O kadar parayı bulmak o akdar koaly değil tabi.![]()
O kadar parayı bulmak o akdar koaly değil tabi.![]()
Can sıkıcı derecede çok kere başıma geliyor valla bu durum Onurcum...
Bende de ss Almadım Ama Karşı Takımın Yedeğini Attı
Baktım Belki sonradan Oyuna Girmiştir Diye Hayır Zaten 3 Değişiklik Yapmış
Raporuda İnceledim
Çok Güldüm
O hakemin isminin üzerine tikladiginda zaten gösteriyor puanlari,hangi maclari yönettigi. (:
leedsle oynadığımda takımı premier lige çıkardım. 5. sezonumda yönetim değişti. 80.000.000 ek bütçe verdiler. ben tabi keyiflendim. sonra dedim alim bi kaç oyuncu ama bi baktım teklif yapamıorumorda anladımki yönetim yeni antrönör arıyor. neyseki bi ay sonra yönetimle buzları erittik şimdi ne istesem yapıolar
![]()
ben bunu artık ilginç görmüyrumsadece sinirleniyorum çünkü çok oluyor.sende yine rakip şut atmış ben şutlarda 30-1ken yenildiğimi bilirim
O da bir şey mi? Fener ile oynarken ŞL ön elemesinde Arsenal ile eşleştim. İlk maç deplasmanda 4-1 yenildim. Evimde önce 1-0 geriye düştüm, sonra 4 tane atarak 4-1'i yakaladım, sonlara doğru Gökhan Gönül'ün pas hatasını değerlendiren van Persie 4-2 yaptı, elendik.![]()
bendede böyle olmustu..eger arjantin ligi acik degilse oluyor..
Geçen nisanda chelsea maçında kar yağdı. Düşün hem nisanda hemde daha ilginç ingilterede kar!!
İspanya Akdeniz Ülkesi olaya böyle baktığımzda ilginç bence![]()
![]()
milandaydım ve sezon bşından beri daniel alves le ilgileniodum ve bu geldi
Last edited by ismail 26 : 23.Nisan.2008 at 23:22
Bu tür spekülasyonlar her daim mevcut futbolda.![]()
Yıl 2012 Chelsea futbolcularına yıllık ücret olarak servet ödüyor. Her yıl kadrodaki oyunculara yaklaşık 208 milyon Euro ödüyor. Sizce bu normal mi?
Benim en fazla verdiğim ücret yıllık 1.300.000 EuroYılda yaklaşık tüm oyunculara 11-12 milyon Euro veriyorum. Adamlar benim kaç kat üstümdeler
Üstelik ben transferlere çok para harcamıyorum. Yabancı ülkelerdeki ve Fb, Gs, Bjk takımlarının alt yapısından çıkan gelecek vadeden oyuncuları geliştirip satıyorum. Yani free transferler. Birde Chelsea'nın yaptığı transferlere bakın. 30-40 milyon euroluk transferleri eklemedim. Bi kaç sene önceki transfer harcaması...
![]()
Last edited by SAİT71 : 25.Nisan.2008 at 05:00
One yaw Bursa'da tipimi çıkmışValla karında bu kadarı olur
Ama bir oyuncuya yıllık 20 milyon euro biraz abartı. Gerçekte en fazla 9-10 veriyorlarBende Süper Lig'de mücadele etmeme rağmen en fazla 12 milyon euro ödüyorum oyunculara. Kadromdada hep 19-20 yaşındaki gelecek vadeden oyuncular var. Emanuel Gonzalez diye bir santrafor'u 28 milyon Euro'ya Boca'ya sattım. Yerine daha iyi bir genç transfer ettim.
![]()