Aygün yıldız dediğin adam Forlan mıydı![]()
Andriy (Arsenal)
Tr.Captain ( Liverpool )
Murat Özdemir (Chelsea)
Ayg.22( Manchester United )
Aygün yıldız dediğin adam Forlan mıydı![]()
ManU in kovdugu adami yildiz diye geri mi getirdin![]()
Beyler daha fazla saçmalamasanız..Yıldız bu değil.Sonra gelicek..
Ali Lukunku yu al Aygün Target Man yaparsın![]()
İlla adama yazdırcaksınız..Forvette yıldız için Henry'le ilgileniyoruz.Berbatov + para vereceğiz.Parada anlaşırsak bu transfer gerçekleşebilir.Bundan başka forvet ile ilgili haber yapmazsanız sevinirim..
sonunda söylettirdim
forvette mokoena'yı tek geçerim...
yaw bu ayg.22 nin basından çektiği nedir
ama hakkaten baki yi alarak son 10 yılın en iyi transferini yapmış bjk ka da harcıyorlardı o adamı
Aygün HENRY'i bu lafından sonra EMRE'den alman oldukça zorlaştı bence![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Man Utd'a Hakan Şükür ve Lukunku'yu aldığına inanamıyorum Aygün.İnsan en kötü Obafemi Martins'i getirir.Sen Hakan Şükür'ü getirmişsin![]()
Aygün transfer görüşmeleri için kulüp binasında(Msn) bekleniyorsunuz.
Aguero 2 ay sakat o yüzden onu listeden sildik.
HENRY HİÇBİR YERE GİTMİYOR !!!
Manchester United'ın yaptığı teklifi komik bulduğumuzu,Henry için önerilen fiyatın yetersiz olduğunu buradan kendilerine bildiriyoruz.Daha iyi bir teklif gelirse değerlendirmeye açığız.
Arsenal Futbol Kulübü
Yahu Velayı alsın ne Henrysi Rooneyi gönderip 29 luk Drogbayla 30 luk Henryi getiriyorsun e pes yani![]()
Emre sen kabul etseydin bile teklifi,Henry istemezdi zaten ManU'yu![]()
Sizce Henry'e 85 Trilyon + Berbatov verilir mi ?
Çok büyük bir mebla.eğer bu transfer gerçekleşirse bir darbe daha yemiş olursun Aygün Hagi..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
70 + Berbatov + V.Love veirlir mi ?
Fiyat biraz yüksek sanki...
Ben Henrye 40 bile vermem yahu..Berbatov oyunun en iyi pivot santroforu Zigicle beraber hiç satma onu...Henry yerine ısrarla söylüyorum CARLOS VELAYI al.. Rooneyi satmışsın taraftarlarlada aran bozulacak..
50+Berbatov+Vagner Love olsun bence.
85 Trilyon'a başka yıldız alınır mı ?