Adamın dibidir.Seviyoruz seni Kaptan !
Adamın dibidir.Seviyoruz seni Kaptan !
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Samsun maçında rövaşata demişken o maçta idim, karşı tribünde golü kafa ile attığını düşünmüştüm. Eve gelince şok yaşadım. Ne Ercan Taner'i ne de o kafayı unutamam. Birde Alex'in Galatasaray'a attığı bir frikik golü var Türkiye Kupasında son dakikalarda o golde hep hafızamda. Bunlara Gençlerbilriğini hem içeride hem deplasmanda son dakika golü ile yenerken attığı goller. Ahh ahh liste uzar gider.
Benim en çok aklımda kalanlar, İnter maçında Deivid'e yaptığı asist ve öncesindeki çalım. Birde yanılmıyorsam 5 gol atmıştı bir Ankaragücü maçı. Ha bide yanlış hatırlamıyorsam Sparta Prag maçında Hooijdonk'a yaptığı asist ve öncesindeki çalım. Tabi Samsuna attığı roveşata da unutulmaz.. Daha çok var ama ilk aklıma gelenler en beğendiklerim bunlar.
Burak
Son golünde oradaydım kaptanın. Maç öncesi çağırdık yine, geldi. Oyundan çıkarken i love you Alex diye inledi ortalık. Nerden bilirdik..
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
‘Heykelimin kafası benden küçük, vücudu benden büyük’
Brezilyalı yıldız, dikilen heykeli ile ilgili ilginç yorum yaptı ve “Taraftarın sevgisini sahaya aktarması bazen bazı insanları rahatsız edebiliyor tabii ki ama heykel meselesi, gerçekten çok mutlu edici. Heykelim benden biraz daha büyük, kafası belki biraz benim kafamdam küçük olabilir ancak vücudu benden baya büyük” diye konuştu.
http://tr.eurosport.com/futbol/super...81/story.shtml
Ben de demiştim zamanında
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sezon başında sana çok kızdım neler söyledim neler ama çok özledik be abi ya
Usta işi bir asist. Bir Galatasaraylı olarak bende Alex'i özledim.. Keşke gitmeseydi.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern