Anket Sonuçlarını Görüntüle: Şampiyonluğa Kim Ulaşır?

Voters
149. You may not vote on this poll
  • MehmeTopcu07 ( Manu )

30 20.13%
  • Tr.Captain ( Liverpool )

21 14.09%
  • Sekocan (Arsenal)

14 9.40%
  • Murat Özdemir ( Chelsea )

84 56.38%
Sayfa 12 / 35 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Ada'da Büyük Kapışma

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Chelsea ve ManU zorlanmaz ŞL'de.Liverpool'a ise Real gelmiş zorlanırsın ama bence geçersin turu..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quaresma iyi oldu murat abiye ama nerde oynayacak o ? sağ damı sol damı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Quaresma iyi oldu murat abiye ama nerde oynayacak o ? sağ damı sol damı ?

Benim orta sahamda Sağ veya Sol'da oyuncu yok.

Ancak oralara koşu yapan isimler var.

Quaresma'da hem sağa hem de sola hızlı koşular yapabiliyor.Onu her 2 kanatta birden zorlayacağım bu yük ona ağır gelecek ama kaldıracağını düşünüyorum.Çünkü burası CHELSEA forma kolay kolay giyemezsiniz

Bknz... Boulahrouz,Tuncay,Geremi,Makalele...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

asiqenc7 Misafir

murat kardes 10 gol atilirmi bea nasil becerdin "

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şampiyonlar liginde en zor kura Liverpool'a gelmiş aslında 3'üde çıksa güzel olur..

asiqenc7 Misafir

cikar liverpool o kadro ve teknik d. ile cikar merak etmeyin siz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by lucho View Post
    tam işler yoluna girmişken real madridama liverpool kupa takımıdır eler onu
    bu arada ilsinho zayıf kalıyor gibi sağ tarafta
    Kesinlikle zayıf kalıyor. Yerine Ratinho'yu düşünüyorum.
    Destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum ve Real'i devirme sözü veriyorum. Seçim vaadi gibi oldu ama olsun
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

kura zor ama liverpool tecrubesini kullanarak o gruptan cikar grupta favorim liverpool
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bencede liverpool çıkabilir teknik direktörleri azimli

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bencede liverpool çıkabilir teknik direktörleri azimli
    Eyvallah sagolasın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Murat'tan yine bir transfer hatası. Sanki Quaresma Robben'den daha iyi olacak. Sen al Sergen'i ya, ciddiyim bak
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlhan abi dur bi ya moralimi bozma

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

bence şL'de zorLanırsa beLkı arsenaL zorLanır ınter ii takım
    gerı kaLanı zorLanmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sen bu kadar transfer hatasına rağmen yine iyisin. Hatta süpersin. Sana orta sahada koşan adam lazım. Sergen çok iyi bir seçenek.

Muhammed'e de sağ bek için Ali Güneş'i öneriyorum
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sen bu kadar transfer hatasına rağmen yine iyisin. Hatta süpersin. Sana orta sahada koşan adam lazım. Sergen çok iyi bir seçenek.

Bence yeterli para varsa ve lampard duruyosa hala riquelme müthiş bi ikili olur lampard ile adamın varlığı yetiyo herhangi bir takımda paf forvetlere bile gol attırabilicek bi oyuncu adam adeta milimetrik hesaplarla oynuyo

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by peluk View Post

Kesinlikle aklımdan geçmedi değil Ali Güneş bizim için muhteşem bir transfer olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Villa gollere devam...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Murat Robben'den ben de Quaresma'dan bir türlü verim alamadım. 22 maçta 3 gol 6 asist. Belki bu takas yoluyla iki oyuncu da gerçek performanslarını sergiler. Bir bomba daha var fakat onu almam için Kuyt'ı hatırı sayılır bir fiyata göndermem lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

liverpool kaptanliga milito'yu getirdikten sonra cosmaya basladi real madrid'i zorlanmadan eleyecegine inaniyorum bu arada robben secimini cok dogru buluyorum robben anfield'da yeniden dogarken quaresma'nin stamford bridge'deki huzuru bozacagi kanaatindeyim : p

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

OoO Bana İnter

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kesinlikle aklımdan geçmedi değil Ali Güneş bizim için muhteşem bir transfer olur.

Peki ya guarin veya mehmet topuz onlarda etkili bayaa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

OoO Bana İnter gelmiş
    Heee Beyler ben 5-2 lik Kiev galbiyetiyle geri döndüm

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    liverpool kaptanliga milito'yu getirdikten sonra cosmaya basladi real madrid'i zorlanmadan eleyecegine inaniyorum bu arada robben secimini cok dogru buluyorum robben anfield'da yeniden dogarken quaresma'nin stamford bridge'deki huzuru bozacagi kanaatindeyim : p
    Tek dilegimiz bu

Peki ya guarin veya mehmet topuz onlarda etkili bayaa...
    Olabilir
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BASIN AÇIKLAMASI

Öncelikle Arsenal takımına geri döndüğüm için çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Yaklaşık 2.5 aylık bir ayrılığın ardından Arsenal'e geri dönmek çok mutluluk verici. Geri döndüğümde puan durumunda inanılmaz bir fark olduğunu gçrdüm 1.Chelsea 41 puan 2.Manu 29 puan gerçekten inanılmaz bi fark. Ben tabi takıma geri döndüğümden Şampiyon olacağız demiyorum. Çünkü 2. Olan Manu'nun bile az olan şampiyonluk şansı bizim şampiyonluk yolundan koptuğumuzu işaret ediyordu. Ben en azından bu sezon 2. ve ya 3. lük düşünüyorum ligde. Şampiyonlar Liginde bilindiği gibi 2.turda İNTER ile karşı karşıya gelicez. Turları teker teker geçip kupaya uzanıcaz.

2.transfer döneminin açılmasına 1 hafta kaldığını biliyoruz. Bu dönemde takımdan ne oyuncu göndericez nede oyuncu alacağız. Sadece Avrupada sözleşmesi biten takımımıza layık 3-4 oyuncu ile sözleşme imzalıyacağız. Bunlardan bi tanesini burda açıklamak istiyorum Fenerbahçe'nin yıldızı ALEX DE SOUZA.

Son olarak takıma geri dönmemi sağlayan Anneme,Babama sonrada kariyerdeki arkadaşlara(Murat abi'yr , Mami'ye , Mehmet'e) beni tekrar aralarına aldıkları için ve beni destekleyen herkese çok çok teşekkür ediyorum

sekocan'in bu kariyerdeki en renkli menejer oldugunu dusunuyorum. Ozellikle Arsene Wenger ekolu bir takimin yas ortalamasini epey yukarilara ceken ve kimsenin anlayamadigi transfer politikasi ile bu kariyere renk katiyor. Ada'daki buyuk kapisma onunla daha guzel.. Kendisine ve alex de souza'ya basarilar diliyorum. Ayrica kendisine 40'lik romario'yu getirmesini tavsiye ediyorum hatta sheringham da gelsin premier ligin dinanizmine uygun bir forvet hattina sahip olur boylelikle : )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    sekocan'in bu kariyerdeki en renkli menejer oldugunu dusunuyorum. Ozellikle Arsene Wenger ekolu bir takimin yas ortalamasini epey yukarilara ceken ve kimsenin anlayamadigi transfer politikasi ile bu kariyere renk katiyor. Ada'daki buyuk kapisma onunla daha guzel.. Kendisine ve alex de souza'ya basarilar diliyorum. Ayrica kendisine 40'lik romario'yu getirmesini tavsiye ediyorum hatta sheringham da gelsin premier ligin dinanizmine uygun bir forvet hattina sahip olur boylelikle : )

İstersem 40'lık romairio'yu alırım 50'lik jardel'ide takıma katkı sağlıyacağına inandığım futbolcuyu alırım. Alex de takıma katkı sağlıyacağına çok çok inanıyorum. Politikamı kimse anlayamamış olabilir. Ben yaptığım işi biliyorum bu sizede düşmez. Herkes transferlerime laf etti. Sizin dalga geçtiğiniz Rekarte,Navarro takımı kurtarıyodu. Ama ben sizi sene sonu görücem o zaman da bu kadar laubali konuşabilicekmisinz.

Ayrıca ben öyle diğerleri gibi 19 yaşındaki adamlarla işim olmaz öyle futbolcuları fm hayatımda hiç almadım almamayada devam edicem. O zaman oyun oyundan çıkıp oyuncunun profilindeki dripligi 20 yok fnisi 16 sayı savaşına dönüo ben bundan hiç hoşlanmıyorum o yüzdende hiç tanımadığım bi genç oyuncuyu almakdansa bildiğim oyuuncuları alırım daha başarılı olurum.

fm scout'tan arsenal icin oyuncu arastirdim. Alanyaspor'da resul tetik adinda 49 yasinda bir stoper var. 1.84'luk boyuyla goz dolduruyor. Arsenal'e uygun oldugunu dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    BASIN AÇIKLAMASI

Öncelikle Arsenal takımına geri döndüğüm için çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Yaklaşık 2.5 aylık bir ayrılığın ardından Arsenal'e geri dönmek çok mutluluk verici. Geri döndüğümde puan durumunda inanılmaz bir fark olduğunu gçrdüm 1.Chelsea 41 puan 2.Manu 29 puan gerçekten inanılmaz bi fark. Ben tabi takıma geri döndüğümden Şampiyon olacağız demiyorum. Çünkü 2. Olan Manu'nun bile az olan şampiyonluk şansı bizim şampiyonluk yolundan koptuğumuzu işaret ediyordu. Ben en azından bu sezon 2. ve ya 3. lük düşünüyorum ligde. Şampiyonlar Liginde bilindiği gibi 2.turda İNTER ile karşı karşıya gelicez. Turları teker teker geçip kupaya uzanıcaz.

2.transfer döneminin açılmasına 1 hafta kaldığını biliyoruz. Bu dönemde takımdan ne oyuncu göndericez nede oyuncu alacağız. Sadece Avrupada sözleşmesi biten takımımıza layık 3-4 oyuncu ile sözleşme imzalıyacağız. Bunlardan bi tanesini burda açıklamak istiyorum Fenerbahçe'nin yıldızı ALEX DE SOUZA.

Son olarak takıma geri dönmemi sağlayan Anneme,Babama sonrada kariyerdeki arkadaşlara(Murat abi'yr , Mami'ye , Mehmet'e) beni tekrar aralarına aldıkları için ve beni destekleyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
    Tıssss..!!

Gel bakalım gel Arsenal Toparlanmıştı ne güzel ne yazık ki yine dibe vuracak.

sir sekocan, benim gibi bir taraftari bu kadar ciddiye alacaginizi hic dusunmemistim. Tabii ki istediginiz ve begendiginiz oyunculari alirsiniz size kim karisabilir ki. Bu arada dunyada 50 yasinda ve jardel adinda bir oyuncu oldugunu bilmiyordum ogrenmis oldum tesekkurler.

omer-faruk-14 Misafir

Lig ne durumda?

Sayfa 12 / 35 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri