Görücez maç sonu neyimiz varmış,neyimiz yokmuş.
Görücez maç sonu neyimiz varmış,neyimiz yokmuş.
cimbom bu maci Lincolnsuz yenmeyide bilecektir.
Lincoln oynasa darmağan olucaz Lincoln yok bu sefer de herkes daha iyi oynuyor desenize her türlü GS
Lincoln v Ayhan takım en önemli 4isminden biri...Ztn Lincoln en iyi adam... Taraftarda yok her yönüyle maç bizim...
Feldkamp gereksiz yere işini zora soktu eğer bu kampta kızıyla kaldığı için kadro dışı bırakma işi doğruysa.
öyle yada böyle maç sonu görüceğiz kim kazanıyor.Takıma güvenimiz tam...
Bu maç bizimdir o kadar![]()
tek maclik bi kararmis nedense bu kararlar hep derbi maclarda oluyo BU MACI KAYBETCEZ
kazanicaz....
Emre moralini bozma kazanıcaz bak gör
Biz böyle düşündükçe her zaman kaybetmeye mahkumuz. Ne demek Lincoln yoksa kaybederiz, tüm maç tek bir futbolcuyla mı kazanılıyor? Tamam Lincoln gerçekten takımın büyük bir kapasitesini oluşturuyor ama yedeklerde Serkan, Arda gibi gençlerimiz duruyor.
Yapmayın lütfen ya. Bana göre şuandan itibaren maçın favorisi belli olmuyor, Lincoln, Hakan ve Ayhan yok bana göre şanslar eşit...
Hakan'ın oynamaması bizim için pozitif bir olay![]()
Karşı Takımın beyni ve orta sahası gitti bu maç tam bir orta saha mücadelesi olucak dendi ama pek öyle olucağa benzemiyor![]()
Lincoln,Hasan,Hakan,Ayhan yok ama Galatasaray var.Hepsinin yeri dolar.Maç orta saha maçı olacak.
Maçta iddaa'da alt oynadım. Umarım öyle biter. G.Saray'da bu eksikler olduktan sonra alt biteceğinden eminim.
Galatasaray:
Orkun
Uğur
Song
Servet
Hakan Balta
Linderoth
Arda
Mehmet Güven
Barış
Nonda
Ümit Karan
Beşiktaş:
Hakan
İbrahim Toraman
Diatta
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Serdar Kurtuluş
Koray
Tello
Bobo
Nobre
Beşiktaş favori gözüküyor. Eğer Nonda ile Ümit'i durdururlar ise Beşiktaş yenilmez.
Kadrolar belli oldu...
Orkun,Song,Servet,Uğur,Hakan Balta,Mehmet Güven,Barış,Linderoth,Arda,Ümit Karan,Nonda
Hakan,Diatta,Zan,Toraman,Üzülmez,Serdar Kurtuluş,Koray,Serdar Özkan,Tello,Bobo,Nobre
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu kadroyla yeneriz.
Hepsinin yeri dolar doğru ama onlar kadar iiyi olmaz
Yine DELGADO YOK !!!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ertuğrul Hoca OLEY![]()
Kadrolara göre GS sadece 1 gıdım iyi. 5-4 yani eşleştirmemdeERTUĞRULUM BENİM CANIM
![]()
mehmet guven yernı mehmet topal olmalıydı
Kadrolar belli oldu:
GALATASARAY:
1. Orkun
2. Uğur
3. Song
4. Servet
5. Hakan Balta
6. Linderoth
7. Mehmet Güven
8. Barış
9. Ümit Karan
10. Arda
11. Nonda
BEŞİKTAŞ:
1. Hakan
2. İbrahim Toraman
3. Diatta
4. Gökhan Zan
5. İbrahim Üzülmez
6. Tello
7. Serdar Kurtuluş
8. Koray
9. Bobo
10. Serdar Özkan
11. Nobre
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Oyun kurucusuz çıkıyoruz maça bakalım ne yapacaz...
----------x----------
x---x--------x-----x
--------x--x---------
x-------------------x
--------x------x-----
Böyle bir dizilim yok yaa...
1. Hakan
2. İbrahim Toraman
3. Diatta
4. Gökhan Zan
5. İbrahim Üzülmez
6. Tello
7. Serdar Kurtuluş
8. Koray
9. Bobo
10. Serdar Özkan
11. Nobre
1. Orkun
2. Uğur
3. Song
4. Servet
5. Hakan Balta
6. Linderoth
7. Mehmet Güven
8. Barış
9. Ümit Karan
10. Arda
11. Nonda
ertuğrul hoca ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim böyle bir maçta delgado nasıl olmaz inanmak güç gerçekten..
İşte 11'ler!
(CANLI) Yılın ilk derbisi Galatasaray'ın cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak. Ali Sami Yen'de 20.30'da başlayacak maç öncesi iki takımı kadroları belli oldu. İşte Galatasaray ve Beşiktaş'ın 11'leri.
Galatasaray:
Orkun
Uğur
Song
Servet
Hakan Balta
Linderoth
Arda
Mehmet Güven
Barış
Nonda
Ümit Karan