Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
331 ile 360 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jigsaw
    Ayrıca şuanda bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'yi ASY'deki maç için daha avantajlı görüyorum. Çünkü gollü beraberlik Fenerbahçeye yarayacak golsüz beraberlik maçı uzatacak. Kısacası Galatasaray'ın mutlaka ve mutlaka galibiyete ihtiyacı var. Ama şu da bir gerçek ki eğer Fenerbahçe böyle oynarsa Galatasaray, Fenerbahçe'yi yener gibime geliyor.
    Benim gibi düşünen birisi çıktı. Fenerbahçe böyle oynar ise G.Saray o maçı alır; ama düşünmek lazım Fenerbahçe rövanşta böyle oynar mı? Bana göre gerekli dersleri çıkarıp öyle oynar. Bu yüzden takım oyunun sergiler ve bana göre turu geçebilir. Tabii büyük konuşmamak lazım...

Quote Originally Posted by Jigsaw
    Fenerbahçe'de ise Selçuk tek başına oynadı diyebilirim. Takımı tek başına sırtladı. Diğer hiçbir futbolcu hiçbir varlık gösteremedi.
    Selçuk hakkında söylediğine katılıyorum. Ama Volkan Demirel'i unutmamak lazım. Yaptığı kurtarışlar ile maça damgasını vuran diğer isim olarak görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Serkan bence Kézman Semih'in tırnağı olamaz. Dikkat ederseniz Semih oyundayken Alex daha rahat oynuyordu. Bence Kézman bir an önce gönderilmelidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih-Kezman olayında birazda Nobre-Anelka olayına benzer bir durum var. Alex hangi oyuncuyu daha çok seviyorsa onu daha çok besliyor. O oyuncu daha ön plana çıkıyor. Ben iddaa ediyorum Kezman, Anelka gibi başka bir takıma gidince performansını tekrar kat ve kat arttıracaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Semih 10 gün yok

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Semih Şentürk'ün MR'ı çekildi ve bacağında ödem olduğu tespit edildi. Lig TV'nin verdiği bilgiye göre golcü oyuncunun sahalardan 10 gün uzak kalacağı açıklandı.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçta kim ne kadar koştu?

FENERBAHÇE (81341 metre)
    Gökhan Gönül 9889
    Roberto Carlos 9285
    Alex De Souza 9070
    Selçuk Sahin 8632
    Mehmet Aurelio 8376
    Deivid De Souza 7302
    Uğur Boral 6162 (65 dk)
    Eduardo Luis De Souza 5826
    Mateja Kezman 5458 (54 dk)
    Diego Lugano 4667
    Semih Şentürk 4418 (38 dk)
    Gökcek Vederson 2256 (37 dk)

GALATASARAY (79325 metre)
    Arda Turan 9881
    Mehmet Topal 9237
    Serkan Çalık 8500
    Ümit Karan 7539
    Barış Özbek 7363
    Volkan Yaman 6892
    Emre Güngör 6738
    Uğur Uçar 6438
    Hakan Şükür 6043 (60 dk)
    Servet Çetin 5109
    Ayhan Akman 4306 (32 dk)
    Mehmet Güven 153 (2 dk)
    İsmail Bouzid 126 (2 dk)

Alex iyi koşmuş valla.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by DisCo View Post

FENERBAHÇE (81341 metre)
    Gökhan Gönül 9889
    Roberto Carlos 9285
    Alex De Souza 9070
    Selçuk Sahin 8632
    Mehmet Aurelio 8376
    Deivid De Souza 7302
    Uğur Boral 6162 (65 dk)
    Diego Lugano 4667

Arda Turan 9881
    Mehmet Topal 9237
    Serkan Çalık 8500
    Ümit Karan 7539
    Barış Özbek 7363
    Volkan Yaman 6892
    Emre Güngör 6738
    Uğur Uçar 6438
    Hakan Şükür 6043 (60 dk)
    Servet Çetin 5109
    Ayhan Akman 4306 (32 dk)
    Mehmet Güven 153 (2 dk)
    İsmail Bouzid 126 (2 dk)

Alex iyi koşmuş valla.
    Bakin Arda'ya... Begenmediginiz, kondisyonu yok dedinigiz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Galatasarayda kac tane yabanci vardi? 0...Fenerde? 8..

Gördügünüz gibi isler Türklerlede oluyor! Siz daha diyin Fener kötü oynadi, o yüzden mac böyle bitti..
    Şimdi burada bir düzeltme yapma ihtiyacı duydum. Fenerbahçe'li yöneticiler zaten Avrupa arenası için yabancı sınırlaması kalkmalı diyor. Gördüğünüz gibi Türkiye liginde 3 büyüklerin alt yapısı oynasa diğer takımlara fark atar. O açıdan Türk'tü yabancıydı demeyelim. Bizde yabancıları kenara çekip Türklerle oynamadık. Mecburiyetten böyle oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yusuf laf sokma, varsa diyecek birşeyin alıntı yapar dersin, tamam mı?

Ben dedim Semih oyunda olsak gol atardık diye ve hala da aynı şeyi söylüyorum. 36 dakika birşey yapmamış olması kalan 60 dakikada da birşey yapmayacağı anlamına gelmez.

Semih'in en azından topu ileride tutabilme özelliği var, Kezman ayağına gelen her topu eziyor. Galatasaray'ın bu şekilde devam edeceğini sanmıyorum, yabancılar gelince bu takım mutlaka bozulacak, daha mı iyi olacak yoksa daha mı kötü izleyip göreceğiz.

Lütfen ortamı germeyin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bütün yabacıların sözleşmesini şuan fesetse ne yorum yapardıız veya bir avrupa maçına bu kadro ile çıksa ne yorum yapardınız çok merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

maçta olan biri olarak seyir zevki az idi gs ın kazanacagı mactı fakat beraberlik istedi gibi geldi bana fener kötüydü umarım bu beraberlık aklını başlarına getirir rahatlık kötü oldu bu maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

G.Saraylı taraftarlara jest!
    Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi tribünlerde fair play rüzgarı esti. Fenerbahçeli yöneticiler G.Saraylı taraftarlara jest yaptı! Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'na takımlarını desteklemek için gelen 2 binin üzerindeki sarı kırmızılı taraftara çay ve su ikramı yapıldı.

Bunuda unutmayalım. Ancak bir ara Fener taraftarı küfür mü ediyordu. Sanki Lig tv tribün sesini kestide bana mı öyle geldi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yusuf galatasaray iyi oynarak değil , kapanarak fenerbahçeyi oynatmadı.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

FENERBAHÇE (81341 metre)
    Gökhan Gönül 9889
    Roberto Carlos 9285
    Alex De Souza 9070
    Selçuk Sahin 8632
    Mehmet Aurelio 8376
    Deivid De Souza 7302
    Uğur Boral 6162 (65 dk)
    Diego Lugano 4667

Arda Turan 9881
    Mehmet Topal 9237
    Serkan Çalık 8500
    Ümit Karan 7539
    Barış Özbek 7363
    Volkan Yaman 6892
    Emre Güngör 6738
    Uğur Uçar 6438
    Hakan Şükür 6043 (60 dk)
    Servet Çetin 5109
    Ayhan Akman 4306 (32 dk)
    Mehmet Güven 153 (2 dk)
    İsmail Bouzid 126 (2 dk)

Alex iyi koşmuş valla.
    Alex nasıl Selçuk'tan çok koştu ya,ilginç...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yapma, etme Eren ne diyorsun sen ? Kapanarak rakibi kilitlemek oyunu kontrol etmektir, kabak gibi ortada olan bir şeyi inkar etmeyin..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

G.Saraylı taraftarlara jest!
    Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi tribünlerde fair play rüzgarı esti. Fenerbahçeli yöneticiler G.Saraylı taraftarlara jest yaptı! Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'na takımlarını desteklemek için gelen 2 binin üzerindeki sarı kırmızılı taraftara çay ve su ikramı yapıldı.

Bunuda unutmayalım. Ancak bir ara Fener taraftarı küfür mü ediyordu. Sanki Lig tv tribün sesini kestide bana mı öyle geldi.
    Gördüğünüz gibi bu ikramlara sırf ölen kişi FENERBAHÇE'li diye küfür ederek cevap verdi galatasaray taraftarı.Nerden mi biliyorum? Gs tribününden gelen arkadaşıma sordum ve bu yanıtı aldım."Adam fenerliydi ondan susturmadılar bizi"..
    Ayrıca maçın sonuna doğru çok küfür oldu hemde gerçekten çok.Hem fenerbahçe 'ye hem galatasaray'a ceza kesilmeli bu küfür olayından.

Sonuçta oynatmadı demi kapansak bile 2 tane gol atabilme şansımız oldu.Sizin yüzde yüzlük bir gol pozisyonunuzu göremedim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hakeden bizdik ama olmadı.Fenerbahçe kötüydü üstünede biz oynatmayınca böyle oldu.Alex,Aurelio oynayıp oynamadıkları pek anlaşılmadı.Forvette Hakan Şükür yerine başkası olsaydı bir iki gol atardık.İkinci maçı alırız diye tahmin ediyorum.Bizim gençlerimizde iyiymiş İkinci maç sakatlarda iyileşir iyi oynayarak alırız maçı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Sonuçta oynatmadı demi kapansak bile 2 tane gol atabilme şansımız oldu.Sizin yüzde yüzlük bir gol pozisyonunuzu göremedim
    Alex'in iki tane pozisyonu var,
    -Mehmetin çıkardığı
    -Uzaktan şutu
    Ayrıca hakanın pozisyonu gibi , uğur boralın maçın başındaki şutu ve yine uğur boralın çaprazda kalecii ile karşı karşıya kalışı ama şut yerine topu tutmayı tercih edişide net pozisyon olarak sayılabilir.
    Fakat futbolda çok iyi bir oyun sergileyip rakip takımı domine etmek ile takım olarak kapanıp oyunu domine etmek arasında fark vardır.

Nesil
    2006

Sonuçta oynatmadılar. Kötü oynadık kabul ediyorum.

Gol pozisyonumuz var. Alex'in uzaktan şutu, Orkun'un üstüne geldi. Alex'in çektiği şutta Emre ayağını koydu. Koymasa o pozisyon goldü.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Demek ki yanlış duymamışım. Şuna değinmek istiyorum. Fenerbahçe seyircisi stadla modern oldu. Sahaya birşey atmıyor. Küfür etmiyor diyorlar. Baktığımızda işler iyi giderken kimse küfür etmez zaten. Bizi kandırmaktan vazgeçsinler. Bu bütün takımlar için geçerlidir. Galatasaray'la geçen sezon ki maçı hatırlarsınız. 5 maç ceza gelmişti. Galatasaray 3-0 yenseydi böyle mi olacaktı. Ne demek istediğimi umarım anlatabildim.

Birde şunu belirteyim. Gözle görünür şeyleri lütfen inkar etmeyelim. Hani bu bu olsa gol olurdu diyorsunuz. Vallahi güldüm. İşte Servet topu Barış'a verseydi, Barış havalandırıp Hakan indirseydi halamın bıyığı olsaydı amcam olurdu dediğimde ne kadar komikse sizin olmayan pozisyonların devamını kendiniz ekleyerek söylemeniz bir o kadar komiktir. Fenerbahçe'nin İlk kaleyi bulan şutu kaçıncı dakika bir ona bakalım.
    Last edited by DisCo : 04.Şubat.2008 at 00:42

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçtan önce Galatasaray'lılara maç oynanmadan 0-0 bitsin diye bir teklif yapılsaydı büyük ihtimal çoğu Galatasaraylı kabul ederdi.Fakat maçtan sonraki 0-0 lık sonuca sevinen tarafın Fenerbahçe tarafı olduğunu düşünüyorum..

Kuradan hemen sonra Fenerbahçe'nin rahat bir galibiyet alacağını düşünenlerdendim.Sonra düşündüğümde ise Fenerbahçe'nin karşısında her ne kadar bir çok eksiği olsada Galatasaray olduğunu,bu maçı öyle kolay kolay vermeyeceğinin farkına vardım.Ki bunun farkına varmamda çok sürmedi zaten.Bu artık herhalde hiç unutulmaz.Derbilerin favorisi olmaz.

Maçtan önce bir kaç mesajımda maçın kaderini Galatasaray'ın sergileyeceği performansın belirleyeceğini söylemiştim.Nitekim öylede oldu.Kalli onca eksiğe rağmen takımını çok iyi hazırlamış.Oynattığı oyunda Fenerbahçe'nin etkili olmasını engelledi.Burada Galatasaray'lı oyuncularında hakkını vermek lazım.Çok koştular,çok mücadele ettiler.Ümit Karan bile çok koştu..

Fenerbahçe'de ise hafiften bir rehavet olduğunu düşünsemde bence Fenerbahçe önceki maçlarına göre çok kötü oynamadı.Rakibi onlardan iyi oynayınca,onların oyununu bozunca etkisiz kaldılar.Lig maçında farkı kaçıran taraf,bu maçta pozisyona bile giremedi.Bunda Galatasaray'ın performansının etkili olduğunu ve Semih'in sakatlanmasının etkili olduğunu düşünüyorum.Semih olsa belki bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Galatasaray'ı cezalandırabilirdiler..

Bu maçta Galatasaray bulduğu pozisyonları değerlendirebilse mutlaka kazanacaktı ve çok çok avantajlı bir skor elde edecekti.Hakan Şükür'ün ve Arda'nın kaçırdığı goller maçı koparma şanslarıydı Galatasaray adına.Birde Lugano'nun gördüğü kırmızı kart pozisyonda Serkan o topu kurtarabilse önemli bir pozisyon olabilirdi.Öncelikle Hakan Şükür'ün pozisyonu değerlendirecem.Volkan orada çok güzel bir hamleyle Hakan'a kazandırdı.Hakan Şükür'de defansı arkasına alarak kaleye yöneldi.Arkadan Edu'nun alanını daraltması golü atmasını engelledi ama Hakan'da resmen topu Volkan'ın üstüne attı.Hafif havalandırsa iddia ediyorum %1000 goldü.Hakan Şükür gibi bir tecrübeli golcüye o vuruş yakışmadı açıkcası..Arda'nın pozisyonda ise topu çok güzel götürdü ama kaleye yaklaştığında topu sola çekmesi çok yanlıştı.Topu sola çekince pozisyon zora girdi ve golüde atamadı.Eğer topu sağa doğru taşısa ya Edu penaltı yapacaktı ya da Volkan penaltı yapacaktı.İkiside penaltı yapmasa bomboş kaleye topu yuvarlayacaktı.Tabii bunlar anlık kararlar oldukları için çokta eleştirmemek lazım..Fenerbahçe adına ise Alex'in ceza sahasında topla buluşup iyi yere vurduğu ama Emre'nin müthiş kademeye girdiği pozisyon maçı lehlerine çevirmek için müthiş bir şanstı ama bu şansı değerlendiremediler.Burada Alex'in daha fazla yapabileceği bir şey yoktu.ZAten bu pozisyonda en net pozisyonlarıydı..

Lafın özü bu maçtan kârlı çıkan taraf bence Fenerbahçe'dir.0-0 iyi bir skordur.Hele hele rakip galibiyeti kaçıran tarafsa.Ali Sami Yen'de gollü beraberlikler bile Fenerbahçe'nin işine gelecektir.O maç için şu an hiç bir öngörüde bulunamayacağım.Çok çok zor bir maç olacaktır..

Fırat Aydınus maçı iyi yönetti.Fazla bir hatası yoktu.Belki Servet-Semih pozisyonunda kırmızı kart çıkarabilirdi ama takdir hakkını sarıdan yana kullandı.O konuda pek eleştiremeyiz bence..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi tek tek pozisyon tartışmasına girmeyelim, burada Galatasaray'ın iyi oynadığını zaten hepimiz söylüyoruz.

Galatasaray iyi hazırlamış, Fenerbahçe'yi nasıl durduracağına iyi çalışmış. Kalli galibiyet istese bugün alırdı ama o da öncelikle kaybetmemeyi istedi. Gol pozisyonları olur, Alex'in şutuna Emre atlamasa belki golü bulmuştuk, oyunun genel anlamda oynanışına bakın.

Galatasaray Alexle takımın bağlantısını geçerek Fenerbahçe'yi etkisiz hale getirdi, yani ilk hedef olarak Fenerbahçe'yi kitlediler. Sonrasında da zaten oyuna hakim oldular ve pozisyonlar buldular. Fenerbahçe son 20 dakikaya girilirken toparlanmıştı, rakip sahada çoğalmaya başlamıştı.

Galatasaray iyi koştu, mücadele etti, istedi. Maçtan sonra 0-0'a bu kadar sevinmesi de beraberliği ne kadar istediklerini gösteriyor. Bu nedenle de tebriklerimizi gönderdik zaten.

Ayrıca bu küfür olayı çok çirkin, o nedenle taraftarın yaptığı bu çirkinliği burada daha fazla konuşmayalım, yaptıkları çirkinlik onlarım ayıbıdır, biz futbolu konuşalım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Alex'in iki tane pozisyonu var,
    -Mehmetin çıkardığı
    -Uzaktan şutu
    Ayrıca hakanın pozisyonu gibi , uğur boralın maçın başındaki şutu ve yine uğur boralın çaprazda kalecii ile karşı karşıya kalışı ama şut yerine topu tutmayı tercih edişide net pozisyon olarak sayılabilir.
    Fakat futbolda çok iyi bir oyun sergileyip rakip takımı domine etmek ile takım olarak kapanıp oyunu domine etmek arasında fark vardır.
    Bizim senin sözüne göre kapanmışız ki buna rağmen sizden daha fazla gollük pozisyonumuz var ama atamadık.Buldun mu da atıcaksın işte.Demekki "çok iyi bir oyun sergileyip rakip takımı domine etmek ile takım olarak kapanıp oyunu domine etmek arasında fark vardır" işte bu da GS'nin farkı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Demek ki yanlış duymamışım. Şuna değinmek istiyorum. Fenerbahçe seyircisi stadla modern oldu. Sahaya birşey atmıyor. Küfür etmiyor diyorlar. Baktığımızda işler iyi giderken kimse küfür etmez zaten. Bizi kandırmaktan vazgeçsinler. Bu bütün takımlar için geçerlidir. Galatasaray'la geçen sezon ki maçı hatırlarsınız. 5 maç ceza gelmişti. Galatasaray 3-0 yenseydi böyle mi olacaktı. Ne demek istediğimi umarım anlatabildim.
    durum biraz daha farklı,Fenerbahçe seyircisi gerçekten değişti ve diğer topluluklara göre tribünde çok daha sakinler.Ayrıca kötü giden hiç birşey yok? bir maç ile hemde BERABERE kaldığımız bir maç ile hiç yok..
    Küfür DERBI maçlarda engellenemez bunu hep söylerim...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kendi adıma söyLemeLiymki ;çok sıkıcı maç oLdu gittiğime pişman oLdum..
    yorumLarı az cok takip ettim şimdi türküaz seLam yoLLamış ; aLeyküm seLam..

Fenerbahce'nin rahat kazanacığını düşünüyordum,yıLLardır GaLatasaray maçLarında sürdürdüğümüz forma ve İBB Maçından sonraki Formumuza dayanarak,ancak bizim oyuncuLarın bu kadar kötü oLacağını tahmin etmemiştim.Deivid,Uğur,AueriLio teL teL döküldüLer Alex de pek birşey yapamadı,Semih de sakatLannca oLan oLdu.Zaten Semih sakatLanmasa biLe arkasındakiLer çaLşmadığı için bi etkisi oLmayacaktı.SeLçuk hariç..

Semih'e Servet in daLışı 'kasap' futboLcu tabirini hatrLattı bana..10 gün yokmuş.Yazık oLdu neyse...

GaLatasaray taraftarının maç öncesi ve maç başı ve hatta sonunda bazı ayıpLarı vardı.Çok misafirperverce karşıLanmaLarına rağmen yaptıkLarı yanLştı..

Fenerbahce bugun gaLibiyeti hiç haketmedi çok kötü oynaypda BeraberLk aLması da güzeL bişey cünkü yeniLebiLrdi Gs ise bana göre en iyi oyunLarından birini oynadı ve BeraberLk aLdı..

İkinci maç tam bi muaamma...Fenerbahce'nin ikinci maçta bu kadar kötü,GaLatasaray'ında bu kadar iyi oynacağı meçhuL ne oLur biLinmez ama Türkiye Kupası oLması sebebyLe ben ibreyi Gs den yana görüyorum İnş yanıLırım..

bakaLım 2.maç ne oLacak..
    Last edited by EreN : 04.Şubat.2008 at 00:49

Nesil
    2006

Bir derbide ilk kez bu kadar ünlü gördüm. Localar ünlü kişiler ile dolmuştu. Başta Şener Şen olmak üzere. Sinema dünyasının üstadı olan Şener Şen'in geldiği bir maçta. Aras Kargo sahibi ölümü için durulan saygı duruşunda yapılanları saygısız olarak karşılıyorum. Umarım yakında FB - GS taraftarı yanyana oturarak maç izleyecektir. Tabii baya bir zaman var bunun için.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bizim senin sözüne göre kapanmışız ki buna rağmen sizden daha fazla gollük pozisyonumuz var ama atamadık.Buldun mu da atıcaksın işte.Demekki "çok iyi bir oyun sergileyip rakip takımı domine etmek ile takım olarak kapanıp oyunu domine etmek arasında fark vardır" işte bu da GS'nin farkı
    Son sözümden ne anladığını merak ediyorum.Gs'nin farkı demişsin ama?.Ayrıca kontra atak futbolu her zaman daha etkilidir ve eğer karşında tam motive olamamış bir takım varsa ondan çok gol pozisyonu bulursun.Bu futbolun bir gerçeğidir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha neler. Nasıl kapanarak oluyor ??? Kapanan takım Arda ve Hakan ile karsı karsıya %100 llük gol pozisyonu, Ümit in müthiş şutu volkanın aynı guzellikte cıkarması, İlk yarıda serkan ın sutunu volkan ın cıkarması vsvs ataklar buluyor, ustun olan taraf oluyor ama rakibi kapanarak oynatmıyor ! ??

Mehmet Topal çok iyi oynadı... Orta sahada iyi mücadele etti, Milli formayı hakettigini gösterdi.

Arda her ne kadar karsı karsıya atamasa da cok kostu, mucadele etti . Hatta bazen saga gecim ugur boralı durdurmaya calişti..

İstekli bir GS vardı ve galibiyeti haketti. Olmadı ama sansszddık.. Rövans macında Takımımıza basarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eren kardeş, Galatasaray küçümsediğiniz kadrosuyla Fenerbahçe'yi etkisiz eleman haline getirdi. Sabahtandır herşeye bir kulp takma durumundasın. Şunu söylemek istiyorum. Galatasaray iyi oynadı tebrikler deyip sonrada her lafa bir bahane bulmak birbirine tezat düşüyor. İlla istatistik mi koyalım. Her pozisyonun görüntüsünü mü bırakalım. Ne bekliyorsunuz? Neyse herkese iyi geceler.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

beklemedğim derece de kötü oynadık.Zico yine tek forvet cıktı evinde oynuyorsun kazanman gerekıyor tek forvet baslıyorsun ve semıh cıkarsa ilerde kaybolması garanti bi kezman var ilhan parlak gibi bi genc yeteneğin var kadroya almıyorsun.İçerde dısarda 2 önliberyola oynuyorsun senın stoperlerın zaten iyi beklerın zaten iyi neden 2 önlibero neden?topu alıp ileriye tasıyacak bi kazımı neden almıyorsun oyuna neden?son haftalarda iyi oynayan kemale neden sans vermıyorsun?rakibin alexe odaklanıp onu bezdireceğini düşeniyormusun zico baska alternatifin yokmu ee zico.yıllardan sonra en kötü futbolumuzu oynattın.bize cok sey kattığın ortada ama bi geleneği yok ettin sen hem de vazgeçmediğin su sisteminden..ben 2 li forvet istiyorum pozisyon bulan,sut ceken gol pozisyonuna giren..bizim savunmamız zaten iyi onda sorun yok.bu kadar kızgınlığım yıllar sonra pozisyon bile bulamadan g.saraya mahkum olmaktan geliyor.bu arada g.saray iyi mücadele etti cok kostu,cok savastı.son sozumde servete yazık değil mi semihe..

Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon

Mesaj Yetkileri