Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 355 arası toplam 355 sonuç

Konu: Şu an Hangi Yıldasınız, Takımınız ve Başarılarınız Neler?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    football manageri olduğum

2063 teyim arkadasa sesleniyorum
    zaten bir kac sampiyonluktan hele CL den sonra populeriten artiyor ve takimin kotu bile olsa senin yuzunden takim yine basarili oluyor bu 1!ikincisi2063 pek inandirici gelmedi dostum.
    ben karsiyaka ile ilk sezonumda 13. ikinci sezonumda 11. ucuncu sezonumda da 4. oldum.FM2007 de isin parayla dondugu cok acik arkadaslar...inandirici olmayan seyleri yazmaniza gerek yok inadiramazsiniz?!cok daha gercekci olmus FM2007.sorun su ki oyuncu alamiyorum ve satamiyorum!gerci kadrom iyi ama 2-3 takviye sart.ama dedimya,o kadar da kolay degilmis artik

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

Fm 2006da ilk sezon KSK ile 1. olarak TSL'e çıktım.. TSL'de ilk sezonumda 10. oldum 2.sezonumda (yani şuan oynadığım) 29. hafta maçları oynanacak ve 4.yüm.. Türkiye kupasında nasıl kaldıysam () yarı finalde Fenerbahçe'ye elendim.. Ligdede namağlup gidiyo adamlar yaa..

Nesil
    2006
    Yer

limerik
    KSK heee ben ilk sezonumda 11. mi 14. mu ne olmustum.FM2007 de yukselmek daha zor.basarilar diliyorum sana...bu arada ben 2016 yilindayim ve son 4-5 sezondur zirveyi zorluyorum!bu son 4-5 senede 1 lig sampiyonlugum, 2 turkiye kupasi finali 3 turkiye kupasi yarifinali,bir uefa yarifinali, bir uefa finali, bir kez CL yarifinali yasadim.bir ara en zengin kulupler siralamasinda 25.lige yukseldim-fernando gagoyu aldiktan sonra tam 91 milyon YTL-

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

En son oynadığım oyunda Atletico Madrid ile 2011 yılındaydım..

5 Lig Şampiyonluğu
    3 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
    1 Uefa Şampiyonluğu
    4 Süper Kupa Şampiyonluğu

Transfer bütçesi, 238 Milyon YTL
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

-Real Madrid , 2007-2008 sezonu

-2 Lig Şampiyonluğu , 1 İnter-Toto Kupası

-30.000.000 £

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

Teşekkürler simbat26.. evet sezonu 4. olarak bitirmiş bulunmaktayımm Fener şampiyon oldu son iki hafta önce GS'ye deplasmanda 3-2 sonra D.Bakır'a evinde 0-2 yenildi

fenerbahçe 2009
    biri 100.yılda olmak üzere :P
    2- uefa kupası
    4- lig şampiyonluğu
    2-Fortis Türkiye Kupası

Nesil
    2006
    Yer

sallamayin beyler!oyuna girip cikmadan oynayin

2006-2009
    Fenerbahce
    3 TSL - 2 FORTIS TURKIYE KUPASI - 1 SUPER KUPA - 1 UEFA KUPASI
    Djiribil Cisse - Bedelsiz
    Nery Castillo
    Flamini
    Turk Futbolculari yazmicam ama 1 i haric
    EMRAH KAYA : 2 SEZON KEZMANDAKI SONRAKI GOL KRALI
    ARSENALE 2 GOL DORTMUNDA HAT RICK YAPTI.

2009-gidebildigim kadar P
    ManU
    a.pato
    n.zigic.
    vanden borre
    ve sol kanada giggs in varisi
    Güneri Güven Fenerbahcede yetiştirdigim zuper genc yetenek

Galatasaraydayım Şu An İlk Sezon bitmesine 10 maç kaldı %90 şampiyonum buda kadrom

Mondragon - Geremi - Del Horno - Song - U. Uçar - Felipe - Hasan Şaş - Emre Belözoğlu - Petit - Fatih Tekke - Ümit Karan

Polat keseri aldım sezon bitince bende o sıra mondragonu birisine vericem daha sonra yabancı bi forvet alıcam..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Talking kariyerim:)

2011 bolton&hırvatistandayım.1 carling cup,1 fa cup,1 uefa sampiyonluğu 1 şampiyonlar ligi yarı finali süper kupa comminty shieldi alamadımlig 3.lüğü ama bu sene chelseayi geçip 1.olcam ins---hırvatistanda daha 2012 eleme grubundayım basarım yok yani

2021 yılında
    galatasaray
    15 CL
    15 ŞAMPİYONLAR LİGİ
    16 LİG KUPASI
    16 TÜRKİYE KUPASI
    15 CLUB WORLD CHAMPİON SHİP
    16 senedir gs deyim ama artık tüm oyuncular değişti teklifler geliyor italya milli takımına geçebilirim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2009-2010

2-fransa ligi
    1-şampiyonlar ligi
    1-UEFA
    2-fransa kupası
    1-süper kupa

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Exclamation başlangıç

ben fm 2005 te 2013 yılına kadar geldim.

en başta galatasarayla 3,2 sezon geçirdim.
    3 lig kupası
    2 türkiye kupası
    1 şampiyonlar ligi kupası
    1 süper kupa kazandım
    2006-2007 sezonunda yarı finalde roma'ya elendim.
    sonra liverpool rafa benitezi kovdu.teklif yapacağı ilk menajer bendim.ben kabul ettim.
    4 yıl liverpool ile devam ettim.
    4 lig şampiyonluğu
    4 fa cup şampiyonluğu
    3 community shield kupası
    2 ingiltere kupası kazandım
    3 şampiyonlar ligi
    3 süper kupa kazandım.sonra liverpooldan istifa ettim ve manchester united bana teklif yaptı.kabul ettim.1 yıl orda menajerlik yaptım 1 lig şampiyonluğu kazandım.sonra şanssız bir sonuçla bilgisayar format çekildi ve oyun silindi sonra ise 4 dünya klüb şampiyonluğu yaşadım 1 galataaray 3ü liverpool

15. Default

kayseri 2009 dayım
    Geçen sene 4. oldum
    Bu sene liderliğe oynuyorum

07-08 ve 08-09 sezonunu everton'daydım şampiyonluğa oynadım uefa'da çeyrek finale çıktım , sonra kontratımı yenilemediler HSV ile anlaştım 09-10 sezonunda 3.bitirdim ligi ,şimdi iyi bir kadro kurdum şampiyonlar ligi ve lig'de iddialıyım 10-11 sezonu için..

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

bence herkes çok saçma istanbul sporla bile oynayan şampyonlar ligini alıyor gerçekten çok saçma

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

fm de 2.sezon bitti celticteydim başarılarım ilk sene iskoç şampiyonluğu cıs kup scottish cup ve şampiyonlar liginde çeyrek final sporting lizbona elendim ikinci sene lig şampiyonluğu cis cup yarı final scottish cup 5.tur hilberiana elendim şampiyonlar liginde barcelona ve man utd nin bulundugu gruptan takımı çıkardım ama milana elendim fakat save dosyası bozulunca oyunda bitiyor doğal olarak

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

2010 yılındayım.

ilk yıl galatasarayla lig şampiyonluğu türkiye kupası aldım
    2.ci yıl sadece türkiye kupası aldım.sezon sonu manchester unit.tan teklif geldi.
    3.yil manch.unitedla carling cup,lig kupası final,sampiyonlar ligi ceyrek final
    4.yildayim manchesterla şu an şampiyonluk yarısı içindeyim carling cup ve lig kupası almak istiyorum.sampiyonlar liginde gruplardayım su an. tekrar galatasaraya dönüp uefa yada sampiyonlar ligi almaya calısacagım.

2034 yılındayım

işsiz başladım

Boltondan teklif geldi 2 sezon burda

Sonra betise geçtim 1 sezon burda

Newcastle 4 sezon

Barcelona 2 sezon

manc untied 1,5 sezon

R . madrid 4 sezon

Sonra italyada koçluk yapmadım için italya beni istemiodu şimdi orda Milana geçmek amacım ama küçük bi takım kabul etti

Frosinone 1 sezon

Arsenal 1 sezon

tekrar M united 1 sezon

Şimdi torinodayım 2. sezonum

Torinodan önceyi işsiz geçirdim 3 sezon....

Bunlardan beni meşhur eden Newcastle oldu dünyanın en iyi takımı oldular .Sonra zaten diğer takımlar dibime düştü hep.İtalyanlar hariç.M united çok istiodum ilk gittiğimde inanılmaz derecede bankaya borçları vardı şampion yaptım şampionlar ligini aldım genede - 30 milyonlardaydı bütçe ondan istifa ettim.real ve barcelona ile inanılmazk kadrolar kurdum. özellikle real madridde milliyetçilik yaptım son sezonumda sade ispanyol oyuncular aldım takımdaki herkezi sattım.

Aynısını M uniteddada yaptım .Sade ingiliz futbolcular. bu bide Yerel oyuncu eğilimi özelliğimin artmasını sagladı (Asıl amaç)

güzel bi kariyerdi çok zevk aldım ben oynarken halada oynuyorum 2009 çıkana kadar devam eder sanırım .

FM 2006 da
    Beşiktaş 1,5 yıl
    totenham 3,5 yıl
    inter 5 yıl
    valencıa 1 yıl
    2016 yılındayım son 8 yıldır şampiyonum
    tabi başka kupalar da aldım
    son 4 yılda inter ve valencıada ligde ve avrupada
    ne kadar kupa varsa aldım
    hiç boşum yok
    en iyiler listesinde avrupada birinci dünyada 2.yim
    bir sezon daha devam edersem dünyadada ilk sıraya yerleşirim

bu kariyerlerin sahipleri her maçı sadece bir kere oynuyolardır heralde
    yoksa bi anlamı yok zaten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

fm 2006 şu anda oynamıyorum ama oynadığım zamanda Atletico MaDRİD İle 2040 yılını görmüştüm 2007 nin çıkması ile oynamayı bırakmıştım başarılarımı saymak istemiyorum :d zaten aklımda deil 2 yıl önceydi

2082 (evet ikibinsekseniki) yılındayım. K.erciyes ile başladım kovuldum 3. sezonda falan. Sonra diyarbakır, denizli,karabük gibi birkaç takımda devam ettim, bunlar hep 5-6'şar yıllık kariyerlerdi son olarak kocaeliye geldim ve 101 yaşındayım ) heralde bir 45-50 yıldır kocaelideyim sıfır hileyle bugünlere geldim 20'nin üzerinde ŞL şampiyonluğum, 30 civarı lig kupası ve lig şamp.luğum var, diğer kupaları ve başarıları hiç saymıyorum. Şu an yaklaşık 250 M. sterlinim var kasamda ve her sene sırf altyapımdan yetiştirip 20-30 Milyon sterlin arası sattığım 2-3 youncum oluyor. Alamayacağım oyuncu yok ödeyemeyeceğim maaşta yok. Stadım 79 bin küsür kişilik oldu ve hala çok büyük paralara oyuncu almamaya çalışıyorum, gençleri yetiştirip başarı ve para kazanıyorum. Tabiki ŞL için takımımda 90-100 bin haftalık verdiğim 1-2 dünya yıldızı bulunduruyorum, bir iki tanede 30-40 bin verdiğim oyuncum var ama genelde 0-10.000 arası para veriyorum topçulara.

bu kadroyla bu kadar-))

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri