Yusuf'un hata yaptığı son dakikada İlker Yasin şöyle demişti.
''Ofsayt ofsayt ofsayt ofsayt korner''![]()
Yusuf'un hata yaptığı son dakikada İlker Yasin şöyle demişti.
''Ofsayt ofsayt ofsayt ofsayt korner''![]()
Offfffff Bırakalım sunları ya maçı tek adammı kurtarıyor..Galibiyetimizi Kutlayalım..Maçın yıldızı TÜRKİYE OYUNCULARI !!!
Arda baya agladı..O Röportajı gören varmı....
Ardayı Ohalde Görünce Diken Diken Oldum...........
maçın sonunda ofsayt verilen pozisyonda hücuma çıkarken topu kaptıran arkadaş kimdi ya? heyecandan göremedim. kendisini tebrik ediyorum. yüreğim ağzıma geldi ya.
Maçın %60-70'ini ayakta izledim. Adeta maçı yaşadım ve çok mutluyum![]()
I'm back...
Ltfen bundan sonra Oyuncu Elestirip veya Övmeyelim...Maçın Yıldızı TÜRKİYE.......
Genel olarak konusalım..Galibiyeti konusalım..Zaten bazı forumlar beni delirtti.....
Takımın iskeletide artık olusuyor..Maç öncesi herkez atıp tuttu demekki ezbere konusmaya gerek yok..Herkez evinden Birseyler soyluyor ama estonyada Olanlar bu takıma inanadıklarını söylemişdi..İnanın son 3 gündür Bende inanmaya baslamısdım ve Yendik........
İşte bunda çok haklısın. Artık, Uğur Meleke'den değilse, haftanın panoraması gibi her maça farklı bir kadroyla çıkmamak lazım. Sağda Hamit, Gökhan, Sabri üçlüsü oynamalı bence. Orta saha böyle güzel. Formda bir Yıldırayla ve Tuncayla beraber. Yine forvette Halil, Mehmet, Nihat, Semih. Defansta her şeye rağmen Servet, Zan ve Toraman. Kalede Volkan. Bunlar ne olursa olsun artık olmalı.
Servet gazetecilere en iyi cevabını maçta verdi.
Bu maçı yenmemiz gelecek acısından da önemli oldu..Allah Korusun yenilse idik..Ozaman hakan şükür,İbrahim üzülmez,Tümer gibi oyuncular milli takıma cagrılmaya devam ediceklerdi..Özellikle gençlerimizin iyi oynamsı sevindirici..Formaları garanti gibi artık....Bunların arasına İlerde Nuri sahin,Serdar,Topal,Barış,Kazım,Yasin falan gelebilir..En önemlisi Sakatlık Olmasın..
Neyse Ben artık bu maçı Bıraktım Önce Yarınkı Orduspor Ardından Carsamba günkü Bosna macını düsünmeye basladım.........
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!
"Umarım Bosna puan alır"
Norveç Milli Takımı Teknik Direktörü Are Hareide, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Türkiye'yi yeterince baskı altında tutamadıklarını belirterek, "İlk yarıda Türkiye'nin golü gelene dek kontrolümüz iyiydi. Yenik duruma düştükten sonra ise topun peşinden daha fazla koşmak zorunda kaldık. Oyunu rakibimiz daha iyi kontrol etti. Çok az oyun kurabildik ve Türkiye'ye yeterince baskı uygulayamadık" dedi.
Bir basın mensubunun, "Daha önce finallere gidememeniz durumunda istifa edeceğinizi söylemiştiniz" şeklindeki sözlere Hareide, "Biz, Malta'ya karşı oynayacağız ve umarım Bosna-Hersek de Türkiye'den puan alabilir" yorumunu yaptı.
Daha önce Türk bir ajandan milli takımla ilgili bilgi aldığı yönünde yaptığı açıklamalarla ilgili olarak, "Kimden bilgi aldığınızı açıklayabilir misiniz?" sorusuna, Hareide "Hayır" yanıtını verirken, aldığı bilgilerin işine yarayıp yaramadığı ile ilgili olarak ise "Muhakkak" dedi.
Kaynak : DHA
Tanrı Terim'e kulüpçülük yapmaması gerektiğini gösterdi bu maçta (bkz. Topu ıskalayan İ.Kaşın sakatlanıp yerine iyi performans sergileyen Terim'in sevmediği kulüp olan Fenerbahçenin oyuncusu Gökhan'ı sokmak zorunda kalması)
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Yok artik burada bile böyle yapiyorsunuz !
Vallahi ben bu zihniyetin Milli takimi destekledigine inanmiyorum,yok inanmiyorum kesinlikle.Siz Milli takimi neden tutarsiniz ? Benim takimimdan sunlar gitmis,onlar gol atsinlar da Milli takim onun sayesinde kazansin,yok benim takimimdan futbolcu oynamazsa neden oynamadi hesabi.Birakin bunlari !
Aurelio`yu hangi teknik direktör oynatirdi ? Ilk defa yabanci bir futbolcu Milli takima secilmis.Fatih Terim hemen oynatti kendisini,okadar elestiri gelmesine ragmen.
Semih`i en önemli macta neden oynatti ?A Milli takimda hic oynamamis birisini cikardi en önemli macta ilk 11de sahaya sürdü !
Fatih Terim Fenerbahce düsmani olsa bunlari yaparmiydi ?
Lütfen,biraz düzgün yorumlar yapin,buraya geliyoruz neselice yorum yapmaya,sevincimizi belli etmek istiyoruz,öyle yorumlar geliyor ki sinirden cildiriyoruz.
Bide Aurelio'yu oynatmasaydı ne olurdu kim bilir ...
Semihin maçı değildiki bu maç
Ben Gökhan'ın yerine İ.Kaş a çok kızdım
Kalkıp alaka olmadık anda Semih'i koyup kötü oynatmaya çalışıyor
Gerekli yerdede Gökhan'ı oynatmıyor
Mesela eskiden Fenerbahçe'nin kalesinde Rüştü varken Volkan'ı Volkan varken Rüştü yü oynatıyordu
yine gelmişim tahrik etmeye
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
[QUOTE=MOLTEBregado;965983]Bide Aurelio'yu oynatmasaydı ne olurdu kim bilir ...
Semihin maçı değildiki bu maç
Ben Gökhan'ın yerine İ.Kaş a çok kızdım
Kalkıp alaka olmadık anda Semih'i koyup kötü oynatmaya çalışıyor
Gerekli yerdede Gökhan'ı oynatmıyor
Mesela eskiden Fenerbahçe'nin kalesinde Rüştü varken Volkan'ı Volkan varken Rüştü yü oynatıyordu
--------
Beni bu saydıkların değil 11 aslan yürek ilgilendirir şu şöyle olsa bu böyle olsa diye diye 11 tane Fenerbahçeli oynatırsınız size kalsa ilk 11de...
Ne olurdu ? Hicbirsey diyemezdi kimse ! O dönemleri hatirlamamazliktan gelme !
Semih`in maci degildi bu mac ha ? Iste en güzel kivirma cevaplardan birisi.
Ben diyorum ki Fatih Terim Semih`i neden oynatti ? Eger Fenerbahce düsmani olsaydi Mehmet Yildizi koyardi,elinde tonlarca bahanesi vardi ? Ne oldu sonuc bi söylesene ?
Ibrahim Kas tercihinde yanilmis olabilir,ama her ne olursa olsun hatasindan döndü ve Gökhan oyuna girdi.Bundan sonra da Gökhani oynatir zaten.
Volkan eskiden okadar kötüydü ki,Terim mecburen Rüstüye yönelmisti,Volkanin hatalarini anlattirma bana burada ! Simdi kalede kim var ?
Amacin %100 tahrik + egolarini tatmin etmek.Milli takim kazanmis umrunda degil,ah bir de Gökhan gol atsaydi ...
yendik 2-1 zor bir maçtı
Tek tek oyuncu analizine girmeyeceğim.11 aslan çıktı,mücadele etti,iyi oynadı ve kazandı.Yayında ve yapımda emeği geçen herkese tebrikler..
Maçın genel yorumuna gelirsek;Maça kontrollü başladık.Bu başlangıç umudumu dahada artırdı.Ama gelen talihsiz gol hayallerimizi yıkabilecek türdendi.Golü Norveç'in en etkili silahlarından biri olan taç atışından yedik.(Bu arada maç esnasında bu golden dolayı Sinyor'u eleştirenler olmuş.Tamam bende çok eleştirdim onu ama bu kadarda değil..)Ama umudumdan eksilen bir şey olmadı.Yerden oynamaya devam ettik.Bu arada hücum yönü daha iyi olan Gökhan Gönül'ün girmesi çok iyi oldu.Maçın dönüm noktlarından biriydi diyebilirim.Çünkü Norveç kapanıyordu ve açmak için hücum yönü iyi olan beklerin yardımı gerekliydi.
Burada bir şey belirtmek istiyorum.Hemen İbrahim Kaş eleştirildi maç kadrosunda görülünce.Onun maça başlaması akıllıcaydı çünkü böyle bir maçta defansif özellikleri daha iyi olan Kaş Norveç ileri uç elemanlarına karşı bir koz olarak sürülmüştü sahaya.Ama biz futbolu daha iyi biliyoruz yaa.Hemen vaay efendim Gökhan Gönül nasıl başlamaz.Genel olarak oyuncu seçimlerinde eleştirebiliriz Fatih Terim'i ama ilk 11 seçiminde tüm karar onundur.Sonuçta takım ile bir hafta beraber olan O.Oturduğumuz yerden sallamak kolay tabii..
Neyse maça dönelim.Golden sonra 2 tane önemli topu çıkardık kalemizden.Eğer bunlardan biri gol olsaydı valla işimiz çok zordu.Ama Mehmet Ve Volkan helal olsun çok iyi çıkardılar.Sonra etkili oyunumuz devam etti ve Emre'nin kilidi açan golü geldi.Ve Norveç şaşkına döndü.Zaten futbol oynadıkları yoktu.İleride etkili elemanları olmasına rağmen çağ dışı bir futbol anlayışıyla maça devam ettiler.Maçı kazanmamızda Norveç'in bu etkisiz oyunuda etkiliydi.2-2 lik maçta böyle oynamamışlardı..
2.yarıda Nihat'ın gelen golü.Gökhan'ın asisti.Her şey lehimizeydi ve Kazandık.Bir ayağımız Avrupa Şampiyonasında artık.Kaldı diğer adımı atmaya..
Bu maç için hep eleştirdiğim Terim'i tebrik ediyorum.Uzun bir süre sonra çok iyi bir kadro çağırdı.Takımı iyi motive etmiş.Sistemli oynamızdada etkisi büyüktür.Umarım böyle devam eder.
Dün gruptaki en adam akıllı oyunumuzu oynadık.Bu arada zoru sevdiğimiz bir kez daha kanıtlandı.
İçimizdeki İrlanda'lı diye buna deniyor işte..
So what?
Saike
MOLTEBregado iyi ortalıgı karıstırdın...Hey Allahım ya neymiş semih kötü oynatmak için oynatmış..Kardes Ozaman kadroya semih niye cagrıldı.......Su galibiyette bile kavga cıkarıyorsunuz..Zihniyetinizi degistirin...Birli olalım..Bıktım sizden ya.....Şemsinin de dedigi gibi içimizdeki irlandalı
HEPİMİZ TÜRKÜZ..........
Gazetedede Oyuncu puanlarını öyle yüksek vermişki 9 bile vermişler..Ben Türkiyede 1 maçta 3 gol atan adama bile 7 verdiklerini hatırlıyom..Madem ligdede yüksek verseniz iyi olmazmı...Herkeze 10 vermeleri lazımdı...Jest olarak...
Tebrikler Milli Takım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İyİ güzelde Ya Bosna![]()
ne bosnası seko zafer sarhoşluğu yapmayacağız, tam tersine norveç maçına verdiğimiz önemi bu maça da vereceğiz sonra ver elini euro2008![]()
@ MOLTEBregado
Ortamı germe, Semih'i oynatmasa niye oynatmad formda oyuncuyu dşyecektin muhtemelen. Olayları işimize geldiği şekilde yorumlamayalım. Ben de Terim'in kararlarını beğenmiyorum ama bu maç için 1 haftadır doğru olanları yapıyor. Ve sonuçta kazandı da. Kazanan haklıdır. Bize de tebrik etmek düşer.
Emre'nin yaptığı hareketten sonra milli takıma alınmasına karşıydım ama dün sahada sadece futbolcu Emre vardı. Bana kendini affettirdi. Artık hep üst düzey performans bekliyoruz Emre'den.
Servet ve Emre de çok eleştirildi maçtan önce ama gördük, ellerinden geldiğince mücade ettiler ve iyi de oynadılar.
Gökhan artık sakat ya da cezalı olmazsa hem Fenerbahçe'de hem milli takımda formayı kimseye kaptırmaz. Röportajlarından, maç sonu açıklamalarından şımaracak bir yapısı olmadığını anladım ben...
Hakan Balta da çok etkiliydi. Kurtuluş gençlerde. Terim'in artık devamlı oynatması lazım bu oyuncuları. Kaş'ın ilk milli maçında sakatlanmasına da çok üzüldüm.
Volkan golde de müdahalesini yapabilseydi kusursuz oynamış olacaktı. Ama öyle bir şut beklemiyordu sanırım. Biri ofsayt olan 3 pozisyonda da başarılıydı. Geçen seneki Volkan'dan eser yok.
Aurelio da iyi mücadele etti, yazacak pek birşey yok onun hakkında. Her maç zaten sahanın iyilerinden oluyor.
Arda tutuktu biraz, Emre'den birşeyler kapması lazım. Bir de uzun şutunu geliştirmesi lazım. Ayağında top tutabilen birisi zaten, ama daha çok sorumluluk alıp, kısa zamanda doğru kararları verebilmeli takımın önemli silahlarından birisi olabilmek için.
Hamit'i beğenmedim. Bana göre Türk futbolunda en önde bulunan bir oyuncu Hamit. Nihat'tır, Emre'dir ondan sonra gelir. DÜnkü maça iyi hazırlanamamış. Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum, Hamit bu takımın yıldızı.
Semih etkisizdi, aslında 1-2 iyi top indirdi pas verdi ama sonuç alamadık. Bosna maçında mutlaka gol atacaktır.
Nihat da eski formuna kavuşuyor, attığı gol de güzeldi.
Genel olarak Terim'den masörüne kadar iyi hazırlanmışlar maça. Bu galibiyette emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bize bu mutluluğu yaşattığınız için teşekkürler...