Oyunu yükledim ama başlamadım henüz.Birşey sormak istiyorum.Oyun ilk 2007/2008 sezonunun ilk yarısında bitiyor mu yoksa sürekli devamlılık varmı?
Oyunu yükledim ama başlamadım henüz.Birşey sormak istiyorum.Oyun ilk 2007/2008 sezonunun ilk yarısında bitiyor mu yoksa sürekli devamlılık varmı?
FM Gazetesi
Eğer vanilya ise biter ama gold ise bitmez.
Tüh bende Vanillayı indirmiştim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu MAC , PC olayı ne oluyor?
FM Gazetesi
Aaritalo'yu benden başka keşfeden biri daha çıkmış. Tebrikler arkadaşım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bişey sorcam Fm Genie Scout demo dosyalarını çalıştırıyor mu?
Ben bu en kapsamlı olan 530 MB lık Demoyu indirdim ama ne resimler var ne de grafikler var![]()
FM Gazetesi
Barcelona'yı aldım mesela ne logo var ne de grafik şu anda.Ben mi yanlış yaptım birşeyleri?
FM Gazetesi
oley indirdim kurdum şimdi oyuna gircem ...![]()
Ya biri kayıtlı oyunlarda FM Genie Scoutt çalışıyor mu bi deneyebilirmi?
arkadaşlar eski versyonlarda olduğu gibi bundada skin değişikliği yapma imkanı var değilmi yani skinin üzerinde değişiklikler filan yapıp aktarma..
yaa bende nev game yok ya çıkmıyor bi load game bi de yanında var ya o çıkıyor ... :S napcam nasıl başlıcam oyuna :S
Ääritalo'yu bende biliyorum. Nede olsa FINLI![]()
. Ääritalo Finlandiya liginde'ki en iyi oyunculardan biri ve daha genc. Ama bence Fm'de Finli oyuncular cok abartili. Ääritalo'yu ben en az 20 kere izledim ve söyleye bilirimki, Arda Bu Mika'dan en az 2 kere daha iyi. Mika Ääritalo AML/FC/AMC tip bi oyuncu, ama takiminda hep AML oynuyor. Suan ligde 7 gol var ve 6 tanede attirdi.
Yetenekli oyuncu, ama Simdiki haliyle Ardanin yaninda vizz kalir.
Finlandiya liginden bilgi isteyen varsa MSN'den ulassin bana
aynı anda bikaç lig alma şansımız var mı ?
Gold demo olanlar cafercan sizdede Galatasaraydamı..Orduspordaolması lazım..
Malum ben orduspor olucam![]()
Bizdede Gs de ama Orduspou alamazsınki sadece vanilyada ingiltere.
ya beyler birden fazla ligle oynama şansı var mı varsa nasıl anlatabilir misiniz ?
Gökay biliyorum tabikli alamadıgımı.....İNsallah oyun cıkııncacafercan ordusprda olur..
Bene vanilla var zaten bazı grafikleri sesleri yükledim..Championshipden PLYMOUNT aldım...
"Gold Demo" ve "Strawberry Demo" (Çilekli Demo) aynı içerikte mi?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Strawberry yamasında olanlar...
Oynanabilir Ligler Brazil, Denmark, England, Finland, France, Italy, Norway, Portugal, Scotland, Spain and Sweden
Dil Seçenekleri Danish, Dutch, English, French, Italian, Norwegian, Portuguese, Spanish and Swedish
Ses Var
Oyuncu Resimleri Var
Takım Logoları Var
Takım formaları Var
Vanilla yamasında olanlar...
Oynanabilir ligler England and Scotland
Dil Seçenekleri English
Ses Yok
Oyuncu Resimleri Yok
Takım Logoları Yok
Takım formaları Yok
Evet Tarık. Gold Demo 2'ye ayrılıyor, Strawberry ve Vanilla olmak üzere. Gold Demo ana ismi yani, alt isimleri de Strawberry ve Vanilla.
Sorduğum soruyu tam olarak anlamamışsın galiba Batuhancım, ama yinede teşekkür ederim..
Bu arada Gold Demo'da ses seçeneği yok..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim Egemen.
Bu arada ilk mesajda bulunan "Gold Demo" adlı link sadece "strawberry demo" içeriyor galiba ?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Konunun ilk sayfasında hersey var![]()
Arkadaşlar şimdi Gold demoyu indirince aynı zamanda çilekliyide indirmişmi oluyoruz?