Sayfa 12 / 23 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 685 sonuç

Konu: Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Direk istememişlerde duygu sömürüsü yapmışlar gibime geliyor. Gerçi katılmazlarsa benim işime gelir ama.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Play-off maçları hangi ilde oynanacak??

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İstanbul diye biliyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bank Asya 1. Lig Play Off maçları, 16-18 Mayıs tarihlerinde BJK İnönü Stadı’nda oynanacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Play oflara kalırsak yarısından fazlasını doldururuz..
    ..

Giresun maçında stopere oyuncu kalmadı..Kolomoç(sakat),Yigitcan(cezalı)
    Erkan ferin,Ercan,Ali sakal,Ümit,Şenol,Mülayim,Ugur erdogan bunlar maçta yok..
    Last edited by Emurafu : 09.Mayıs.2008 at 15:04

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Play oflara kalırsak yarısından fazlasını doldururuz..
    ..

Giresun maçında stopere oyuncu kalmadı..Kolomoç(sakat),Yigitcan(cezalı)
    Erkan ferin,Ercan,Ali sakal,Ümit,Şenol,Mülayim,Ugur erdogan bunlar maçta yok..

Yavaş doldurun. Bence play-off'lara Boluspor kalacak. Giresun-Ordu'yu yener. Sakarya'da Erciyes'i yener. Es-Es-Bolu maçı formalite maçı olur.Eğer o zaman Altay-Kocaeli'yi yenerse play-off'a kalma şansı var. Altay yenerse Kocaeli'yi söylediğim sonuçlara göre Antalya-Sakarya çıkar.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antalya zorlaya zorlaya çıktı valla.(Rakiplerinin katkısını unutmamak lazım) Adamlar ligin sonundaki takımı daha yenemiyorlar.Valla bu oyunla seneye işleri zor..
    So what?
    Saike

Diyarbakirspor Samsun´u da 5ledi,geldik sira Play-offlarda.Cikacagimiza yürekten inaniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hakeden çıksın dimi Baran?

Ben de son performansına bakarak Diyarbakırspor'un çıkacağını düşünüyorum. Ama bunlar play-off maçları. Herşey etkili bu tür maçlarda.Telafisi olmayan maçlar o yüzden ben maçların çok çekişmeli olmasını bekliyorum. Bir planımız var eğer tutarsa gideceğim İstanbul'a bakalım.
    I'm back...

Diyarbakir´in lige cikmasini can-i gönülden istiyorum,yok eger yenilirsek size,sizin cikmanizi isterim lige.Eskisehirspor keske ligi ilk 2 icinde bitirseydi de direk ciksaydi Süper lige,ama Play-offlarda rakibimiz oldugunuz icin sizi yenmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Diyar'da kritik saatler!

Bank Asya 1.Lig'de 5.sırada yer alarak Turkcell Süper Lig'e yükselecek son takımı belirleyecek play-off maçları oynamaya hak kazanan Diyarbakırspor'un geleceği için kritik saatler sürüyor.

Başkan Adnan Öktüren yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor'un son haftalardaki başarılı grafiği sayesinde Play-off'a kalma hakkını elde ettiğini söyledi.

Haftalardır kulübün içine düştüğü maddi sorunları aşmaya çalıştıklarını belirten Öktüren, şöyle konuştu:
    "Futbolcu alacakları ile 2.5 milyon YTL borcumuz var. Bunu ödeyecek gücümüz yok. Bunun için destek beklediğimizi daha önce açıklamıştık. Ancak henüz bir sonuç alamadık. Bugün de bize yardım sağlayacak kişilerle görüşmelerimiz sürüyor. Görüşmelerimiz sonucunda Diyarbakırspor'a bir yön vereceğiz. Bugün sonuç alamazsak futbolcuları evlerine göndereceğiz."

