Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 360 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

Hybrid View

Ben oyunu internetten indirmiştim. 8.02 yamasını da indirdim.Yamayı kurduktan sonra CD istemeye başladı. Ne yapacağım? Yardım ederseniz memnun olurum..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

C.rack istemek yasak.

Default yardım..

arkadaşlar 8.0.2 güncelleştirmesini yükledim fakat oyun içine yansımıo 8.0.0 hala bi kaç arkadaş daha sormuş ama cewap werilmemiş lütfen birisi yardım edebilirmi 8.0.2 yi yüklemeden hemen hemen hiç bi yamayı kullanamıyorum yardım bekliyorum msn : [email protected]

Nesil
    2007
    Yer
    .

İllegal içerik hakkında bilgi istemek yasaktır.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

arkadaşım emeğine sağlık ben oyuna yeni başladım ve bir problemim var yardım edersen sevinirim. bu yamayı nereye indireceğim ve bu yamadan önce 8.01 kurulu olması gereklimi şimdiden teşekkürler kolay gelsin.

Quote Originally Posted by reisreis View Post
    arkadaşım emeğine sağlık ben oyuna yeni başladım ve bir problemim var yardım edersen sevinirim. bu yamayı nereye indireceğim ve bu yamadan önce 8.01 kurulu olması gereklimi şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
    evet yüklemeyi başardım fakat cd istiyor arkadaşlara yazdığın gibi sanırım orjinal cd lazım o zaman şöyle bir yardımda bulunsan bu cd yi nerden temin edebilirim nereye sorduysam orjinal cd sini bulamadım

allah askına bırı bana yarıdımm etsıın yaa ındırıorm 8.0.2 yı oyunu kuruorm hersey tmm ok gırıorm oyuna gırınce korsana hayır falan dıo nasıl duzelteblırım acaba syden mı kaynaklanıo 8.0.1 i kurmadan 2 yı kurdum o yusdennn lkutfenn cabuk cvappp yasınn n oluurr !!!

bendeki oyunun versiyonu 8.0.0 bunu nasıl 8.0.2 yapabilirim??

beyler ben 8.0 kullanııorum 8.0.2 yi ındırdım dırek gecıs olabılırmı 8.0.1i indirmeme gerek warmı brde bu 8.0.2 nasıl kurulacak :S

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by reisreis View Post
    evet yüklemeyi başardım fakat cd istiyor arkadaşlara yazdığın gibi sanırım orjinal cd lazım o zaman şöyle bir yardımda bulunsan bu cd yi nerden temin edebilirim nereye sorduysam orjinal cd sini bulamadım
    Evet orijinal oyun almanız gerekiyor. Büyük kitapçılarda D&R veya Megavizyon gibi bulma şansınız var olmazsa internet üzerinden alabilirsiniz ya da Aral İthalat ile iletişime geçebilirsiniz.

Quote Originally Posted by 5437680 View Post
    merhaba arkadaşlar fm 2008 in türkçe yamasını nerede bulabilirim biri bananyardımcı olsun
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=67163

Linkten ulaşabilirsiniz.

Quote Originally Posted by serkan korkmaz View Post
    bendeki oyunun versiyonu 8.0.0 bunu nasıl 8.0.2 yapabilirim??
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56632

Linke tıklayarak mevcut yamayı indirip yüklemeniz gerekmekte.

Quote Originally Posted by leofranco61 View Post
    allah askına bırı bana yarıdımm etsıın yaa ındırıorm 8.0.2 yı oyunu kuruorm hersey tmm ok gırıorm oyuna gırınce korsana hayır falan dıo nasıl duzelteblırım acaba syden mı kaynaklanıo 8.0.1 i kurmadan 2 yı kurdum o yusdennn lkutfenn cabuk cvappp yasınn n oluurr !!!
    Orijinal oyun almalısınız. Eğer oyununuz kopya ise bunu almanız doğal. Forumlarımızda kopya oyun ile ilgili yardım vermiyoruz. Kurallarımızı okuyarak kopya oyun hakkında bilgilenebilirsiniz.

