ibrahimi de alsınlar![]()
Corinthians'tan sol bek oyuncusu Bruno Bertucci Eskişehir'de. Kendisi antrenmanlarda denenecek ve büyük ihtimalle sözleşme imzalanacak. Kendisi 1990 doğumlu...
I'm back...
Bruno Bertucci 1 yıllığına kiralandı. Kadroya derinlik katacaktır...
I'm back...
Bertucci beğenilmeyip gönderildi.Stoper arayışları sürüyor. Bu arada Tello'nun performansı gerek teknik heyeti gerekse yönetimi çok memnun etmiş..
I'm back...
çocuğa yazık orda izleselermiş daha güzel olurmuş![]()
Anlaşılan her şeyden sorun çıkaran tipte bir oyuncu..
İtalyadan bir stoper transfer edilmek üzere. Genç ve yetenekli bir oyuncu... %99 bitmiş. Şu anda isim zikretmek yanlış olur...
I'm back...
lorenzo ariaudo mu ?![]()
(/s)
Roma'dan Juan herhalde![]()
o zaman kaybolsun gitsin.
haklıymış takım![]()
Diego Angelo'nun bugün imza atmasını bekliyorum..
I'm back...
Diego Ângelo de Oliveira Eskişehirspor'da. Yarın Eskişehir'e gelerek takıma katılacak...
I'm back...
Profili gercegi yansitiyorsa alicagi cok yol var bu adamin , ama bellide olmaz buyuk ihtimalle portekiz navalli arastirmacinin sucuda olabilir gorucez bu sezon , hayirli olsun eskisehire
fiziksel olarak bu kadar kaliteliyse gerçekte türkiyede iş yapar
Hayırlı olur inşallah. Nadarevic ile iyi bir ikili oluşturmalarını bekliyorum.Brezilyalı defans oyuncusu Diego Angelo De Oliveira ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
Brezilyalı defans oyuncusu Diego Angelo De Oliveira ile Acıbadem Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından,satın alma opsiyonu kulübümüzde bulunmak üzere bir yıllığına kiralık olarak sözleşme imzalanmıştır. 1986 doğumlu olan 24 yaşındaki genç sporcu, kulübümüze İtalya'nın Genoa takımından transfer edilmiştir. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.
Kaynak: Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesi![]()
I'm back...
Bir zamanlar Kayserispor ve Kocaelispor formaları giyen 28 yaşındaki Azeri stoper Rashad Sadıqov ile 2 yıllık sözleşme imzalandı...
I'm back...
Türk statüsünde oynayacak...
vitor pele'yi çok beğeniyorum. takımımda görmek isterim açıkcası. 22 yaşında çok iyi bir geleceği var.
(/s)
Gerçekten ben de çok beğendim Pele'yi savunmayı ve orta sahayı o ayakta tuttu diyebiliriz. Ancak Sadıgov transferi bence çok gereksiz olmuş.
Pele ve Jaycee Galatasaray maçından önceki akşam sahura kadar alem yapmışlar,karakolluk olmuşlar.Bu konuda 2 oyuncunun disiplinsizliği Eskişehirspor'un başını ağrıtabilir ileride.Rıza Hoca bu konuda muhakkak önlem almalı.