Kaynak:Ajansspor.com

Bu kadar ciddi olduğunu düşünmemiştim umarım kaynak bulurlar yoksa yazık olacak bunca emeğe.
    I'm back...

Demistim sana Mustafa,duygu sömürüsü olmadigini söylemistim.Ama nasil olur da bir isadami falan cikip yardim etmez yav ? Gercekten cok kötü bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Son hafta Ordu'ya 2 adamımda gol attı çok mutluyum.

Cole & Alex AŞ

Ayrıca kardeş takım BOLU'ya sonuna kadar destek...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Demistim sana Mustafa,duygu sömürüsü olmadigini söylemistim.Ama nasil olur da bir isadami falan cikip yardim etmez yav ? Gercekten cok kötü bir durum.
    O kadar Diyarbakırlı iş adamı var nasıl destek verilmez anlam veremiyorum. Her ne kadar Diyarbakırspor'la karşılaşcak olsak da böyle bir durum olmasını istemem. Umarım kaynak bulunur.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benim aldığım bir duyuma göre DİYARBAKIRSPOR'un puanı silinebilirmiş.Ne kadar doğru ama bilmiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bolu nun cıkmasını istiyorum, Umarım cıkarlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Futbolcular FİFA'ya başvurduğu için olabilir Murat. Puanları silinirse Bolu 5.liğe K.Erciyes 6.lığa çıkar.Ve çok ilginç birşey olur. Son hafta karşılaşmaları tekrarlanır.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben Sakarya'ya şaşıyorum.Hep gidiyolar gidiyolar son haftada kendi sahalarında yeniliyorlar Gerçi ikili averajda Sakarya 2. olur muydu olmaz mıydı bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Olamıyordu.

Sakarya'nın kazanıp,Antalya'nın yenilmesi gerekiyordu.Antalya 1 puan aldı.Sakarya yenseydi bile çıkamıyordu direkt olarak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yusuf sen sormadan ben söylim; cafercan giresun maçında iyi oynamış..Çok şık bir frikik golü attı..Birde rövasatasını kaleci kurtardı..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aynen öyle takımının herşeyiydi.

Frikikten enfes bir gol attı.2.Golde de katkısı çok büyüktü,çok şık bir ara pası yaptı defans kendi kalesine atmak zorunda kaldı hatta.Çok şık bir rövoşatasınıda kaleci çıkardı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sakarya yeniden geliyo inşallah gelsin ama hemen düşmesin iyice asansör takım oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Son hafta Ordu'ya 2 adamımda gol attı çok mutluyum.

Cole & Alex AŞ

Ayrıca kardeş takım BOLU'ya sonuna kadar destek...
    Umarım bu AŞ para için el degiştirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alex'in sözleşmesi 2012 yılına kadar.Ancak Emrah Cole her yerde açık sözle söylüyor Giresunspor'u bir basamak olarak gördüğünü bu sezon gidecektir büyük ihtimalle

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Emrah Trabzon'dan Sarıyer'e gittiginde yaptıklarıyla zaten belli ediyordu kendini Trabzon neden saatı hala çözmüş degilim ama belki daha iyi olmuştur direk Trabzonda yedek kalacagına basmak basamak yükselmesi yinede bir sene daha Giresunda kalması gerekiyor bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İnşallah kalır taraftar ona çok sahip çıkıyor ve güveniyor ancak içimden bir ses gidecek diyor

Yönetim para sorununu cözmüs sonunda.
    Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ve Vali Hüseyin Avni Mutlu'nun büyük çabası sonucu takımımıza 3 milyon YTL yardım yapıldı.
    Futbolcular iyice kenetlenmisler lige,Süper lige katilacagiz !

Nesil
    2006

Süper Lige Eskişehirspor veya Boluspor'un geleceğini düşünüyorum. Es Es bu sezon yönetim polikiları sebebi ile şampiyonluktan uzaklaştı umarım Playofflardan tekrar geri gelirler.

Sayfa 12 / 23 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri