Sayfa 12 / 28 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

cardozo yu gs aldım ben ilk yıl 33 macta 54 gol 11 assıt 68 mılyon euro ya sattım arsenale tavsıye ederım

Genc yetenek olarak MC arayanlar,Gelistirmek isteyenler ... Mascio ! 17 yasinda ve ozellikleri ayrıca oynayisi acısından cok super bir oyuncu kesinlikle takımınıza katın her ne olursa olsun alın derim =))

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar size bir tavsiye veriyim. Ben hep kendi taktiğimi yaptım, 6 yıldır bu oyunu oynuyorum, fakat ilk kez kendi taktiğimi oturtamadım. Başka taktikler indirdim, mucize dediler, süper taktik dediler yine verim alamadım. Fakat oyunun kendi standard taktiklerini hiç ellemeden kullandım, müthiş verim aldım. Çok genç takımım olmasına rağmen, hiç gol sıkıntım olmuyor. Forvet oyuncuları gayet iyi gol atıyor. Bu arada galatasaraysanız eğer,
    Mehmet Topal, Barış Özbek, Arda, Aydın, Uğur Uçar, Hakan Balta, Emre Güngör'ü yedek tutsanız bile satmayın.. Onlar gibi Türk oyuncu bulamıyosunuz zira.. Özellikle Mehmet Topal.. Birde devre arası bedavaya Mehmet Yıldızı kapın bence, iyi bir yedek. Kim bilir full ilk 11 nasıl oynar..

Bu arada arkadaslar Man.City icin Kaleci,Dc ve Aml onerebilecek varmi ?

AML için Di Maria
    GK için Rene Adler
    DC için Sakho

gs ye yabancı dr alıcam da sizce kimi alayım?
    bir de gk olarak asenjo yu mu adleri mi yoksa başka iyi kaleci var mı genç?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bence hiç uğraşma kaleye Enyeamayı al bir daha kaleni kesinlikle düşünmezsin

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Bence hiç uğraşma kaleye Enyeamayı al bir daha kaleni kesinlikle düşünmezsin
    Asenjo'yu alırsa da düşünmez abi, ben kariyerimi sonlandırmadan önce 6 sezon oynattım, mükemmel adam.

Quote Originally Posted by smtbytr View Post
    Genc yetenek olarak MC arayanlar,Gelistirmek isteyenler ... Mascio ! 17 yasinda ve ozellikleri ayrıca oynayisi acısından cok super bir oyuncu kesinlikle takımınıza katın her ne olursa olsun alın derim =))
    O paraya öyle oyuncu oyunun başında zor bulunur. Frikiği ve penaltısı yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fm 2008 klasikleri burada da devam etmiş. gabriel torje, bogdan stancu romanyanın genç prensleri ) keza john fleck 2008'den de daha iyi olmuş henüz 17 yaşında rangers'da. fm 2008'de oldham'da olan d/wbr neal eardley bu sezon burnley'de dr/mrc olarak karşımıza çıkıyor. fm 2008'den bildiğimiz brezilyalılar ise (david, rafael forster, sergio mota, anselmo ramon, breno gibi) bu oyunda da aynen kalitelerini koruyorlar. yanlız sadece geçen sezon internacional'de olan sidnei bu sezon benfica'ya transfer olduğundan fiyatı oldukça yükselmiş (zaten uefa'da gs'ye karşı da oynamıştı) bir de geçen sezonun wonderkid amc'lerinden santos'lu lulinha, zenit'li anton sosnin, israilliler itzhaki ve refaelov bu oyunda yok (mu?) ya da ben göremedim. oyunda bayağı bir amc'ye kesik atılmış sanırım ) levadia'daki eino puri geçen oyunda hem amc'ydi, hem özellikleri mükemmele yakındı, bu oyunda mrc olmuş ve özellikleri de geçen oyuna nazaran daha düşük ama henüz herhangi bir takımıma alıp antreman programı uygulamadım üzerinde. ancak bu oyunda da yine levadia'da sander puri fena değil ufak takımlarda çok işinize yarar. şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar yine aklıma gelen birşeyler olduğunda yazarım herkese iyi oyunlar bol şampiyonluklar )

Arkadaşlar trabzonsporun kadrosuna kattığı faty papy oyunda yok sanırsam burundi milli takımında oynuyor bu adamın özelliklerini nerden bulabiliriz.?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burundili oyuncuları oyuna eklemek için Add Nation var oyun kurarken oradan Burundi'yi seçersen belki çıkabilir.

Zaten oyuncu oyunda database'inde bulunmuyorsa bunun için bir şey yapamayız, zaten daha detaylı şekilde izledikten sonra Araştırma Bölümünde tartışılır.

Ben hazırlık maclarnda oynattım bayagı iyi performans gosterdi sonra takım cok kotu gidiyodu (Man.City) ; Hamsik,Joao Moutinho,Miguel Veloso,Adrien oynayamadı Mascio sonradan girse bile cok kritik macları cevirdi...
    Free Kicks = 19
    Penalty Taking = 19
    Technique = 13
    Flair = 18
    Natural Fitness = 20

diger ozelliklerinde cogu 14-15 .. Fazla birsey soylemek Istemyrm =))

andrea mazzarani udinese oyunun 2.sezonunda 177 ca ya ulaşıyor
    napolideyim
    reject dememek için 65 milyon dedim r.madridin teklifine malesef verdiler ve başkan sattı
    mükemmel bir adam
    birde interden santon
    santon mazzarani
    her ikiside sağ kanatın en ucundan en gerisine kadar bütün mevkilerde oynuyorlar 2 sini alın sağ kanadı unutun

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bende madrid'ed parejo yu 275 kya aldım 10£ ya sattım...Yalnız pogrebnyak ı kimsye önermem çok gol kaçrıro tüm özellikleri iyi ama soğukkanllk 9 olduğundan...Marcelo'yu ilk sezon kesin alın(Satılık listesinde ise) 2-3 katına satarsınız...Hikmet Sezer e bi bakın çok iyi..(B.B.Sporda 16 yaşında teknik 16 top sürme 16 pas 17 korner 19 fizikselleri hariç geri kalanı hep 14-13)

murat bayar(DL) oyununuzda çıkarsa olağan üstü oyuncu 16yaşında
    uğur yıldırım SC bonservisi elinde
    gökhan inler MC
    mehmet ekici MC
    serkan kurtuluş
    Pobrengnyak: alabilirseniz ve mükemmel forvet tek forvet oynattım. çok iyi

Galatsarayda Serveti sattım onun yerine kaliteli fiyatıda uygun bir dc lazım önerileriniz nelerdir.

arkadaşlar ben samsunspora yabancı genç oyuncular alcam kımlerı alabılırım.fıyatı ucuz olması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by crassher View Post
    arkadaşlar ben samsunspora yabancı genç oyuncular alcam kımlerı alabılırım.fıyatı ucuz olması lazım
    DEFANSA;pichu,shea,esparza,Schwaab,helan,situ,rafh ael,forster,oliva

ORTASAHA:galvan,ruben ramos,parejo,yoon bit garam,fleck,moreno,ochirosii,torje,bermundez,avila ,deniz naki,taner taktak,nicolas milan,maurico,walter,oscar,bender

FORVET:benitez,noir,evseev,ruben ramos,nsue,fenin,trellez,mazzola,none,smolov,manon ,

yardımcı olabildi isem ne mutlu bana....
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 28.Aralık.2008 at 13:22

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Galatsarayda Serveti sattım onun yerine kaliteli fiyatıda uygun bir dc lazım önerileriniz nelerdir.
    leandro fernandez,miranda,thiago silva,abdoulaye meite,brezilyalılar pahalı biraz
    Quote Originally Posted by crassher View Post
    daniel a_quino var getirebilir misin bilmiyorum.İleride iyi oyuncu oluyor.

cok sagol hepsne bakıyom tek tek..bu arada transfer butcem 0 euro

arkadaşlar sizde de böle mi bilmiyorum ama ben de Ado deen hag(gibi bişi) die bi takımda oyuncuların çounun kontratı yoktu ben de 2 tane beenip aldım sizde de öleyse kaçırmayın derim.

birde acaba gs de ayhan ın ozellikleri neden bu kadar düşük bence inanılmaz top oynuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@ digger041
    http://forum.turksportal.net/vb/show...=68615&page=17

Ayhan'ın özellikleri hakkında sorularını ve önerilerini bu başlıkta yapabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2009 sezon sonunda acaba kimler serbest kalıyor Türkçe 2. lig yükselme grubuna gelecek futbolcular bilginiz var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

beyler ben arkadaşla ortak kariyer yapıyorum o oscar cardozo yu aldı bnmde en az onun ayarında bi forvet almam lazım maksat hava atmak olsun önerileriniz için teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    beyler ben arkadaşla ortak kariyer yapıyorum o oscar cardozo yu aldı bnmde en az onun ayarında bi forvet almam lazım maksat hava atmak olsun önerileriniz için teşekkürler
    hangi takımsın ?
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Bedlamite View Post

hangi takımsın ?

arkadaşım bjk'yi yönetiyo bn ise galatasaray'ı yönetiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

arkadaşım bjk'yi yönetiyo bn ise galatasaray'ı yönetiyorum
    forvet sormuştun değil mi Liedson u öneririm iyidir Cardozo ile yarışabilir..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Pogrebnyak'ı alabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan'dan Borriello'yu alabilirsin ya da kiralayabilirsin.Ben denedim çok iyi bir oyuncu ayrıca Cardozo'dan da daha hızlı.Pogrebnyak bitiriciliği iyi ama soğukkanlılığı düşük yine de target man olarak kullanabileceğin iyi bir forvet.

Sayfa 12 / 28 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri