak lig liderliğini tekrar kazanacaktık ve nitekim öyle oldu.![]()
Artık tekrar zirvedeyiz ama 2. ile aramızda sadece 1 puan fark var. Bakalım neler olacak göreceğiz.
Şampiyon olacaksın, buna inanıyoruz. Ne badireler atlattın, sonunda şampiyonluk hepsini unutturacaktır.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İnşallah Serkan Abi, bizde inanıyoruz ama bu ligde hiçbir şey olduğu ya da olması gerektiği gibi olmuyor. Her şey karıştı, taraftarlar ve takımlar arasındaki ortam gergin, finale yaklaşıldıkça her maçın önemi gitgide artıyor. Şampiyon 33. Haftada belli olacak buna inanıyoruz.
Singapur S-League 28. Hafta Karşılaşması
Ortada geçen bir maç oldu, her iki takımda gerçekten çok mücadeleci oynadı. Aslında kabul etmek gerekir ki galibiyet Home United takımının hakkıydı, bizden çok daha iyi oynadılar. Bu beraberlik yüzünden liderliği kaybedebiliriz.![]()
![]()
İnşAllah şampiyon olursun![]()
Singapur S-League 29. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, bu hafta liderliği tekrar aldık fakat hala 1 puan fark var ve lig şampiyonluğu için son viraja girdik. Son 4 maç neler olacak merakla bekliyoruz. Ben takımıma güveniyorum, onlar bu işi başarabilecek güçteler. Umarım sonıç beklediğimiz gibi olur.
Singapur S-League 30. Hafta Karşılaşması
Yine berabere kaldık ve puanları paylaştık. Bu arada da 2. ile aramızda 2 puan fark oluştu fakat 2.'nin 1 maçı eksik ve o maçı kazanacapına kesin gözüyle bakılıyor. ŞAMPİYON olmak artık iyice zorlaştı, önümüzde 3 maç var fakat bu maçların ikisini deplasmanda birini kendi sahamızda oynayacağız.
Yahu ne garip bir lig, bir maçta 9 atıyorsun, sonra berabere kalıyorsun.3 maçı da kazanmalısın, rakibin mutlaka puan kaybedecektir, sen şampiyon olacaksın.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İnşallah Serkan Abi, rakibimin maçları daha zorlu bizim fikstüre göre ama bizde hep deplasmandayız. Bizim fikstüre göre hep alttakilerle maç yapacağım. Bu arada aradaki fark 1 puana indi, Geylang United eksik maçında berabere kaldı.