Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 354 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Maç için söylenecek bişey yok,Allahtan dün siteye girmedim çünkü sinirime hakim olamayıp okur grubuna alınırdım kesin.

Yenildik evet ama biz takımımızla gurur duyuyoruz 9 kişiyle bu kadar mücadele ettik bu kadar oldu.Artık önümüzde lig ve Avrupa var,Türkiye kupasından daha büyük hedefler bunlara konsantre olmamız lazım.

Dün Fenerbahçe taraftarı büyüklüğünü gösterdi elenmemize rağmen bütün takımı çağırdı oynayan oynamayan herkesi tek tek çağırıp moral verdi helal olsun size işte Fenerbahçe taraftarı bu.

walla macın tartışmasını yapmayacagım sadece ümit karanı değinmek istiyorum hakana attıgı o pas ümit karanın bence avrupada dünyada eş benzeri olmayan bir pas ümit ligin 2.yarısında büyük değişim yaşamaya başladı her yere koşuyo basıyo bi ara sağdan deivid giderken koştu topa kayarak müdahale etti 2.gol zaten tam bir usta işi tek vuruş dengesi bozulmuştu ona rağmen sol ayagıyla konya macındaki gibi galatasarayı büyük sevinç yaşatan futbolcu oldu euro 2008'de kesinlikle olması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aysem View Post
    walla macın tartışmasını yapmayacagım sadece ümit karanı değinmek istiyorum hakana attıgı o pas ümit karanın bence avrupada dünyada eş benzeri olmayan bir pas ümit ligin 2.yarısında büyük değişim yaşamaya başladı her yere koşuyo basıyo bi ara sağdan deivid giderken koştu topa kayarak müdahale etti 2.gol zaten tam bir usta işi tek vuruş dengesi bozulmuştu ona rağmen sol ayagıyla konya macındaki gibi galatasarayı büyük sevinç yaşatan futbolcu oldu euro 2008'de kesinlikle olması lazım

Katılıyorum. Ümit in verdigi pas da attığı gol de muhtesemdi. Fatih Terim bunu görmeli ki görüyordur zaten. Ümit zaten cok farklı bir oyuncu her attığı gol jeneriklik ama bazen de cok basit golleri kacırıyor (: Ama sahip oldugumuz Yıldız ismin farkındayız ve O'nu seviyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

nedense herkez hakemi konuşuyor oynanan oyuna kimse bakmıyor fenerbahçenin gol dişinda bir tane pozizyonu yok topla oynayan pozizyon bulan takım bizdık o yüzden bu maçı hakettiğimizi düşünüyorum.

5. Default

İşte Kral Hakan Şükürün golü.....

Aykutun gol sevinci....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

10 kişiyiz buna rağmen çift forvet oynuyoruz. Batman'in yerine ortasahaya bir adam almalı Zico, geç olmadan..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yazıklar olsun böyle hakeme. 2. topun çıkmasını bekleyen adama süreyi geçiriyor diye sarı verdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakeme helal olsun ki Fenerbahçelilere yenilme sebebiyeti verdi.

Yenilginin moral bozukluğu üstünüzde galiba. Bu hakem maçı katletti. Ne Fener nede Galatasaray ile ilgisi yok.

Çoğu kartlarında haklıydı. Lugano gibi

Çoğu kartlarında saçmaladı ama adil davrandı. Tacı atarken top değiştiren Volkan'a bir sarı ve topu almayıp önündeki topu alan Gökhan'a bir sarı.

Tamamen saçmaladığı kartlar var ki sayamadım.

Maça gelince Galatasaray tempo yaparsa farka gider dedim. Ancak çekingen oynayınca Fenerbahçe etkili olmaya başladı ve golüde buldu. Ümit Karan'ın adını 2. yarı başlarken 71. dakikada duydum. Ama son noktayı iyi koydu. Volkan'a gelince yahu sen ne istiyorsun adamdan o kovalıyor Lincoln kaçıyor. Komediydi ancak Volkan sinirlerine hakim olamayacaksa bıraksın bu oyunu. Eminim ki federasyondan yarım maç ceza gelecektir.

