Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 12 / 39 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Hybrid View

Lazio yu elersin abi.. Başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında kötü oynamadık, başa baş bir mücadele vardı sahada. Lugano milli maçlarda olduğu için yoktu. Can’ın da maç içinde sakatlanmasıyla defanssız kaldık. Mecburen Carlos’u stopere çektim.

İyi de mücadele ettik. 10 kişi kaldıktan sonra son saniyede Lazio golü buldu ve maçı 3-1 kaybettik. 2-1’e razıydım ama 3-1 kötü oldu. 2. maç çok zor olacak.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Takma Serkan abi boşver.İkinci maçta Lazio'ya sen 3 tane atarsın bu sefer

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Moralimiz bozuk olarak Trabzonspor maçına çıktık ve Trabzon kötü olmasına rağmen galip gelemedik. 2 Lazio maçı arasında oynanan bu maçtan zaten pek bir umudum yoktu.

2-0 bize yetiyordu. 5 dakika içersinde durumu 2-0’a da getirdik. 2-0’a getirene kadar mükemmel oynayan takım, bu dakikadan sonra adeta yok oldu. Lazio oyunu dengeledi, 37’de durumu 2-1 yaptı. Sonrasında da bize top göstermeyerek, top çevirerek maçı tamamladı. İlk maçta Aurelio’nun atılması, son saniyede yediğimiz gol bizim elenmemize sebep oldu. Lazio’yu geçebileceğimizi düşünüyordum.

Artık 2 hedefimiz kaldı, lig ve kupa. Sezon sonu sözleşmem de bitiyor, henüz yönetim görüşmeye çağırmadı beni. Basında sürekli spekülasyonlar var, Fenerbahçe’ye fazlasıyla hizmet ettiğimi düşünüyorum, 2 kupayı kazanırsak görevi bırakabilirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Lazioya elenmen kotu olmus Serkan umarim kalan 2 hedefine ulasirsin...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Artık lige döndük. Altay maçında 10 dakikada tam 3 penaltı kullandık. Üçünü de farklı oyuncular attı, ilk defa bir maçta 3 penaltı kullandık. Beşiktaş ile aynı puandayız, bitime 7 hafta kaldı, bakalım mutlu sona kim ulaşacak?

Türkiye Kupası Yarı Final İkinci Maçı’nda yedek takımı çıkarmaya cesaret edemedim. İlk maçı 3-1 kaybetmiştik, Avrupa’dan da elendik, kupadan da elenirsek çok kötü olurdu. Bu nedenle As kadro ile maça çıktık.

Kalite farkı da ortaya çıktı zaten. Maçta üstün taraftık. Maçın 90 dakikası 3-1 sona erdi, uzatmalarda Önder ile golü bulduk ve finale çıktık. Finalde rakibimiz Bursaspor.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa'yı da rahat elersiniz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oftaşspor karşısında zorlanmadık. 5 maç oldu ligde gol yemiyoruz. 1 maç eksiğimiz var.

Şu anda Beşiktaş maç fazlasıyla lider durumda. 6 maçımız kaldı, 4’ü içerde. Galatasaray ve Malatya deplasmanlarına gideceğiz. Avantajlıyız, şampiyonluğu Beşiktaş’a bırakmayacağız.

Eksik maçımızı Kayserispor ile oynuyoruz. 10 güm önce fark attığımız takımla 1-1 berabere kaldık. Lugano’nun yaptırdığı penaltı ile gol atabildiler. Son 5 haftaya girilirken Beşiktaş ile aynı puana sahibiz. Şu anda averaj ile lideriz.

Son maçta penaltı itirazımı aşırı yaptığım için, daha önceden uyarılarım da olduğundan 1 maç ceza aldım. Denizlispor maçında tribündeydim. Yardımcım beni çıldırtsa da, 1-0 kazanmasını bildik. Beşiktaş da evinde Ankaragücü’ne kaybetti. 3 puan farkla öne geçtik.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Olamaz ya Şampiyon Beşiktaş olmalı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kupa finalinde Bursaspor ile karşılaşıyoruz. Maç 70. dakikada 2-0 olunca, bir 25 sene daha Kupa alamayabilir Fenerbahçe, o nedenle 3 oyuncu değişikliğini de yapayım, bu maçta oynayanların sayısı artsın diye, iyi oynamalarına rağmen 3 oyuncu değişikliği yaptım. Ama yaptığıma da sonra pişman oldum. Tevfik Köse sahneye çıktı, durum 2-2 oldu 82. dakikada. 85’de penaltı kazandık, Alex gole çevirdi, artık buradan maçı vermeyiz diye düşünürken son dakikada Tevfik yine sahneye çıktı ve durumu 3-3 yaparak karşılaşmayı uzatmalara taşıdı.

Çok sinirlenmiştim, savunma oyunu bıraktı, her Bursa atağı kalemizde tehlike yaratmaya başladı. Uzatmalarda da golleri kaçıran taraf Bursaspor’du. Artık penaltılara kalması için dua ediyordum çünkü gol atacak durumumuz yoktu.

120 dakika tamamlandı, penaltıcılarımı seçtim ve izlemeye başladım. İlk penaltıyı İlhan’a verirken tereddütlerim vardı kaçırır diye, nitekim de kaçırdı. Bursasporlular daha kazma çıktı, 5 penaltıdan 4’ünü kaçırınca bizimkiler de atmak istemese de 2 tane atarak kupayı kazandık. Baştan sona çok ilginç bir maç oldu.

İBB maçında zorlanmadık. Derbi öncesi kazandık, mutluyuz.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sen hala kovulmadın mı? Bu arada Trabzonumu yine yenememişsin bu iş seni aşar en iyisi Trabzon maçlarında tatile çık...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzon ile 7 maç yapmışız, 3'ünü Trabzon, 2'sini ben kazanmışım, 2 maç da berabere bitmiş.

Derbiye iyi başladık. Penaltıdan bir gol bulduk ve Sabri’nin 5. dakikada kullandığı penaltıyı Volkan çıkardı. Galatasaray lige havlu atalı çok olmuştu, sezonu Fenerbahçe galibiyeti ile bitirmeyi düşündükleri için çok hırslıydılar. Aslında güzel maç oldu, oyuncularım kötü değildi, bu nedenle onlara kızamıyorum.

Neyse ki Beşiktaş Trabzon deplasmanında puan bıraktı. Eğer kazansalardı son 2 haftaya aynı puanda girecektik. Çok heyecanlı bir şampiyonluk yarışı oluyor.

Beşiktaş son 2 maçını da dışarıda oynayacak. Kayserispor ve Karşıyaka ile oynayacaklar. Biz ise Malatya deplasmanına gideceğiz ve kapanışı sahamızda Ankaragücü ile yapacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serkan abi şampiyon olursun ama gelecek sene iyi bir kadro kur yıldız oyuncular al

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serkan abi şampiyon ol ve Başka takıma git.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Malatya’ya gol olup yağdık. 1 de penaltı kaçırdığımız maçta tam 5 gol attık. Artık bu dakikadan sonra şampiyonluğu vermeyiz. Oyuncularım da bu inancı gördüm. Beşiktaş da deplasmanda 1-0 kazandı ve puan farkını korudu. Bize son maçta 1 beraberlik bile yetiyor.

Kadıköy’de çıkacağım son maç öncesi oyuncularıma duygusal bir konuşma yaptım. Basında günleridir çıkıyordu ama takımdan ayrılacağımı ilk orada açıkladım. Şampiyon takımın teknik direktörü olarak ayrılmak istediğimi, 2 sezonda büyük başarılara imza attığımızı, bu gece de benim için kazanarak tekrar şampiyon olmalarını istediğimi belirttim.

Odada bir süre kimse konuşmadı, sonrasında hep beraber galibiyet yemini ettik ve maça çıktık.

50 bin taraftar önünde maça başladık. 20. dakikada Gökhan’ın golüyle rahatladık. Kontrollü oyunla maçı sürdürdük. Beşiktaş, İzmir’de Karşıyaka’yı gole boğuyordu. Son 10 dakikada 2 gol daha bulduk ve maçı kazanarak 19. şampiyonluğumuza ulaştık.

Çifte kupadan dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum.

Maç sonunda basın toplantısında bir soru geldi;

- Basında çıkan spekülasyonlara Fenerbahçe takımında kalıp şampiyonluğu korumak isteyeceğinizi bildirerek son verebilecek misiniz?

- Ligi kazanmak müthiş bir başarı ancak şu anda benim için pek çok olasılık var ve onları dikkatlice düşünmem gerek. Ama bu olasılıklardan biri Fenerbahçe ile devam etmek değil.

2 sezonda 2 lig şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası’nı kazandık. Fenerbahçe tarihinin en başarılı dönemlerini beraber yaşadık. Artık verebileceğim her şeyi verdiğimi düşünüyorum, Fenerbahçeliliğim asla son bulmayacak ama Fenerbahçe’deki görevim, yarın başkanla görüştükten sonra son bulacak. Fenerbahçe’nin daha iyi yerlere gelmesi için bu kararı aldım.

2 sene boyunca takımına sorunsuz destek veren taraftara, 2 sene boyunca istediğim her şeyi sahaya yansıtarak beni üzmeyen oyuncularıma çok çok teşekkür ediyorum. Bir gün tekrar Fenerbahçe’ye döneceğim. Saygılar…

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yapma be Serkan abi keşke başka takıma gitseydin ama olsun tebrikler mükemmel bir kariyer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haydi bakalım yeni takımı merak ettim

Tebrikler abi,harika basarilar almissin.
    Duygusal bir son

Yeni takimin hangisi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

En ciddi teklif Portsmouth’dan geldi ama kabul etmedim. Kadro pek hoşuma gitmedi. Sezon öncesi bir takımla anlaşabilirdim ama bu yazı tatil yaparak geçirmek istedim. İstediğim 1-2 takım var, onların kötü gitmesini bekliyorum. Bu arada Fenerbahçe de Aykut Kocaman ile anlaştı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Aykut Kocaman senden başarılı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

1 Kasım 2009

Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Serkan Özışık, uzun zamandır bir takım çalıştırmıyordu. İzmir’deki evinde günlerini geçiren bu sabah İtalya’ya hareket etti.

Havaalanında kameralarımıza yakalanan Özışık, sorularımıza karşı kaçamak cevaplar verirken, bir takımla anlaşmak üzere olduğunu ağzından kaçırdı. İtalya’da sıkıntılı günler geçiren Palermo, Roma, Torino, Messina, Verona takımlarından birinin başına geçme ihtimali çok yüksek.

Turksportal Haber Ajansı
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Roma güzel olur..

Palermo & Roma neysede diğerlerinin başına geçiceğine İzmir deki evinden çıkma daha iyi abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet, yeni takımımız Roma. Bu sabah Roma stadında 1 senelik sözleşme imzaladık. Öncelikle Roma’yı şimdiki yerinden kurtarıp yukarılara taşımak hedefimiz. Kadromuz şöyle;

Roma ligde 11 maçta topladığı 13 puanla 13. sırada bulunuyor. Avrupa’da da UEFA Kupası F grubunda bulunuyor, rakipleri; PSG, Levski, Hannover ve Boavista.

İlk maçımız Levski ile UEFA Kupası maçı. Hadi hepimize hayırlı olsun…
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

kadro nasri 'anelka haydi hayirli olsun basarilar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

bu takımında da başarılar dilerim abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim Roma da abi.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Totti ve sen yeter de artarsınız o takıma Serkan'ım...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Takım kötüymüş ama bi bakarsın 1. olursun. Kolay bir takım aldın abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    kadro nasri 'anelka haydi hayirli olsun basarilar
    Quote Originally Posted by FRD View Post
    bu takımında da başarılar dilerim abi
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Başarılar dilerim Roma da abi.
    Teşekkürler arkadaşlar.

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Totti ve sen yeter de artarsınız o takıma Serkan'ım...
    Teşekkürler Çağrı, fiziksel olarak kötü durumda olmazsa ondan umutluyum.

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Takım kötüymüş ama bi bakarsın 1. olursun. Kolay bir takım aldın abi.
    Kolay olur mu yahu, 13. sıradalar. 1.lik zor, hedef koymadım, en iyisini yapmak istiyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 12 / 39 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri