Evet Aygün. Torres'i alttan alttan çekiyo. Ondan sonra avantaj kaybolunca Torres kendini yere bırakıyor. Ama sende söylüyorsun işte. Çekiyorda çekiyor. Çekiyorda çekiyor. Torres dayanıklı oldu orada ama top kaybolunca yere atması yanlıştı. Eğer hala faul değil diyosan eğer Torres kendini Materazzi çekerken yere atsaydı emin ol kimse birşey diyemezdi. Materazzi alışmış İtalya'da sanırım. Hakemler sayesinde kazanmaya da tüm takım alışmış. İçlerinden en çok beğendiğim ve helal olsun dediğim Cordoba oldu. Gerçektende şu acıların takmında tek göze batan adam. İbrahimoviç ise tipik bi C.Ronaldo gibi. Küçük maçların adamı olmuş o da. Severdim onu ama onunda bu huyundan vazgeçmesi lazım.
Ve yine anladıkki Steven Gerrard bir efsane. Bu takımın herşeyi. Anfield'ın önüne heykelinin dikilmesi lazım artık.![]()
ferguson ne kadar ot bir adam ya bir kuponumu yatırdı.neyseki öbür kupunumu nani sayesinde tevez'in attığı gol kurtardı.nani ve tevez yedek, galibiyet için gelmemiş manu.
Milan atlar turu avantajlı döndüler...
messssssssssssssssssssssssssssssi 2 tane çaktı messi.6 golle gol kralı.2 golü sayılmamasına rağmen.
messidona geri döndü![]()
ManU Lyon deplasmanında 1-1 berabere kalmış bu iş İngiltere'de biter!
Barcelona ve Man Utd turu büyük ölçüde geçtiler bana göre.Hatta Barcelona kesin geçer.Diğer maçlar hakkında bir yorum yapamayacağım.Zor maçlar.
Arsenal çok gol kaçırdı.En iyi oyuncusu Flamini'ydi.Trezeguet,Huntelaar gibi bir bitirici forvetin eksikliğini çekiyorlar.
Arsenal ve FB maçı dışında beklediğim skorlar.Barcelona artık turu geçti.Milan'ın avantaj yakaladığına inanmıyorum içerde dışarda aynı futbolu oynuyorlar.Arsenal turu geçen taraf olur.ManU'da Old Trafford'da işi bitirir.Madrid-Roma maçı ne olur bilemem.Chelsea ve Liverpool çıkar.Sevilla evinde Fener'i geçer bence.Schalke'de diğer favorilerimden..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dün Henry in attığı golü izledim Adebayor un kaçırdıklarını Fabregas'ın sözleri geldi aklıma Henry farkı...
Kaka'nın durumu belirsiz
AC Milan'ın Serie A'da Palermo'yu 2-1 yendiği mücadelede sakatlanan Kaka'nın, Arsenal karşısında oynayıp oynayamayacağının belirsiz olduğu açıklandı.
Sakatlığı hakkında konuşan Brezilyalı oyuncu, dizindeki sakatlığından dolayı Çarşamba günü Catania karşısında oynamasının güç olduğunu ama Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e karşı forma giymek istediğini belirtti. Şampiyonlar Ligi'nde yapılan ilk karşılaşma golsüz eşitsizlikle tamamlanmıştı.
26.02.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bu maç için kim kesin bir şey söylerse yalan söylemiş olur.o kadar düşündüm bu maçı tahmin edemedim hala.barcelona kötü gidebilir manchester tututalamayibilir ama bu maçı kimse tahmin edemez.
kilit isimler
THİERRY HENRY:ingiliz futbolunu çok iyi biliyor.premier ligde oynarken ligin hep en iyisi o'ydu.inanılmaz meziyetleri var eğer kafası güzel olunca onu ne manchester ne de baştan aşağı kurulmuş bir dünya karması durdurabilir.maçı izlerken ona ayrı bir gözle bakın.
XAVİ HERNANDEZ:yıllardır barcelonaya hizmet veriyor.istikrar abidesi,maçın gizli adamı.xavi maç öncesinde en güvenilir isimlerden.barcelonanın onun asist ve gollerine ihtiyacı var.
WAYNE ROONEY:ingilizlerin ve bence manunun en yetenkli oyuncusu.eğer gününde olursa yapabileceğiniz bir şey yok.henüz 23 yaşındaki ingiliz çocuğu maça damga vurması gereken isimlerin başında geliyor.geçen yılki milan maçında manchesterin en iyisiydi.
CRİSTİANO RONALDO:portekiz uzun yıllar figonun katkılarıyla yükselişe geçti artık o yok ama belki daha yeteneklisi var şimdi.cristiano ronaldonun bu sezon gösterdiği performans ortada taraflı tarafsız herkesin takımında görmek istediği türden bir oyuncu.artık onun böyle maçlara damga vurma sırası geldi.akıllandı uslandı sir alexin istediği gibi bir isim oldu.maç öncesi şüphesiz gözler onun üzerinde olacak.
tahmini skor=?
Liverpool'un finalı ilk maçta garantiler diye düşünüyorum..
Chelsea bu sefer bırakmaz yarı finalde.Chelsea istediği sonucu bu maçta alıp Stamford Bridge'e döner..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yine mi sen?
Liverpool ile Chelsea’nin Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri artık sıradanlaştı. Eskiden aynı ülke takımlarının Avrupa Kupaları’nda eşleşmesine şahit olunca, içimizdeki futbol kurtları hareketlenirdi, şimdi neredeyse aynı takımların ard arda sezonlarda kozlarını paylaşmalarına alışır olduk.
Yaşasın şampiyonların azınlıkta kaldığı Şampiyonlar Ligi!
Elbette bu buruk alışkanlıkta önceki Liverpool-Chelsea eşleşmelerinin sıkıcı sonuçları da etkili oluyor. Bu kupada son dört sezonda üç kez eşleşen iki takımın oynadıkları toplam altı maçta sadece 3 gol atılabildiğini hatırlatalım. Avram Grant’in topla kendi kalenin arasında kal, gol bulursan üzerine sımsıkı yat taktiği de göz önüne alınınca yine böylesi bir sonuç pek bir muhtemel.
Benitez’in Liverpool’un başına geçtiği 2004-05 sezonundan beri iki takım 18 kez karşılaştı. Bu maçlarda 5 kez galip gelen Benitez’in öğrencileri, 8 kez mağlup oldu. Bu sezon Anfield’deki lig maçı 1-1 biterken, Carling Cup’ta Maviler rakiplerini 2-0’la geçmeyi başardılar, ligin ikinci maçıysa Londra’da golsüz bitti. Buna rağmen bence aralarında oynadıkları 150 maçın 58’ini kazanan Liverpool bu maçta da favori. Çünkü hem göze daha hoş gelen bir futbolları var hem de maç Anfield’de. Ancak bu denli üst düzey bir organizasyonda topun köşeleri gittikçe yuvarlaşmış oluyor. Kırmızılarda ‘El Nino’ Torres Anfeild’de oynadığı son 7 maçta da tabelayı değiştirmeyi başarmış. Kaptan Gerrard’ın sakatlığı da geçmiş gözüküyor. Chelsea’da ise Cech ve Drogba sakat, Essien cezalı. Annesin hastalığı nedeniyle son iki maçı kaçıran Lampard’ın sahada olması bekleniyor.
BBC iki takımın maç kadrolarını vermiş:
Liverpool: Reina, Arbeloa, Finnan, Carragher, Hyypia, Skrtel, Riise, Aurelio, Babel, Benayoun, Gerrard, Mascherano, Alonso, Lucas, Voronin, Crouch, Torres, Kuyt, Pennant, Itandje.
Chelsea: Cech, Hilario, Ferreira, Belletti, Terry, Alex, Carvalho, Ben-Haim, A Cole, Bridge, Makelele, Ballack, Lampard, Obi, J Cole, Malouda, Shevchenko, Drogba, Kalou, Anelka, Wright-Phillips.
Chelsea’nin Mourhino sonrası dönemdeki en büyük eksikliği teknik adamın kendine güvenen müdahalelerinden yoksun kalmaları. Grant yavan bir futbol oynatmanın yanı sıra, sahadan kulübeye bakan futbolcuya da güven vermiyor. Fenerbahçe maçlarındaki mimikleri hala akıllarda. Liverpool’da ise tam bir Avrupa Fatihi oturuyor kenarda. Benitez, Amerikalı patronların yarattığı gerilimle mücadele etmenin yanı sıra saha içinde de, eleştirilen rotasyon alışkanlığına rağmen çok iyi sonuçlar almayı biliyor. Bilindiği gibi Liverpool’un ABD’li patronları önce kulübü Dubaililere satmak konusunda, daha sonra da kulüp başkanı Rick Parry’nin istifasını isteyip İspanyol teknik adamın yerine Jurgen Klinsmann’la görüşerek kriz çıkarmak için adeta uğraşmışlardı.
Liverpool ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Kuyt takipçiliğini göstererek golünü attı. Ayrıca Fernando Torres'in kaçırdığı pozisyona hayret ettim. Kalecinin üstüne vurdu yav..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Goool Riise.1-1 bitti maç.Gökay'a selamlar olsun
![]()
90+4...Bir orta Ters vuruş ve Gool..
Liverpool:1 Chelsea:1
Yazık oldu Liverpool'a, 90+4 e kadar 1-0 getir, çıksın iskandinav turanj kendi kalesine atsın olacak iş miChelsea stamford bridge de bırakmaz ama liverpool da bırakmaz. 2. maç tam bir soru işareti işte.
(/s)
zaten hic sevmem riise'yi
Aurelio bin kat daha iyi..
Bu Chelsea Deplasmanda hiç gol atmadan tur atlıyor yahu.Yok böle ballı bir takım.
Helal be Chelsea.Rövanşı da kendi evinde alır finale kalırlar inş..
Riise'ye bu maçta bir kez daha uyuz oldum.Belki de turu getiren goldu chelsea için
Liverpool haketmisti maci yav,üzüldüm macin berabere bitmesine.Sen 90+4e kadar macin hakimi ol,son dakikada sacma bir gol ye kendi oyuncundan.Yazik...
Gerrard´in 2.yarida bir sutu var,bittim o suta.Ne bicim topu aldi önüne,90a cakti öyle,Cech ayni güzellikte kurtardi ama o sut gol olsaydi muhtesem olurdu.
Chelsea çok ballı bir takım yaBu skor Chelsea için tura yeter
Dev maça az kaldı.Umarım maç başlamadan önce Yaprak Dökümü reklama girerde kumandayı ele geçirebilirim.![]()
So what?
Saike
Bu Liverpool mahveder SB'de Chelsea'yi. Maçı baştan sona haketmiştiler çünkü..
Bu arada Şemsi ile aynı dertten yanıyorum, Allah'ım yardım et..![]()
Last edited by TürkuAz : 23.Nisan.2008 at 22:41 Reason: Ekleme..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.