Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.Mutlaka yararlı olacaktır Appiah'ın yokluğunda..
Arkadaşlar ne kadar Fenerbahçe'de bir çok G.Amerika'lı oyuncu olsada kıta değişikliği yapacak Maldonado.Yani uyum problemi mutlaka olacaktır ama bu süre daha kısa olur..
Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.Mutlaka yararlı olacaktır Appiah'ın yokluğunda..
Arkadaşlar ne kadar Fenerbahçe'de bir çok G.Amerika'lı oyuncu olsada kıta değişikliği yapacak Maldonado.Yani uyum problemi mutlaka olacaktır ama bu süre daha kısa olur..
Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Ocak.2008 at 19:42
So what?
Saike
Seneye Appiah gönderilir kesin..Maldonado-Aurellio ikilisi kalıcı olur
Pazartesi geliyor dedim ama yanlış söylemişim.Cumartesi geliyormuş
Maldonado yarın geliyor
Fenerbahçe'nin yeni transferi Claudio Maldonado'nun, yarın İstanbul'a geleceği öğrenildi. Sakatlığı süren Stephen Appiah'ın yerine transfer edilen Şilili futbolcunun yarın öğleden sonra İstanbul'da olacağı ve Gaziantepspor maçından sonra Antalya'da yapılacak kampa dahil olacağı ifade edildi. Bu arada sarı lacivertli kulüpten resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Maldonado ve kulübü ile resmi imzaların atıldığı öğrenildi.
18.01.2008
Kaynak : DHA
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Appiah-Kezman gider seneye...Birde iyi yabancı forvet alırlar ozaman takım tam olur..
Fenerbahçe'mize hayırlı olsun,bu transfer inşallah Sevilla maçına kadar takıma adapte olur.
Evet gelir gelmez CA sı düşürülmezse oyunda güzel tabi
Mükemmel bir transfer oldu.. Çok şey bekliyorum Maldonado'dan
Maldonado iyi bir transfer, Aurelio´nun yükünü fazlası ile afifletir.
Yönetime tebrikler, Tüm Fenerbahçeli arkadaşlarada hayırlı olsun.
Hayırlı olsun gerçekten iyi bir transfer.Faydalı olacağına inanıyorum
Maldonado hakkında bir bilgim yok, o yüzden yanıt veremiyeceğim hiç futbol oynarken görmedim. Umarım hayırlı olur; ama en baştan söylediğim gibi Güney Amerika'lı bir Fenerbahçe istemiyorum artık Avrupa'nın göbeğinden oyuncu almak gerekiyor. Fransa Milli Takımda Oyanya, İngiltere Milli Takımda oynayan. İşte o zaman başarı gelir.
Hayırlı olsun yararlı olacağına inanıyorum.
Bir iki bilgi topladım, oyuncu 29 yaşında ve daha önce hiç Avrupa Arenasına çıkmamış. Şimdi bu oyuncu iyi ve yetenekli olsa 20'li yaşlarda Avrupa'nın sensarları tarafından kapılmaz mıydı? Kapılır. Demekki yeteri kadar yetenekli değilmiş bana göre bu transferden karlı çıkmayacağız. Seneye satmak istesek 30 yaşında ki oyuncuyu kim alır?
Senelerdir gündemimizde olan bir oyuncu Mutlaka yararı olacaktır
Maldonado süper olcak.
Last edited by Sheriff : 18.Ocak.2008 at 21:25
Aynı Nobre,Deivid gibi Maldonado da Alex'in Cruzerio dan takım arkadaşı.Rahatsız olmaya başladım bu durumdan.Alex mi bu oyuncuları tavsiye ediyor diye içimde şüphe oluşmuyor değil?
Last edited by ForsakeN : 18.Ocak.2008 at 21:30
Almadan Şampiyonlar Liginde başarı gelmez. Maldonado'dan ben başarı beklemiyorum. Mehmet Aurelio ile birlikte oynayacaklar. Uyum sorunu olacak kısa sürede iyi ilişki kurmaları gerekiyor. Sevilla maçına kadar bu eksiklik kapanmayacaktır. Deniz Barış bana göre o mevkide Maldanado'dan daha yararlı olacaktır.
Batu bize başarıya aç oyuncu lazım. Tam adamı Maldonado. Ayrıca G.Amerikalı olması ver mailyeti az olması çok süper. O'na yapılan yorumlardan bir tanesi.
İşte tam aradığımız oyuncu. Tebrikler yönetim.“Maldonado güçlü bir orta saha oyuncusu. 2003 yılında Brezilya'da oynayan futbolcular arasında bir Altın 11 kurulduğunda rahatlıkla kendine o listede yer bulmuştu. Fenerbahçe'de de eğer iki sağlam stoper varsa en iyi performansını bunların önünde sergileyecektir. Fenerbahçe onu orta sahada oynatmaktan çok bu şekilde oynatırsa verim alacağını düşünüyorum. Öte yandan Maldonado bir takımı çok iyi kontratağa çıkartabilecek yetenekte futbolcu. Herkes onun defansif özelliğine dikkat çekebilir ama ilk paslarının olumlu olma yüzdesi oldukça fazla… İlginç bir bilgi vermek gerekirse yemeklerde acıyı çok fazla sever, belki sizin ülkenizin mutfağı da sanırım bu konuda uyumlu…”
Dil önemli değil istese takımın hepsi bilir. Bir insana organ nakli yaparsın, organ o insan için tamamen uygundur; ama bu organın tam verim ile çalışması için üç-dört ay beklersin. Bu oyuncu içinde beklemek gerekiyor. Sevilla maçına kadar tam kapasite olabileceğine inanmıyorum. He olurda çok iyi oynarsa o zaman burada rezil olmaya razıyım.![]()
Maldonado gelirseki büyük ihtimal geliyo, eminim yararlı olacaktır. Sağdan soldan okuduklarımdan şöyle bir anlam çıkardım oyun stili Aurelio'ya benziyor. Sahanın gizli kahramanı rolunu cok iyi yapıyor. FM diliyle ilk dokunuşlar, paslar çok iyimiş. En büyük artısı defansif yönü çok iyi. Stoper olarak oynadığı dahi oluyormuş. Ortasahayı toplarlar diye düşünüyorum. Aurelio da biraz rahatlayacaktır onun gelişi ile. Bakalım kumaşı kaliteliye benziyor uyum sürecini çabuk atlatırsa iş yapacaktır.
fener turnayı gözünden vurdu çok teknik bir oyuncu yararlı olacaktır mutlaka..
Fransa'yı bilmem ama İngiliz,İtalyan,İspanyol milli takımında oynayan oyuncuları yutdışına çıkarmak zordur.Çıktıkları zamanda Avrupa'da her zaman zirveye oynayan takımları tercih ederler Bayern bu sene Şamp liginde yok ama geçmiş başarıları onlara Toni,Ribery gibi oyuncuları getirdi.Yada Torres gibiler Liverpool gibi takımları tercih ediyorlar.Fransız milli takımında Anelka'yı aldık(ki onuda çağrılmadığı dönemde) çeşitli nedenlerle elimizde tutamadık.Lyon,Psv bu takımlarda İngiliz,İtalyan oyuncu alamıyor.
İnşallah Fenerbahçe'ye hayırlı bir transfer olur.Bence kaliteli bir oyuncu.
Xavi, Edmilson gibi oyuncularda alınabilinirdi. Sonuçta artık bunlar dönemlerini kapatıyorlar. Şuanda Fenerbahçe gibi Avrupa'da yer tutunmaya çalışan bu oyunlar Fenerbahçe'yi seçebilirler. Bu tip oyuncular bana göre tecrübesi ile Maldonado'dan daha yararlı olur. Belki yaşları ileri olduğu için bir iki yıl oynarlar ama o bir iki yılda hiç olmassa genç oynucularıma tecrübe aktararak yararlı bir transfer olmuş olur.
Mutlaka transfer gerekiyordu ve yapılacak her transferde aynı sorun olacaktı.. Ama Maldonado bu sorunu 1-2 maçta halledecektir emin ol
Xavi imkansız.. Edmilson yaşını doldurmuş artık eskisi gibi yararlı olmaz, orada oynayacak adamın okşması lazım sürekli.. Biraz sabret yargısız infaz yapma..
Last edited by Sheriff : 18.Ocak.2008 at 22:40
Fizik acidan o kadar iyi degil onu söyleyim. ama yinede iyi transfer
Maldonado DM pozisyonunda oynuyor. O bölgede Aurelio var. Bize forvet lazım. İyi transfer ama gereksiz.