Maçı katleden bir hakem 2. yarı kötü oynayan Galatasaray, doğru hamleler yapan Zico, saçmalayan Kalli derken turu atlamamız tek tesellimiz oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kartı oLan gösteriyo Ne diyeLim. Tebrik ederiz

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Beyler bırakın bu hakem muhabbetini. Biz kaybetseydik turu, ilk yarıda ki bombaları sayacaktık. Herkesin bahanesi hazır zaten. Zico'da kabahat arayın birazda olmaz mı ?
    Doğru..Zico Sahaya çıkıp kendisi oynamalıydı dimi?Hatalıydı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    Sonuna Kadar Hakettik.... Kırmızı KArtların Hepisde Doğruydu
    Lugano'nun ikinci sarı kartında olayı izah etmeye çalıştı ama olan olmuşt onu geçiyorum, ik sarı kart sence sarı kartmıydı? Eğer o sarı kartsa 90 dakika bitmeden hükmen yenilmemiz lazımdı.

Gökhan'ın ikinci sarı kartı sence doğrumu? Onada doğru diyorsan hiç birşey demiyorum susuyorum.

Volkanı tahrik eden Lincoln'un davranışı ne kadar doğru? Telefonla görüştüğüm arkadaşımın dediğine göre golden sonra oh çekmiş! TV'de yeterince göremedim ama Volkanı o kadar çıldırttığına göre muhakkak birşey olması gerekli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

arkadaşlar 3 kırmızı karta şok oluyosunuz nasıl oluyor anlamıyorum

1-Lugano hakemi protestodan sarı kart DOĞRU KARAR
    2-Gökhan gönül maçı yavaşlattı dedi hakem bende yanlış karar
    3-Volkanın yaptığı insanlık dışı hareket 5 maç cezalık kırmızı kart DOĞRU KARAR
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Mr.CordiaL View Post
    Aynı maçtan bahsettiğimizden emin misin ?
    Maçın geneline baktıgımızda faulla alaksı olmayan faulllerin hepsini fenerbahçeye verdi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Lugano'nun kartı haklı.
    Volkan'ın kartıda haklı.
    Gökhan ise gelen topu niye tutmadı da kafasını aşağı indirdi? Zaman geçirmek için yapılan bi hareketti.Oda doğru kart.

Alıştık artık biz bu kupaya.Zevkli gelmiyor artık T.Kupa'sı.
    Yoo atılan topa eğilmedi. Yerde ki topu almak için eğildi...

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Gökhan ise gelen topu niye tutmadı da kafasını aşağı indirdi? Zaman geçirmek için yapılan bi hareketti.Oda doğru kart.
    Acaba o atmosferde 2 eliyle bir topu tutarken havadan gelen 2.ci topu nasıl tutabilirdi? Ben bunu kendi evimde bile yapamam..

Galatasaray'ın oynadığı oyuna bir lafım yok.İlk yarı çok güzel oynadı sarı kırmızılılar,nihayetinde golde buldular.

Zico'nun maçtan önce oyunculara söylediği birşey vardı. " O stattan size inanlanları gururlandırarak çıkacaksınız" diye. Ben inanan biri olarak şu an çok gururluyum ..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Rezil olan hakemdi,Maçı katleden hakemdi. Herşey belli Galatasarayın maçı hak etmesi için F.Bahçeden atmacıktı Gökhanı,verilmicek yerde kart veren verilecek yerde kart veren bu hakem Dünyanın hiç bir yerinde yoktur. Bugun tarihe geçti. Yazıklar olsun. Hiç bişey demiyorum...
    gökhan top toplayıcı çocuğa topu at diye kafasını sallıyor, topu atınca kafasını eğiyor. zaman geçirmek için yaptı. kartı gördü. belki de maçtaki en haklı karttı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Gökhan´in golü gercekten süperdi,zaten Fbde tek ayakta kalan isim Gökhandi bence.Süper oynadi yine.Bizim takimda da Türkiyenin en iyi Türk ön liberosu MEHMET(HAS) TOPAL mükemmeldi yine.Bu cocuk ilerleyen zamanlarda Avrupada parmakla gösterilen bir ön libero olacak,gelecegi cok parlak.EURO 2008 de Milli takimimizin banko ismi olacagina süphem yok.Helal olsun ona,böyle devam et Mehmet Topal !
    MEHMET(HAS) TOPAL
    Bunun daha doğrusu "(HAS)" bunun açılımı nedir?

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    MEHMET(HAS) TOPAL
    Bunun daha doğrusu "(HAS)" bunun açılımı nedir?
    Nasil anliyorsan öyle,has MEHMET Topal.Milli takimimizin o bölgede devsirme futbolcu kullanmasina gerek kalmadigini oynadigi futbolla gösteriyor,Mehmet Topal.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Kurallar der ki ;

Oyuncu, hakeme veya hakemin kararlarına sözle veya hareketle itiraz ederse, ihtar verilip sarı kartla cezalandırılır.
    Oyuncu, oyunun tekrar başlamasını geciktirirse, ihtar verilip sarı kartla cezalandırılır.

Daha fazla söze gerek yok. Hakem kurallar gereği kartlarını gösterdi. Ama beyin ve insiyatifini hiç kullanmadı. Futbolcuyu nazikçe uyarıp, bir dahaki hareketinde sarı kart vermek gibi.. Cüneyt Çakır'ın bu durumuna alışkın olmayan, hatta hayatlarında hiç böyle hakemle karşılaşmayan futbolcuların psikolojisi alt üst oldu ve sinirleri gerildi. Özelliklede Fenerbahçeli futbolcular çileden çıktı bazen. Çünkü aleyhlerine daha fazla kararlar verildi. Kısacası Cüneyt Çakır ÇOK(!) kötü maç yönetmedi, KURALLARA bağlı olarak. Inşallah bu tutumunu bundan sonra ki maçlarında da gösterir ve "Demek ki Cüneyt Çakır böyle bir hakemmiş gerçekten" deriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    oLayı birLeştirrsen şöyLe yani benim düşüncem şöyLe birebir yanında oLmadıgımdan tam bilemicem gecenin şu saati şunu tartışmakda garip ya neyse..

Gökhan iLk topu istiyor ilk istedğinde top geLmiyor ve taç çizginin yanında duran topa yöneLiyor herhangi bir vakit kazanmak yok burda topu eLine aLmış bırakmış değiL bişey yapmış değiL zamandan caLdıgıda söyLenemez.
    Gökhan ilk topu istiyor. İlk topu isterken zaten saha kenarındaki top orada duruyordu. Şimdi top istiyorsan atılan topu niye almıyorsun. Yerdeki topu alacaksan top at işareti niye yapıyorsun. Hadi iyimser yaklaşayım ve atılan topun tipini beğenmedi diğerini kullanacak. O zaman o topun saha içine girmesine izin vermezsin. Futbolcular senden benden cindirler. O top sahaya girerse maçın başlamayacağını bilirler. Buradaki amacı sahaya bir topun girmesini sağlamak ve oyun alanında iki top olamayacağı için o topun çıkarılma süresi + tacı kullanırken geçireceği süre ile avantaj elde etmek istedi. Zamandan çalma diye belirtilen kısım budur.

Birbirimizin fikrini değiştirirmiyiz bilemem. Ancak hani bir pozisyon olur hakem versede olur vermesede kimse birşey diyemez deriz ya bu pozisyonda öyle bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    oLayı birLeştirrsen şöyLe yani benim düşüncem şöyLe birebir yanında oLmadıgımdan tam bilemicem gecenin şu saati şunu tartışmakda garip ya neyse..

Gökhan iLk topu istiyor ilk istedğinde top geLmiyor ve taç çizginin yanında duran topa yöneLiyor herhangi bir vakit kazanmak yok burda topu eLine aLmış bırakmış değiL bişey yapmış değiL zamandan caLdıgıda söyLenemez.

Sen macı izLedin mi ?

Hayır maçı izlemedim . İzlemem de gerekmiyor zaten . Ben maç sonu yöneticilerin verdiği demeçleri , burda yazılan yorumları kastederek söyledim . Bu olup bitenler bilmem kaç senedir olağan şeyler zaten . Maçı izlemekle fln alakası yok. Suçu ne zmn kendimizde aramayı öğrenirsek işte o zaman sadece Futbol konuşulacak , tabi bunun da olması çok zor..

Biryerlerde sorun var ama nerde ? Fenerbahçe çok emek verdi Ulusoy'u yollamak için ee sonunda başardıda. Neydi Ulusoy zamanındaki feryat ? Hakemler bize oynuyor , hakkımız yeniliyor ,penaltı verilmiyor fln fln .. Ee şimdi Türk futbolunun patronu değişti , herkesin istediği bir Başkan'ı göreve getirdiler. Ama değişen ne ? Yine aynı şeyler gündemde.. Demek suçu sağda solda aramamak lazımmış..

Bu yorum kendi kişisel görüşümdür. Altında birşey aramaya kalkmayın . Ne kışkırtıcı , ne de ortamı germek için yazılmış bir yorumdur. Sadece acı gerçekler..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fred Çakmaktaş koreografisi

[YOUTUBE]kyMJgoyqMXI[/YOUTUBE]

Bu arada Kahraman Şehitlerimiz için maç başında saygı duruşu yapıldı. Acaba takımlarımız birbirine kenetlenip saygı duruşunu gerçekleştirseydi kötü mü olurdu. Bu sadece benim mi aklıma geldi neden bu tür şeyleri düşünmezler merak ediyorum.
    Last edited by DisCo : 28.Şubat.2008 at 03:55

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uefa'nın Yorumu

"Dört kişinin oyundan atıldığı maçta, Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselerek yoluna devam etti" şeklinde Galatasaray-Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçını dünyaya duyuran UEFA, başlık olarak da "G.Saray 8 kişilik F.Bahçe'yi batırdı" ifadesini kullandı.

Alıngan karşılaşma

Golsüz tamamlanan çeyrek final ilk maçının ardından, rövanşın dördüncü dakikasında Ümit Karan'ın pasında Hakan Şükür ev sahibi G.Saray'a umut veren isim oldu. Konuk ekip ilk adamını maçın 26. dakikasında kaybederken Lugano ikinci sarı karttan sahayı terketti. UEFA Şampiyonlar Ligi'nda mücadele eden F.Bahçe ikinci yarının ortalarında Gökhan Gönül sayesinde maça denge getirdi. Ancak Gönül bu golün 8 dakika ardından oyundan atılan bir diğer isim oldu. Ev sahibi de bu durumu maçın duraklamalarında Ümit Karan'ın ayağından bulduğu golle avantaja çevirdi.

UEFA dev derbiye bu şekilde yer verirken, Karan'ın golünden sonra karışan saha sebebiyle Volkan ile Lincoln arasında yaşanan gerginlik ve iki yıldızın kırmızı kartla oyundan atılması haberde bir cümleyle kendisine yer buldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Semih'in Servet'e arkadan girdiği bir pozisyon var. Bana göre resmen Kadıköydeki sakatlık olayının intikamını almaya çalıştı. Kartını gördü ama ben olayın futbolcu ahlakına uyup uymadığı kısmındayım.

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri