İşin komiği niye Beişktaş yönetimi FTK Kupası BJK-FB yar-finalinden sonra bu hakem eleştirisini yapmadı merak ediyorum. Keşke o günde bunları söyleselerdi. O zaman bu gün bunları söyleyebilirlerdi. Herkese hayat adildir.
İşin komiği niye Beişktaş yönetimi FTK Kupası BJK-FB yar-finalinden sonra bu hakem eleştirisini yapmadı merak ediyorum. Keşke o günde bunları söyleselerdi. O zaman bu gün bunları söyleyebilirlerdi. Herkese hayat adildir.
Yok canım ne rahatsızlığı.Benimde hoşuma gitti.
Bende koycam.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Merak ettiğim maç öncesinde rahat kazanırız diyenler bu maçta beşiktaşın biraz şansının yardımı ile çok farklı kazanacağı maçı seyrettikten sonra buraya neden maçı rahat kazanamadıkları nasıl açıklayacaklar?
So what?
Saike
Bütün Beşiktaşlılar Sivas avatarı koysun kampanyası açıyorum arkadaşlar,destek bekliyorum..
Destek gelmezse de bir hafta o avatarla kalacağıma söz veriyorum-destek gelirse ve yoğun katılım olursa aramızda anlaşırız o süre kullanırız
Ne de olsa o da bir Turkücell Süperis Ligue takımı deil mi?
iyi başladığımız maç kötü bittii....Yazık Oldu....
Sağlık Olsun....
Allah'ın Bildiğini Kuldan Saklayanlar Utansın
O zaman şu nu erkekçe kabul edeceksiniz.Derbi maçları hakkında yorum yaparken varsayımlarda bulunmayacaksın.Adam gibi görüşünü belirt.Şu oyunculardan umutluyum falan de.Öyle rahat kazanırız diyip milleti tahrik etmenin manası yok.Milleti germekten başka bir işe yaramıyor..
So what?
Saike
Şemsicim bence sen biraz uyu,dinLen.Sinirin haLa geçmemiş anLaşıLan.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sıcak sıcak beyler,biz hep geliriz sayın Demirören...Ama cesurca açıklama,bravo beklemezdim.Bu arada Gago'nun avatarını kaldırması ve beklediğim desteği alamam nedeniyle birde Sivasspor avatarını gördükçe ayarım kaçtığından dolayı avatarı değiştirmeye karar verdim.Verdiğim sözü yutmak istemiyorum ama dayanamıyorum,herkesten özür diliyorum.Sivasspor ve taraftarları dahil..
Kesin karar verildi !..
İsmet Arzuman'ın iptal ettiği golle infiale geçen Beşiktaş'ta kesin karar verildi !.. Başkan yıldırım Demirören az önce sona Yönetim Kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Başkan Demirören, Sivasspor maçına kesinlikle PAF takımı çıkaracaklarını belirtti ve "Seyircimiz maça gelmesin" dedi. Demirören sponsor firmalara da seslenerek "İsterlerse desteklerini çekebilirler" diye konuştu. Hakem İsmet Arzuman'ın hakemliği bırakmasını isteyen Demirören, Beşiktaş Kongre Üyesi olan TFF Başkan Vekili Affan keçeci'nin Federdasyon'dan istifa etmesi gerektiniği belirtti.
Demirören'in Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında da açıklamalar yaptığı belirtiliyor.
ligtv.com.tr
Beyler bu konuda sildigimiz Mesajlarin haddi hesabi yok, tahrik edecek mesajlar atilacak olursa Konuyu bir daha hic acilmamak uzere kapatacagim.
Duzgun, duygularini iyi niyetle belirtmek isteyen arkadaslarimiza engel olmayalim.
Lutfen biraz daha sakin.
Ahh Batuhan ahhh....
Hakemlerimiz çok başarılı özelliklede yanlış karar verme giibi konularda Fenerbahçe yönetiminide tebrik etmek lazım hakemi baskı altına aldılar maçtan önce ... Müthişsiniz ...
TEBRİKLER HAKEMLERİMİZ ...
Batuhan cok yetenekli,hirsli,ilerisi icin en iyi forvet olabilecek tipten bir futbolcu.Güzel kardesim sen neden kendini göstermek icin vurdun o topa ? Gencligine verelim ama yani orada Higuain`e biraksa gol,bitti ! Bu kadar tartisma falan da cikmayacakti.
Delgado belki de en iyi futbolunu oynadi burada.Gercekten süperdi,izlerken büyük keyif aldim.Bobo golün disinda pek bisi yapmadi,hatta 2 tane mutlak gollük pozisyonu bitirdi.Ibrahim Toraman iyi mücadele etti.
Cisse,Koray,Burak,Hakan,Diatta,Ali Tandogan,Ibrahim Üzülmez cok kötüydüler.Besiktas`in kanatlardan 1 tane bile isabetli ortasi yoktu,Fenerbahce`nin ise 17 tane
Fenerbahce`de en iyi oynayan Gökhan Gönül ve Carlostu.Gercekten kanatlari müthis kullandilar.Cok iyi oynadilar,cok iyi mücadele ettiler.Gökhanin seri calimlari cok güzeldiCarlos`un bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi hele ...
Semih,Deivid cabalamak istediler iste ama golden baska biryerde gözükmediler,ama maci alan da onlardi.
Fenerbahce`nin stoperleri kötüydü,Alex kötüydü,Vederson vasatti,Aurelio vasatin altindaydi,Deniz vasatin altindaydi.
Sonucta zevkli macti ama hatalarla dolu bir macti,maci hatalar belirledi diyebiliriz.
Bence milletçe; Tahrik etmeyi de seviyoruz, tahrik olmayı da. Olay burada. Spor bahane, futbol bahane, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı da bahane.
(/s)
Bilmiyorum beşiktaşlı kardeşlerim hala sinirlerinden olsa gerek biraz aşırıya kaçmaya başladılar.
Pozisyon Faul'dü arkadaşlar.Yani profesyonel futbol oynayan arkadaşlar var içinizde bilirsiniz.Amatör liglerde bile havada en ufak müdahaleye faul çalınıyor.
Gelelim hakeme..
Birşeyi merak ettim.Maçtan önce Federasyonu ve HAKEM atamalarındaki dikkatsizliğini mhk'nın eleştirmişti fenerbahçe yönetimi.Hatta arzumanın bu maçı kaldıramayacağı söylenmiş artık türk takımlarının hakem hatalarının yükünü çekmemesini istemişti..Ne oldu? BJK yönetimi jet hızıyla cevap verdi - ki fenerin açıklamaları BJK'nin B'sini içermiyordu- hakem eminiz iyi yönetecek , mhk iyidir şudur budur..bjk resmi sitesinde hala mevcut o yazı..Sonucunda ne oldu? hakem hataları tek beşiktaşı etkilemedi bu maç emin olun..
İlk haftadan beri fenerbahçenin kaç tane net penaltısı verilmedi..kaç tane ufak ufak kıyıldığı maç oldu...beşiktaşta aynı şekilde...Fenerbahçe bu düzendeki yanlışlıkları yuhalarken alkış tutanlar şimdi en önde yuhluyorlar..gerçekleri görmek için illa tecrübe edinmek gerekmez..gün gelir devran döner seni de bulur demişler ya işte beşiktaşın başına gelen buna benzer birşey..
yazıktır o her maçta stadı dolduran bjk taraftarına..onlar karşılıksız seviyorlar.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Futbolu konuşmaya gerek yok.Görünen köy klavuz istemez...
Bu Lig İçin Fazla Şerefliyiz...!!!
Tebrikler F.Bahçe...
Yalnız şu var.Hakem düdüğü çaldı Beşiktaşlılar devam etti.Düdüğe kimse aldırış etmedi devam ettiler gol oldu.Fenerliler zaten el kaldırdılar.Beşiktaş devam edip golü atınca üzülen taraf oldu haliyle..Yalnız pozisyon faul mü orası tartışılır..
Düdüğe bir şey diyen yok pozisyon ise bence faul değil..
Eren aşırıya kaçan mesajlar varsa ve rahatsız olduysan şikayet butonuna tıkla yada açık açık hangi mesajlar söyle herkes cevabını versin,öyle artistçe beşiktaşlı arkadaşlar sinirlendi bilmem ne sana yakışmadı söyleyeyim.Evet sinirliyim,tam sinirim geçiyor bu tarz bir mesaj görüyorum tekrar ayarım kaçıyor..
Yok fb demiş de bik bik,cık cık..Yapma güzel kardeşim bak ne güzel geçiniyoruz şurda.O pozisyona sen faul diyorsan benim söyleyecek bir şeyim yok,tebrik ederim biter.ama bu kesin faul dersin ona karşı çıkarım arkadaş..
Bende bunu anlatmaya calisiyorum, Pozisyon oldugu an itibari ile hakem dudugu caldi. Besiktasli oyuncularda dudugu duymadi olsa gerek oyuna devam ettiler ve pozisyonun devami gol olunca is cikmaza girdi..
Hatta yan hakem, gol oldugunu gordugu halde orta hakemin dudugunden sonra orta sahaya kosmadi oldugu yerde cakili kaldi..
1:Fenerbahceli futbolculardan tek Gökhan itiraz etti,öbürleri devam ettiler.
2:Pozisyon faul degildi.Eren senin dedigin bir futbolcu havada,bir futbolcu ise yerde olursa olur,yani futbolcu ziplamadan temas etmisse havadakine ozaman fauldür.Ama burada 2side kafa topundaydilar.Bence faul degildi.
Fenerbahceli Futbolcular pozisyona devam etse ne olacak yahu, Hakem dudugu onceden caldi pozisyon faul olmayabilir hakemde insan yanlis karar verebilir, Ama bu pozisyonun gol olacagi icin o faulu caldigi anlamina gelmez.
Mehmet derdim o değilki.Sen diyorsunki.Sadece BJK'lielr devam etti diye.Ben ona itiraz ediorm.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hakem faul'u calmis Suc orada hakemdemi ? yoksa o dudugu duydugu halde oyuna devam eden Besiktasli futbolcularda mi ? Tabi duymadilar ise o ayri bi konu buyuk ihtimal ilede duymadilar. Hakem faul'u verdi Besiktasli oyuncular pozisyonu devam ettirmeseydi bu faul hic tartisilmaz ve macin onune gecmezdi.
Hakemin faul kararida yanlis olabilir, hakem hatasi oluyor maclarda dedigim gibi pozisyonun devami gelmeseydi bu olaylar buraya ulasmazdi..
Fenerli oyuncularin durma sebebi ofsayt diyedir. LigTV pozisyonu ilk ofsayt olarak gosterdi cok sonradan faul oldugu idda edilen pozisyonu gosterdiler. Yan hakem bile golu takip etti. Bu demek oluyorki hakemin dudugunu ne LigTV yonetmeni duydu, ne yan hakem duydu, ne Fenerbahceli futbolcular duydu, ne de Besiktasli futbolcular duydu.
Madem faul oldu neden oyunu taa gol olduktan sonra durduruyorsun? Cunku faul pozisyonundan sonra top Fenerbahce'ye gecti, tekrar Besiktas'a gecti orta geldi gol oldu hakem anca o zaman faul verdigini hatirladi. Yazik.
Maçın özetini izlerken gördüm hakem faulü veriyor ve arkasını dönüyor. Hatta iyi dinlerseniz daha orta yapılmadan da 2-3 kere düdüğü çelıyor. Faulü verdikten sonra oyuncuların duymadığını anlayınca yapıyor onu ve hala duyulmuyor. Sonrasında zaten oyunu önceden durdurduğunu, golün geçerli olmadığını gösteriyor.
Yani pozisyon golle sonuçlanınca oyunu durdurmuyor, ilk anda durduruyor, hatta Fenerbahçe atışı kullanacak diye arkasını dönüyor, Beşiktaş sahasına gidecek muhtemelen.
Gökhan'ın Bobo'dan önce havalandığını hepimiz gördük sanırım, Bobo'nun sol elinin de Gökhan'ın omzunda olduğunu görmüşüzdür. Havada Bobo, Gökhan'a müdahale etmedi diyen de yok sanırım, belki Bobo yüklenmedi hava topuna çıkarken Gökhan'a ama elinin orada olması ve Gökhan'ın düşmesinden dolayı hakem faulü çalmış olabilir.
Maçın tamamını izlemedim, maçın genelinde bu tür pozisyonları nasıl değerlendirdiğine de bakmak lazım tabi ki hakemin?
Bir de arşivlerde mevcuttur sanırım, geçen sene Erciyes-Beşiktaş kupa maçından sonra Beşiktaşlı arkadaşların hakem hakkında neler yazdıklarını merak ediyorum, arşivlere bakmak lazım. O maçtan sonra Demirören hakem hatalı, derhal istifa etmeli diye tepki göstermiş miydi acaba?
Ligden çekilmeyi, pafla çıkmayı Fenerbahçe yönetimi de söylemişti ama Divan Kurulu'nda bunlar kabul edilmeyince uygulanmadı. İnşallah Beşiktaş uygular ve birşeylerin değişmesine vesile olurlar.
Ve son söz olarak Ulusoy İstifa! Artık Türk futbolundan uzaklaş da herkes rahatlasın. O kadar çok şey konuşuluyor ki her maçtan sonra, ben bugün ezeli rakibimi yenmişim ama sevinemiyorum, sevinmeme izin vermiyorlar. Bunu bizler Galatasaray'ın kazandığı maçlardan sonra yapmadık mi? Evet. Ve bize kızan Galatasaraylı arkadaşlar aynı şeyleri yapıyor.
Şunu hepimiz kendimize ititraf etmeliyiz aslında, hepimiz fırsat bekliyoruz, mesela çoğu kişi yarın oynanacak Galatasaray maçında hakem hata yapsın, Galatasaray öyle kazansın da laf sokayım derdinde. Bizim lehimize yapıldığında nedense sesimiz çıkmıyor ama aynı şey karşı tarafa yapıldığında ortalığı yıkıyoruz.
Ne zaman ki yöneticilerimiz özeleştiri yapar, bu maçta hakem hata yaptı, maç karşı tarafın hakkıydı ama hakemin hatası yüzünden biz kazandık. Bu konudan çok rahatsısız diye samimi şekilde açıklamalar yapar, o zaman bu durum düzelir...