Umarım tekrar Premiershipe çıkarısn devamını bekliyoruz
Umarım tekrar Premiershipe çıkarısn devamını bekliyoruz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
kötü olmuş üzüldüm ama sen bu takımı getirdin bu hale dipten aldın şimdi de toplucan kanısındayım başarılar
serkan abi man utd ın başına geçsene onlarda ligde 9. olmuş mutlaka kovulmuştur t.d leri
Evet Serkan abi kariyerin başında takımda uzun zaman kalmayı hedefliyorum demiştin ama bence başka maceralara atıl![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aslında Manchester'den oyuncu bakarken şeytan aklıma girdi. Daha kovulmamaıştı ama durumu tehlikedeydi. İlgilendiğimi belirtecektim ama bir de Manchester kabul etmezse bizim yönetimle de aram açılabilirdi. O nedenle hiç düşünmedim, yeni sezon hazırlıklarına başladım.
Türkiye'de 3 maç yapıp İskoçya'ya geçececeğiz. İklimi İngiltere'ye daha çok benzediği için orayı seçtim. Klasikleşmiş Galatasaray maçını bu sezon yapamayacağız. Tarihlerde anlaşamadık bir türlü.
Fazla transfer yapmayı da düşünmüyorum. Garner ve Micola sakatlandı uzun süreli, sezonun ilk maçlarına yetişecek forvet oyuncuları almayı düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Takımda kalma kararın iyi olmuş abi yeni sezonda başarılar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
yeni sezonda başarılar,seni yine yoğun bir aç temposu bekliyo.