Carlos imzayı atmış 1+1 yıllık sözleşme yapmışlar.
Carlos imzayı atmış 1+1 yıllık sözleşme yapmışlar.
Çok ilginç olacak.Hayırlı olsun![]()
Carlos'un iyi bir antranör olacağını sanmıyorum.Teknik taktik açıdan.
Sivasspor Mersin İdmanyurdundan ayrılan Burhan Eşer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı....
Sivasspor'da takım kaptanı Uğur Kavuk'tan sonra Mehmet Nas ve Hayrettin Yerlikaya ile de yollar ayrıldı.
FM Gazetesi
Şuana kadar bu sene ki transferler ;
Burhan Eşer
Abdurrahman Dereli
Uğur Akdemir
Hernan Rengifo
Cicinho
Eren Aydın
Alex Deivid isimleri geçiyordu aslında Carlos özel olarak çağırmış diyorlardı transferlerde sıçrama olmaması ilginç
Diego Lugano Sivasspor'da diyebiliriz.
Lugano belki giderde yinede fazla ihtimal vermiyorum ama alexin sivasta oynamasi imkansiz alex sivasta yasayamaz deivid bu üc isimden en gercekci gibi duruyor...
Cicinho, Lugano, Alex De Souza, Deivid... Sivas, Carlos'tan ötürü büyük oynuyor; fakat hep Güney Amerika'ya yönelerek olmaz bence. Bu kadar Brezilyalı'nın da aynı takımda olması sıkıntı yaratabilir. Geçmişte örnekleri var çünkü.
Alex imkansız. Fenerbahçe'de mi coritibada mı bıraksam kararsızdım, Fenerbahçe'den ayrılınca kesinlikle coritibada bırakmaya karar verdim dedi. Turkiyeye dönmesi imkansıza yakın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Alex Türkiye'ye gelmez artık.Deivid bir ara Sivasspor'un gündemindeydi fakat şuan yok diye biliyorum.Ama Lugano ile anlaşıldı.
Utaka Sivasspor'da!
Sivasspor, Montpellier'de forma giyen Nijeryalı John Chukwudi Utaka'yı kadrosuna kattı. Golcü oyuncu, sağlık kontrollerinin ardından takımın Sivas'taki kampına katılacak.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...ka-sivassporda
Büyük transfer olmuş Sivasspor için, son zamanlarda nasıldı bilmiyorum ama Portsmouth'ta oynarken beğenirdim kendisini.
Romaric de gelcek galiba Espanyoldaki.
Romaric mi?
Bu Anadolu takımlarına ne olmuş böyle, anlamadım.![]()
Valla Sivasspor ŞL'ye katıldığı zamanda bile böyle transferler yapmamıştı.Ligimizin kalitesi gün geçtikce daha da artıyor bi Akhisar ile Elazığ suskunlar transferde diğer ekipler güçlerine güç katıyorlar yaptıkları transferlerle.Utaka'yı çok severim Montpellier'in şampiyonluğunda da büyük pay sahibiydi Sivasspor'a tecrübesiyle çok şey katacaktır.
Utaka çok iyi transfer, büyük katkı sağlayacaktır. Hayırlı olsun. Bu sene lig baya çekişmeli olacak anlaşılan.
Canım FEDA olsun sana !
Vay vay demek istiyorum, ligimiz bu sezon seviye atladı transfer anlamında yahuRafik Djebbour ve Aydın Karabulut Sivasspor'da
Rafik Djebbour Sivasspor'da
Son olarak Yunanistan'ın Olympiakos takımında oynayan 29 yaşındaki Cezayirli forvet geçtiğimiz sezon Olympiakos formasıyla 25 maça çıkmış ve ligde 20 kez fileleri havalandırarak gol kralı olmuştu.
Rafik Djebbour Kimdir?
1.84 boyundaki Rafik Djebbour, 8 Mart 1984'te dünyaya geldi. 15 yaşında AJ Auxerre'da futbol hayatına başlayan Rafik Djebbour, futbol kariyer boyunca, Auxerre, La Louvière, Ethnikos Asteras, Atromitos, Panionios, AEK ve son olarak da Olympiakos forması giydi.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu adamı bi ara Beşiktaş'a yazmışlardı diye hatırlıyorum nerden nereye helal olsun Sivas'a valla forvet sıkıntıları vardı çok iyi bir golcüyle çözmüşler bu sıkıntıyı.Yunanistan gibi sert bir ligde gol kralı olan adam bizim ligimizde her türlü iş yapar.
Carlos, F.Bahçeli oyuncunun peşinde!
Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı yabancılarına yurt içinden teklif yağarken, gözden çıkarılan isimlerden olan Krasic için Roberto Carlos'un ilgili olduğu iddia edildi.
Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı yabancılarına yurt içinden teklif yağıyor. Süper Lig ekiplerinin gözdesi Samuel Holmen. İsveçli oyuncuya ligin yeni takımlarından Balıkesirspor'un yanı sıra Rizespor ve Karabükspor da talip olmuş durumda. Milos Krasic içinse Sivasspor'un hocası Roberto Carlos'un bir ilgisinin olduğu iddiaları gündeme geldi. Yobo için İBB'nin F.Bahçe'nin kapısını çaldığı bildirildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği bu oyuncular için menajerileri kulübe çağrılarak teklifler iletilmeye başlandı.
Fotospor
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Batuhan Karadeniz ile anlaşmışlar.
Bu Adam Daha 3.Lige Düşmedi mi Yahu
Hala Süperligde Ayak Altında Dolanıyor
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Batuhan Karadeniz, Serdar Özkan ve Musa Sinan Yılmazer’i alarak kadrosunu güçlendiren Sivasspor’un gündeminde bu kez de Uğur Boral var. Beşiktaş’ın sol kanat oyuncusunu ülkesi Brezilyada Dünya Kupası yorumculuğu yapan Roberto Carlos’un çok istediği belirtildi. Bu arada Carlos dönene kadar yerli transferi bitirmeye çalışan kırmızı-beyazlı takım, kaleyi ise F.Bahçe ile sözleşmesi süren, geçen sezon Kayseri’de kiralık geçiren Ertuğrul Taşkırana emanet etmeyi planlıyor...
Allah bütün futbolculara Batuhan Karadeniz şansı versin. Amatörde bile oynatmayacağım bir adam yıllardır Süper Lig'in üst düzey takımlarında oynuyor (Beşiktaş, Eskişehir, Trabzon, Sivas...).
Bence Menejeri çok başarılı birisi 1.lig kalitesinin altında ki futbolcuyu yıllardır Süper lig de oynatıyor.
Batuhan bayağı attıydı Elazığ'da.Ordan piyasa yapması normal. Sivas böyle topçuları seviyor zaten. Kanları uyuşur. Carlos gibi bir hocayla çalışacak. Aydın Karabulut ve Burhan Eşer'i coşturan adamdan bahsediyoruz. Bence iş yapar yaramaz oğlan.
3 golü var elazığı daonun da ikisini bi maçta attı zaten.
Aydın'ın boşluğunu Serdar doldurur. O yüzden fazlasıyla iyi bir tercih yapmış Carlos. Ama aynı şeyi Batuhan için söylemek zor. Köyden kasaba olur Batuhan'dan hiç bir şey olmaz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Arkadaş şu Batuhan'ı niye alıyorlar anlamıyorum ya. O adama futboldan el çektirilmeli.