http://forum.turksportal.net/vb/show...?t=2358#c_rack

Quote Originally Posted by casatura View Post
    beyler ben 8.0 kullanııorum 8.0.2 yi ındırdım dırek gecıs olabılırmı 8.0.1i indirmeme gerek warmı brde bu 8.0.2 nasıl kurulacak :S
    8.0.1 kurmanıza gerek yok. 8.0.2 yamasını -yukarıda linki var- indirirerek setup.exe uygulamasını çalıştırırsanız kendiliğinden yüklenecektir oldukça basit bir kurulumu var.

bana acil yardım lazım arkadaşlar ben 8.0.2 yamasını kuruyorum ancak turksportal masaüstü yazılımı 2008 den oyuna girmeme rağmen oyun dili ingilizce hatta farklı dilleri açmayı denememe rağmen yine ingilizce kalıo ne yaptım ne ettiysem fayda etmedi 2 gündür bununla uğraşıyorum bana yardımcı olun lütfen

8.0.2 versiyonunu yükledim ancak oyunu açtığım zaman oyun cdsini istiyor korsana hayır diyor şimdi ne yapıcam ?

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Henry'me ne yapmışlar ya Servet çok kötü olmuş son maçlarda sahaya yüreğini koyan oyuncularımız var ama artı yok eksi var :s Mehmet Topal ne olmuş valla şaşırdım bi umut baktıktan sonra beklediğim gibi değil Galatasaray'ım ...
    Ne bekliyordunuz ki.. Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki Nesta' dan Vieira'dan, Messi'den bahsediyorsunuz

Nesil
    2003

Peki hocam FBde bi forma şansı bulamayan oyuncuya bakalım örneğin Yasin Çakmak .. Birde Galatasaray ve Kamerun'un vazgeçilmezi Song .. İkisini kıyasladığımızda Yasin çakmak Song'dan daha iyi (!) Böyle bir şey nasıl olur ya Song'un sadece yaşının getirmiş olduğu mental özellikleri daha iyi . Bu nedir peki ?
    Bu iki oyuncunun profillerine bakarak ayni seviyede olduguna karar veriyorsaniz, oyuncularin pozisyona gore hangi ozelliklerinin onemli oldugu konusunda pek bilginiz yok demektir.

Yasin'in konsantrasyon 11, onsezi 12, kararlar 10, pozisyon alma 12, hiz ve hizlanma 12, top kapma 13
    Song'un konsantrasyon 15, onsezi 16, kararlar 13, pozisyon alma 14, hiz ve hizlanma 14, top kapma 15

Bu ozelliklere bakinca goruyorsunuz ki Song'un ziplama ve guc disinda butun ozellikler Yasin'den daha kuvvetli.

Bir defans oyuncusu icin en onemli olan ozelliklerin zihinsel ozellikler oldugu bir ortamda, Song'un sadece mental ozellikleri iyi deyip, Song yeterli olmamis demek cok yanlis.

M.Topal ise tam bir hayalkırıklığı...
    Editorunuz mevcut, istediginiz kadar abartabilirsiniz bir kac maclik performansina bakarak. 3 hafta sonra Mehmet Topal performans dusuklugu yasar ve takimdan kesilmesi gundeme gelirse bu sefer de cok abartili oldugunu soylemeniz mumkun tabii..

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu iki oyuncunun profillerine bakarak ayni seviyede olduguna karar veriyorsaniz, oyuncularin pozisyona gore hangi ozelliklerinin onemli oldugu konusunda pek bilginiz yok demektir.

Yasin'in konsantrasyon 11, onsezi 12, kararlar 10, pozisyon alma 12, hiz ve hizlanma 12, top kapma 13
    Song'un konsantrasyon 15, onsezi 16, kararlar 13, pozisyon alma 14, hiz ve hizlanma 14, top kapma 15

Bu ozelliklere bakinca goruyorsunuz ki Song'un ziplama ve guc disinda butun ozellikler Yasin'den daha kuvvetli.

Bir defans oyuncusu icin en onemli olan ozelliklerin zihinsel ozellikler oldugu bir ortamda, Song'un sadece mental ozellikleri iyi deyip, Song yeterli olmamis demek cok yanlis.

Editorunuz mevcut, istediginiz kadar abartabilirsiniz bir kac maclik performansina bakarak. 3 hafta sonra Mehmet Topal performans dusuklugu yasar ve takimdan kesilmesi gundeme gelirse bu sefer de cok abartili oldugunu soylemeniz mumkun tabii..
    Defans için zihinsel özelliğin gerekli olduğunu biliyorum Benim dediğim teknik özellikler , aynı abi defans için gerekli tüm özellikler neredeyse ! Song bu sonuçta Türkiye'de böyle bir defans oyuncusu mu var .. Markaj(14 , top kapma(15) kafa (13) Bu özellikler nedir Allah aşkına .. Benim dediğim Fb nin yedeğininde yedek defans oyuncusu bizim hatta Türkiye'nin en iyi defans oyuncusuyla eşit ..

Mehmet Topal'a gelince düşer diyorsunuz performansı , peki Deivid nedir ha hocam ? Adam 2 uzaktan gol attı diye 17 verilmiş bu özellik? Gs'ye gelince daha 1-2 haftalık iyi oldu düşücektir performansı ama Fb'ye gelince aksine ben bunu anlayamıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Defans için zihinsel özelliğin gerekli olduğunu biliyorum Benim dediğim teknik özellikler , aynı abi defans için gerekli tüm özellikler neredeyse ! Song bu sonuçta Türkiye'de böyle bir defans oyuncusu mu var .. Markaj(14 , top kapma(15) kafa (13) Bu özellikler nedir Allah aşkına .. Benim dediğim Fb nin yedeğininde yedek defans oyuncusu bizim hatta Türkiye'nin en iyi defans oyuncusuyla eşit ..

Mehmet Topal'a gelince düşer diyorsunuz performansı , peki Deivid nedir ha hocam ? Adam 2 uzaktan gol attı diye 17 verilmiş bu özellik? Gs'ye gelince daha 1-2 haftalık iyi oldu düşücektir performansı ama Fb'ye gelince aksine ben bunu anlayamıyorum..

Açıklama yapıldı oyuncular sezon başında asıl potansiyelinde değil, sezon içerisinde oynadığı müddetçe Song gerçek potansiyeline erişecektir. Bu kadar büyütmeyelim bence. Diğer oyuncularda öyle yapılmış sanırım.
    (/s)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    eger böylese...artik yuhmu diyim ne diyim bilmiyorum.. Alex yine tam bir komedi.. oyunun en iyilerin icindeki AMC olmus..
    Alex'in oldukca gercekci yapildigini oldugunu dusunuyorum. Hiz ve hizlanmasi, ayrica fiziksel gucu zayif, ancak oyunun teknik ve zihinsel yonlerinde cok iyi bir oyuncu.

Vallaaa Bravo... Gürsöy Gürhan Arda'dan daha iyi..
    Hangi konuda?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Alex'in oldukca gercekci yapildigini oldugunu dusunuyorum. Hiz ve hizlanmasi, ayrica fiziksel gucu zayif, ancak oyunun teknik ve zihinsel yonlerinde cok iyi bir oyuncu.

Hangi konuda?
    Ömer abi. Alex böyle Ronaldinho kadar iyi olmus, eger böyle olsaydi Türkiye liginde bulunmazdi..

Gürhan Gürsöy hic bi varlik göstermeden bu kadar iyise..

Nesil
    2003

Ömer abi. Alex böyle Ronaldinho kadar iyi olmus, eger böyle olsaydi Türkiye liginde bulunmazdi..

Gürhan Gürsöy hic bi varlik göstermeden bu kadar iyise..
    Gurhan'in oyunda cikan ozellikleri nedense veritabaninda verilen degerlerden daha yuksek. Oyun kodu sorunu. Veritabanina bakarak ayni yorumu yapmaniz mumkun olmayacaktir.

Ronaldinho'y Ronaldinho yapan teknik ozelliklerle birlikte fiziksel ozelliklerinin de saglam olmasi. Yani teknigini fiziksel ozellikleri sayesinde kullanabiliyor ve en ust seviyede kullanabiliyor.

Alex ise fiziksel ozellikleri zayif olan bir oyuncu. Fiziksel ozellikleri zayif oldugu icin de var olan teknigini kullanmasi zorlasiyor. Ozellikle tepesine bir adet fiziksel olarak guclu defansif orta saha oyuncusu koyarsaniz.

Bu nedenle de Ronaldinho dunya capinda oyuncu, Alex iyi bir oyuncu.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Valla oyunu hatasıyla sevabıyla oynayacagız Daha önce ssöledim üstünde durulmadı, Linderoth sakat degil oyunda
    Niye sakat olsun? GS´ye gelirken sakatmiydi ki? Sezon basladiktan sonra sakatlandi ve oyun 2007 Temmuz´da basliyor. Yani gelecekte olacak bir sakatligi eklemek yanlis olur. Ozaman herkes Linderoth´u oyunda hemen satar. Su anki durum dogrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O zaten ayrı bi olay Ha birde transferler var :S Yahu sezon başında Barusso , Maldonado , Gordon vsvs bunlar bizim takımlarımızda mıydı ? Böyle bir şeyi ilk defa FM08'de görüyorum ben .. Sezon başında bu transferler mi vardı Transfer tarihlerini ilk dönemin sonu olarak ayarlanabilirdi diye düşünüyorum ben.
    Bu her sene böyleolmuştur, şubatta çıkan yamada ara döemde yapılan transferler olur ve sezon başından beri takımda bulunurlar. Geçmiş serilerde de böyleydi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

O zaten ayrı bi olay Ha birde transferler var :S Yahu sezon başında Barusso , Maldonado , Gordon vsvs bunlar bizim takımlarımızda mıydı ? Böyle bir şeyi ilk defa FM08'de görüyorum ben .. Sezon başında bu transferler mi vardı Transfer tarihlerini ilk dönemin sonu olarak ayarlanabilirdi diye düşünüyorum ben.

Hayir, simdiye kadar hep böyle olmusutur ve uygulama dogru.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Arda benim gözüme de düşük gibi geldi. Mustafanın ss lerde de arda pek tercih edilmeemiş.
    Oyunda Galatasaray kanatli sistemi az kullaniyor. Lincoln sakatlanmasa buyuk ihtimalle de kanatli sistem oldukca az kullanilacakti ve Arda/Lincoln degisimli oynayacakti veya tek forvet arkalarinda Lincoln/Arda oynayacakti. Maalesef oyunda Kalli 41212 dizilisinden ayrilip diger dizilislere pek ragbet etmiyor.

Nesil
    2003

burada Hüseyin Cimsir'e bi bakin.. fiaskonun önde geleni..
    Bir de editor'den goz atip, hemen hemen butun ozelliklerinin oyunda 2 puan daha yukarida ciktigina dikkat edin.

SI Games'in hatasi
    Last edited by perpetua : 15.Şubat.2008 at 02:13

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Yani diğer dünyaca ünlü futbolxuların özellikjleri düşerken fenerbahcedeki bu yükseliş niye?Gürhan bile ardadan daha iyi olmuşki bunu görmek için taraftar olmaya gerek yok.Adam 2 maç koşmadı diye fiziksel özellikleri carrusca kadar kötü olmuş çalışma oranı 10 komik H.cimşirle pas 14 arda 12 Arda maçlarında en az 5 top kapma ile oynuyor alex ne zaman defansa yardım etmiş çalışma oranı aynı?.Alex kafa 15 sanki yıllardır bu adam kafa golü atıyor.Sıçramayla ilgili bi diyeceksiniz ama yinede etmez.Alexi geçtim artık onunda abartıldığına alıştık bi şey demiycem.Arda oyunda kadroya giremiyor
    Türkiye ligine göre yıldız sayılan oyuncu tsl kalburustü oyuncularla aynı ca sahip
    M.topuz 25 yaşında pa ardadan fazla.M.topuz bu yaştan sonra daha ne kadar gelişebilir?Gs le oynamaya kalksak kadro baştan aşağı değişecek kaleye mutlaka adam sağ bek stoper sol açık(hemde arda varken vede forvet.Düşürülmesi gereken varsa sabridir.H.balta bana kalırsa abartılmış inanın v.yaman, h.baltadan çok daha yetenekli bi oyuncu.Bunu son iki gs maçını izleyen görür zaten.H.balta düz bi solbek sadece.Songu afrika kupasındaki hatadan dolayı düşürdünüz bilemiyorum bence song türkiyede bulunan en iyi stoper ama oyunda yerine e.güngör oynuyor .U.uçarı yükselmeniz gerekmezdi iyidi ama onuda düşürmüşsünüz.
    Servetin top kapması 13 tam bir komedi Servet ligde açık ara en çok top kapan oyuncu yazık! Edu bana göre song kadar iyi bir futbolcu değil ama oyunda 3x song=edu.Eduyada kabul öyle olsun ama song düşeseydi.Song deniz barış kadar top kapma yeteneğide yok zaten.Afrika kupasına gitmese takımın en istikrarlı ismiydi.30 yaşına gelmiş aurelio o özellikleri artırılıyor.Bugün milli takımda aurelio yerine oynaması gerektiği konuşulan M.topal da hiç bir gelişme yok düşüş var.2maçlık adam diyeceğiniz şimdi gürhan kaç maç oynadı acaba S.çalık bahsetmeye gerek yok yerin dibine girmiş.İ.parlak -9 pa almış ve dünya çapında oyuncu olacak bence skandal : ).Şimdi gene diyeceksiniz şans bulamıyo bulsa geleceğin henrysi olur zaten katılıyorum Tello deniz aurelio artarken nonda nın iyileştirme yerine düşürülmesi çok saçma.Bence gs kesinlikle ve kesinlikle iyi analiz edilmemiş.Ben 2007 den beri fm oynuyorum çıkarılan yamalardan şuana kadar hiç bir şikayetim yok sayılırdı zaten yazmadımda.Bizim derdimiz onun öyle olması felan değil,eşit olarak takımların değerlendirilmemes.Başında yazığım gibi diğer dünyaca ünlü futbolcuların özellikjleri düşerken fenerbahcedeki bu yükseliş niye?
    Galatasaray hakkında, oyuncular hakkında bir eleştirin varsa ve FM 2009 için dikkate alınmasını istiyorsan, araştırmacıları ikna edebilecek şekilde(başta Ömer abi, bu konuda en bilgili kişi, ekip lideri ve Galatasaray Araştırmasını yapan kişi, ayrıca Galatasaraylıdır da.) açılan bölümde belirtirsen bizlere daha çok yardımda bulunursun. Buraya bu şekilde yazdığın mesajlarla eline birşey geçmez, yanlış düşündüklerin de düzelmez.

Galatasaray konusunda, oyunu bir müddet oynadıktan sonra gözüne çarpan yanlışları belirtebilirsin, emin ol yazdığın her mesaja, olumlu olumsuz mutlaka cevap verilecektir ama bu konuda değil, aşağıda;

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=391

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    bunu 801 yüklü olmadan yüklersek çalışırmı
    Hayır gerekli değil.

Ayrıca korsan oyunlardan doğan sorunlar hakkında yardım istemek ve yardımda buunmak kesinlikle yasaktır. Bu konuda da çok katı bir tutumumuz vardır, bilginize.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu yamalar, yanlış hatırlamıyorsam kayıtlı oyunlarda geçerli olmuyor. Aslında bununla ilgili bir çalışma yapılamaz mı? Onca yıllık kariyeri bitir yeni bir tane aç. Gerçi bitirmeden de devam edebiliriz ama birden fazla kariyer açmayı sevmiyorum.
    kayıtlı oyunların sadece maç motoruna etki ediyor...mesela 800 deki kornerden atılan her gol fauldü...ama 801 i kurdum artık tek tük çalınıyor kornerden olan gollere faul...kariyerimde bu arada 2019 yılındayım...

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Arkadaşlar şimdi deivid ve ALEX duymuş olacak ki eleştirilerinizi şu an ki rize maçında yaptıklarını görelim ;
    Alex ilk gol asist >
    Deivid kafasıyla mükkemmel bir vuruş ile ters köşeye topu gönderdi ve GOL.
    Alex ikinci golde milimetrik bir pas attı hemde tam orta sahanın orta noktasından.
    Alex üçüncü golde gökhan gönül'e çıkardığı topa dikkat edelim.
    Lütfen bu pozisyonları iyice inceleyin.
    Cengiz abi ne kadarda güzel yapmış puanlamaları şu an maçı izlerken anlıyorum!
    Öyle normal paslarda değil hani alex'inkiler dikkatinizi çekerim kesinlikle izleyin!
    Erencim sana katılıyorum ve katıla katıla gülüyorum...arkadaşlar dahala neyi iddaa ediorlar anlamıyorum...o kadar yönetici tartışma alanı burası değil diyor...ama dinleyen yok...kardeşim kaç ay takımların tartışılma yerleri açık kaldı neden oraya gidip fikrini belirtmedin de çıktıktan sonra sokaktaki karı gibi car car ötüyorsun...sözüm meclisten dışarı...hadi bazı yöneticiler fenerli diyelim...feneri super yapıolar...hiç mi galatasaraylı yönetici arkadaşımız yok ve gs yi inceleyen arkadaşın bir garezimi varki kötü yapsın...

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Rizespor karşısında bunları yapamayacaksa Alex'in Alex'liği kalır mıydı ?
    yanlış hatırlamıyorsam inter bu sene tek mağlubiyetini bu sene fb den aldı...ve alex cambiasso ya öle bir çalım attıki adam popo üstü düştü...ondan sonra inanılmaz bir pas ve deivid akrobatik bir vuruş...ondan sonra alex cska maçında dk 8 inanılmaz bir fırsatçılık ve deplasman attığı kafa golü ile takım öne geçiyor...içerdeki cska maçında da beraberliği getirdiği attığı golü hatırlıyorsunuz sanırsam kaç kişiyi geçti ve inanılmaz vurdu...devre biterken uğur a attırdığı golüde hatırlarsınız o zaman...bunlar amatör küme maçları değildi sanırsam...

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Devidin kafa vuruşunu bu kadar şişiriyosunuz ya şaşıyorum göz var nizam var.Ayrıca inanılmaz kötü bir rize var yenilen gollerin hepsi dehşet savunma hatası.Sonra konu sadece alex değil.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca kalecide tam bir kumbara..
    iide kafa atarken savunma hatasının ne önemi war...adam doğru yer alıp düzgün bir kafa vuruşu yapmış mı yapmış...çıkar artık şu at gözlüklerini be adam...:@

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar konunun nerede söylenmesi gerektiği belirtildi. Konu bitmiş gitmiş. Şimdi biz cevap veriyoruz diye suçlu olacağız ancak yönetici olmanın getirisiyle gelip burda birşeyler söylemek olmuyor.

Daha açıklayıcı nasıl olur bilmiyorum. Ben kendi adıma birşeyden bahsediyorum. Bana oyuncu özellikleri ile ilgili anlatımlar yapılıyor. Yahu bırakın kafa vuruşunu zıplamayı

Pasları çok iyi olan bir oyuncu normal bir oyuncudan aşağı seviyede olmuş. Bunlar genelde de Galatasarayda gerçekleşmiş. Bunu bilmek için çok şey öğrenmeye gerek yok izliyoruz ve pas durumunu görebiliyoruz. Gene Konfüçyus'tan bir laf gelmesin şimdi. Abooo takılıyorum kızma

Ya Galatasaray araştırmacısı doğru değerleri giriyor. Diğer araştırmacılar abartıyor. Yada diğer araştırmacılar doğru değerleri giriyor. Galatasaray araştırmacısında bir problem var.

Anlatabildim mi bilmiyorum?

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by weber1907 View Post
    ya nereye kurcaz bu yamayı
    Sen patch install dosyasını çalıştırınca o otomatik olarak kuracak zaten.
    Quote Originally Posted by sinop View Post
    ama girdim cd istiyo bende cd var takıyorum oluyo am abunun biçaresi yokmu cdyi takmak uraşmak zor oluyo
    Sorunun elindeki cd nin orjinal olmamasından kaynaklanıyor.Turksportal forumlarında illegal içerik hakkında bilgi istemek yasaktır.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

En yenisi yok 3 ağustosun olanı var oda güncelleme bölümünde
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri