alda adam tek başına bişiy yapamazki.
alda adam tek başına bişiy yapamazki.
İyi futbolcuda süperman değil ki sen alabildiğin kadar kaliteli adam al.
arkadaslar gs ye ilk senede eksik yerlere(dc,dr,amc,mr,ml) onerebileceginiz oyuncu var mı??
dc öztürk güngör dr anthony van den borre amc karakaya özgür mr sabri hasan sas yada eboue ml yasin karaca cok asist yapior sol kanatta
beyler bu yıl Sakaryadayım bir sezon geçti şimdi Kerlon un renklerime bağlıcam ama şimdi forvette geçen sezon Vitti Serkan Gedik guzell performans sergiledi acaba 3 forvet mi oynatsam yorumlarınızı beklerim
serkan gedik yedek olur bnce
Sorulurmu bu,Serkan Gedik tabii ki yedek kalsın...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bence en ideal i 2 forvet kerlon ile vitti ii iş yapar serkan çok ağır adam yavaş kalıyo
serkan dan vazgecemiyosan kerlonu amc oynat orda cosuyoOriginally Posted by sarraf
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
Originally Posted by sarraf
Serkan gedik'i yedeğe çek bence
vitti ile kerlon estirirler
o yaptığın antrenman programını yayınlasana![]()
ugur hep boyle zaten
buyrun antereman taktıgım baya bı agırdır ama adamlara ucuyo bu tattıkleen güzeli engin yazan taktikitir http://www.hemenpaylas.com/download/...ktigi.rar.html
kardeş çok iyi olmuş
eywallah bu arada anteraman taktiginin agırlıgını geriye cekersen normlade yapoabilirsin
çok güzel olmuş aynısı özgürcana da oluyo
süper olmuş yawwww
Abi bende de aynı.Şaşılacak bişi değil bence...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
daha adamı şimdi de hızlanma falan verecem adam birazdaha geliseceko zaman harbi defans oyuncusu olacak
ya sizce kerlon'u hangi mevkide oynatiyim? AMC mi yoksa FC mi? kerlon hangisinde daha başarlı oluyor? benim AMC'ye ihtiyacım var. AMC'de iyi oynar dimi kerlon?
Arkadaslar Galatasaray'ı yönetiyorum ilk sezonun ortasındayım fred'in yanına bi forvet arıyorum sizce kim olabilir ama iyi olsun avrupadada is yapsın sizce kim olur
amc de coşar bende super oynuyo amc de!!!!!!Originally Posted by emreözdoğan
![]()
vay uğura bak çok ii gelişmiş kardeş
Sen teknik antreman yaptırmışsın.Bende de bu özelliklere yakın ama teknik özellikler 2-3 puan düşük.Yalnız fizik antreman yaptırdım ben daha hızlı bende daha az teknik.Bence biraz da fiziksel antreman yaptır o zaman tadından yenmez![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Galatasaray ın altyapısı çok iyi.İyi bir antremanla süper oluyor.![]()