Sayfa 12 / 476 İlkİlk ... 210111213142262112 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cisse ile Ernst zaten İstanbul'da aynı evde kalıyorlarmış.Kanka olmuşlar yani.Bence Cisse'de ki çıkışın sebebi de bu.

Cisse Ernst ile iyi ikili oldular birbirlerinin açıklarını iyi kapatıyorlar.Zaten beraber oynadıkları her maçta Ernst daha fazla ileri çıkıyor.

Bu arada Fink transferi tamam deniyordu galiba.Eğer tamamsa Cisse gidecek.

Zapo direkt gönderilmeli.Delgado ve Sivok'da bence gidebilecek diğer yabancılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Zapo direkt gönderilmeli.Delgado ve Sivok'da bence gidebilecek diğer yabancılar.
    Ben Sivok'un mutlaka kalması gerektiğini düşünüyorum.Bence kaliteli bir stoper.İbrahim Toraman ile iyi ikili oluşturacaklardır gelecek sene defansta.Zapo gönderilmeli, stoper yedeğine Türk bir oyuncu alınmalı.Bekir İrtegün mesela.Diğer yedeğimiz de Gökhan Zan olur.

Bunun dışında bir sağ bek bir sol bek alınmalı.İkisinden biri yabancı , diğeri Türk olabilir.Ekrem ve İbrahim ancak alternatif olabilir.Ön libero mevkine de Türk bir adam almalıyız.Murat Ceylan , Nuri Şahin ilk aklıma gelen isimler.Zorlarsak Aurelio falan demek isterdim ama zor gözüküyor şu şartlarda.Cisse-Uğur-Serdar gibi oyuncuları da gerektiğinde bu mevkide kullanabiliriz.
    Delgado mutlaka gönderilmeli, oraya çift yönlü biraz da mücadeleci bir adam alınmalı.Türk olabilir bu oyuncu, benim ilk aklıma gelen isimler Özer veya Mehmet Topuz.Birini alabilrsek çok iyi olur.Bu mevkiin alternatifi Tello olabilir mesela.+2 problemi seneye de karşımızda olacak.Benim +2 için düşündüğüm oyuncular Tello ve Cisse.

4-3-3 taktiğinde devam edersek Holosko ve Bobo'nun kaldığını varsayaysam bence iyi bir sol açık bulmalıyız.Diğer yabancı hakkımızı burdan yana kullanabiliriz.Buraya alacağımız oyuncu Türk olursa , ( Örn; Gökdeniz) , kalan yabancı hakkımızı Delgado'nun yerinde veya bek mevkiinde kullanabiliriz.Seneye Şampiyonlar Liginde olduğumuzu varsıyıyorum ; kaliteli bir kadro kurmak şart.Şampiyon olduğumuz takdirde ben başkanın elini cebine atacağını , fedekarlıktan kaçınmayacağını düşünüyorum.Higuain'ler, Diatta'lar değil de Fabian Ernst'ler bulmalıyız

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sakatlık problemi olmayan bir Yıldıray Delgado'nun yerine iyi olabilirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖzeLLikLe DeLgado kesin gitmeLi. Yani herkese toLerans tanınabiLinir, Zapo dahi dursa takımda sorun yok, savunma anLamında buLunmaz bir yedek ama DeLgado artık bitirmiştir Beşiktaş kariyerini bence.

34 Lük Juninho Pernambucano yu aLaLım. En azından 36 sına kadar 10-15 tane frikik atar. Bu da DeLgado nun bütün Beşiktaş kariyeri boyunca attığı goL sayısı demek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Delgado iyi paraya satılıp yerine türk bir 10 numara alınabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Türk oLarak o işi yapacak adam yok. Varmı ?

RiqueLme var, Juninho var, bu adamLar zorLadıktan sonra geLmeyecek adamLar değiL.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hayrettin abi Riquelme biraz zor. Ama Juninho Turkcell Super Lig için süper transfer olur. Yaşı 33'te olsa atacağı frikik golleri - kullanacağı kornerlerle parasını çıkaracaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YıLdıray geLeceğine DeLgado kaLsın daha iyi.

Default Kartal Sambacı İçin Devlerle Kapışıyor !..

Turkcell Super Lig'de son iki haftaya lider giren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini hesaplayarak transfer çalışmalarına hız verdi.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre siyah-beyazlılar, yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Werder Bremen ile UEFA Kupası final mücadelesine çıkacak olan Shaktar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Ilsınho'nun peşinde.

Yarın bir kez daha Avrupa arenasında vitrine çıkacak olan Ilsinho savumanın sağ kanadında görev alıyor. Fakat yetenekli oyuncu zaman zaman orta sahanın sağında da oynayabiliyor.

Habere göre Ilsinho'nun peşinde Juventus, Milan, Bayern Münih, Napoli ve Schalke 04 gibi takımların olduğu iddia edildi.

Hızı, sürati ve tekniği ile dikkat çeken Ilsinho bu sene UEFA kupasında da 2 gol kaydetti.

2007 yılında geldiği Shaktar Donetsk'te 33 maçta 6 gol atan Ilsinho, Brezilya milli takımında oynama başarısını da göstermiş bulunuyor.

ILSINHO KİMDİR?

İsim: Ilson Pereira Dias Junior
    Doğum Tarihi: 12 Ekim 1985
    Doğu Yeri: São Bernardo do Campo, São Paulo
    Uyruk: Brazil
    Boy: 178 cm.
    Kilo: 81 Kg
    Mevki: Defans (Sağ Bek)
    Forma Numarası: 13

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Türkiye'de bana göre 10 numara bölgesine alınabilecek 2 oyuncu var.Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk...

Önlibero Murat Ceylan,Yiğit İncedemir gibi genç ve yerli isimlerden birisi ile takviye edilebilir...

Bekler önemli yerler.Ben özellikle sol beke yabancı bir isim alınması gerektiğini düşünüyorum.Atouba,Fucile(sağ ve sol bek),Marek Cech vb...

Türk olarak ise her iki bekede İsmail Köybaşı,Abdurrahman,Çağlar,El Yasa,Uğur Demirkol,Hakan Aslantaş alınabilecek isimler...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Türkiye'de bana göre 10 numara bölgesine alınabilecek 2 oyuncu var.Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk...

Önlibero Murat Ceylan,Yiğit İncedemir gibi genç ve yerli isimlerden birisi ile takviye edilebilir...

Bekler önemli yerler.Ben özellikle sol beke yabancı bir isim alınması gerektiğini düşünüyorum.Atouba,Fucile(sağ ve sol bek),Marek Cech vb...

Türk olarak ise her iki bekede İsmail Köybaşı,Abdurrahman,Çağlar,El Yasa,Uğur Demirkol,Hakan Aslantaş alınabilecek isimler...
    Sezer kanat gibi, Özer de Emre Belözoğlu gibi orta saha gibi oynuyor.
    Murat Ceylan da MC gibi keza. Atouba çok kötü bir sakatlık geçirdi, Fucile Porto'ya da yeterli olmuyor.

Hakan Aslantaş Kayseri'de.Abdurrahman ve Çağlar'ı iyi bir bonservissiz bırakmazlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sezer kanat gibi, Özer de Emre Belözoğlu gibi orta saha gibi oynuyor.
    Murat Ceylan da MC gibi keza. Atouba çok kötü bir sakatlık geçirdi, Fucile Porto'ya da yeterli olmuyor.

Hakan Aslantaş Kayseri'de.Abdurrahman ve Çağlar'ı iyi bir bonservissiz bırakmazlar.

Sezer mücadeleci,iyi pas atan,sürekli öne oynayan,isabetli ve sert şutlar atan bir futbolcu.Bunların yanında sürati ve kolay adam geçme meziyetleri olduğu için kanatta oynayabilir.Yani ofansta her yerde oynar.Bu sene Manisa'da sürekli 10 numara pozisyonunda oynadı.O bölgede son derece başarılı...

Özer'in Emre ile alakası yok.Emre düz bir oyuncu olup çıktı.Eski Emre yok.Top kapıp en yakın adama vermekten yaptığı başka bir iş yok.Ekstra işler yapmıyor.Özer adam geçer,süratli ve güçlüdür.İyi şut atar,çok iyi araya oynar.Skora sürekli katkıda bulunur.Tek başına maç alır.Mevkii olarak benzer özelliklerede pek sahip değil.Özer bu sene hep Adem-Hürriyet iklisinin önünde forvet arkası görevini üstlendi ve çok başarılı bir yıl geçirdi...

Murat Ceylan çift yönlü bir oyuncu.Emre'nin ilk yıllarını hatırlatıyor.O kadar yetenekli olmasada Emre'nin gençliğini anımsatıyor...

Atouba tamamen atlattı sakatlığını.Son iki maçtır Hamburg'ta 11 çıkıyor.Kendisi çok güçlü bir oyuncudur,toparlaması uzun sürmez...

Fucile yetersiz değil.Sapunaru ve Cissokho'nun üstün performansları sonrası yedek kalmaya başladı.Normalde bu sezona kadar sürekli 11 oynayıp başarı olan bir oyuncuydu Fucile.Uruguay milli takımınında banko oyuncusu ve yaşı genç.Türkiye'de işi yapar...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sezer mücadeleci,iyi pas atan,sürekli öne oynayan,isabetli ve sert şutlar atan bir futbolcu.Bunların yanında sürati ve kolay adam geçme meziyetleri olduğu için kanatta oynayabilir.Yani ofansta her yerde oynar.Bu sene Manisa'da sürekli 10 numara pozisyonunda oynadı.O bölgede son derece başarılı...

Özer'in Emre ile alakası yok.Emre düz bir oyuncu olup çıktı.Eski Emre yok.Top kapıp en yakın adama vermekten yaptığı başka bir iş yok.Ekstra işler yapmıyor.Özer adam geçer,süratli ve güçlüdür.İyi şut atar,çok iyi araya oynar.Skora sürekli katkıda bulunur.Tek başına maç alır.Mevkii olarak benzer özelliklerede pek sahip değil.Özer bu sene hep Adem-Hürriyet iklisinin önünde forvet arkası görevini üstlendi ve çok başarılı bir yıl geçirdi...

Murat Ceylan çift yönlü bir oyuncu.Emre'nin ilk yıllarını hatırlatıyor.O kadar yetenekli olmasada Emre'nin gençliğini anımsatıyor...

Atouba tamamen atlattı sakatlığını.Son iki maçtır Hamburg'ta 11 çıkıyor.Kendisi çok güçlü bir oyuncudur,toparlaması uzun sürmez...

Fucile yetersiz değil.Sapunaru ve Cissokho'nun üstün performansları sonrası yedek kalmaya başladı.Normalde bu sezona kadar sürekli 11 oynayıp başarı olan bir oyuncuydu Fucile.Uruguay milli takımınında banko oyuncusu ve yaşı genç.Türkiye'de işi yapar...
    Sezer dağınık biri, rotasyon oyuncusundan ileri gitmez.Kanatta oynar, bir gün iyi bir gün kötü.

Özer MC oynuyor, bunu hiç tartışmayalım bile.
    Emre nasıl olur da kötü denilebilir, şaka herhalde.
    Fenerbahçe'yi toparlayan, bütün pasları dağıtan oyuncu.Çok iyi oynuyor, bu duymak bile hoş değil.İzlenilmediğinde hakkında bu kadar net konuşmak hiç hoş değil.

Özer reel oyun kurucu değil, pas arası yapar, pas yapar, topa çıkar, Ankaraspor oyun kurucu ile oynamıyor zaten.Aykut Kocaman takımları AMC ile oynamaz ve çok pas üzerine kuruludur, fizik ve teknik olarak o kadar iyi olmadığı için reel bir AMC oynayamaz.

Atouba aylar sonra sakatlıktan çıktı, 1 sezonu kapattı neredeyse, sezon bitmiş zaten riske edilse ne olur edilmese ne olur.

Sapunaru Türkiye Ligi'nde bile oynatılmaz, genç ve çabuk bir oyuncu o kadar.Onu bile kesemiyor ne yazık ki.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sezer dağınık biri, rotasyon oyuncusundan ileri gitmez.Kanatta oynar, bir gün iyi bir gün kötü.

Özer MC oynuyor, bunu hiç tartışmayalım bile.
    Emre nasıl olur da kötü denilebilir, şaka herhalde.
    Fenerbahçe'yi toparlayan, bütün pasları dağıtan oyuncu.Çok iyi oynuyor, bu duymak bile hoş değil.İzlenilmediğinde hakkında bu kadar net konuşmak hiç hoş değil.

Özer reel oyun kurucu değil, pas arası yapar, pas yapar, topa çıkar, Ankaraspor oyun kurucu ile oynamıyor zaten.Aykut Kocaman takımları AMC ile oynamaz ve çok pas üzerine kuruludur, fizik ve teknik olarak o kadar iyi olmadığı için reel bir AMC oynayamaz.

Atouba aylar sonra sakatlıktan çıktı, 1 sezonu kapattı neredeyse, sezon bitmiş zaten riske edilse ne olur edilmese ne olur.

Sapunaru Türkiye Ligi'nde bile oynatılmaz, genç ve çabuk bir oyuncu o kadar.Onu bile kesemiyor ne yazık ki.
    Özer 10 numara oynuyor...

-------Adem---Hürriyet------

-----------Özer--------------

Özer'in en iyi özelliklerinden birisi fizik ve tekniktir.Doğru söylüyorsun hiç tartışmayalım bunu göremiyorsan.Sana Mc gözükmesinin sebebi topsuz oyunda da olmasından dolayıdır...

Emre'ye kötü diyen olmadı.Özer ile alakası yok dedim sadece.Emre'nin eski özellikleri yok diyorum.Fizik kondüsyonu buna izin vermiyor.Koşmaktan başka hiç bir şey yapmıyor.Onun yaptığı pası,kurduğu oyunu Selçuk'ta yapıyor...

Sapunaru TSL'de oynayamaz he...

Bayern Münih'e trasfer olmak üzere...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İlsinho olmaz.Shakthar 10 milyon €'ya aldı onu ve doğal olarak kar etmek isteyeceklerdir.Hazır büyük takımlar talip olmuşken bunu değerlendirip,iyi bir fiyata satabilirler.İtalya'ya gidebilir,zira kendisinin İtalyan pasaportuda mevcut...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

SoL bek için geçen sezon ayağımıza kadar geLen ve Sinan engin deniLen şahıs yüzünden aLamadığımız KadLec bu yıL Leverkusen in en iyi oyuncuLarı arasında. Eğer geçen yıL aLabiLseydik müthiş oLacaktı. Sinan baba sağoLsun KadLec iyi adam değiL, yerine Seric i aLaLım dedi. Gördük.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sezon başından beri diyorum bende Muray CeyLan aLınsın. Ernst gibi bir adam yanında kendini daha hızLı geLiştirme şansı buLabiLir. Türk futboLu açısından da iyi oLur.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Seneye Ernst-Murat Ceylan-Özer 3lüsünden kurulacak bir orta saha düzeni çok iyi işler diye düşünüyorum ben.Özer konusunda Anıl'a katıldığımı da belirteyim ayrıca....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Transfer konusundayız arkadaşLar. Özer ve Emre nin ne pozisyonda oynadıkLarını tartışmıyoruz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Özer'in Emre'den ne farkı vardı o zaman?
    O kadar teknik de hiç talibi yok yurt dışından?

Emre ile Selçuk nasıl aynı olur, hiç mantık alıyor mu?
    Kabul etmek için hayalinizde niye böyle canlandırıyorsunuz, anlaşılır gibi değil.
    Ben Beşiktaşlıyım sevmiyor kardeşim, nefret ediyorum dersiniz olur biter.

Emre teknik bir oyuncudur, çabu ve çevik bir oyuncudur.
    İyi pas yapar, çabuk düşünür, çabuk karar verir, iyi top istobu yapar, hemen ayağın her noktası ile temiz pas verir.Topla düşünmez, dribbling yapar, ver-kaç ile alnını açıp ters tarafta iyi bir pasla oynu açtırabilir.

Serie A, Premier League gibi üst düzey liglerde oynamış, dikine pas yüzdesi çok yüksek, teknik bir oyuncuya, ligin vasat üstü-kazma tam defansif bir önliberosunu bir tutmak bana göre fanatikliktir.Kusura bakmayın.

Essien-Gerrard-Pirlo gibi oyuncular uzun boyu, fizikli oyuncular, çabuk değiller ama çok koşarlar, onların teknik farkları zaten world class yapar ama onların da hiç öyle patlayıcılık falan yok.
    Xavi ile Essien-Gerrard-Pirlo aynı tip oyuncular değiller zaten.Örneklerde bile iç çekişme var.

Esasen en koşan oyuncular yorulur.Futbolu gerçeği.Çok koşmak pres yapmak demek, topla koşan takımlar yorulmaz.
    Topu koşturmak takımlara sistem üstünlüğü sağlar.Topa hakim takımlar karşısında çok koşan takımlar çabuk yorulur. (Bkz.Barca karşısında çok koşup alan bırakmamak, pres yapmaya çalışmak)

Topu koşturmak futbolcuyu yormaz.
    Selçuk kornerden atar ancak golü

Özer'in Emre'den bir farkı yoktur, Emre seviyesinde bile olmadığı gerçeği de var ayrıca.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Özer'in Emre'den ne farkı vardı o zaman?
    O kadar teknik de hiç talibi yok yurt dışından?

Emre ile Selçuk nasıl aynı olur, hiç mantık alıyor mu?
    Kabul etmek için hayalinizde niye böyle canlandırıyorsunuz, anlaşılır gibi değil.
    Ben Beşiktaşlıyım sevmiyor kardeşim, nefret ediyorum dersiniz olur biter.

İyi pas yapar, çabuk düşünür, çabuk karar verir, iyi top istobu yapar, hemen ayağın her noktası ile temiz pas verir.Topla düşünmez, dribbling yapar, ver-kaç ile alnını açıp ters tarafta iyi bir pasla oynu açtırabilir.

Serie A, Premier League gibi üst düzey liglerde oynamış, dikine pas yüzdesi çok yüksek, teknik bir oyuncuya, ligin vasat üstü-kazma tam defansif bir önliberosunu bir tutmak bana göre fanatikliktir.Kusura bakmayın.

Essien-Gerrard-Pirlo gibi oyuncular uzun boyu, fizikli oyuncular, çabuk değiller ama çok koşarlar, onların teknik farkları zaten world class yapar ama onların da hiç öyle patlayıcılık falan yok.
    Xavi ile Essien-Gerrard-Pirlo aynı tip oyuncular değiller zaten.Örneklerde bile iç çekişme var.

Esasen en koşan oyuncular yorulur.Futbolu gerçeği.Çok koşmak pres yapmak demek, topla koşan takımlar yorulmaz.
    Topu koşturmak takımlara sistem üstünlüğü sağlar.Topa hakim takımlar karşısında çok koşan takımlar çabuk yorulur. (Bkz.Barca karşısında çok koşup alan bırakmamak, pres yapmaya çalışmak)

Topu koşturmak futbolcuyu yormaz.
    Selçuk kornerden atar ancak golü

Özer'in Emre'den bir farkı yoktur, Emre seviyesinde bile olmadığı gerçeği de var ayrıca.

Ben ne diyorum sen nediyorsun...

Ben Selçuk ile Emre'yi neden bir tuttuğumu açıklıyorum anlamıyorsun.Ben futbolcunun topla oynaması,top sürmesinden bahsediyorum,sen bana topu koşturmak futbolcuyu yormaz diyorsun...

Seninle futbol hakkında Selçuk İnan için pas yapamaz,dikine oynayamaz,DM'dir dediğinde tartışmayacağıma kendi adıma söz vermiştim ama unutmuşum işte...

Vaaayy beee ne Emre'ymiş.Yapmadığı şey yokmuş maşallah.Zaten geldiği gibi F.Bahçe orta sahasını şaha kaldırdı.Futbolunu yukarı taşıdı.Özellikleride Gerrard gibiymiş heee.Ben nasıl göremedim bunları.Pardon doğruya;ben fanatiğim...

Neyse o saydığın muhteşem özelliklere sahip Emre F.Bahçe'de ne mutlu sana...

Bu konuda tek bir kelime daha yazmayacağım...
    Last edited by anilton : 19.Mayıs.2009 at 20:06

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben ne diyorum sen nediyorsun...

Ben Selçuk ile Emre'yi neden bir tuttuğumu açıklıyorum anlamıyorsun.Ben futbolcunun topla oynaması,top sürmesinden bahsediyorum,sen bana topu koşturmak futbolcuyu yormaz diyorsun...

Seninle futbol hakkında Selçuk İnan için pas yapamaz,dikine oynayamaz,DM'dir dediğinde tartışmayacağıma kendi adıma söz vermiştim ama unutmuşum işte...

Vaaayy beee ne Emre'ymiş.Yapmadığı şey yokmuş maşallah.Zaten geldiği gibi F.Bahçe orta sahasını şaha kaldırdı.Futbolunu yukarı taşıdı.Özellikleride Gerrard gibiymiş heee.Ben nasıl göremedim bunları.Pardon doğruya;ben fanatiğim...

Neyse o saydığın muhteşem özelliklere sahip Emre F.Bahçe'de ne mutlu sana...

Bu konuda tek bir kelime daha yazmayacağım...
    Selçuk Şahin başka Selçuk İnan başka biri.Soyadı olmazsa herkes farklı anlar.
    İki Selçuk'un da teknik özellikleri ve oyuna ofansif açıdan katkıları Emre'den kötü.
    Selçuk İnan dikine pas yapan biri değil zaten, Ayhan tipinde bir oyuncu.

Evet Emre overrated bir oyuncu, teknik bir oyuncu.
    Takımın bu seneki tek olumlu transferi bence, ben memnunum.

Gerrard world class bir oyuncu, her oyuncuyu onunla kıyaslayıp şu oyuncu çok iyi mi demek doğru bir tutum değil.Maradona'ya bakıp Robben iyi değil demek gibidir.

Özer Delgado yerine alınırsa çok kötü olur.D'Alessandro gibi bir oyuncu alıp yine defansif sıkıntı yaşar Bjk ama Özer'i oraya koyup oynarsa hem ofansif hem de defansif taktiksizlik olur.4-3-3 kanatları oynayabileyecek gerçek oyuncular pek yok Bjk'ta.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

.
    Konuya ortadan girdim ancak geçen sene bir Newcastle forumunda ingiliz taraftardan şöyle bir yorum okumuştum, aklımda kalmış: "Emre gününde olduğu zaman harika bir oyuncudur, ama ne yazık ki onun günü 29 şubattır ve 4 senede bir gelir."

Bu derece yetenekli, ancak istikrarsız bir oyuncudur Emre, Epl kariyeri de bu şekilde geçmiştir. Bakıldığında kimi defansif ve oyun okuma yetenekleri, tecrübesinin de etkisiyle Özerden de Murat Ceylandan da, Selçuktan da üstündür ama onların yarısı kadar maçta bile gösteremedikten sonra faydası yok.

Ayrıca Özer'in Emreyle alakası gerçekten yok, Arda ve Delgado karışımı bir oyuncu kendisi. (hatta Yusufa daha çok benziyor arapasları, plaseleri ve çalımlarıyla) bence de 4-3-3 ün ortasahasının kanatlarında oynamaz, orası ayrı. Ama ileride sağda veya solda oynayabilir pekala.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayrettin abi Kadlec geçen sezon maliyetinden dolayı alınamadı diye biliyorum.Zapo ile Sivok'a bir ton para saçınca Kadlec'i alamadık ve bonservissiz Seric'e yöneldik.Ben böyle biliyorum.

Bek için Denizlispor'dan Çağlar'ı alacağız diye bir duyum aldım.Bakalım aslı asları varmı görürüz yazın..
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KadLec için iLk başLarda evet yüksek maLiyet sorunu çıktı ama daha sonradan ErtuğruL SağLam ısrarLa istediğini söyLeyince fiyatLarda anLaşma sağLandı, sonra Sinan engin deniLen Şahıs işin içine girerek bu fiyatı vermeye gerek yok onun yarı fiyatına ondan daha iyi bir adam aLıcam deyip ErtuğruL sağLam ı kandırdı. ALdığı adamı da gördük. Eğer karışmasaydı şimdi KadLec bizde oLacaktı. Sonra adam aman be sizLemi uğraşıcam deyip bizim pazarLık yapmaya çaLıştığımız rakamın üstünde bir paraya Leverkusen e gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    KadLec için iLk başLarda evet yüksek maLiyet sorunu çıktı ama daha sonradan ErtuğruL SağLam ısrarLa istediğini söyLeyince fiyatLarda anLaşma sağLandı, sonra Sinan engin deniLen Şahıs işin içine girerek bu fiyatı vermeye gerek yok onun yarı fiyatına ondan daha iyi bir adam aLıcam deyip ErtuğruL sağLam ı kandırdı. ALdığı adamı da gördük. Eğer karışmasaydı şimdi KadLec bizde oLacaktı. Sonra adam aman be sizLemi uğraşıcam deyip bizim pazarLık yapmaya çaLıştığımız rakamın üstünde bir paraya Leverkusen e gitti.
    Böyleyse işin aslı %100 haklısın Hayrettin abi.Doğru olma olasılığıda az değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

(Özel) Kartal, United'ın kalecisine talip

Önümüzdeki sezon kaleyi sağlama almaya karar veren lider Beşiktaş, bonservisi Manchester United'da bulunan Polonyalı kaleci Kuszczak'ı kiralamayı düşünüyor.

Goal.com ÖZEL HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta kaleci değişikliği de gündemde. Yeni sezonda Rüştü Reçber'e güvenerek hareket etmeyi düşünmediği bilinen siyah beyazlı yönetimin gündemine aldığı kaleciler arasında 27 yaşındaki Tomasz Kuszczak'ın bulunduğu öğrenildi.

Football365'in haberine göre 2012 yılına dek Manchester United ile sözleşmesi bulunan Polonyalı Kuszczak, önümüzdeki sezon için başka bir kulübe kiralanacak. Tecrübeli file bekçisiyle ilgili nabız yoklayan ekipler arasında Beşiktaş'ın da bulunduğu öğrenilirken, birçok İngiliz kulübünün yanısıra Rusya'nın Zenit St-Petersburg takımının da devrede olduğu ifade edildi.

2006 yılından beri formasını giydiği Manchester United ile bugüne dek toplam 25 maça çıkan Polonyalı kaleci, daha önce 2 sezon West Albion, 3 sezon da Hertha Berlin'de oynamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir yabancı hakkımızı kaleci olarak kullanmak açıkcası ilk tercihim olmaz.Ama yinede olursa Kunzscak transferi çok da karşı çıkmam doğrusu..

Forvet için Barcelona'dan Gudjohnsen ile görüşüyormuşuz.Alınırsa çok iyi olur gerçekten.Ayrıca sol bek için Atouba ile ilgileniliyormuş.İbrahim Üzülmez Mustafa hocadan sonra inanılmaz bir çıkış yakaladı ama onunda yetenekleri bir yere kadar.Seneye daha iyi bir kadro kurmamız gerektiği gerçeğini göz önüne aldığımızda bu transferde gerekli gibi geliyor.Ayrıca Kharkiv'den Papa Guaye ismi var.Bizim maçlarda seyredebildiğim kadarıyla taş gibi bir stoperdi.O da fena olmaz.Bir ara Fink haberleri geçiyordu.Umarım doğru değildir.Onu alacağımıza Cisse kalsın daha iyi diye düşünüyorum.Ernst ile birlikte oda performansını artırdı.

Bu takım bu sene şampiyon bu kadar transferi nereye yapıyorsun diye düşünmemek gerekiyor.Çünkü seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız.Artı seneye rakiplerimizde bu kötü sezondan sonra daha güçlü bir kadro oluşturmak isteyeceklerdir.Özellikle Fenerbahçe.Mutlaka kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor.Bu konuda Mustafa hocaya güveniyorum devre arasında yaptırdığı transferlerden sonra.Umarım yine tecrübesini konuşturur bu konuda..
    So what?
    Saike

Beşiktaşa 2 bek bir de sol kanat gerek. seneye şamp. liginde bizi iyi temsil etmesi için.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Rüştü Dururken Kuczsak Yanlış Bence
    BJKnın Kesinlikle Sol Beke İhtiyacı Var

Sayfa 12 / 476 İlkİlk ... 210111213142262112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri