Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
331 ile 360 arası toplam 361 sonuç

Konu: FM' de karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

17 - 18 - 19 yaşında futbolu bırakan çok futbolcu gördüm.

2. Default

gs yi 9-1 yendim we 2007 yılında deplasman da ben de anlamadım nası oldu ama oldu

Henry'i bir maç oynatmadım diye mutsuz oldu ve ne zaman oynatacaksın beni seçeneği çıktı.Hani muhabir soruyoya. En yakın zamanda filan diye cevaplıyorsun. O çıktı

Arkadaşlar beşiktaş ile destanlar yazmış bi insan olarak hayatımın en ilginç ve stressli maçını şampiyonlarligi finalinde juventus karşısında oynadım...
    İlk 30 dakikada 3-0 geriye düştüm ve ilk yarı sonuna kadar da 3 oyuncum kırmızı kart gördü...
    tabi bu olay fm 2005te oldugu için kadro eski....
    ikinci yarıya girdik ben artık takım halinde saldırma emri evdim ...
    artık kaybedecek bişey yoktu son on dakikaya göl yemeden girmeyi başardım..80. dk ronaldo kaza bela orta sahadan muhteşem bi gol attı..
    tabi kalevi buffonun büyük hatası vardı...ve dk 85 meydana ilhan çıktı muhteşem çalımlarla çeza sahası dışında muhteşem bir goll attı...
    90. dk ben herşey bitti derken ilhan orta sahadan yine muhteşem bir gol attı.. Ben o sırada sevinçten sandelyeden düştüm... inanılmaz bi maçtı!!!!
    Uzatmalarda yine son dk ya kadar dayanmayı başardık ve 120.dk ya girerken sahneye yine ronaldo çıktı kornerden gelen muhteşem ortaya muhteşem bir kafa vurarak işi bitirdi...

christiano ronaldo 2 yada 3 sene sonra almak icin(gs ya) deli gibi ugrastım ama alamadım seref benım takımı kucumsedi tabi maas ucretimide tam umıdı kesmistimki roanaldoya kımse kontrat onermedi tabi serbest kaldı bende trial istedim 2 gun sonra ne goreyim ronaldo antremanda gs tesislerindetabi bi sevindirik oldum bi sevindirik oldum anlatamam.sonra hemen bi kontrat onerdim akabinde ronaldo bende hemde necati kadar maas alıyo heheh

Lightbulb Fizyoterapist'in kafası karışmış

Mahmut Hanefi'nin sakatlığının bitim süresine dikkat. Bu işin bi orta yolu yok mu canım?

bir keresinde 20212-2013 yılında şampiyonlar ligi grup maçında fenerbahçeyi yönetirken deplasmanda borissia dortmund la karşılaşıyordum ilk yarıyı borissia dortmund 4-1 kazanıyordu sonra ben oyunculara devre arasında baya bir kızdım bo maçı alabiliriz felan dedim 2. yarı bizim oyuncular çoştu ve maçı 6-4 kazandım bir keresinde de şampiyonlar liginde 3. tur da monaco yla karşılaşıyordum rövanş maçında(ilk maçın kaç kaç olduğunu hatırlamıyorum) ilk yarı 1-1 bitmişte ben de oyunculara baya bir moral verdim ve maçı 7-1 kazanmıştım

CM4'te Auxerre ile oynarken o zamanin Cruzeirosunda oynayan Alex'i almistim. Adam 5 sene mükemmel futbol oynadı 2 kere UEFA 1 kere Sampiyonlar Ligi sampiyonu oldum. Sonra ayagi kirildi futbolu birakti. Birakirken "Samet Bekdes adli hocasina futbol hakkinda ögrettiklerini asla unutamayacagini söyledi." demisti. =)

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

ayıptır sölemesi. shevchenko erkeklik organından sakatlanmıştı 10 ay oynayamadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mami_LEE View Post
    ayıptır sölemesi. shevchenko erkeklik organından sakatlanmıştı 10 ay oynayamadı
    Hehe koptum yaa

Cm oynarken Carlos Tevez ulkesine giderken ucak kazası gecirip oldu...Ve ismi her yerden silindi..Takımımdan milli takımdan falan...Cok sasırmıstım..Hala nasıl oldu anlamıs degilim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Catma22 View Post
    Cm oynarken Carlos Tevez ulkesine giderken ucak kazası gecirip oldu...Ve ismi her yerden silindi..Takımımdan milli takımdan falan...Cok sasırmıstım..Hala nasıl oldu anlamıs degilim
    Valla ilginç olmuş arkadaşımda bu rüya falan olmasın hani çok CM oynayıp rüyanda görmüş falan olma.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Valla ilginç olmuş arkadaşımda bu rüya falan olmasın hani çok CM oynayıp rüyanda görmüş falan olma.
    Uyumadıgıma eminim Cunku babamada gostermiştim..SS cekmek te aklıma gelmedi o zamanlar zaten cm 01veya 02 ydi yanlıs hatırlamıyorsam..Simdi Fm oynuyorum

ergunu taraftar dovmustu
    bı krede arkadas ucak kazasında olmustu
    73 yasına gelmıstı

ya bu dediklerinizin hiçbiri benim basıma gelmedi.alexin ayağı kırılmıs futbolu bırrakmıs shevo benjaminlerden sakatlanmıs 10 ay ergünü taraftar dövmüş tevez ucak kazasında ölmüş
    çok enteresan şeyler bunlar ama teveze ayıp etmişler adam öldü anıları yaşasın herşeyini silip atmışlar
    benim basımada şöyle birşey geldi enteresan ama sizinkiler kadar değil
    arkadaşla ortak oyun başlattık aynı oyunda iki takım seçtik o romayı ben lazıoyu.lig şampiyonu hep arkadaş olurdu şampiyonlar ligi şampiyonuda hep ben
    ben 3-4 senede bir lig şamp olurdum oda 3-4 senede bir avrupa şampiyonu

sizce hangimiz daha başarılı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Türkiye Dünya Şampiyonu Olmuştu

Evet Evet Yanlış Okumadınız

Finalde Sanırsam Fransa'ydı 2-2 berabere kaldılar ve penaltılarla aldılar kupayı

Üstelik Yıl 2006

Ertesi Sene Bunun Şans Olmadığını İspatlayıp Konfederasyon Kupasını Aldılar

İnanamadım

bende fm 2006 da nijerya dünya kupasını almıştı hatta ondan sonra teknik direktörleri milli takımı bırakmıştı
    yine 2006 da celtic ilk sene şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aynen bende de öyle oldu,Arsene Wenger geçti Nijerya'nın başına, Nijerya ne Fransa bıraktı ne de Brezilya..Kupayı da onlar aldı..
    (/s)

vallahi ben fm oynarken dakika 90 da 4 tane gol yedim hic anlamadim ve 4-3 yenildim hic bole bisi basima gelmemisti

Benimki maç olarak değil ama ilginç bir olay.Fenerbahçe'yi yönetirken Serkan Balcı'yı yerden yere vurdum.Yüz kere maaş kesintisi verdim.Ama favori personeli benim.Gerçekten çok ilginç oyun hatası sanırım...

fm 2006 oyununun 2006-2007 transferleri update ni yuklemis oyle oynuyordum...

uefa cup ta 3.turda karsima d.kiev cikti...ilk mac kadikoydeydi...

mac 1-1 gidiyordu oyunculardan biri kırmızı gordu...ben napacagimi sasirdim savunmaya cekildim...o mac 1-1 bitti...

2.mac kievdeydi...0-0 da dogal olarak deplasman goluyle kiev tur atliyor...

mac 0-0 gidiyor...dakikalar gectikce benim de umudum azaliyor...

88.dakikada sahneye kezman cikiyor golu atiyor skor 1-0 oluyor...ben tabi sevincten zıplıyorum...

bari arada yemeyelim derken 90.dakikada fatih tekke tur fenerbahce nindir diyor mac 2-0 bitiyor...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

fm 2007 oynarken...
    sezon öncesi hazırlık maçlarımın hepsini iptal etmiştim ve o hafta hazırlık maçlaı vardı ve real madrid ile etimesgut sekerspor hazırlık maçı yapıyordu
    5-0

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

o tip şeyler bana da oluyo y.bosnaspor - inter

Talking

transfer ettiğim bütün ispanyollar türk oluyoduu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by twins View Post
    ya bu dediklerinizin hiçbiri benim basıma gelmedi.alexin ayağı kırılmıs futbolu bırrakmıs shevo benjaminlerden sakatlanmıs 10 ay ergünü taraftar dövmüş tevez ucak kazasında ölmüş
    çok enteresan şeyler bunlar ama teveze ayıp etmişler adam öldü anıları yaşasın herşeyini silip atmışlar
    benim basımada şöyle birşey geldi enteresan ama sizinkiler kadar değil
    arkadaşla ortak oyun başlattık aynı oyunda iki takım seçtik o romayı ben lazıoyu.lig şampiyonu hep arkadaş olurdu şampiyonlar ligi şampiyonuda hep ben
    ben 3-4 senede bir lig şamp olurdum oda 3-4 senede bir avrupa şampiyonu

sizce hangimiz daha başarılı
    abi çok hoşuma gitti.güldüm yaaw.BENJAMİNLE TABİ

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

Fm2oo6'da KSK ile TSL'de Bursa maçı yaparken 6 kişi kaldım 3 kk. ve 2 sakatım vardı oyuncu değişiklik hakkım zaten bunlara gitti.. Bunun hakkında Genel Tartışmalar bölümünde bide konu açtım rezilliğim için

bende diyarbakırspor şampiyon oldu

uefa kupası final
    trabzonspor----galatasaray
    uefa yarı final
    trabzonspor sivasspor

kazanan trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1)Football Manager 2006'da önceki Milan kariyerimde Suudi Arabistan'ın 2006 Dünya Kupası'nı alması 2)Sonraki Newcastle kariyerimde Carling Cup Finali'nde 86.dakikaya kadar 3-2 Chelsea'nin lehine olan skor 86'da Dyer,90'da Owen'ın golleriyle 3-4 olarak değişmesi ve Carling Cup'ı almam Öyle bir bağırdım ki apartman ayağı kalktı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Smile boltonda...

boltonda 2009 uefa finalinde 1-0 gerideyim.drogbayla 2 gola ard arda gol atıyrm ve kupayı alıyorum.rakip romaydı biri 89 biri 90+2 attığım gollerle kupaya ulastım.o an öle bi seviniyorum ki size anlatamam annemler noldu bu cocuğa die geldiloer hemen.sizce manunun 99 finaline benzemiyo mu benim finalim?

Ben de bir maç 140.dakikada bitti birkaç kez.Bir de Galatasaray'la şampiyonlar Ligi'nde oynuyordum bir gol farkla turu atlayacaktım hakem maçı bu kadar uzatınca gol yiyebilirim diye biraz endişelenmiştim..

benimki ilginç değil ama ben galatasarayda 15. yılımı yaşıyorum fmde yıl 2021 oldu 15 senedir CL kupasını kazanıyom suğer kupayıda.Ama klube güven falaan onlar hep 10 un altında managerlik özelliklerinde

Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon

Mesaj Yetkileri