Beşiktaş'ı beğendim ben bugün.Gerek gençleri olsun.
Beşiktaş'ı beğendim ben bugün.Gerek gençleri olsun.
Yaw beler hala Deivid'e iyi demeyin gol attı tamamda sahada yoktu 2.yarı deivid dedi mi spiker
Tebrikler Batman, Tebrikler Fenerbahçe. Hem TSL'de hem de Avrupa'da Kezman'ın yaptığına sıkça rastlanır. Maçın son dakikalarında hem oyunu soğutmak hem de zaman geçirmek için. İbrahim Üzülmez gibi tecrübeli aynı zamanda Beşiktaş'ın kaptanı olan bir isme yaptığı hareket yakışmadı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Guluyorum, demek Ibrahim'e yakismadi.. Kezman'a yakisti oyleyse?
Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.
fenerbahceye tebrikler ama turliyede kezman gibi bi oyuncu oldugundan dolayi utaniyorum.mukemmel gecen bi macda bu kadar germek gercekten ayip.muthis tiyatro yapti.bence kezmann tam bi karektersizlik abidesi.rivaldo turkiye macinda bi oyuncu attirdi dunyalari yiktik.simdi insallah ayni ses cikar ama hic sanmiyorum.aydinusunda hakemlik yeteneklerini tekrar gozden gecirmesi gerekdigine inaniyorum.ama boyle karektersiz oyuncularla hic bi sey basaramazsiniz.tekrar soyluyorum bu yilin oscarini kezman kazandi tebrikler kezman tebrikler aydinus.boyle bi oyuncuyu izlemekten dolayi utaniyorum.ama herseye ragmen TEBRIKLER FENERBAHCE.
Sanki bir tek Kezman son dklarda sakat olmuş gibi yaptı (öyleyse) bunu dünya kupalarında bile gördük.
Bir pozisyonun doru yanlış olduğunu saptamak için dünya kpasında yada x kupasında görmek gerekmiyor ... Size Yasin Sülün kendini yerden yere vurup size şampiyonluğu getirdiğinde sesiniz çıkmıyordu şimdi biri yere yattı ooooo kan gövdeyi götürüyor ayrıca izlediğimiz maçlarda öndeki ttakım oyuncuları yere yattıklarında spiker aynen şöyle diyor bu bir taktik böle şelerin olması çok doğal zaman o takımın lehine işliyor
Kazman hiç bir varlık gösteremedi attığı gol hariç,Deniz Barış Süperdi Utandırdı hepimizi,Deivid'de iyi gibi,Serdar'da iyidi,Alex vasat,Ali Bilgin oyuna girdikden sonra iyi işler yaptı aynı şekilde Colin Kázım,Önder İyidi,Edu ve Can vasat,Aurelio savaşçı kimliğini ortaya koydu bu maçtada.
Roberto Carlos : Daha ilk maçı böyle olması normal ve bana göre iyi bir performans sergiledi ilerleyen günlerde daha da iyi olucak umarım..
Doğruya Doğru Maçın hakkı Beraberlikti ama Deniz'in mükemmel asist'i ve Kezman'ın vuruşu Galibiyet almamızı sağladı sonucunda kupa bizim oldu..
Böyle Hırslı iki takım izledim Canı gönülden tebrik ederim her iki tarafıda Böyle devam edersek Avrupada birşeyler yapabiliriz..Avrupa için oynanılan futbol adına Ufuk gözükmeye başladı..
Öyle galibiyet olacaksa hiç olmasın bence
FM Gazetesi
Kupa töreni çok komikti yahu karnıma ağrılar girdi![]()
Kezman orada yerdeyken oyun devam ediyordu,yani Beşiktaş gol bile bulabilirdi belki.Topsuz alandaki yapılan müdahaleden İbrahim Üzülmez haklı,Kezman haksız öyle mi?
Kazman güzel olmuş.Kazman hiç bir varlık gösteremedi attığı gol hariç.....![]()
Yapılan yorumlar Hep ters yönlere çekiliyor A harfi ile E harfini karıştırdık olamaz mı ?
Kezman'a Çirkef demektense Kazman demeyi tercih ederim..
Kezmanı haklı bulanlar diyecek hiçbirşey bulamıyorum size.
FM Gazetesi
Maçın ilk yarısı daha tempolu, daha bol pozisyonlu dolayısıyla daha zevkliydi. Sahada kaliteli bir futbol izledik. Süper Kupa Finaline yakışan bir futboldu.
Ancak hakemlerimizin çok basit düdüklerle maçın temposunu kesmesi her maçta karşımıza çıkıyor. Bir İngiltere Premier Liginde ki maçı izliyorum hakemler oyunu durdurmaya değil de OYNATMAYA çalışıyorlar. Bizimkiler ise tam tersini...
Fenerbahçe'den Kezman ile Beşiktaş'tan Bobo'nun ayağında topla çok oynadığını ve uygun pozisyonda ki arkadaşlarına pas atmaması onların adına eksilerdi.
Fenerbahçe gol attıktan sonra gerilen Beşiktaşlı oyucuların yaptıkları Profosyonellik dışı hareketleriyse üzücüydü. İbrahim Üzülmez'in bir KAPTAN olarak hakemin, sahada ki rakip futbolcuların üzerine yürümesi (bir kabadayı edasıyla) hiç yakışmadı. Aurellio'nun son dakikada topu korner köşesinde saklaması çok profosyonelce GLOBAL FUTBOL anlayışıyla uyumlu bir hareketti. Ama İbrahim Toraman'ın rakibine arkadan KASTİ (Kesinlikle Ön yargılı ve Kasıtlı Bir hareketti.) Faulü sonrası hakemin sarı kart değil KIRMIZI Kart Çıkarması gerekiyordu. Böyle Kasıtlı hareketlere göz yumulursa bir daha işin önüne geçilemez. Çünkü hakemin görevi saha da oyuncuların SAĞLIĞINI korumak.
Derseniz "Kezman'ın kendini yere atıp zamana oynaması Hareketi neydi?" bu da Global futbol içinde çok fazla rastladığımız hareketlerden biri. Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş hiç farketmez her takımda son dakikalarda bu tür hareketler yapan oyuncular var. Kendi takımımız yaparken zevk aldığımız hareketleri rakip takımın oyuncusu yapınca YERDEN YERE VURMAK hiçte hoş bir davranış dğeil. (Sözüm kimseye değil genel)
Bir Galatasaray'lı olarak zevkli bir maç seyrettiğim için mutluyum.Sonuçta bu bir oyun ve bunu ZEVK ALMAK için izliyoruz. Elbette taraftarı olduğumuz takım yenildiği zaman bir BURUKLUK hissedeceğiz ama bu aşırıya kaçmamalı.
İnönü stadındaki Türkiye Kupası ve Lig maçını tekrar bir seyret derim.Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.
Kezman çirkef Aurelio çirkef Beşiktaş temiz hepsi centilmen hepsi efendi adamlar
Sezona kupa ile başlamak güzel oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti