Tuncay harbi unutmuş futbolu. Görmüyor musun Terim ?
Tuncay harbi unutmuş futbolu. Görmüyor musun Terim ?
tuncay çok yedi topu ama biz atacağız bir tane az kaldı
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
hamit 35m den plase vurursa gol atarız![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Kazım Kazım diyorum baska da bişey demiyorum:d
tuncay yedin omrumu be.. Yarin sinav var sizin icin burda uykumdan feragat ediyorum ama siz bisey oynamiyorsunuz atin be atin be hadi cocuklar ya son 12 dakika
Nihat sinirlendi tuncay'a.. Tuncay cok kötü oynuyor 2 mactir rezalet..
ne sansiziz ya off koca kale gidiyor adama carpiyor ya
Yau Uğuru al Mevlütü al Sabriyi al ama cıkar su Tuncayı...
hamit ve tuncay bitirdiniz beni valla bitirdiniz...
kazım geliyor![]()
Mustafa BudakTurksportal
mac bitti kazimi aliyor... simdi gider ardayi cikarir terim
Su takımı da yenemıyoruz yau yazık be en iyi 3 adamı(Degen,Frei,Streller) yoklar ama biz her zamanki gibi son macları beklicez..
Kazım Kazım giriyor hele sukur..
of bee volkan helal olsun helal olsun varya yuregim daraldi
Volkan Demirellerini kullandı yine![]()
Volkan süpersin.
Volkan harikasın, müthiş bir kurtarış..
tuncay ciddi ciddi ömrümü yedi ve halen oyunda umarım bizi pişman etmez![]()
Mustafa BudakTurksportal
Bir kaleci için en zor iki top...
Nihatı aldı ya:@
Yuh diorum Terim yuh. Tuncay küllün zarar oynadı, sen nihat ı cıkar .
çok hata yapıyoruz çok böyle olmaz...
hakemde çok bariz yanlı
Mustafa BudakTurksportal
Tuncay herhalde 90 dakıka oynamazsam gelmem dedi ondan alamıyor oyundan yani adamın aklına garip garip s eyler geliyor...
Çok sakat yer![]()
şu manin gol atsaydı uyku uyuyamazdım söyleyim (:
Mustafa BudakTurksportal
valla bu mac bitsin artik be bunaldim... terim bidahaki maca tuncayi oynatirsan o maci izlemicem ya yeter valla
Tuncay son saniyede atıcak bir golMaça Semih'le başlasaydık şimdi skor çok çok daja iyiydi.
hakem basket yonetse daha iyi olcak her temas faul
Tuncay havadan orta açamıyor mu ? Semih'i süs için koydular sanki oraya.
Emre Aşık'ın alnı kanıyor.
ya be kardeşim hep aynı hikaye tam çıkacaklar faul bizim sahaya böyle yerleşiyorlar uyuz oldum ya...
Mustafa BudakTurksportal
Her takımda bir kıl olur ya onlarda da Magnin...