Sayfa 12 / 18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Hybrid View

Beşiktaş'ı beğendim ben bugün.Gerek gençleri olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Abartıyorsunuz iyice bu Kezman olayını.
    Abartmıyoruz.Ben Bjk liler hatta Gs liler ve hatta bazı Fb lileri bile sinir etti.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yaw beler hala Deivid'e iyi demeyin gol attı tamamda sahada yoktu 2.yarı deivid dedi mi spiker

Nesil
    2006

Fenerbahçe yönetimi prim vermeyeceğini açıkladı. Primsiz bir kupa ilk kez şahit oluyorum.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yaw beler hala Deivid'e iyi demeyin gol attı tamamda sahada yoktu 2.yarı deivid dedi mi spiker
    Söylememiş olabilir ama sahanın her yerinde mücadele etti. Kezman'dan daha çok yararı oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post

Söylememiş olabilir ama sahanın her yerinde mücadele etti. Kezman'dan daha çok yararı oldu.
    Kezmandan daha yararlı tamamda iyi değildi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tebrikler Batman, Tebrikler Fenerbahçe. Hem TSL'de hem de Avrupa'da Kezman'ın yaptığına sıkça rastlanır. Maçın son dakikalarında hem oyunu soğutmak hem de zaman geçirmek için. İbrahim Üzülmez gibi tecrübeli aynı zamanda Beşiktaş'ın kaptanı olan bir isme yaptığı hareket yakışmadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tebrikler Batman, Tebrikler Fenerbahçe. Anlayamadığım hem TSL'de hem de Avrupa'da Kezman'ın yaptığına sıkça rastlanır. Maçın son dakikalarında hem oyunu soğutmak hem de zaman geçirmek için. İbrahim Üzülmez gibi tecrübeli aynı zamanda Beşiktaş'ın kaptanı olan bir isme yaptığı hareket yakışmadı.
    Bir tek Kezman yapıyor ya o yüzden!

8. Default

Guluyorum, demek Ibrahim'e yakismadi.. Kezman'a yakisti oyleyse?

Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.

fenerbahceye tebrikler ama turliyede kezman gibi bi oyuncu oldugundan dolayi utaniyorum.mukemmel gecen bi macda bu kadar germek gercekten ayip.muthis tiyatro yapti.bence kezmann tam bi karektersizlik abidesi.rivaldo turkiye macinda bi oyuncu attirdi dunyalari yiktik.simdi insallah ayni ses cikar ama hic sanmiyorum.aydinusunda hakemlik yeteneklerini tekrar gozden gecirmesi gerekdigine inaniyorum.ama boyle karektersiz oyuncularla hic bi sey basaramazsiniz.tekrar soyluyorum bu yilin oscarini kezman kazandi tebrikler kezman tebrikler aydinus.boyle bi oyuncuyu izlemekten dolayi utaniyorum.ama herseye ragmen TEBRIKLER FENERBAHCE.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by drazan11 View Post
    fenerbahceye tebrikler ama turliyede kezman gibi bi oyuncu oldugundan dolayi utaniyorum.mukemmel gecen bi macda bu kadar germek gercekten ayip.muthis tiyatro yapti.bence kezmann tam bi karektersizlik abidesi.rivaldo turkiye macinda bi oyuncu attirdi dunyalari yiktik.simdi insallah ayni ses cikar ama hic sanmiyorum.aydinusunda hakemlik yeteneklerini tekrar gozden gecirmesi gerekdigine inaniyorum.ama boyle karektersiz oyuncularla hic bi sey basaramazsiniz.tekrar soyluyorum bu yilin oscarini kezman kazandi tebrikler kezman tebrikler aydinus.boyle bi oyuncuyu izlemekten dolayi utaniyorum.ama herseye ragmen TEBRIKLER FENERBAHCE.
    Sana okadar katılıyorum ki.Başka diyecek birşey bulamıyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by drazan11 View Post
    Bu yorumu yapabilecek Fenerbahçelilerin sayısı kısa sürede artar umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanki bir tek Kezman son dklarda sakat olmuş gibi yaptı (öyleyse) bunu dünya kupalarında bile gördük.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sanki bir tek Kezman son dklarda sakat olmuş gibi yaptı (öyleyse) bunu dünya kupalarında bile gördük.

Hangi Dünya Kupası maçında sedye ile çıkıp yürüyerek yedek klübesine gittiğini gördün...

Rakip atağa çıkıyo adam yere atıyor kendini sonra kalkmıyo K.K yediriyo İ.Üzülmez e sonra sedye ile çıkıyo yürüyerek yedek klübesine gidiyor hangi dünya kupasında oldu bu???

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Hangi Dünya Kupası maçında sedye ile çıkıp yürüyerek yedek klübesine gittiğini gördün...

Rakip atağa çıkıyo adam yere atıyor kendini sonra kalkmıyo K.K yediriyo İ.Üzülmez e sonra sedye ile çıkıyo yürüyerek yedek klübesine gidiyor hangi dünya kupasında oldu bu???
    Bir oyuncu sedye ile çıkıyorsa illa hastanelik mi olması lazım K.K görende kişiliği belli olan bir oyuncu işte serdar delgado tello neden KK görmedi o KK gördü
    DİKKAT AMA İBRAHİM KIRMIZI KART GÖRMEDİ KEZMAN GÖRDÜRDÜ

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bir oyuncu sedye ile çıkıyorsa illa hastanelik mi olması lazım K.K görende kişiliği belli olan bir oyuncu işte serdar delgado tello neden KK görmedi o KK gördü
    DİKKAT AMA İBRAHİM KIRMIZI KART GÖRMEDİ KEZMAN GÖRDÜRDÜ
    Hangi Dünya Kupasında oldu böyle bir olay soruyorum söeylemişsiniz ardını boş bırakmayın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Hangi Dünya Kupasında oldu böyle bir olay soruyorum söeylemişsiniz ardını boş bırakmayın...
    Bir pozisyonun doru yanlış olduğunu saptamak için dünya kpasında yada x kupasında görmek gerekmiyor ... Size Yasin Sülün kendini yerden yere vurup size şampiyonluğu getirdiğinde sesiniz çıkmıyordu şimdi biri yere yattı ooooo kan gövdeyi götürüyor ayrıca izlediğimiz maçlarda öndeki ttakım oyuncuları yere yattıklarında spiker aynen şöyle diyor bu bir taktik böle şelerin olması çok doğal zaman o takımın lehine işliyor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kazman hiç bir varlık gösteremedi attığı gol hariç,Deniz Barış Süperdi Utandırdı hepimizi,Deivid'de iyi gibi,Serdar'da iyidi,Alex vasat,Ali Bilgin oyuna girdikden sonra iyi işler yaptı aynı şekilde Colin Kázım,Önder İyidi,Edu ve Can vasat,Aurelio savaşçı kimliğini ortaya koydu bu maçtada.

Roberto Carlos : Daha ilk maçı böyle olması normal ve bana göre iyi bir performans sergiledi ilerleyen günlerde daha da iyi olucak umarım..

Doğruya Doğru Maçın hakkı Beraberlikti ama Deniz'in mükemmel asist'i ve Kezman'ın vuruşu Galibiyet almamızı sağladı sonucunda kupa bizim oldu..

Böyle Hırslı iki takım izledim Canı gönülden tebrik ederim her iki tarafıda Böyle devam edersek Avrupada birşeyler yapabiliriz..Avrupa için oynanılan futbol adına Ufuk gözükmeye başladı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle galibiyet olacaksa hiç olmasın bence
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Öyle galibiyet olacaksa hiç olmasın bence
    niyeki fenerbahçe bileğinin hakkıyla aldı maçı ama niye böyle düşündüğünü anlayamadım doğrusu...neyse

20. Default

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    niyeki fenerbahçe bileğinin hakkıyla aldı maçı ama niye böyle düşündüğünü anlayamadım doğrusu...neyse
    Mac Besiktas'in hakkiydi ama son 3 yildir FB - BJK maclarinda nedense kotu oynayan olumlu bir sonucla ayriliyor. Bunun tek istisnasi herhalde 11 Nisan'daki 1-0'lik kupa macidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kupa töreni çok komikti yahu karnıma ağrılar girdi

Kezman orada yerdeyken oyun devam ediyordu,yani Beşiktaş gol bile bulabilirdi belki.Topsuz alandaki yapılan müdahaleden İbrahim Üzülmez haklı,Kezman haksız öyle mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kazman hiç bir varlık gösteremedi attığı gol hariç.....
    Kazman güzel olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Yapılan yorumlar Hep ters yönlere çekiliyor A harfi ile E harfini karıştırdık olamaz mı ?

Kezman'a Çirkef demektense Kazman demeyi tercih ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezmanı haklı bulanlar diyecek hiçbirşey bulamıyorum size.
    FM Gazetesi

Maçın ilk yarısı daha tempolu, daha bol pozisyonlu dolayısıyla daha zevkliydi. Sahada kaliteli bir futbol izledik. Süper Kupa Finaline yakışan bir futboldu.

Ancak hakemlerimizin çok basit düdüklerle maçın temposunu kesmesi her maçta karşımıza çıkıyor. Bir İngiltere Premier Liginde ki maçı izliyorum hakemler oyunu durdurmaya değil de OYNATMAYA çalışıyorlar. Bizimkiler ise tam tersini...

Fenerbahçe'den Kezman ile Beşiktaş'tan Bobo'nun ayağında topla çok oynadığını ve uygun pozisyonda ki arkadaşlarına pas atmaması onların adına eksilerdi.

Fenerbahçe gol attıktan sonra gerilen Beşiktaşlı oyucuların yaptıkları Profosyonellik dışı hareketleriyse üzücüydü. İbrahim Üzülmez'in bir KAPTAN olarak hakemin, sahada ki rakip futbolcuların üzerine yürümesi (bir kabadayı edasıyla) hiç yakışmadı. Aurellio'nun son dakikada topu korner köşesinde saklaması çok profosyonelce GLOBAL FUTBOL anlayışıyla uyumlu bir hareketti. Ama İbrahim Toraman'ın rakibine arkadan KASTİ (Kesinlikle Ön yargılı ve Kasıtlı Bir hareketti.) Faulü sonrası hakemin sarı kart değil KIRMIZI Kart Çıkarması gerekiyordu. Böyle Kasıtlı hareketlere göz yumulursa bir daha işin önüne geçilemez. Çünkü hakemin görevi saha da oyuncuların SAĞLIĞINI korumak.

Derseniz "Kezman'ın kendini yere atıp zamana oynaması Hareketi neydi?" bu da Global futbol içinde çok fazla rastladığımız hareketlerden biri. Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş hiç farketmez her takımda son dakikalarda bu tür hareketler yapan oyuncular var. Kendi takımımız yaparken zevk aldığımız hareketleri rakip takımın oyuncusu yapınca YERDEN YERE VURMAK hiçte hoş bir davranış dğeil. (Sözüm kimseye değil genel)

Bir Galatasaray'lı olarak zevkli bir maç seyrettiğim için mutluyum. Sonuçta bu bir oyun ve bunu ZEVK ALMAK için izliyoruz. Elbette taraftarı olduğumuz takım yenildiği zaman bir BURUKLUK hissedeceğiz ama bu aşırıya kaçmamalı.

Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.
    İnönü stadındaki Türkiye Kupası ve Lig maçını tekrar bir seyret derim.

28. Default

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    İnönü stadındaki Türkiye Kupası ve Lig maçını tekrar bir seyret derim.
    Tribundeydim canim benim. Ben de lig macindan bahsediyorum zaten. Kezman elle saldirmisti, tokat sanirim goremedim tam. Karsiligi nedir? Direk kirmizi degil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman çirkef Aurelio çirkef Beşiktaş temiz hepsi centilmen hepsi efendi adamlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sezona kupa ile başlamak güzel oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 12 / 18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri