Ben oyunu internetten indirmiştim. 8.02 yamasını da indirdim.Yamayı kurduktan sonra CD istemeye başladı. Ne yapacağım? Yardım ederseniz memnun olurum..
Ben oyunu internetten indirmiştim. 8.02 yamasını da indirdim.Yamayı kurduktan sonra CD istemeye başladı. Ne yapacağım? Yardım ederseniz memnun olurum..
C.rack istemek yasak.
arkadaşlar 8.0.2 güncelleştirmesini yükledim fakat oyun içine yansımıo 8.0.0 hala bi kaç arkadaş daha sormuş ama cewap werilmemiş lütfen birisi yardım edebilirmi 8.0.2 yi yüklemeden hemen hemen hiç bi yamayı kullanamıyorum yardım bekliyorum msn : [email protected]
İllegal içerik hakkında bilgi istemek yasaktır.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
arkadaşım emeğine sağlık ben oyuna yeni başladım ve bir problemim var yardım edersen sevinirim. bu yamayı nereye indireceğim ve bu yamadan önce 8.01 kurulu olması gereklimi şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
allah askına bırı bana yarıdımm etsıın yaa ındırıorm 8.0.2 yı oyunu kuruorm hersey tmm ok gırıorm oyuna gırınce korsana hayır falan dıo nasıl duzelteblırım acaba syden mı kaynaklanıo 8.0.1 i kurmadan 2 yı kurdum o yusdennn lkutfenn cabuk cvappp yasınn n oluurr !!!
bendeki oyunun versiyonu 8.0.0 bunu nasıl 8.0.2 yapabilirim??
beyler ben 8.0 kullanııorum 8.0.2 yi ındırdım dırek gecıs olabılırmı 8.0.1i indirmeme gerek warmı brde bu 8.0.2 nasıl kurulacak :S
Evet orijinal oyun almanız gerekiyor. Büyük kitapçılarda D&R veya Megavizyon gibi bulma şansınız var olmazsa internet üzerinden alabilirsiniz ya da Aral İthalat ile iletişime geçebilirsiniz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=67163
Linkten ulaşabilirsiniz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56632
Linke tıklayarak mevcut yamayı indirip yüklemeniz gerekmekte.
Orijinal oyun almalısınız. Eğer oyununuz kopya ise bunu almanız doğal. Forumlarımızda kopya oyun ile ilgili yardım vermiyoruz. Kurallarımızı okuyarak kopya oyun hakkında bilgilenebilirsiniz.
http://forum.turksportal.net/vb/show...?t=2358#c_rack
8.0.1 kurmanıza gerek yok. 8.0.2 yamasını -yukarıda linki var- indirirerek setup.exe uygulamasını çalıştırırsanız kendiliğinden yüklenecektir oldukça basit bir kurulumu var.
bana acil yardım lazım arkadaşlar ben 8.0.2 yamasını kuruyorum ancak turksportal masaüstü yazılımı 2008 den oyuna girmeme rağmen oyun dili ingilizce hatta farklı dilleri açmayı denememe rağmen yine ingilizce kalıo ne yaptım ne ettiysem fayda etmedi 2 gündür bununla uğraşıyorum bana yardımcı olun lütfen
8.0.2 versiyonunu yükledim ancak oyunu açtığım zaman oyun cdsini istiyor korsana hayır diyor şimdi ne yapıcam ?![]()
Bu iki oyuncunun profillerine bakarak ayni seviyede olduguna karar veriyorsaniz, oyuncularin pozisyona gore hangi ozelliklerinin onemli oldugu konusunda pek bilginiz yok demektir.
Yasin'in konsantrasyon 11, onsezi 12, kararlar 10, pozisyon alma 12, hiz ve hizlanma 12, top kapma 13
Song'un konsantrasyon 15, onsezi 16, kararlar 13, pozisyon alma 14, hiz ve hizlanma 14, top kapma 15
Bu ozelliklere bakinca goruyorsunuz ki Song'un ziplama ve guc disinda butun ozellikler Yasin'den daha kuvvetli.
Bir defans oyuncusu icin en onemli olan ozelliklerin zihinsel ozellikler oldugu bir ortamda, Song'un sadece mental ozellikleri iyi deyip, Song yeterli olmamis demek cok yanlis.
Editorunuz mevcut, istediginiz kadar abartabilirsiniz bir kac maclik performansina bakarak. 3 hafta sonra Mehmet Topal performans dusuklugu yasar ve takimdan kesilmesi gundeme gelirse bu sefer de cok abartili oldugunu soylemeniz mumkun tabii..M.Topal ise tam bir hayalkırıklığı...
Defans için zihinsel özelliğin gerekli olduğunu biliyorumBenim dediğim teknik özellikler , aynı abi defans için gerekli tüm özellikler neredeyse ! Song bu sonuçta Türkiye'de böyle bir defans oyuncusu mu var .. Markaj(14 , top kapma(15) kafa (13) Bu özellikler nedir Allah aşkına .. Benim dediğim Fb nin yedeğininde yedek defans oyuncusu bizim hatta Türkiye'nin en iyi defans oyuncusuyla eşit ..
Mehmet Topal'a gelince düşer diyorsunuz performansı , peki Deivid nedir ha hocam ? Adam 2 uzaktan gol attı diye 17 verilmiş bu özellik? Gs'ye gelince daha 1-2 haftalık iyi oldu düşücektir performansı ama Fb'ye gelince aksine ben bunu anlayamıyorum..
Gurhan'in oyunda cikan ozellikleri nedense veritabaninda verilen degerlerden daha yuksek. Oyun kodu sorunu. Veritabanina bakarak ayni yorumu yapmaniz mumkun olmayacaktir.
Ronaldinho'y Ronaldinho yapan teknik ozelliklerle birlikte fiziksel ozelliklerinin de saglam olmasi. Yani teknigini fiziksel ozellikleri sayesinde kullanabiliyor ve en ust seviyede kullanabiliyor.
Alex ise fiziksel ozellikleri zayif olan bir oyuncu. Fiziksel ozellikleri zayif oldugu icin de var olan teknigini kullanmasi zorlasiyor. Ozellikle tepesine bir adet fiziksel olarak guclu defansif orta saha oyuncusu koyarsaniz.
Bu nedenle de Ronaldinho dunya capinda oyuncu, Alex iyi bir oyuncu.
Oyunda Galatasaray kanatli sistemi az kullaniyor. Lincoln sakatlanmasa buyuk ihtimalle de kanatli sistem oldukca az kullanilacakti ve Arda/Lincoln degisimli oynayacakti veya tek forvet arkalarinda Lincoln/Arda oynayacakti. Maalesef oyunda Kalli 41212 dizilisinden ayrilip diger dizilislere pek ragbet etmiyor.
Last edited by perpetua : 15.Şubat.2008 at 02:13
Galatasaray hakkında, oyuncular hakkında bir eleştirin varsa ve FM 2009 için dikkate alınmasını istiyorsan, araştırmacıları ikna edebilecek şekilde(başta Ömer abi, bu konuda en bilgili kişi, ekip lideri ve Galatasaray Araştırmasını yapan kişi, ayrıca Galatasaraylıdır da.) açılan bölümde belirtirsen bizlere daha çok yardımda bulunursun. Buraya bu şekilde yazdığın mesajlarla eline birşey geçmez, yanlış düşündüklerin de düzelmez.
Galatasaray konusunda, oyunu bir müddet oynadıktan sonra gözüne çarpan yanlışları belirtebilirsin, emin ol yazdığın her mesaja, olumlu olumsuz mutlaka cevap verilecektir ama bu konuda değil, aşağıda;
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=391
Hayır gerekli değil.
Ayrıca korsan oyunlardan doğan sorunlar hakkında yardım istemek ve yardımda buunmak kesinlikle yasaktır. Bu konuda da çok katı bir tutumumuz vardır, bilginize.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
kayıtlı oyunların sadece maç motoruna etki ediyor...mesela 800 deki kornerden atılan her gol fauldü...ama 801 i kurdum artık tek tük çalınıyor kornerden olan gollere faul...kariyerimde bu arada 2019 yılındayım...
Erencim sana katılıyorum ve katıla katıla gülüyorum...arkadaşlar dahala neyi iddaa ediorlar anlamıyorum...o kadar yönetici tartışma alanı burası değil diyor...ama dinleyen yok...kardeşim kaç ay takımların tartışılma yerleri açık kaldı neden oraya gidip fikrini belirtmedin de çıktıktan sonra sokaktaki karı gibi car car ötüyorsun...sözüm meclisten dışarı...
hadi bazı yöneticiler fenerli diyelim...feneri super yapıolar...hiç mi galatasaraylı yönetici arkadaşımız yok ve gs yi inceleyen arkadaşın bir garezimi varki kötü yapsın...
yanlış hatırlamıyorsam inter bu sene tek mağlubiyetini bu sene fb den aldı...ve alex cambiasso ya öle bir çalım attıki adam popo üstü düştü...ondan sonra inanılmaz bir pas ve deivid akrobatik bir vuruş...ondan sonra alex cska maçında dk 8 inanılmaz bir fırsatçılık ve deplasman attığı kafa golü ile takım öne geçiyor...içerdeki cska maçında da beraberliği getirdiği attığı golü hatırlıyorsunuz sanırsam kaç kişiyi geçti ve inanılmaz vurdu...devre biterken uğur a attırdığı golüde hatırlarsınız o zaman...bunlar amatör küme maçları değildi sanırsam...
iide kafa atarken savunma hatasının ne önemi war...adam doğru yer alıp düzgün bir kafa vuruşu yapmış mı yapmış...çıkar artık şu at gözlüklerini be adam...:@
Arkadaşlar konunun nerede söylenmesi gerektiği belirtildi. Konu bitmiş gitmiş. Şimdi biz cevap veriyoruz diye suçlu olacağız ancak yönetici olmanın getirisiyle gelip burda birşeyler söylemek olmuyor.
Daha açıklayıcı nasıl olur bilmiyorum. Ben kendi adıma birşeyden bahsediyorum. Bana oyuncu özellikleri ile ilgili anlatımlar yapılıyor. Yahu bırakın kafa vuruşunu zıplamayı
Pasları çok iyi olan bir oyuncu normal bir oyuncudan aşağı seviyede olmuş. Bunlar genelde de Galatasarayda gerçekleşmiş. Bunu bilmek için çok şey öğrenmeye gerek yok izliyoruz ve pas durumunu görebiliyoruz. Gene Konfüçyus'tan bir laf gelmesin şimdi. Abooo takılıyorum kızma
Ya Galatasaray araştırmacısı doğru değerleri giriyor. Diğer araştırmacılar abartıyor. Yada diğer araştırmacılar doğru değerleri giriyor. Galatasaray araştırmacısında bir problem var.
Anlatabildim mi bilmiyorum?
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
En yenisi yok 3 ağustosun olanı var oda güncelleme bölümünde
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved