Direk istememişlerde duygu sömürüsü yapmışlar gibime geliyor. Gerçi katılmazlarsa benim işime gelir ama.![]()
![]()
Direk istememişlerde duygu sömürüsü yapmışlar gibime geliyor. Gerçi katılmazlarsa benim işime gelir ama.![]()
![]()
I'm back...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Play-off maçları hangi ilde oynanacak??
İstanbul diye biliyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bank Asya 1. Lig Play Off maçları, 16-18 Mayıs tarihlerinde BJK İnönü Stadı’nda oynanacaktır
Play oflara kalırsak yarısından fazlasını doldururuz..
..
Giresun maçında stopere oyuncu kalmadı..Kolomoç(sakat),Yigitcan(cezalı)
Erkan ferin,Ercan,Ali sakal,Ümit,Şenol,Mülayim,Ugur erdogan bunlar maçta yok..
Last edited by Emurafu : 09.Mayıs.2008 at 15:04
Yavaş doldurun.Bence play-off'lara Boluspor kalacak. Giresun-Ordu'yu yener. Sakarya'da Erciyes'i yener. Es-Es-Bolu maçı formalite maçı olur.Eğer o zaman Altay-Kocaeli'yi yenerse play-off'a kalma şansı var. Altay yenerse Kocaeli'yi söylediğim sonuçlara göre Antalya-Sakarya çıkar.
I'm back...
Antalya zorlaya zorlaya çıktı valla.(Rakiplerinin katkısını unutmamak lazım) Adamlar ligin sonundaki takımı daha yenemiyorlar.Valla bu oyunla seneye işleri zor..
So what?
Saike
Diyarbakirspor Samsun´u da 5ledi,geldik sira Play-offlarda.Cikacagimiza yürekten inaniyorum.
Hakeden çıksın dimi Baran?
Ben de son performansına bakarak Diyarbakırspor'un çıkacağını düşünüyorum. Ama bunlar play-off maçları. Herşey etkili bu tür maçlarda.Telafisi olmayan maçlar o yüzden ben maçların çok çekişmeli olmasını bekliyorum. Bir planımız var eğer tutarsa gideceğim İstanbul'a bakalım.![]()
I'm back...
Diyarbakir´in lige cikmasini can-i gönülden istiyorum,yok eger yenilirsek size,sizin cikmanizi isterim lige.Eskisehirspor keske ligi ilk 2 icinde bitirseydi de direk ciksaydi Süper lige,ama Play-offlarda rakibimiz oldugunuz icin sizi yenmeliyiz.![]()
Diyar'da kritik saatler!
Bank Asya 1.Lig'de 5.sırada yer alarak Turkcell Süper Lig'e yükselecek son takımı belirleyecek play-off maçları oynamaya hak kazanan Diyarbakırspor'un geleceği için kritik saatler sürüyor.
Başkan Adnan Öktüren yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor'un son haftalardaki başarılı grafiği sayesinde Play-off'a kalma hakkını elde ettiğini söyledi.
Haftalardır kulübün içine düştüğü maddi sorunları aşmaya çalıştıklarını belirten Öktüren, şöyle konuştu:
"Futbolcu alacakları ile 2.5 milyon YTL borcumuz var. Bunu ödeyecek gücümüz yok. Bunun için destek beklediğimizi daha önce açıklamıştık. Ancak henüz bir sonuç alamadık. Bugün de bize yardım sağlayacak kişilerle görüşmelerimiz sürüyor. Görüşmelerimiz sonucunda Diyarbakırspor'a bir yön vereceğiz. Bugün sonuç alamazsak futbolcuları evlerine göndereceğiz."
Kaynak:Ajansspor.com
Bu kadar ciddi olduğunu düşünmemiştim umarım kaynak bulurlar yoksa yazık olacak bunca emeğe.
I'm back...
Demistim sana Mustafa,duygu sömürüsü olmadigini söylemistim.Ama nasil olur da bir isadami falan cikip yardim etmez yav ? Gercekten cok kötü bir durum.
Son hafta Ordu'ya 2 adamımda gol attı çok mutluyum.
Cole & Alex AŞ
Ayrıca kardeş takım BOLU'ya sonuna kadar destek...
Benim aldığım bir duyuma göre DİYARBAKIRSPOR'un puanı silinebilirmiş.Ne kadar doğru ama bilmiyorum..
Bolu nun cıkmasını istiyorum, Umarım cıkarlar..
Futbolcular FİFA'ya başvurduğu için olabilir Murat. Puanları silinirse Bolu 5.liğe K.Erciyes 6.lığa çıkar.Ve çok ilginç birşey olur. Son hafta karşılaşmaları tekrarlanır.![]()
I'm back...
Ben Sakarya'ya şaşıyorum.Hep gidiyolar gidiyolar son haftada kendi sahalarında yeniliyorlarGerçi ikili averajda Sakarya 2. olur muydu olmaz mıydı bilemiyorum.
Olamıyordu.
Sakarya'nın kazanıp,Antalya'nın yenilmesi gerekiyordu.Antalya 1 puan aldı.Sakarya yenseydi bile çıkamıyordu direkt olarak![]()
Yusuf sen sormadan ben söylim;cafercan giresun maçında iyi oynamış..Çok şık bir frikik golü attı..Birde rövasatasını kaleci kurtardı..
Aynen öyle takımının herşeyiydi.
Frikikten enfes bir gol attı.2.Golde de katkısı çok büyüktü,çok şık bir ara pası yaptı defans kendi kalesine atmak zorunda kaldı hatta.Çok şık bir rövoşatasınıda kaleci çıkardı![]()
Sakarya yeniden geliyo inşallah gelsin ama hemen düşmesin iyice asansör takım oldu.
Alex'in sözleşmesi 2012 yılına kadar.Ancak Emrah Cole her yerde açık sözle söylüyor Giresunspor'u bir basamak olarak gördüğünü bu sezon gidecektir büyük ihtimalle![]()
Emrah Trabzon'dan Sarıyer'e gittiginde yaptıklarıyla zaten belli ediyordu kendini Trabzon neden saatı hala çözmüş degilim ama belki daha iyi olmuştur direk Trabzonda yedek kalacagına basmak basamak yükselmesi yinede bir sene daha Giresunda kalması gerekiyor bence...
İnşallah kalır taraftar ona çok sahip çıkıyor ve güveniyor ancak içimden bir ses gidecek diyor![]()
Yönetim para sorununu cözmüs sonunda.
Futbolcular iyice kenetlenmisler lige,Süper lige katilacagiz !Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ve Vali Hüseyin Avni Mutlu'nun büyük çabası sonucu takımımıza 3 milyon YTL yardım yapıldı.
Süper Lige Eskişehirspor veya Boluspor'un geleceğini düşünüyorum. Es Es bu sezon yönetim polikiları sebebi ile şampiyonluktan uzaklaştı umarım Playofflardan tekrar geri gelirler.